Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x03 – Everett Poe

2008. június 17. 16:05 - Madmoazell

Az előző epizódban Sean összejött Kate-tel, akinek súlyproblémái vannak (most már jól néz ki, régebben nem annyira), továbbá megismerhettük Julia új partnerét, Oliviát, aki nő. Ezen információk birtokában evezzünk is az új történések felé. Egészen pontosan afelé, hogy Sean új asszonyával, Kate-tel a jacuzziban cicázik. Nagyban dúl a lamúr, mikor Kate hirtelen felpattan, azaz csak pattanna, ha Sean engedné, és mivel Sean nem engedi, Kate bebarnítja a vizet maga körül (ezt értse mindenki úgy, ahogy jól esik neki). A malőr után Kate persze nagyon kiborul, mert ez milyen ciki már, de hamar kiderül, hogy beteg, irtózatosan bezabált két forgatási jelenet között, utána meg bevett egy rakás hashajtót. Sean szokása szerint megértő, odavan a nőért, aki fél perc múlva már rá is veti magát, hogy kárpótlásul lepippantsa. Újabb szép napra virradtunk Los Angelesben.


Christian új pácienssel tárgyal éppen. Everett Poe a plasztikai sebészet megszállottja, és ez… khmm… hát látszik is rajta. Arcénak egy pontja sem az eredeti már, amit Christian próbál jelezni neki, mint ahogy azt is, hogy lassan abba kéne hagyni a dolgot, de Mr. Poe hajthatatlan. És különbenis, ő nem függő, csupán a tökéletes szimmetriát próbálja elérni. Természetesen végül Christian beadja a derekát.

Liz eközben Juliával és Oliviával ebédel, amolyan leszbik egymás között fílinget gerjesztve. Julia éppen azt meséli, hogy akadtak asszonyával egymásra, Olivia ugyanis kínai akupunktúrás „művész”, és egy ilyen kezelésen találkoztak össze. Liz gyorsan Annie-re tereli a szót, akit állítólag nem zavar ez az egész, Julia viszont még mindig nehezen oldódik fel, pláne, mikor Ollie nekiáll csókolgatni. Olivia amúgy nem zavartatja magát nagyon, előadja, hogy a hotel erkélyén fog Juliának esni, és most gyorsan haza is húznak, hogy még a gyerekek hazaérkezése előtt megtörténjen, aminek meg kell történnie. Liz meg közben nagyokat néz, nem érti. Mi se.


Pfffffrrrrr… Christian valahogy így jellemzi Sean hendikeppes barátnőjét, mire Sean jól leteremti, hogy elmehet a francba, olyan szemét, és elviharzik. Liz is betoppan, és kijelenti, hogy szerinte Julia csak turista Leszbosz szigetén, nem olyan komoly ez a dolog, erre a hírre pedig természetesen Christian is rápörög. Sean irodájában dekoratív hölgyemény ül, Eden. Most múlt 18, szeret terpeszteni 40-es férfiak környezetében (ezt nem mondja, csak mutatja), és cseles, ugyanis a szűzhártyáját szeretné összevarratni. Mert az elszakadt lovaglás közben. Aha. Sean közben izeg-mozog, mint akinek a seggében sajtkukac van, Eden meg meggyanúsítja, hogy nem is sajtkukaca, hanem merevedése van, és szívesen megoldaná a problémáját, 3 lyukból 2 szabad, mire Sean kiakad, és kidobja.


Christian eközben ráharap Liz infójára, és meglátogatja Juliát a szállodában. Gyorsan a tárgyra is tér, és finoman megmagyarázza a nőnek, hogy azért van Oliviával, mert valójában bele, mármint Christianbe szerelmes. Julia előadja, hogy ő meleg, és most először érzi magát hitelesnek, mire Christian magához rántja, hogy ez milyen jó, meg úúú és ááá, Julia erre nekiáll ordibálni, hogy az a pasi baja csak, hogy nem érti meg, nélküle is lehet boldog egy nő, erre Christian rákontráz, hogy Olivia még új, de majd később kiderül, hogy mégse olyan jó az, mert ő (mármint Christian) jobban belelát. Míg ők fent vitáznak, Sean Annie-vel tölti az idejét a medence partján. Annie gyorsan a tárgyra tér: nem akar az anyjával élni, szívesebben élne Sean-nal.  Sean persze annyire foglalkozik a dologgal, hogy közben belefeledkezik Eden (tudjátok a szűzhártyás) látványába, de csak behaluzza. Vagyis mégsem, ugyanis Eden hamarosan odacaplat hozzájuk, Annie-t kicsit megneveli a kalóriák szempontjából, és elvonul. Ja és hogy ki ő? Hát Olivia lánya. Haha.


