Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény Zsaruk 1x03 - Razzia

2008. június 18. 09:00 - Dr. Stein (törölt)

Razziával kezdődik a munkanap. Mackey épp a letartóztatási parancsokkal csereberél, mikor betoppan az első részből megismert ismerőse. Connie, a prostituált. Egy kliens csúnyán elbánt vele, még most is vér folyik nyakából. Dutch szagot fog a lány által felírt rendszámtöredék nyomán. A kommandó rutinletartóztatások közben lecsap néhány békésen füvezgető egyedre. Egyszer csak hoppá, ki állít be, a közismert kosaras, Derrick Tripp. Fűvel és gatyakorcba dugott stukkerrel lazulni gondot okozhat Los Angelesben, még az esti meccs sem felmentés. Meccs...üt szöget Shane fejébe az ötlet és már tárcsázzza is bukmékerét, hiszen az ellenfél legjobb dobóját épp fogva tartják, yeah. Ma este sporttörténetet írunk, jelenti ki Vic és kibérel egy közeli lakást.

Eldugják a kosarast, majd látszólag lázas ügyintézésbe fognak. Állítólag eltussolni az ügyet. Az idő lassan telik, ideje ellátni autogrammal a kosárlabdákat, melyekkel a kommandó állít be. Amúgy 150 dolcsit kér Derrick az aláírásokért civilben, de most eltekint a kaszálástól. Vic felesége telefonon emlékeztet közben, mára behívta apát az óvónő egy kis beszélgetésre, Matthew fiuk ügyében. De mi lesz a letartóztatásokkal? - aggódik Shane. 

„Vic Mackey hívott. Kérte, hogy adjam fel magam” - jelentkezik egy benga nagy csöves az őrsön. Arra van a sor vége - mutat az ügyeletes az önként jelentkezők tömegére, akiket Mackey telefonon keresztül tartóztatott le. Aceveda irodájában megjelenik a Derrick ügyvédje. Hova lett a sztár? Vic tehetetlenül tárja szét kezeit, nála ugyan nincs.

600 autóra illik a Connie által megadott rendszámtöredék, Claudette és Dutch korábbi prosti-gyilkosságokkal keresi a kapcsolatot. A módszerek különböznek, de mindannyian arccal lefelé hevertek, mikor megtalálták őket. És persze holtan. Julien és Danny behoznak egy kis csalót. - Biztos úr, nem láttam én magát az Abbey előtt, tudja Nyugat-Hollywoodban? kérdez rá Julienre. Nem tudjuk mi az az Abbey, a szótár szerint apátság, minket valamiért mégis egy érzelmektől túlfűtött melegfelvonulásra emlékeztet. Juliennek kellemetlen már a hely említése is.

Connie felismeri támadóját a rendőrségi arcképcsarnokban. Priusza nincs, egy környezetvédelmi tüntetésen birtokháborított, akkor rabosították. „Vic és az én kapcsolatom túlhalad a sexen.” - jelenti ki a prostituált Dutch érdeklődésére. Egy másik kommandó behatol a prostivagdalással gyanúsított házába. A fickót meztelenül, spermaleszívás közben zavarják meg. Ez azért több mint kínos. Ó, anyám, a hűtője is színültig áll lefejt spermával. Ha pszichopatával laksz, ne torkoskodj a hűtőből, régi szabály.

Claudette és Dutch hallgatja ki a kiugrott statisztikust az őrsön. Dutch dicséri a spermabankját, jó anyag, ha féktelen szaporodást tervezünk. Végre arcot kap a kommandó eddig háttérbe szorított két tagja is, miközben a kosarassal fecsegnek. Curtis "Lemonhead" Lemansky és a bajuszos Ronnie Gardocki jómunkásemberek, de egyelőre annyira el voltak nyomva, hogy nem is látszottak.

Randira kéne mennem, engedjetek már el, és meccs is lesz, vagánykodik Derrick. A randit itt is megejtheted, bíztatja Lemansky, van hálószoba. - Ha a Spaho férfi WC-je jó volt neki, akkor ez is jó lesz. S lőn, betipeg a nő. Nem rossz bőr, de olyan mértékben veszi semmibe a mégiscsak főszereplői gárdát, hogy ellenszenvünket rögvest kiváltja. Aztán közösülnek. Mármint a kosarassal. A nő. Hja, Shane fiam, keress 15 millát, mert míg nem vagyunk menők, nem harapnak a nők.

Connie nagyon rajta van, hogy Vic személyesen verje agyon a támadóját. A hisztijét követő érzelmes békítgetést végignézi Vic családja is. Talán lesz még jelentősége a jelenetnek. Julien és Danny az utolsó letartóztatásra készül aznap. Spanyol nyelvleckét veszünk, egy idős hölgy panaszt tesz hangoskodó szomszédjára. Itt egy névjegy, hívjon, ha gond van. Julient állítólagos ismerőse ismét leszólítja a fogvatartottak ketrecéből. Ismerkedne, de Danny közbelép. Ne hagyjad már magad kóstolgatni, Julien - óvja beosztottját.

Visszatérünk a meglehetős egóval megáldott Spermabankár Statisztikushoz. Én ugyan nem járok prostikhoz, hiszen „Kellek a nőknek. A fajfenntartás miatt.”- érvel. Megtudjuk: a here mérete a férfiasság igazi jele. Pákó nimbusza tehát romokban. Claudette tamáskodik, hát én láttam a maga szerszámát és, hehe. Wagenbach felhajtotta közben Nagyheréjű Statisztikus régi barátnőjét. Operálhatatlan agytumorra van, tudjuk meg amitől skizofrén képzetek gyötrik. Hát, legalább sosincs egyedül.

Mackey épp Shane sirámait hallgatja telefonon, mikor egy bekattant fickó csecsemőjével együtt leugrik az emeletről, egyenesen a kerti medencébe. Renőri intézkedés végrehajtása következik. Először a nőket és gyerekeket, utána a szociopatákat menti ki. Az őrsön megszánja Conniet egy adag anyaggal, közben Derrick elbúcsúzik luvnyájától, de az esti meccs ígéretétől is. Shane hangneme is átmegy niggerezésbe, majd lájtos bántalmazásba, tud ez a gyerek kemény is lenni, ha megbántották panelproli önérzetét.

Vic önfeledten szivarozik, hogy elnyomja az irodájában füvező prostituált ismerőse füstjét (ne feledjük, egy rendőrörsön vagyunk), miközben Acaveda köszöni a csecsemő megmentését. Julien frissen sült ismerősét bizalomra építve elengedi. Azért add meg a számodat, kéri a kidolgozott felsőtestű fiatalember. Hoppá. - William, meséljen a spermájáról. - kéri Claudette Fajfenntartó Vilit. Ha ebben az epizódban kéttucatszor nem hangzik a „sperma” szó, hát egyszer sem. - Annyian elpocsékolják. Claudette rájátszik a férfi mániájára és ráutaló magatartást tesz egy esetleges numerára.

Aceveda Danny őrmesteri kinevezését szorgalmazza, aki Juliennel visszatér a hangoskodó szomszédhoz. Három csendesen üldögélő, tetovált alakot találnak a lakásban. Viszont a kanapé tele fegyverrel. Harapni lehet a feszültséget, mire kiér az erősítés. Shane kiborul Vic előtt, ahogy felidézi Terry megölését. Ezt ne hozd fel többé - inti főnöke. Fajfenntartó Statisztikus kettesben maradva felajánlja Claudette-nek, hogy hajlik teherbe ejteni. Közben elismeri Connie megtámadását, aztán pedig 11 prosti megerőszakolását, viszont a gyilkosságot nem. Az eddig monitoron figyelő Acaveda és Dutch közbelép, mikor a sorozatgyilkos ordítja „Párosodnunk kell” és elkapja Claudette grabancát. Az értékes heréket nagy rúgás éri, nem lesz párosodás. Viszont Dutch és Danny esetében talán, hisz Wagenbach szívesen segít felkészülni az őrmesteri vizsgára. Majdnem olyan jó ürügy, mint a bélyeggyűjtemény.

Este van, este van. Vic épp a kosarasnak magyarázza a város legszélén, hogy hallgatni arany, különben bevarrják a fű és fegyver miatt. Jó tanácsot is ad, ne lógj ezekkel a barmokkal. Ha ezek a barátaid lennének felemelnéd őket, nem ők húznának le téged. Bölcs gondolat. És most takarodj. Lám, már ingyen osztogatja az autogramot a köré gyűlő tömegnek! Vicben egy térítő veszett el.

Na, kinél kopogtat Julien, kétségek közt őrlődve? Civilben, magánügyben? Az őrsön megismert csalóval. Én sem voltam meleg, míg egy napon el nem ismertem - mondja az köszönésképpen. Egy új barátság kezdetét látjuk vajon? Az ajtót magukra csukják mindenestre.Viszont Mackey és felesége szomorú hírekkel szembesülnek az óvónőnél. Fiukat fejlődés pszichológushoz kell vinni. Vagy ideggyógyászhoz.

Címkék: kemény zsaruk
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2008.06.18. 22:39:09

Már tegnap este akartam írni, de késő volt. Látom más sem tette meg.
Kár. Jó bejegyzés, a shield-et meg én minden héten néztem.

mókus 2008.06.18. 22:42:27

reggeli a poszt csak? na, akkor nem tudom mi van már velem..

Senderos 2008.07.16. 21:34:40

szerintem ez a leggyengébb rész az összes közül, ez a kosaras szál nagyon gáz volt
süti beállítások módosítása