Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 2x10-2x12

2008. június 15. 12:30 - Windermere

Carrie a tavasz közeledtével azon gondolkodik, miként is mondja el Bignek, hogy szereti. Egyszer már majdnem megtette reggeli közben, majd később egy ballett megnézése után, végül pont a leglehetetlenebb pillanatban csúszott ki a száján, mikor Big a lehető leggiccsesebb hattyút formáló táskát ajándékozta neki. Ezt a kijelentést a fickó, egy „Kint megvárlak” válasszal nyugtázza, amit Carrie másnap a közös reggelizésnél meg is említ a lányoknak. Samantha reakciója erre, „ha egy fickónak azt mondod, gyűlölöd, akkor jó kis dugás lesz a vége, viszont, ha azt, hogy szereted, soha nem látod többet”.

Miranda Steve-vel vacsorázik, ami egy igencsak egyszerű pizzériát jelent, és a pasi még így is ki van bukva azon, hogy 5.90 a pizza. Miranda megemlíti neki, hogy lesz egy céges rendezvény, amire szeretné, ha a pasi eljönne. Persze ez amolyan kiöltözős parti, de Steve megnyugtatja, van neki öltönye, szép aranyszínű kordbársony. A lány ezt viccnek veszi, egészen addig, míg a srác lakásán járva észre nem veszi, hogy bizony ott lapul egy aranyszínű öltöny a gardróbban. Így elviszi az ürgét öltönyvásárlóba, aki persze ragaszkodik ahhoz, hogy ő fizesse az 1800 dolcsis cuccot, annak ellenére, hogy igazából nem is engedheti meg magának.

Ezt a lányok egy közös pedikűr alatt meg is beszélik, és Charlotte szerint ez azért van, mert a srác egy munkás származék, és szerinte nem osztály nélküli társadalomban élnek. Sőt az is kiderül, hogy Samantha új fickójának szolgálója van. Ez elő is hozza a heti kérdést, miszerint „szabad-e járnunk kasztunkon kívülivel?” Visszatérve Samantha szolgálós pasijára, míg a közös vacsi alatt tényleg mindketten el vannak kényeztetve a nyelvet alig beszélő Sum által, másnap reggel Samantha számára egyértelművé válik, hogy a nő csak tetteti ezt, mikor kidobja őt az ágyból. Újabb közös vacsi, ahol megemlíti a pasinak a reggeli szituációt, de a férfi szerint csak félreértett valamit. Este viszont Sum felfedez egy üres óvszeres zacsit, és előveszi a nőt. Dulakodni kezdenek, persze pont ekkor jön vissza a pasi, aki rögtön a szolgálólány védelmére kel, így Samanthának le is út, fel is út.

Charlotte galériájában egy híres színész bukkan fel, aki rögtön meg akarja venni a poroltót. A lány végül viccel üti el a férfi tévedését, amiért az a jutalma, hogy egy Cadillac hátsó ülésén smárolhat a színésszel. A pasas egy csomó szórakozóhelyre elviszi őt, de a csaj végül ott hagyja őt, mikor az ürge egy teljesen elképesztő dologra kéri.

Big és Carrie egy igencsak sznob nőhöz mennek egy koktélpartira, ahol semmilyen sötét színű étel vagy ital nem kerülhet felszolgálásra, mert foltot hagy, ha kiömlik. Carrie nagy bánatára az is kiderül, hogy dohányozni is csak a teraszon lehet. Ki is megy, ahol összefut egy haverjával, Jeremiah-val, akinek a köldöke alá applikált tetkóját sürgősen meg kell néznie. Ezt a jelenetet érti félre a háziasszony, aki már adja is tovább a fülest Bignek. Carrie végül Jeremiah-val megy haza, egy ágyban ébrednek, noha szex nem volt. Big felhívja Carrie-t, hogy nagyon romantikusan azt mondja: „Nézd, szeretlek, cseszd meg!”

Az Evolúció c. részben Mirandával nyitunk, aki éppen a nőgyógyászánál lebzsel. Mint kiderül az egyik petefészke lusta, nem termel már petéket. Ezt a közös reggelin el is meséli a lányoknak. Mire hirtelen Carrie táskájából előkerül egy bugyi. Mint kiderül Big még nem biztosított neki polcot, ezért minden cuccát állandóan magánál tartja. Végül a lányok bíztatására úgy dönt, hogy mégiscsak otthagy pár holmit.

Charlotte randizik egy sráccal, akiről nem tudja eldönteni, hogy homo vagy sem, így a csajoktól kér tanácsot. Mint kiderül, nem mindegy, hogy valaki buzi hetero vagy hetero buzi, mert míg az előző egy normális pasi homár erényekkel, addig a másik egy homár, aki sportot űz abból, hogy nőket szed fel, de nem dugja meg őket. Miután a srác többször is megcsókolja Charlotte-ot, a lány úgy érzi itt az idő, hogy végre szakértő szemek is megnézzék a választottját. Stanford végül kijelenti, tutira hetero, és nagyon tetszik neki a lány. Végül Charlotte a srác lakásán köt ki, ahol a második orgazmus után már nem érdekli őt, hogy a srác buzi-e vagy nem. Viszont másnap reggel annál nagyobb a meglepetés, mikor észrevesznek egy egeret a csapdában, és a fickó egy széken állva sipítozik, hogy a lány azonnal tüntesse el onnan azt az állatot. Így Charlotte rájön, hogy sajnos a pasas „férfias oldala nem annyira kifejlett, hogy kompenzálni tudja az elburjánzott nőiességét”.

Samantha egy régi fickójával randizik, aki hajdanán összetörte a szívét, és lelépett egy Anka nevű nőcivel. Samantha elhatározza, hogy bosszút forral, és jól felhúzza a fickót, majd nem fekszik le vele, de persze ez nem sikerül. Mikor már úgy érzi, végre egyenesben van az ürgével, az bejelenti, hogy mégiscsak visszamegy Ankához. Közben Miranda egy munkajogásszal randizik, aki eddig kopasz volt, de most elkezdett haja nőni. Ettől felbátorodva Miranda elmeséli neki petefészkének a történetét, illetve azt, hogy lehet lefagyasztat néhány petesejtet, mire a mókus kibukik, hogy szerinte vannak, akiknek egyszerűen nem kéne szaporodniuk, mert ez a gyengék kigyomlálása a természet által.

Big egyik reggel beállít Carrie-hez egy szatyorkával, amiben a csaj otthagyott cuccait hozta vissza. Carrie ezen kibukik, de mikor legközelebb ott alszik a pasinál, talál a fiókban egy közös képet magukról, így rögtön megenyhül iránta. Sőt, még azt is kiharcolja, hogy egy bugyija igenis ottmaradhasson.

A Gyönyörteli fájdalom c. rész egy szado-mazo klub megnyitásával indul, aminek Samantha a PR menedzsere, így naná, hogy a csajok ott tobzódnak. Carrie búcsúzáskor kap egy ostort és egy cilindert, ami igencsak bejön Bignek. A férfi másnap elutazik, és mikor a lány afelől puhatolózik, hogy mit fognak csinálni a nyáron, kiderül, hogy valószínűleg Bignek 7 hónapra Párizsba kell mennie munkaügyben.

Miranda egy könyvstand előtt összefut egy pasival, akiről kiderül, hogy tök egyforma könyvízlésük van. Nosza, bele is vágnak egy randiba, és közben Mark Twain egyik lakóházánál kötnek ki, ahol a fickó mindenáron dugni akar. majd később hazafelé a taxiban is. Majd egy étterem mosdójában, aztán egy liftben, egy nyilvános wc-ben, és végül végre belemegy a srác, hogy nála otthon ágyban is csinálják. Persze azt elfelejti megemlíteni, hogy a szülei nála vannak látogatóban, így mikor a pasi a gyönyörtől szívrohamszerű hanghatásokat ad, anya és apa benyitnak megnézni, jól van-e.

Charlotte közben teljesen beleszerelmesedik egy olasz cipőkínálatba, és szerencséjére az eladó srác meg lábfetisiszta, így ingyen neki ad egy pár szandált. Persze a lányok azt mondják Charlotte-nak ez nem normális, vigye vissza, amit a csaj végül meg is fogad. Egyetlen utolsó dolgot kér még tőle az eladó, hogy próbálja fel a legutóbbi készletet. Charlotte ennek örömmel eleget tesz, majd undorodva veszi észre, hogy a srác ettől bizony a gatyájába élvezett.

Érdekes módon Samantha ebben a részben nem dug senkivel, de Stanford annál inkább. Elkezd ismerkedni ugyanis az interneten, ahol megbeszélnek Nagyfütyi4U-val egy randit egy buzibárban. Stanford el is megy, megdöbbenésére csak alsógatyában lehet belépni, ami eléggé zavarja őt eleinte. De ekkor észreveszi az alsójának különleges szabását egy jóképű srác, így minden gátlása elmúlik.

Carrie továbbra is Biggel küzd, felhívja őt Párizsban, mikor a férfi éppen alszik, jól össze is vesznek. Az még csak rátesz a lapátra, hogy mikor a fickó visszajön, és Carrie elmondja neki, hogy ő szívesen elköltözne Párizsban, az ürge azt válaszolja, hogy csak szabad akaratából menjen oda, ne miatta. Lesz még egy utolsó kufirc, de a lány már tudni véli, hogy ezzel a kapcsolatuknak már vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása