Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu Atlantisz 2x10 - Az elveszett fiúk (1)

2008. június 07. 17:02 - the black ball

Egy kis előzmény: Ford ugye véletlenül bedrogozódott egy lidérc által, aztán a fél arca lidérces lett, szupererőt is kapott, SzuperForddá vált, de aztán felkente a dokit a falra, és így GonoszSzuperFord lett. Lelépett Atlantiszról, és lidércenzimet gyűjtögetett. Aztán Sheppard sarokba szorította, erre beleugrott egy dárda szippantójába. Azóta nem láttuk.

Most egy erdőben járunk. Általában erdőkben vagy az ugróban kezdünk, fő a változatosság. Egy titkos találkára igyekszünk ős-duracell reményében. McKay ki van akadva, hogy elszakítják a tudománytól, mert így nem tud egy csomó fontos dolgot csinálni (pl.: egy újabb naprendszert felrobbantani). Valakik megunják a szövegét, és lidérckábítókkal lelövik a csapatot. Aztán utazunk egyet a kapun keresztül.


Amikor magunkhoz térünk, meglepődve tapasztaljuk, hogy egy egész takaros étkezőasztalnál ülünk, csak megkötözve. Az egyik fickó, aki elrabolt minket, megkérdi, hogy ha kikötöz minket, ugye nem támadjuk meg. Á, dehogy. Valaki a háttérben felnevet. Nahát, még ér valamit a földi humor. Na vajon ki nevetett fel? Na ki? GonoszSzuperFord, úgy ám. Ronon rögtön harci üzemmódba kapcsol, de a kötél remek eszköz a Rononban élő Chuck Norris megfékezésére. Na de nézzük, mit akar Ford.

Először is megkínál minket kajával, zöldség és valami sült krokodil, ínyenceknek kötelező. Aztán kérésre Ford elmondja, mi történt vele. Flashback. Miután beszippantotta a dárda, egy cirkálóra került. Mivel enzimen él, azonnal magához tért, és kinyírt egy közeli lidércet. Elvette az enzimzacskóját, aztán még pár lidércet megcsapolt, és elment egy közeli kapuhoz. Tárcsázott egy baráti bolygót. Elment egy panziószerűségbe, szállást és kaját kért, majd lidércpisztollyal fizetett.


 A helyieknek mesélt az enzimről, akiknek bejött ez a szupermen dolog, és kipróbálták. Így lett Fordnak csapata. Aztán elkezdtek csoportosan lidércre vadászni. De nem ölték meg őket, hanem bespájzolták, mivel egyre többen léptek be Ford cserkészklubjába. Aztán mint a teheneket, a lidérceket is megfejték. Persze nem ott. Na vége a múltidézésnek. Megtudjuk, hogy az egyik cserkész, Jace tökéletesítette az enzimet, finomította, szabályozta. Néha még fűszerként is használják. Hopp, mindenki abbahagyja az evést. Ford közli, hogy most volt meg az első adagunk. A rohadék.


Ford szerint csak így győzheti meg Weirt és a katonaságot, hogy az enzim biztonságos. McKay teljesen kiakad, elkezd viszketni. Ugyanez történt, amikor egyszer az egyetemen füvezett. Sheppard négyszemközt beszél Forddal. Szerinte Weir nem fog figyelni rájuk, ha enzimfüggők lesznek. Ford közli, hogy az alezredes lesz a tanú, hogy a csapata még jobb lett, mint volt. Ezért ő nem kap a finomságból. Ford szabad mozgásteret ad, most már mi is a cserkészklubhoz tartozunk. Először természetesen el is megyünk a kapuhoz, de Fordék kiszedték a kristályokat a tárcsázóból. Atlantiszon ezalatt Lorne csapata visszatér valahonnan. Weir mondja, hogy Sheppardék már három órája elérhetetlenek. Úgyhogy elmennek megkeresni őket.


Ugrunk. Jön Ford, és elküldi Teylát és Sheppard-öt az egyik küldetésükre. A Kanayo nevű fickó vezeti az akciót. McKay és Ronon maradnak biztosítéknak, hogy Sheppard ne hősködjön. Ronon nemtetszése jeléül eldönt egy széket. Utazunk. Egy rejtett Genii menedékhez igyekszünk, ugyanis Kanayo anno Genii kém volt. Lelövik az őröket, és mit hoznak ki? A ládányi C4-et, amit még mi adtunk a Genii-nak az atombombáért. Kanayo elárulja, hogy egy kaptárhajót akarnak felrobbantani. McKay eközben körútra indul. Jace elárul pár dolgot, például azt is, hogy a lidércek arra törekednek, hogy korlátozzák a hajók közötti kommunikációt. Teszik ezt a Teylához hasonlók miatt, és azért, mert az élelemhiány miatt eléggé visszaszorult a testvéri szeretetük.


