Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x25 - Zűr és zavar

2008. június 11. 14:00 - sixx

Naszóval. Búcsúzik az évad, de a sírásrívás nem, az átköltözik a Doktor Addisonba, és dugással vegyítve kapjuk az arcunkba. Ott tartottunk az előző rész végén, hogy a főnök neje összeesett a budiban, és vérzik (közben meg terhes), Shep nem ment el a csinos barnával, pedig sokkal jobb nő, mint Meredith, és még csak békaszája sincs. Ha már Meredith, a fater kitagadta, ettől kiakadt, nem írt semmit a vizsgalapra, de George kijárta a főnöknél, hogy újraírhassa a vizsgát a csókos szemétláda. Behoztak három hegymászót, akik kamuztak a negyedikről (megette a Yeti), de megtalálták, csak van benne egy kis extra: egy jégcsákány. Alex csaja Eva nem is Eva, és emlékszik mindenre, a kocsmáros meg a faszija béranyát fogadott, akinek baja van. És még van egy esküvőnk is, sűrű rész lesz.


A főnökkel kezdünk, Adele nevű neje Addison kezei közt, vérzik és egyszerre terhes, ez nem tűnik túl egészséges kombinációnak. Ugrunk Meredith házára, ahol esküvői előkészületek folynak, de nem sokáig, mert megszólalnak a csipogók, irány a kórház, kivéve Cristina, mert neki esküvője lesz. Odabent overdrive üzemmódban mindenki, Shep és Sloane jön a meglékelt hegymászóhoz, a főnök azért aggódik, hogy nehogy méhrákja legyen a nejének, és idegbeteg, hogy Addison nem szólt neki, hogy az asszony bent van az Ő kórházában, TERHESEN. Addison a "betegről nem pofázunk" elvvel szembesíti a kissé idegbeteg faszit. Ugorgyunk, ahogy Pósalaky úr mondta volt, van még egy terhes nő a klinikán, a melegpár béranyája, na nála azon nyomban meg kell indítani a szülést, ebben Burke segédkezik majd.

Megjön az összes medika, Cristina is, akit Burke megnyugtat, hogy nyugi, nem késem le az esküvőt. Mintha ez most annyira érdekelné a csajt, vér van bazmeg, meg MŰTÉT, kit érdekel a templom? A náci haza is zavarja, muhaha. Közben Ibrahimovics akkora gólt vert a görögöknek, mint az állat. Vissza a klinikára, ahol az epizód alatt folyamatosan kapunk flashforwardokat, amiben a főnök az állására pályázóknak magyarázza el szépen sorban, hogy miért nem ők lesznek az utódok, majd a végén eláruljuk, hogy ezzel a szállal mi lett, nyugivan.


A hegymászók (mármint az a három, amelyiknek nincs jégcsákány a fejében) most kurva szarul érzik magukat, mert a "meghalt a haver, oszt otthagytuk a hegyen" sztori innentől kezdve nem kóser, másikat kell kitalálni, amiben a már emlegetett szerszám főszerepet játszik. Shep megkérdezi a kezüket/orrukat vesztő jóbarátokat, hogy akkor ezt így most hogy? Hát úgy, hogy az ember, akinek jégcsákány van a fejiben, besokallt, elindult lefelé, magával rántva a többieket is (lásd még: ha már hegyre mégy, ne egy beszari pöcshöz kösd magad vastag kötéllel), így az egyik fogta a csákányt, oszt jónapot. Szar vicc. Adele magához tér, a gyereknek van szívhangja, kicsit lassú Addison szerint, de ettől ennek még lehet örülni. A főnök kínos beszélgetésbe kezd a nejjel, ugrunk is, mégpedig egy nyikhajra, akiről kiderül hogy Jeffnek hívják, és Rebecca/Eva férje. Alex nem boldog. Eva sem. Mi sem. Rebecca kissé megváltozott, a csávó alig ismer rá, de azért megöleli - a csaj meg Alexet sasolja. Shep elmeséli Meredith-nek, hogy tegnap flörtölt egy csajjal, és emiatt igazán aggódhatna egy kicsit. Ez így nettó faszság. Burke és Shep bemosakodás közben az esküvőről beszélgetnek, megjön Sloane is, aki saját bevallása szerint kurvajó tanú volt, erre Shep megjegyzi, hogy ja, csak megdugja az arát, de kicsire ne adjunk.

