Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x24 - Lesz, ami lesz

2008. június 04. 13:04 - sixx

Már csak egy rész, kérem szépen, finisben a sírásrívás kórháza. Az egész évad arra volt kihegyezve, hogy a) Meredith és Shep kapcsolata egyenesbe jöjjön illetve b) Yang hozzámenjen Burke-höz. Mivel van még egy rész, ez csak afféle felkészítő lesz, bontogatjuk a szálakat, hogy a következőben elvarrjuk őket. Addison is visszatér a backdoor pilotból, mert hivatalosan még nem rendelték be a másik sorozatot akkor, amikor ez adásba került.

Reggel van, Alex, Yang és Izzie tanul, Meredith is, de ő megy temetésre, és majd csak utána vizsgára, ez szívás, most egy kicsit nem is baszogatjuk a békaszájút. George a nejével tanul vagy micsinál, és kiderül, hogy átveszik a Mercy West kórházba, yay!  Torres kurva boldog, mert az ura végre elmegy Izzie mellől, és ez jó. Szerintünk is. Torres mellesleg kibaszott jól néz ki bűrdzsekiben, csak mondom. Mere és Shep a liftben, a faszi nagyon kedves vele, mert helyzet van ugye. Ez a "tanulunk a tesztre" történetszál már idegesít (4 perce megy), és nem segít rajta a "Burke úgy viselkedik az esküvő előtt, mint egy csikön" motívum sem.

A főnök nagy pillanatai jönnek, összegyűjtötte az összes gyökeret a kórházból, mert valami hegymászócsapatot bírnak hozni nekik borzasztó sérülésekkel, és nincsenek medikák és medikusok, mert vizsgáznak, és minden sztársebésznek melóznia kell. Life IS a bitch. Alex Évával tanul, kezdenek egymásba habarodni, Alex meg észreveszi, hogy jön vissza a csaj emlékezete, majd jól kiderül, hogy sorozatgyilkos. A főnök, Shep és Burke viccesnek szánt beszélgetést folytat, és kiderül, hogy Shep lesz Burke tanúja, rószaszín kis felhőcskéket látunk a levegőben, a nap is mosolyog valahol. Megjönnek a hegymászók, szarrá fagyott végtagokkal, NEM KELL ODAMENNI, A HEGYRE, A HIDEGBE, OSZT JÓNAPOT.


Izzie-ék nem tanulnak, hanem nézik, ahogy a hegymászók nagyon szarul vannak, Yang rá akarja venni Meredith-et, hogy ne vizsgázzon, mert a temetés, meg a hegymászók. George elmondja Izzie-nek, hogy megy a másik kórházba, hátha kiírják a sorozatból, és tényleg így lesz. Alex sem tanul, de ő leszarja a fagyott embereket, inkább Évával foglalkozik. Addison továbbra sem menekül a gyerekektől, már a szomszéd kocsma pultosa és faszija (melegpár) is gyereket akar, hozták magukkal a bérmutert is, biztos komplikáció lesz. A vörös kiakad, mindenki egyre csak szül, ő meg nem tud - ez fogja végül Los Angelesig taszajtani? A főnök neje is terhes lesz később, csak mondom.


Izzie-nek lelkiismeretfurdalása lesz, ne mennyé' George, maraggyá'. George azt ismételgeti magában, hogy "házasember vagyok, nem dugom meg a kolleganőmet soha többé, vagy száradjon le a bal herém", de ezt senki nem hiszi el neki. Alex rájön, hogy Éva már kurvára emlékszik mindenre és csak azért nem mondta el, mert Karev annyira lelkes volt. Ez milyen faszság már! Meredith napját - ha lehet - még jobban elcseszik, mert megjön a fater, aki a kórházat, egészen pontosan Meredith-et okolja a mostohaanya haláláért, és kitiltja a temetésről. Namármost, ez akár még fasza is lehetne, érzelmek, gyász, satöbbi, de Ellen Pompeo rezzenéstelen arca agyonvágja az egészet.


Évának van férje, szegény Alex. Úgy látszik, mindenki meg fog bukni a kurva vizsgán, mert lelkileg maga alá zuhant az egész csapat. Éva mellesleg meglógott a férjétől, és úgy szenvedett balesetet, majd biztos kiderül, hogy valami iszonyú faszkalap lesz az ember aki fafaragásokkal keresi a kenyerét, és tuti, hogy van ördögbotja, batikolt pólója, és csak növényeket eszik, azt is nyersen, hogy ne fájjon nekik, amikor megfőzik őket. A hegymászók elég szar állapotban vannak, végül is a háromból egyet az ún. Frankenstein-technikával biztos össze lehet rakni, de valami nem stimmel a sztorival sem (mármint a "hogy a faszba' lehettek maguk ennyire hülyék, hogy majdnem meghaljanak egy kurva hegyen?"-re adott válasszal.)


Kezdődik a vizsga, nicsak, van ebben a kórházban még vagy hatvan másik ilyen nyikhaj, mint a főszereplők. Meredith teljesen kész van, semmit nem írt a papírra, csak mered maga elé. Ezzel vége a bohóckodásnak, Meredith meg fog bukni, yeah. A hegymászókon elvégzendő műtéteket a Náci sorsolás útján osztja ki Torres, Shep, Burke és Sloane között, ez utóbbi még odaszól azért neki, hogy szar lehet neked bazmeg, te BIZTOS nem leszek főorvos, mi meg izgulhatunk holnapig. Ezt a gyökeret. Meredith zombi üzemmódban közlekedik a kórházban, arc merev, bőr szürkés, nyál lassan szivárog a szája sarkából. Nem tudjuk sajnálni.


A vizsgának annyi, szóval mindenki mehet a dolgára, mármint be kell mosakodni, és a sztársebészeknek segíteni, lesz amputálás, meg hasonló kellemes matinéprogramok. A Náci elkapja George rohamosan zsugorodó tökeit, és alaposan megtekergeti a zacsit, te hülye, te, mondja, elmennél innen egy olyan fos kórházba, mint a Mercy West? "Hát bolond vagy-é té?" csak hogy egy nagy klasszikust, az imáron utóddal bíró Gellert emlegessük. A Náci leszarja, hogy George-nak magánéleti bajai vannak, Torres meg észreveszi, hogy a férje úgy néz Izzie-re, mint én a reggeli cigire, mohó, kiéhezett, kissé őrült tekintet, monomániás gondolatok, stb. Azt a beszélgetést, amit George és MereZombie folytat, nem idézzük fel, mert mindennek van határa.


A főnök neje terhes, mint mondtam, és persze nem akarja elmondani Richardnak, de Addison félreért egy félmondatot, és majdnem elpofázza, ez aranyos jelenet volt, na. George megpróbál végleg szakítani Izzie-vel, azaz ágaskodó férfiasságát egy mappával takargatja, és a több darabból álló hegymászó-puzzle környékén lebzsel, aminek az a vége, hogy kiderül mi történet a Negyedik Emberrel, Aki A Hegyen Ragadt, hát, kérem szépen, azt otthagyták, mint a szart. És ez most kiderült. George ezt követően a főnökhöz megy, hogy - kérés nélkül - közbenjárjon Meredith érdekében. Anyádat, George, azt, bazmeg. Műtik a hegymászókat, idillikus helyzet, hiszen csak kezeket vágnak le, meg orrokat, semmi különös.


Alex iszonyú ideges Évára, mert átbaszott mindenkit, közben a rendőrök, meg az összes hatóság keresi ezerrel. Na ja, csak a férje nem, és ez kiakasztja a csajt, de baszod, nem pont azért léptél le? Hogy ne találjon meg? Eszem megáll. Izzie és George közben a ki tud nagyobb önfeláldozó műmártír lenni versenyt játszik, az egyik rájön, hogy lehet Meredith-et megmenteni, a másik meg aszongya (Izzie), hogy a dugás nem jelentett semmit, és egyébként is George-nak kicsi a farka, szóval ezért ne menjen el a kórházból, mert neki itt a helye. Volt valami hasonlat is, asszem Technokol Rapid ragasztóhoz lett hasonlítva az ember, mármint hogy ő tartja össze ezeket a félbolondokat, vagy valami hasonló.


A Náci és Torres is összekap a nap végére, mind a kettő indul főrezidensnek, hátha iszapbirkózással döntik el a kérdést, akkor legalább röhögünk. Meredith kap egy lehetőséget a főnöktől, hogy megírja a vizsgát az irodájában, nekem is jól jött volna egy ilyen, amikor angol irodalomból mentem annak idején, és üres lapot adtam be, de Bényei Tamás nem volt ilyen rendes (jó, mondjuk be is voltam baszva a vizsgán). Este van, legénybúcsú, Shep, Burke, Sloane és Addison isznak a kocsmában, Sloane még egy utolsó, kétségbeesett kísérletet tesz arra, hogy Addison az övé legyen, de nem lesz.