Ugrunk. Ford edz a többi cserkésszel. Megjelenik Ronon. Ford mondja neki, hogy az enzimtől milyen erős lett. Mi lehetne Rononból? ÜberSzuperRonon? Hűha. Megint ugrunk. Lorne szól, hogy nincs nyoma Sheppardéknek. Talán egy másik bolygón vannak, viszont mivel nem jelentkeztek, valószínűleg nem önként mentek. Weir átküldi Zelenkát, hogy derítse, ki melyik bolygót tárcsázták. Mivel úgy 50 címet ütöttek be a bolygóról, ahol a rablás történt, hónapokig tartana megtalálni a helyeset. Közben Ford elmondja, hogy egy olyan kaptárhajót akarnak megtámadni, ami minden bolygót megtizedel, ami az útjába kerül. Egy lidérc pen drive segítségével megtudták, hogy ki fog lépni a hipertérből egy lakatlan bolygónál, ahol kapu is van. McKay szerint nem tudni, hogy a C4 elég lesz-e, ráadásul a kaptár az űrben lesz, szóval ha nem tudnak szuperugrani, akkor... Ford félbeszakítja, és közli, hogy van űrhajójuk. A lehető legjobb.


Egy lidérc dárda! Ez már valami. Sheppardnek kéne vezetnie, de előbb McKay-nek meg kell javítania, mert nem akaródzik repülni. Viszont McKay nem hajlandó rá, elrohan. Sheppard beszél vele. Hogy ha működik a hajó, akkor ahelyett, hogy a kaptárhoz indulnának, Atlantiszra mennének. Hiszen a dárdában van tárcsázó. Na így már mindjárt más. Sheppard közli Forddal, hogy McKay megcsinálja, de van pár feltétel. Teyla, Ronon és McKay is jöjjön a küldetésre, valamint hogy csökkentsék McKay enzimadagját, mert így nem gondolkodik tisztán. Kapunk egy körkapcsolást, megint megy a munka.


Ugrunk. Ford közli Shepparddel, hogy haza akar menni. Sheppard mondja, hogy akkor menjen, egy óra alatt a Földön lehet. De nem, előbb ezt meg kell csinálnia, hogy komolyan vegyék. Ugrunk. Ronon és Teyla zabál, a szó szoros és méltóságteljes értelmében. Rononnak elfogy a kajája, ezért Teyláéból csór. Kap egy öklöst. Erre Ronon átrepíti Teylát az asztalon. Aztán vigyorogva megbokszolják egymást. Sheppard le akarja állítani őket, és közben kap egy kis ízelítőt Ronon könyökéből. Nos igen, hat az enzim. Mindketten függők lettek. Jön McKay és közli, hogy kész a dárda.


Sheppard kap egy olyan Tablet Pc-t, hogy ne kelljen rögtönzött lidérc nyelvleckéket vennie. Ford elküldi McKay-t, hogy szerelkezzen fel. Aztán közli Shepparddel, hogy változott a terv. A cserkészek körülveszik McKay-t. Ő itt marad. Sheppard szerint nem erről volt szó. Ford szerint meg arról nem volt, hogy Atlantiszra menne. A honvágyas szöveg csak színjáték volt. Közli, hogy a dárda csak azt a bolygót tárcsázza, ahová megyünk, és ezt. Na mindegy. Sheppard felszáll, és felszippantja a többieket. A kaptárnál azonban jön az első bukkanó: a dárda robotpilótára vált a közelében. Függetlenség napja, hehe. A gép felajánlja, hogy kiteszi a felszippantott embereket. Sheppard beleegyezik. Csakhogy éppen egy szakadékos terület felett száll, és a fél csapat lezuhan. Jace is. Tőlünk mindenki megvan.


Ford kicsit morcos az incidens miatt. A dárda leszáll, kinyílik a fülke, Sheppard lebukik. Riadót fújnak.  Jön a harc. Ronon a kardjával aprítja a jónépet, a többiek lövöldöznek. De végül egyesével elhullnak. Ennyit Ford tervéről. Egy cellában térnek magukhoz. Lidércek jönnek, és Sheppard kell nekik. Ronon még így a rész végén is keménykedik, de most esélye sincs. Sheppard-öt elviszik. Ronon közli Forddal, hogy ha az alezredes meghal, megöli őt. Sheppard egyenesen egy lidérckirálynőhöz kerül! A némber térdre kényszeríti, és... Folyt.köv.

Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása