Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kitört a nyár a Lila akác közben

2008. június 12. 14:40 - Tm

Az eredeti tervektől eltérően a Tv2 végül nem húzta ki június legvégéig a Született feleségek április 25-én indított 4. évadát, hanem már ehéttől kezdődően, vagyis a 6. rész után szépen csendben egyszerű, őszinte B-moviekra cserélte a Lila akác közi történéseket.

Ezzel ugyan elestünk attól a korábban megcsillant lehetőségtől, hogy imitáljuk az évad amerikai vetítési rendjét - ott ugyanis a 9. részig jutottak el a karácsonyi szünet előtt -, és a híres tornádós részt így már csak ősszel láthatjuk, de nézzük a dolog jó oldalát. A történetszálak többé-kevésbé épp nyugvópontra értek - megszületett Bree gyereke, Lynette meggyógyult, Susannel semmi sincs, Gabrielle meg ugyan bajban van, de még úgysem tud róla - így nem nagyon van miért a falat kaparni. Ejtőzzünk nyugodtan a bícsen a folytatásig. Ősszel talákozunk.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.06.13. 13:20:45

Hát, ha már poszt szó szerint ugyanaz, mint a comment.com-on, akkor a komment is legyen az:

Én arra leszek kíváncsi, hogy ősszel melyik napra hozzák vissza. Azt hiszem hétfőn meg csütörtökön még nem volt...

Tm 2008.06.13. 15:11:54

bocs Fedor, az utolsó mondat ott máshogy van:)
süti beállítások módosítása