Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 1x03 - Good Shit Lollipop

2008. június 17. 19:07 - wayout

A mostani rész a nagy felismerések epizódja lesz: kiderül, hogy marihuána dealerkedésre is vonatkoznak a marketing farkastörvényei, valamint hogy a karma szabálya szerint, ami rosszat cselekszünk, azt visszakapjuk egyszer valamilyen formában. A Botwin családdal indítunk, szól a tv, amiben egy ázsiai bemondónő próbál nagyon keményen megdolgozni a miniszoknyája áráért. Elszabadult egy puma a városban, Agrestic terrorban, meg minden. (mellesleg szerintetek cica kannibalizmus, ha nagyobb macsek megeszi a kisebbet? Egy kedves agrestici lakos nem igazántudja…) Shanenek fel is csillan a szeme, steaket kér vacsira, nem nehéz kitaláni, hogy tervei vannak nagyvad fronton.

Hodeséknál Celia a szokásos rutinnal szekálja Isabellet a súlya miatt, öröm nézni ezt a szeretetteli anya-lánya kapcsolatot. Mivel reggel minden rendes, dolgos ember munkába megy, a mi Nancynk is elindul előteremteni a steakre valót. Doughoz megy, hozza neki a nagy adag cuccot, de neki nem kell, mert prímán el van látva. (no needy more weedie) Nancy nem érti, hogy mi van, de Doug jól felhomályosítja, hogy van varázslatos orvosi marihuána kártyája, amivel eljutott az igazi otthonába, egy kanabisz klubba . Kiderül, hogy a nyalóka, ami Doug szopogat igazi space lollipop, vadcseresznye ízesítésben. (ilyen nálunk miért nincs:)) Nancy kiborul egy csöppet és gyorsan el is kéri a címet, hogy lecsekkolja a konkurenciát. A hely tényleg egy igazi füves csodaország, maga a tejjel-mézzel folyó Gandzsasztán. (a zene zseniális Micheal Franti: Ganja Baby) Megjelenik a klub vezetője, aki egy igazi fű guru és aki gyengéd lesz a még kanabisz klub szűz nepper maminkkal. Nancy rájön, hogy valójában szart se tud a szakmáról, bőven van mit bepótolnia.

Megjelenik Douglas, akit egyszerűen annyira vonzott a hely szépsége, hogy nem tudott tovább távol maradni. Nancy pedig megy Heyliához, mert rájött, hogy az eddig csak szart adott el neki (ha pontosítok szar szart, mert a shit-et használják a fűre is). Bizony jól átbaszták eddig a palánkon, Heylia meg is mondja, hogy ő nem virágot árul ám. Heylia komoly üzletasszony, hiába a drog biznisz is biznisz, elmondja, hogy a kanabisz klubok, az ő forgalmát is 17%-kal visszavetették. (mi van már a drogdealereknek is van könyvelője?) Nancy most már magabiztosabb, tudja hogy milyen cuccot kell venni, csak ugye a komoly anyag, komoly pénzbe kerül így kénytelen kevesebb földi jóval távozni, de szerencsére Conrad megsúgja, hogy a szart megsütheti. Ezután agrestici életképek: Celia megtalálja Isabelle dugi csokiját és jól kicseréli hashajtóra (micsoda szerencse hogy már csoki ízesítésűt is lehet kapni belőle), Shane pedig puma vadászatra indul steakkel és légpuskával (vajon a pumák is reagálnak a cicre?). Majd ugrunk minden szülő rémálmára, egy tinédzser házibulira, ahol megy züllés ezerrel: pia, drog, szex, ahogy azt illik.És meglátjuk az emlegetett szamarat, a jó nyelvtechnikájú süket csajt. Éppen a róla szóló graffitit javítja ki, miszerint ő nem jó hanem nagyszerű orális szexet tud nyújtani, lehet hogy erkölcsei nincsenek, de humorérzéke az biztos van a csajnak. Jön Silas, aki nagyon Janinak érzi magát, őt most  tuti le fogja kapni a csaj. Hát nem, ehelyett lefújja kék spray-vel az alsónadrágját. Szegény fülét, farkát behúzva iszkol el.

Otthon Nancy főzőcskézik nagyban közben Conraddal cseveg, majd hogy ne égjen meg a space cake puszta kézzel veszi ki a sütőből (mindent az üzletért ugyebár). Közben jön Shane, aki hegyi oroszlán lőtt és Silas, aki kék ágyékkal oson fel a szobájába. Másnap Isabellet látjuk a suliban, és elkezd hatni nála a hashajtó, de mivel a tanárnéni nem veszi időben lapot, szegény, hát jól összeszarja magát. Asszem ezt egyhamar nem fogja megbocsátani az anyukájának. Botwinéknél Lupita, a mexikói házvezetőnő nagy buzgón próbálja kimosni Silas alsónadrágját, de sehogy sem sikerül neki. Silas azonban ezt nem nagyon bánja, mert nagyon rákattant a vagány süket csajszira, akinek mellesleg Megan a neve. Hodeséknál Dean próbálja Isabellet kicsit felvidítani mondván, hogy 10 tíz év múlva milyen vicces emlék lesz. Isabellet ez nem igazán hatja meg, mivel őt most hívják a kis pajtásai „shit girl”-nek. (úgy látszik ez most egy ilyen szaros rész). Dean aggódik Isabelle egészségéért, mondja is hogy el kéne vinni orvoshoz, de erre Celia megjegyezi hogy nincs semmi baja, csak ő cserélte ki a csokit hashajtóra. (mi az itt verseny van ki az év legrosszabb anyája címért?) Dean totál ideges lesz, hogy ezt hogy a franca képzeli, mert őt Celiával ellentétben a lánya érzései is érdeklik nemcsak a súlya. Inkább alszik a kanapén, mint a hülye nejével.

Másnap Isabelle bosszúját látjuk (lehallatszott hozzá a szülei veszekedése), kicseréli a mutter hashajtóját széntablettára. Délután Celia átugrik Nancyhez egy kis lányos csevejre, a pumákról, a seggfej férjéről, akit reméli felfal majd a puma, valamint a leszbikus szexről. Celia félrekefélne, de nincs kedve egy újabb faszhoz. Csak úgy mellékesen megemlíti, hogy valaki megölte az egyik szomszéd macskáját, amire Nancy bepánikol és azt hiszi, hogy Shane volt. (mert nyilván olyan hülye, hogy összekever egy házi macskát egy pumával). Este Nancy viszi a kis minden füves jóval megrakott kosárkáját a fiúkhoz, és nagyon felkészült, felvázolja, hogy miért jobb ő mint a kanabisz klubok. Például mert közel van és nála nem kerül be senki semmilyen állami adatbázisba. Most Doug pánikol, mert egy városi tanácstagnak nem áll jól, hogy tagja egy ilyen klubnak. Deannek annyira bejön a dolog, hogy viszi az egész kosarat. (vajon kitől örökölte Isabelle az étvágyát?) Újabb züllős tinédzser buli, ahol Silas ezzel a graffitivel kér bocsánatot Megantől: Bocsi, és a házvezetőnő most azt gondolja, hogy megdugtam egy hupikék törpikét. Hát nem romatikus a drága? Magennek mindenestre bejön a bocsánatkérés és sejhetjük, hogy fognak még ezek együtt rosszalkodni.

Otthon Nancy megint sütöget, a szemfüles házvezetőnő pedig kiszúrja, hogy amit belesüt a sütibe az nem egészen zsálya. Nancy Shanet interjúvolja, hogy lelőtte-e a szomszédék macskáját, Shane aki még mindig nem olyan hülye, hogy ne tudjon megkülönböztetni egy macskát egy pumától azt mondja, hogy nem. Nancy hisz neki és totál elérzékenyül, amikor Shane azt mondja, hogy azért lőtte e a pumát, mert az apja is így tett volna. Látunk egy aranyos anya-fia pillanatot. Hodeséknál Celia vizsgálgatja, hogy mennyire fel van fújódva és már 3 napja nem tud nagydolgozni. Dean megjegyzi, hogy ez bizony a karma törvénye, azt kapja, amit érdemelt. Másnap Nancy megy kiváltani a gyűrűjét meg a kocsiját, de csak a gyűrűre telik és árulnivalóra, úgy hogy újabb egy hétig kell Conrad verdáját használni.Kifelé menet megköszöni Conradnak a segítséget és azt a mennyei kukoricakenyér receptet, amit adott neki. Heylia teljesen bepöcce, hogy mrészelte kiadni az ő kukoricakenyér receptjét, hát nem nagyon lennék Conrad helyében most.

A Hodes rezidencián Celia próbál könnyíteni magán, de sehogy se sikerül neki, közben Isabelle gúnyos mosolyát látjuk. Hiába a karma, az karma, nem lehet vele szarakodni. Botwinéknál esti filmnézés van, ami közben Nancy megpillantja a kertben a híres, neveztes pumát alias hegyi oroszlánt egy sebbel a szeme alatt és rájön, hogy mégiscsak faszagyerek az ő Shane fiacskája, nem lesz belőle sorozatgyilkos.

Címkék: weeds
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.06.18. 09:33:58

Annnnyira jó ez a sorozat, hogy nagyon. És tök jó, hogy csak 30 percesek a részek, mert így nincs egy percnyi üresjárat sem.
süti beállítások módosítása