A Náci és Torres ötpercenként nézegetik a hirdetőtáblát, ahol az "Eladó egy alig használt koponya, orvosis diákok előnyben" és hasonló apróhirdetések közé teszik majd ki, hogy ki a új főrezidens (erre is biztos van fasza magyar kifejezés, majd tetszenek kommentelni). Torres meglátja a férjét, és berántja egy irodába azért, hogy közölje vele, hogy csak arra tud gondolni, hogy gyereket akar. Erre George kissé kábultan megjegyzi, hogy a szomszéd szobában fekszik egy csávó, jégcsákánnyal az agyában, szóval most ne dumáljunk a dugásról. Meredith megérkezik Adele-hez, aki azzal fogadja, hogy ismerlek ám, kis békaszájú gyökér, a te anyádat dugta a férjem. Kiváló, így kell köszönni ezentúl mindenkinek.

Cristinát öltöztetik, egészen pontosan Burke anyja, aki ráad egy minden bizonnyal kurva drága, de ettől még ocsmány nyakláncot, és megkritizálja a csaj kócos szemöldökét. Izzie, Alex, Burke és Addison műtenek, a béranyából kiszedik a két gyereket (nem tudom szebben mondani, bocs), de jön a menetrendszerű komplikáció, ó jaj. A másik műtőben a jégcsákány eltávolítása folyik, és hoppácsak, kijön szépen simán, azaz nem nagyon elképzelhető, hogy baleset történt, és csak úgy odacsaptak a csávónak, ez szándékos fejbevágás volt. A béranya közben jobban lett, Burke-nek arra is van ideje, hogy a kolleganőknek elmondja az esküvői fogadalmat, nem kopizzuk be, mert mindennek van határa.


George megkeresi Torrest, és közli vele, hogy ha gyereket akar, tőle megkapja. Romantikus, mi? Dugnak. Jeff, Rebecca férje a gyerekét ölelgeti, Alex meg sík ideg, meg is kérdezi, hogy mi van, bazmeg, miért nem kerested a nejed? Mert elhagyott, mondja az, oszt fasz voltam. Yang anyósa leborotválta a csaj szemöldökét, ez az évad legjobb jelenetete. Shep megy a hegymászó haverokhoz, és beszól, hogy elég volt a mellébeszélésből, hívom a rendőröket, majd azok kiderítik, miért akartátok kinyírni a csávót. A Náci kissé sértetten veszi tudomásul, hogy Torres lett a főrezidens, de Yang nem hagyja békén, mert neki VÁGNI kell valamit/valakit, ez tragikusan szar.


Adele kezd kikészülni, műteni kell, mert valami kurvára nem stimmel vele, a baba nem maradt meg, 52 évesen ez nem is csoda. Addison persze ezt úgy közölte, mitha a nő halt volna meg, így a főnök infarktusközeli állapotba került. Kiderült, hogy az ő gyereke lett volna, és ez nagyon szép jelenet, meg minden. Yang vág és elrohan esküdni, Burke szintén, kezdenek sűrűsödni az események. George öltözködik az esküvőre, Izzie meg közben azt mondja neki, hogy nem áll közé és a neje közé, mert szereti. George-ot. Szerelembűl. Ez annyira, de annyira hiteltelen, hogy azt el nem lehet mondani. George sem hisz a fülének.


Az egyik hegymászó ember közben megmondja a frankót, pedig az ügyvédje azt mondja neki, hogy kuss. Szóval azt hitték, hogy az ember meg fog halni, hát fejbevágták egy csákánnyal, úgy jobb lesz, gondolták. A medikusok/medikák megtudják a vizsgák eredményét, úgy tűnik, mindenki átment, de nekem valami kurva gaynús. Mindenki ki van csípve, mint szarospista Krisztus nevenapján és indulnak az esküvőre, Alex elköszön Rebeccától, aki mehet haza Jeffhez, de nem akar, mert szerelmes Alexbe, és Alex szerelmes Rebeccába, és ez így nagyon, de nagyon nyálas, de mégis drukkolunk nekik, mert kell valami kis romantika nekünk is. Elizabeth Reeser alakítása több, mint jó, kérem szépen, she acts the SHIT out of the scene, ahogy arrafelé mondják. És nincs csók, mert Alex egy fasz.