Sean ezután beront a hölgyek hotelszobájába, ahol Eden szürcsölgeti a pezsgőt ezerrel. Sean kérdőre vonja, hogy miért nem szólt neki, ki is ő, mire a hölgyike előadja, hogy ha Julia az új anyuci, akkor Sean az új apuci. Mindezt persze abszolúte nyalókára álló szájjal. Mikor Sean gyakorlatilag lekurvázza Edent, betoppan Olivia is Juliával együtt, és nekiállnak kiabálni egymással, mint ahogy már megszokhattuk. Sean elmondja, hogy Eden miért ment a rendelőbe, de Olivia szeme se rebben. Apuci ezután Juliával is beszél, hogy Annie annyira nem élvezi ezt a női vonalat, erre meg Julia is kiborul, ez egy ilyen nap.


Mr. Poe operációja után Olivia Sean rendelőjében ül, hogy megbeszéljék Eden szűzhártya-helyreállító műtétjét. Dr. McNamara persze haluzik ezerrel, már megint, elsősorban a rá váró műtétről, csak kicsit máshogy, és persze Eden pillarebegetései se maradnak ki belőle. Este van. Mikor Sean hazaérkezik, Christian „meglepetéssel” várja. Matt látogatta meg őket Jennával. Nem is látogatás ez, ugyanis Matt elhagyta Kimbert a gyerekkel együtt. Az egész a szcientológiai egyház miatt van, mert Mattet elnyomó személynek titulálták, miután nem nagyon izgatta magát az egyház ügyeiben. Matt új életet szeretne kezdeni, munka, meg hasonlók, mikor apja jelzi neki, hogy van 20 ezer dollárja, amihez épp itt lenne az ideje hozzányúlni. Na ekkor borul ki a bili. Kimber az egész pénzt odaadta az egyháznak. Christian ad neki egy kis manit, mire ő lesz titulálva a jó apának, Sean pedig a rossznak, pláne, hogy ő még ki is van akadva rendesen.


Ezalatt leszáll az éjszaka is, Julia és Olivia pedig a takaró alatt huncutkodnak, azaz csak Olivia, Julia ugyanis máshol jár, kicsit összekavarodtak a dolgok. Olivia építő jellegű ötlettel áll elő. Házasodjanak össze. Óóóje. Julia sincs annyira oda érte, szóval kicsit még hanyagolják a dolgot. Sean és Kate éjszakai köre se úgy alakul, pláne, hogy Sean megint hallucinál, Edent nyereggel, tiszta káosz ez a pasi tényleg. Másnap üveges tekintettel vonul be a most már nem haluzott, és amúgy már meg is műtött Edent megvizsgálni, aki persze nem áll ellen túlságosan, mire Sean megint berág rá, és otthagyja, de előtte megjegyzi, hogy soha többé nem akarja ott látni a rendelőben.


Julia és Christian a tengerparton találkoznak. Julia bevallja Christiannek, hogy nem tudja, mit akar. Kis idő múlva persze az ágyban kötnek ki, kummantanak is egy ízléseset. Az action után Julia máris öltözik, és mikor Christian egy „Szeretlek!”-kel marasztalni próbálná (ezt a pillanatot jegyezzük fel, mert ritka alkalom), Julia elmondja, hogy Olivia ötlete volt, hogy ha szexelnek, az majd kitörli Christiant a rendszerből, és tényleg. Szóval ez most csak ilyen kamukummantás volt, ha valaki nem értené. Másnap reggel Matt újra meglátogatja Sean-t, hogy pénzt kérjen. Apuka ki is állít egy csekket izibe’, csak hogy kicsi fia boldoguljon, ha már eltolta azt a pár száz dolcsit is, amit Christian adott. Matt elvonul, a következő percben pedig bevonul, méghozzá az albérletükbe. Ami nemcsak Jennával, a bébivel, hanem Kimberrel is közös, és úgy tűnik, igazi drogtanya. Háttérzeneként Amy Winehouse megy a Rehabra, Kimber pedig máris tömködi a pipát. Most már van miből.


Christian a csalódás után egy bárban üldögél egymagában. Egy középkorú hölgy leül mellé, és beazonosítja Campbellként, mint az aktuális dzsigolóját. Dr. Troyunk persze minden hasonlóban benne van, ott marad beszélgetni az asszonnyal, aki a megfelelő pillanatban egy vastag borítékot tol elé, és mehet a menet. Sean és Julia közben próbálják megbeszélni a gyerekek sorsát, elsősorban azt, hogy mi lesz Annie-vel. A megoldás: Annie is ugyanabba a suliba megy, mint ahova Eden jár. És majd apuci is közel lesz. Ó de jó. Snitt.

Címkék: kés/alatt
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

candyperfumegirl 2008.06.17. 17:11:33

Eden a leggusztustalanabb emberi lény,a ki valaha megfordult ebben a sorozatban, pedig itt aztán van választék. Ahogy odabúgta Sean-nak, hogy "do you wanna be my new daddy?" attól majdnem kidobtam a taccsot. Egyébként jól megírt karakter, teljesen beteg, torzult világképpel, nekem ebben főleg az az érdekes, hogy a teljesen normális Oliviának hogy lett ilyen lánya?

A Julia/Christian románcra meg már szavaim sincsenek.

És elkezdődött az 5. évad depresszió-hullámvasútja, yeah.

De még mindig az egyik kedvenc sorozatom. :)

Madmoazell 2008.06.17. 23:32:52

Nadine bocsi, ha nem volt egyértelmű :)

Eden brutális. Amit amúgy szeretek a karakterében, és ezt a sorozat számlájára is lehet írni, hogy Seannal hozták össze. Nem akarok spoilerezni, de jót tett neki, hogy nem Christian a célpont.
És tényleg még csak most indul be.

Johnny336 2008.06.18. 10:03:08

Ohh...Eden. Egy-két haverom pont miatta kezdte el nézni a sorozatot. :)

Angolul néztem anno, és valami rettenet jól adja elő magát a csaj. Tipikusan tenyérbe mászó beképzelt hülye picsa. De nagyon jó a karaktere, szerintem már nagyon kellett a többiek közé.

huncut_kata 2008.06.18. 10:48:43

250 ezer dollárt adott Sean Mattnek (legalábbis a magyar verzió szerint). Azért ez kicsit már más kategória, mint a 20e.

tekken 2008.06.18. 11:34:28

mi lett sean és julia fiával, akinek gáz volt a kezével?

candyperfumegirl 2008.06.18. 11:39:22

Igen, nekem alapvetően nagyon tetszik ebben az évadban, hogy nem Troy az isten. Mindig kicsit nevetségesnek is tartottam, hogy a nőknek már attól csúszik le a bugyija, ha rájuk néz, közben nekem meg a "botall se érnék hozzá"-kategória, de nem vagyunk egyformák, mindenesetre nem olyan ellenállhatatlan, mint amilyennek be volt állítva a sorozat elején. Ahogy én látom, ebben az évadban abszolút a helyén van, a hímringyó szerep nagyon testhezálló, és az nekem is tetszik, hogy Eden le se szarja.

Madmoazell 2008.06.18. 17:11:22

huncut_kata: biztos magyarul nem hangzott túl jól a 20 ezer dollár :D

homok: ő megvan, jól van, Julia Annie-vel együtt neveli. Az egyik keze még mindig beteg.

Troy karaktere annyira ki lett már tárgyalva a 4 évad alatt, hogy most vagy valami nagyon jót, vagy valami nagyon rosszat tudtak volna kihozni belőle. Az pedig már érett, hogy Sean legyen nagy galibában :D Eden kifejezetten brutális, de most már csak magamat tudom ismételgetni :D

Tili 2008.06.18. 18:43:09

Nem tudom miert van oda mindenki Juliaert?? Christian, Sean, Olivia,... Mattrol meg latni lehetett hogy nincs teljesen rendben, en egy centet sem adtam volna neki! Bar szamomra o az egyik legidegesitobb karakter a sorozattortenelemben:)

Grizon 2008.06.21. 15:49:44

hát én ezt az eden csajt nagyon szúrnám...
ha már előkerült connor, akkor hol van troy feka csaja?ha jól emléxem előző évad ilyen nagy love-al ért véget, még talán valami házasságról is szó volt vagy mi
süti beállítások módosítása