A kórházban a főnök rátalál a nejére, és a budiajtón keresztül közli vele, hogy már túllépett a dolgon, de a nej nem válaszol az ajtó mögül, baja lesz, mondom én. Meredith házában Izzie kiborul, és tulajdonképpen bevallja, hogy hóttszerelmes George-ba, amit csak Yang nem vesz észre, Torres viszont igen, és úgy néz a szőkére, hogy majd megöli. Burke legnybúcsúja zajlik, egy helyes kis vörös leül mellé, és fel akarja szedni, nem rossz. A csajnak szar napja volt, azt mondja, Shep pedig nemet mond az ajánlatra, amit később sem fog megbánni, majd meg tetszenek érteni mire gondolok. Az utolsó jelenetben Éva megmondja, hogy Rebecca Pope a neve, a női vécébe berontó főnök rátalál a nejére a földön, a béranya gyomorégése nem az, hanem valami keményebb probléma, és behozzák a halottnak hitt negyedik hegymászót - egy baszott nagy jégcsákánnyal a fejében ugyan, de legalább élve. Na, ez az utolsó 5 perc megmentette az egész epizódot.

Címkék: grace klinika
30 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Faby 2008.06.04. 13:23:42

Khm, az a "baszott nagy balta" egy tisztességes jégcsákány volt, ne keverjük össze!

Llew 2008.06.04. 13:41:42

"Shep legnybúcsúja"
Nem Burké? Elvégre az nősül. Shep csak a tanu.

Nari 2008.06.04. 14:02:20

sixx.. de megnéztelek volna azon az angol irodalom vizsgán.. :)) nem tudom, hogy hogyan, de nekem még kimaradt az életemből az ittasan menjünk vizsgázni szituáció (de ami késik nem múlik).

Jah..és mondja már meg nekem vki, h ezt a szerencsétlen Ellen Pompeo minek kell még a sorozatba??? jájj...fáj nézni

Johnny336 2008.06.04. 14:52:02

Jó hülye ez a Shep is. Odamegy a helyes kiscsaj (hogy hívják?), tátott szájjal, erre az elküldi... Komolyan nem értem mit eszik a kétéltű medikán...

Terrence Steadman itt is vérgeci... :)

candyperfumegirl 2008.06.04. 14:53:29

Nari: ugyanazért, amiért Jack a Lostba. Van úgy, hogy csak a készítők nem veszik észre, hogy elviselhetetlen a főszereplőjük.

Laczkó 2008.06.04. 15:19:11

Hát nem kiabálnám el ezt az egész évad arról szólt, hogy Meredith meg Derek összejöjjenek dolgot....

Nari 2008.06.04. 15:27:00

köszi Candy! :) még jó, egy fél részt láttam a Lostból (nem kötött le), így ott nem kell szenvedni a főszereplőtől :)

Kenda 2008.06.04. 15:34:51

A rész alatt arra gondoltam, hogy sixx mennyire nem fog örülni annak, hogy békaszájú Mere-t valahogy csak áttoszigálják a vizsgán :)

squeegy beckinheim 2008.06.04. 16:29:14

mi a rossebért kell erőltetni ezeket a mamlaszokat mint george (aki a leggázabb mégis ő dugta meg a legtöbb nőt) izzie meredith meg sheperd?? miért nem lehet a faszacsajokat és csávókat többet szerepeltetni??? (torres és sloan rules)

kamarti 2008.06.04. 16:43:57

Johnny336, hát nem azért küldte el, mer már egyszer pont így beújított magának egy békaszájút és nem akarna még egyszer ugyanabba a folyóba, mer épp elég (gáz) az első is? én nem csodálnám, ha ez lenne a motiváció....

Madmoazell 2008.06.04. 19:15:13

Sixx, szóval bejön Torres :D most már ezt is tudjuk... :P Amúgy tényleg irtó csini volt abban a cuccosban.

Meredith viszont tényleg béna. Eskü nem értem, minek kapott ennyi díjat a feje. Magyarázzátok el lécci.

mininyul 2008.06.04. 19:31:30

Azt játszottuk tegnap (őrült vad tanulás közben, naná) hogy előre mondtuk hogy ki mit fog mondani, csinálni (jó persze a műtéteknél meg a wcben fekvő ex-Mrs.Főnöknél nem). Dehát ez valami őrültfájdalmas volt. Most komolyan, Meredith.. áh.. Viszont remélem h Torres egyszer kitépegeti Izzy minden haját v iesmi. Még jó h Yang idióta, legalább néha vmi jó és van.. És nem, nem tudom miért nézem :)

squeegy beckinheim 2008.06.04. 20:07:18

Torres női szemmel is kurva jó nő

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2008.06.05. 10:19:46

Sixx: nagyon jó volt a hogyvolt! Hűű, de röhögtem... :-DDDD

Témán kívül, de nagyon érdekel: tényleg annyira jó nő Torres? Csak azért érdekel, mert én is így nézek ki, és engem időnként zavar a nagy(obb) méretem...

Ja, és azért arról írhattál volna bővebben (és vitriolosan), amikor Meredith összeborult a "magaakkorsemazapám"mal...

2008.06.05. 12:21:40

Torres nekem nem tetszik (női szemmel), mert nagydarab. Inkább Adisson.:)

Acron 2008.06.05. 12:54:14

Sziasztok!
Nagyon-nagyon tetszenek a hogyvoltok! olyanokat nyerítek olvasás közben, hogy reggel a küszöbömön szénát-szalmát találok...:)
Torres egyébként tényleg nagyon jó nő!

eperlekvár 2008.06.05. 13:10:41

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és a szuper hogyvoltokra :)

Jó, hogy nem vagyok egyedül az érzéssel, "miért nézem egyáltalán a sorozatot?!?!?"

Meredith engem is irritál, Izzie-től szinte fizikai fájdalmam van ahogy George nevét kiejti (bár ez lehet, hogy a szinkron hibája).
Talán Young-ot bírom a legjobban.

ripsie 2008.06.05. 14:22:14

Valaki linkelje be légyszi azt a bőrdzsekis képet Torresről, megöl a kíváncsiság!

Johnny336 2008.06.05. 14:31:10

Addison a legjobb nő, ez nem vitás.
De Torres is nagyon jó. Sokkal nőiesebb, mint a Zizi, vagy a békaszájú.

candyperfumegirl 2008.06.05. 14:57:28

Csatlakozom, Addie és Torres messze a legjobb csajok a sorozatban. (szintén női szemmel)

kiara_vm · http://kiaravm.tumblr.com 2008.06.05. 15:56:43

szóval szintén női szemmel :) szerintem Torres a legjobb nő, nekem valahogy Addison arca, szemei furcsák... nem tudom. Izzi és George már nagyon idegesít. Én is Youngot, Torrest és Sloant bírom a legjobban. Régebben Alexet is csíptem, de egyre jobban irritál..

Bannor 2008.06.06. 11:23:54

Mi bajotok van Meredith-el (Ellen Pompeo) ??? NÉlküle az egész egy rohadt nagy nulla lenne.... az egyetlen értelmes lény az egész bagázsban..... Ja vagy itt mindenki k. normális és nem ismeri hogy az élet néha sőt általában sz@r??

Bannor 2008.06.06. 12:03:06

Torres mint faszacsaj??? Nála nagyobb lúzer nincs: Ő meg a hájsegge max. De hát végülis izlések és pofonok.....

Bannor 2008.06.06. 12:04:21

Miért kapott ennyi díjat Ellen ?? Ez komolyan kérdés?? Mert ő színésznő és nem egy statiszta .....

eperlekvár 2008.06.06. 12:34:00

Elmenne azért ez a sorozat Meredith nélkül is simán :)
Nekem elég haloványnak tűnik és ráadásul idősnek is.

eperlekvár 2008.06.06. 12:34:30

Ja, bocsi: a sorozatban, mert olvastam tőle interjút és ott szimpi volt!!!

2008.06.07. 00:00:18

Kíváncsi leszek a Dr. Addison sorozatra (?) is...

ripsie 2008.06.07. 21:26:42

Köszi a képet! Annyira azért nem ájultam be Torrestől. :)

almapaprika 2008.06.11. 12:32:59

Bannor: már ne is haragudj, de ha Ellen Pompeo jó színésznő, akkor Deutsch Anita egyenesen oscar esélyes. Nem nézem a kezdetek óta a sorozatot, de ennek a nőnek a "színésznői" kvalitása kimerül a folyamatosan vizenyős szemmel és buta arccal nézésben. Komolyan mintha minden jelenet előtt direkt valami irritáló szemcseppet csepegtetnének a szemébe. Kurva idegesítő.
Ami a jó nőket illeti, az tényleg ízlés kérdése. Ripsie: a linkelt kép nem túl előnyös, de hidd el Torres férfi szemmel is jó kis dög. Meg persze Addison. Persze én speciel Izzit is blokkolnám. De ezt a nyomorult Meredith-t még bottal se. Akkor már inkább Young-ot. :)
süti beállítások módosítása