Shep és Meredith kapcsolata ismét fordulóponthoz érkezik, a csávó akarja ezt a szerencsétlen nőt, aki meg annyit nem tud komondani erre, hogy bazmeg szeretlek, könyörgöm, adjon valaki egy kalapácsot. Esküvés, Burke várja Cristinát, és közben arról dumálnak Sheppel, hogy akkor most ki is lett a főorvos, illetve arról, hogy Meredith nem egy főnyeremény. Yang az istennek nem készül el, de aztán mégis, és mindenki azt mondja, hogy nagyon szép, szerintünk kurvára nem, és a szemöldöke is rajzolt. Alex leül Addison mellé a templomban, és idétlenül förtöl vele, de a vörös elzavarja, hogy húzzon Eva után, mert az a csaj neki való. George és a Náci a kórház előtt üldögélnek. Kiderül, hogy George megbukott a vizsgán, ugye, mondtam. Ilyenkor az van, hogy vagy megismétli ezt a két évet, vagy húz innen a picsába. A Náci magára veszi a buktát, nagyon megható. Alex lelép az esküvőről, mert elmegy Eva után, Torres meg Izzie orra alá dörgöli, hogy gyereket akarnak.


Megszólal a zene, Yang csak nem megy be az oltár elé, mert lemosta a kezről az esküvői fogadalmat, katasztrófa. Burke ott áll, és vár, Yang nem akar bemenni, és ideges, szar az egész jelenet, Yang idegessége nem hiteles, Meredith határozottsága mesterkélt, legyünk már túl rajta, a kurva életbe. Burke addig vár a csajra, hogy egyszer csak megunja az egészet, kisétál az ajtón, és elhúz a picsába, aztakurva, ez mekkora jelenet már. Mondjuk nem egy szó nélkül teszi, elbúcsúzik Cristinától és a várostól is, mert nem ő lett a főorvos. Az igazi ok persze az, hogy a színészt kiírták a sorozatból, mert homofób megjegyzésekkel illette TR Knight kollégáját, akit George szerepében rühellünk testületileg.


Alex lekési Evat. Yang Burke lakásában mereng, és jön rá, hogy a faszi végleg elmet, mert elvitte a trombitáját és a cédéit, így ez már végleges szopás. Új medikák érkeznek a kórházba, köztük a kis barnával, aki Sheppel akart hetyegni tegnap. George éppen pakol, mert lelép, hátha kiírják a sorozatból. Ja, és a kiscsajt hogy hívják? Lexi Grey. Meredith tesója. És ki lett a főnök? Shepnek ajánlották fel, de nem fogadta el, így Richard maradt. Jövőre találkozunk.

Címkék: grace klinika
48 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madmoazell 2008.06.11. 14:30:20

Hű valamit tudhatok, mert az a rész pont kimaradt, hogy szemöldökborotválás, és meg is állapítottam még a nem-esküvő előtt, hogy ennek milyen ronda már a szemöldöke(is). Juhéjj.
Annak viszont végtelenül tudok örülni, hogy egy év pihi jön :D

Savafan 2008.06.11. 14:31:14

na ez volt az a rész amikor a "se" volt nagy többségben:((
nincsen se esküvő, se új főnök, se tökéletes hibátlan vizsga, se alex-eva-rebecca lamour, se náci kisfőnök, se békaszáj-megcsábító kibékülés:))
nekem az nem esett le, hogy az a csajszi volt aki kavarni akart sheppel a bárban az új gyakornok. és békaszáj nem tudott arról, hogy a meghalt pótanya? lánya gyakornoknak jön ide. ez érdekes. de legalább shep családban marad:)) és shep sem ismerte a lányt már családi vacsikról? vagy fotóról?
vagy a csaj direkte akar keresztbe tenni a csúfosabb nővérnek és lecsapja a mezéről a majdnem górét:)
olyan lesz ez is mint a melrose place. mindenki mindenkivel...

christina meg szemöldök nélkül (is) rémisztő!!! alig tudtam elaludni a látványtól.
vörös nénit mikor teszik át a másikba? még belekezd a következő évadba? remélem folytatják ősztől! kell a keddi sírás-rívás:))

köszi a hogyvoltokat, élvezet volt olvasni!

Johnny336 2008.06.11. 14:32:31

Bazzeg...Nyüszítve röhögtem végig.

Ibrahimovics gólt lőtt. :) 2-0-ig láttam.

Én úgy tudtam, hogy TR Knight enyhén rasszista, és tett már négeres megjegyzést, ami Isaiah nem szívlelt.
Cristina télleg ocsmány volt...

A hegymászós-jégcsákányos leírásaid megsírattak! :)

Azt a "poént" nem említetted, hogy miután elmondja a műtőben a fogadalmat az egyik nővér hozzá akar menni (vagy vmi ilyesmi volt).

sélli_ 2008.06.11. 14:33:22

'Közben Ibrahimovics akkora gólt vert a görögöknek, mint az állat.' :)) Ez nálam is PONTOSAN így volt, mármint kapcsolgatás a köbön (bár egy idő után maradtam az M1-nél... nem volt idegem végignézni a vergődést). Ilyen rossz záróepizódot is régen láttam már.
Most Dzsordzsal mi van? Megbukott, és... megy vagy marad???

Johnny336 2008.06.11. 14:40:06

Megbukott, mint Rottenbiller. :)

eperlekvár 2008.06.11. 14:45:41

George-unk milyen irányban megy tovább????

Hogy lehet, hogy Meredith nem tud arról, hogy a (fél)testvére ilyen közel van hozzá??? Hisz a mostohaanyjával annak haláláig elég jó viszonyt ápolt... ez a hülyeséget :(

De miért kellett kiszedni Cristina szemöldökét?!?!? Abban reménykedett Burke anyja, hogy így a fia nem veszi el???

Elég mondvacsinált ürügy volt az a szakításos rész Burke részéről.. ha vár fél percet akkor már nem lett volna mire fognia a visszavonulást mert Young elindul.

Tényleg, a végén nem volt tiszta, hogy Cristina bár kiborult de azért örült a szabadságnak ;)

pirosalma 2008.06.11. 14:50:14

Isteni hogyvolt volt, de én végigszenvedtem tegnap élőben is. Ezt a búvalbélelt (nem akarok csúnyát írni:)) részt, anyám...

Azért én bírtam Burke karakterét, szimpibb volt sokn más szereplőnél. Kár, h nem lesz.

A Meredith meg egyre jobban kiveri nálam a biztosítékot, és tényleg szörnyű a szája, főleg, ha mosolyog!:)

Ezekután végignéztem a Doktor Addisont is, az ha lehet még kínosabb volt, tiszta erőltetettség. Többet nem kívánok belőle elfogyasztani aszem.

eperlekvár 2008.06.11. 14:51:48

Ja, még akartam írni, hogy azon meg sem lepődtem, hogy Richard maradt a főnök, valahogy sejtettem és Young tényleg nem volt szép mennyasszony. A ruhája sem tetszett, a nyaklánca sem...

Burke végleg elment??? Na, ez csak most esett le ahogy olvastam a tartalmat... azt hittem csak a kapcsolatból lépett le...

gyurmalány 2008.06.11. 15:02:59

miért nem tudták inkább george-ot kiírni, miért?

Ditte2 2008.06.11. 15:07:47

Lexie volt az a testvér, akivel Meredith még nem találkozott, mert amíg orvosira járt, nem lakott otthon (azt hiszem). csak a következő évadban fog vele találkozni, amikor a többiek már rezidensek lesznek.

George marad...

Burke elhúzott, ahogy Addison is, csak vendégszerepelni jön már vissza.

Christina utsó jelenetében nem örült, hanem szembesült azzal, hogy tulképp ezt akarta ő, de hát mégsem... Szerintem...

Johnny336 2008.06.11. 15:07:53

Isaiah Washington szerintem túlságosan tutyi-mutyi szerepet kapott itt.
Romeo must die-ban kemény gengszter volt, az jobban illett hozzá.

Ditte2 2008.06.11. 15:09:50

Félreérthető volt: Mármint Lexie nem lakott otthon a szüleivel, ezért nem találkozott Mer-el. Egyszer még Mer apja említette is, hogy a másik lánya is orvos lesz...

Madmoazell 2008.06.11. 15:10:52

Ditte2 próbáld arról a gyönyörű pofijáról leolvasni az érzelmeket :D 2 évad alatt szoktam hozzá ahhoz, hogy megkülönböztessem a mosolygását a meglepődéstől, neadjisten a bőgéstól :))

candyperfumegirl 2008.06.11. 15:13:37

Hát ez...borzalmas volt. Egyszerűen fájt nézni. És nekem ezzel vége a GA-nak, képtelen vagyok ezt a szenvedést-sírást-picsogást úgy tovább nézni, hogy a 2 értelmes karakterükből az egyik el is húzott. (egy szintén nézhetetlen sorozatba, gyönyörűszép lose-lose szituáció)
Ezzel a fináléval sikerült alulmúlniuk még magukat is, ami hatalmas teljesítmény. Egy karakter nem viselkedett értelmes emberi lény módjára, minden reakció telejsen hülye és indokolatlan volt, az már szinte vicces, hogy Burke távozását meg sem próbálták megindokolni.
A totális mélypont pedig az Alex/Ava dolog, ez egyszerűen fájdalmas. Az a hosszú jelenet, hogy mondj egy okot, hogy maradjak nyírta ki nálam végleg a sorozatot, ott már egyesével tépkedtem a hajszálaimat. Egy pillanatra nem volt hiteles, hogy ezek közt szövődött valami, és ahogy ezt próbálják leerőszakolni a torkunkon, attól rosszul vagyok.
A George/Izzie "nagy szerelem", meg a nagy Meredith/Derek válság meg már egyszerűen nevetséges.
Viszlát GA, nem fogsz hiányozni.

Sixx, te ezt hogy bírod még?

candyperfumegirl 2008.06.11. 15:18:32

Máshogy nem is lehet. :) Minden elismerésem, de tényleg.

Freechild 2008.06.11. 15:19:12

A ronda kinai nő kis is borult a végén. Mégis van szive...

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.06.11. 15:19:36

hát ez borzató rész volt.

a ogyvolt viszont kurvajó! nemtudom, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez nem józan állapotban készült :D


ezt a főnökválasztósdit nem értettem. a közepén nem volt valami olyan hogy torres lesz az? aztán a végén meg shep. aztán marad a főnök a főnök.

házisárkány 2008.06.11. 15:24:50

Bocsi, de nekem tetszett a nyakék... :-)
A záróepizód viszont szar lett. Ennél nagyobb csalódást már csak a Doktor Addison okozott. Eddig alig vártam a keddet... Ja, és az is kiverte nálam a biztosítékot, hogy az új sorozat címének megmagyarítására pályázatot írtak ki(!), és ezzel a zseniális(?) Doktor Addisonnal LCD tévét nyert egy bumburnyák.

Savafan 2008.06.11. 15:28:06

én csak a nácit sajnáltam mert miután kiderült, hogy a mrs. latin lover lesz a főrezidens abban bíztam, hogy ő lesz a főnök. nem rossz doki és tud bánni azzal a sok hülyével:))
és még emberséges is.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.06.11. 15:31:16

hát nemtudom a private practice fordítása tényleg gáz. hogy ezért alaki egy LCD-t kapott az meg pláne.

hamár a grész klinikát is elbaszták, sikerült ezt is. de ha ezt mondjuk magán klinikának fordítják akkor hajaz a grész klinikára, és nincs elbaszva.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.11. 15:33:09

klassz

már hopgy a hogyvolt

a részt nem láttam

szuperzvezda 2008.06.11. 15:36:37

Ez a rész annyira, de annyira szar volt, hogy közben többször elkapcsoltam kínomban.

És a Kés alatt-ban még díjat is kapott a sorozat. :)))

Llew 2008.06.11. 15:43:22

Húbazmeg! Ettől a két Criistinás képtől megijedtem.

katicaboglarka 2008.06.11. 15:49:38

Addison mondta Burke-nek az eskü elmondása után, hogy dobja a csaját és inkább őt vegye el. Az meg mennyire szerencsés már, hogy belekönnyeznek valakinek a belső szerveibe meg nem figyelik a műszereket, mindenkinek megáll a keze, mert Burke éppen megható.
Christina szemöldök nélkül egyszerűen zseniális :DDD Tényleg az évad legjobb jelenete, amikor megjelenik így.
A Doktor Addison szerintem nem volt rossz, de lehet hogy csak azért gondolom, mert csípem Addisont meg az agyturkászt játszó színésznőt is.

katicaboglarka 2008.06.11. 15:52:17

Tényleg a Doktor Addisonról lesz majd hogyvolt? Ökölbe szorult talppal? :D

katicaboglarka 2008.06.11. 15:52:58

Bocsánat,hülye vagyok, látom.

Johnny336 2008.06.11. 15:54:23

candyperfumegirl 2008.06.11. 15:13:37

Nézd a 4. évadot, szerintem érdemes. Bevetnek új szálakat majd. Persze, ugyanaz a séma lesz - x megdugja y-t, y nem szerelmes, x sír. Y szerelmes lesz z-be, aki x-et akarja megdugni. A végén mindenki sír. De közben picsognak is :)

Nekem legalábbis tetszett a negyedik évad, voltak benne jó húzások is, dramaturgiai szempontból.

ittaka 2008.06.11. 15:55:12

Sziasztok!
Ez a rész tényleg nagyon gáz volt, már tegnap előre röhögtem a mai hogyvolton!
Nem csalódtam sixx :)

- Mibe, hogy George-nak meglesz a Meredith tesója is?

Viszont a PP meg nagy csalódás volt... pedig K.W. a kedvencem!

sarasvati / sütifej (törölt) 2008.06.11. 16:05:17

nem bírtam végig nézni.
nem baj.
a hogyvolt jó volt. ez a lényeg.

kade 2008.06.11. 16:19:22

volt egy jelenet, amikor a náci osztja a békaszájút, hogy most akkor viselkedjen és próbáljon érzelemmentes arcot vágni (vagy valami ilyesmit mondott), már előre röhögtem, hogy, na sixx biztos megjegyzi, hogy az nem lesz nehéz :)))

Cinnouse 2008.06.11. 16:30:14

nekem tetszett Cristina ruhája. és a vége is n ott volt, sztem jó színésznő. mondjuk mindig is ő volt számomra a legelviselhetőbb burke-kel, persze őt el kellett tűntetni...

yokli 2008.06.11. 16:41:58

nem nézem régóta, csak a hogyvoltokat olvasom, mert állati jókat röhögök rajta

naszóval, a sztori olyannak tűnik, mintha 11-12 éves kislányok írták volna, akinek még fingja nincs a szerelemről meg a párkapcsolatokról, és a gyerekek önhittségével komolyan hiszik, h van

borzalom.

Savafan 2008.06.11. 16:43:53

ittaka!
ha az is meglesz neki akkor lefordulok a székről!!!
ha tényleg meleg a rendes életben akkor miért pont rá kell oszatni ilyen szerepet? vagy a producerek eldöntötték, hogy átnevelik?:))
addig húznak rá újabb csajokat míg a való életben is hetero lesz:)))

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2008.06.11. 17:19:35

De jó, hogy ez most nem láttam, így legalább jót nevettem, miközben ezt olvastam. Ha nézem, lehet, hogy csak mérgelődtem volna... kösz

katicaboglarka 2008.06.11. 17:22:45

Amúgy Meredith húga tök szimpatikus volt, csak ez a majdnem keretes szerkezet ne lenne. A kezdés előtti napon flörtöl Sheppel, megtetszik George-nak (bár lehet, hogy csak a neve miatt)... Gáz.
De a legszörnyűbb jelenet az volt, amikor Shep meg Meredith néznek egymásra párás szemmel naaaagyon sokáig, aztán meredith kinyögi, hogy oltár elé kell erőszakolnia Yangot, és mennek. Mellesleg Meredith mennyire hülyén megy.

caro 2008.06.11. 18:05:26

Rémes egy rész volt, hajtépés ezerrel. Csupa élettelen reakció, áááá. Sajnálom, hogy szegény náci nem kapta meg a főrezidensi vagy milyen címet, igazán megérdemelte volna.

De azt árulja már el nekem valaki, hogy Burke mikor pakolta ki a cuccait? És ha már költözik, a ruháit miért hagyta ott? Christina még menyasszonyi ruhában van, tehát gyaníthatóan nem telt el sok idő a templomtól a lakásig, akkor meg Burke mikor költöztette a hangszert meg a cédéket? Vagy ez csak nekem nem világos?

A szemöldök nélküli Yang képtől még most is rosszul vagyok :S

Egyébként a Mere-hugica a kezdés előtt a bárban Derekkel vonal engem nagyon idegesített, szerintem nagyon erőltetett!

A hogyvolt szokás szerint nagyon jó és életteli lett (utalás a meccs állására rlz), köszi sixx

Vinie 2008.06.11. 19:38:22

Az Alex-Ava szál ennyi volt? A csaj elhúzott vissza a természet lágy ölére a férjével és szevasz?

squeegy beckinheim 2008.06.11. 21:41:13

miután burke elmondta az esküjét fel kellett törölnöm a tv alá folyó nyálat... tejószagúúristen lehet h bennem van a hiba de ha ilyet hallanék egy pasitól képenröhögném de nagyon

huncut_kata 2008.06.11. 22:39:21

nem, fogják még húzni-vonni egy ideig az AA szálat

Windermere 2008.06.11. 22:45:35

Hát ez egy elég nyál rész volt... Ilyenkor örülök az áramszüneteknek, mert se a GA végét, se a PP elejét nem láttam. :)

mókus 2008.06.11. 23:12:56

azért a negyedik széria kicsit döcögött a burke lelépte után

KitCat 2008.06.12. 08:01:55

Egész életemben eddig 3 darab GA részt láttam, kettőt abból, amelyben Meredith megfulladt(majdnem) és a múlthetit. Ez lett a negyedik és azt hittem, hogy hú bakker ha évadzáró akkor biztos valami tök jót domborítanak. Hát ez minden volt csak jó nem. Semmi jó nem történt benne. Alex nem jött össze Eva-val, Meredith és Shep össszekuszálódtak, az ifjabb Grey belekavart a kakiba, Izzie még mindig szenved a hülye fejű csákótól, aki képes volt megbukni. Youngot faképnél hagyta a néger csákó.....
Egyszerűen szörnyű rész volt, a Doktor Addison viszont bejött, mert Addison volt mindig is a legszimpibb a GA-ból.

Denisa Wry (törölt) 2008.06.12. 08:20:24

Ilyen xar évadzárót még nem láttam tökéletes 1/10.
Még jó hogy lehetett kapcsolgatni a meccsre.
Egyébként én birom George-ot és a picsorgást de ez a rész......:( :(

Dark Wolf 2008.06.13. 15:57:32

"A végén mindenki sír. De közben picsognak is"

Ez kééész :))

mókus 2008.06.23. 03:19:16

Johnny336 után szabadon én is megtekintettem a negyedik szériát (egyhuzamban).

Lesznek benne izgalmak, de érezni lehet burke és addy távollétét.
A szezonzárótól jobbat vártam (4. évad), de sokan közületek tapsikoltok majd azt hiszem.

Sleepy Gonsales 2008.08.31. 15:24:28

Sziasztok, kicsit off leszek:
Kérlek Titeket, akik fejből tudjátok az egészet, segítsetek megtalálni hogy melyik részben volt az a sztori, amikor egy vascső ment át két emberen és hőseink azon filóztak, melyikük maradjon életben.

Desperatefan14 2008.08.31. 21:03:10

A 2x06: Tömegbaleset részben.
süti beállítások módosítása