Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x13 - Látom a fényt

2008. május 23. 12:00 - leeann

Brian az irodájában van és a két talpnyalója mutatja be éppen az új termékkel kapcsolatos ötleteit, mikor érkezik egy új fiú. Az új fiúnak jobb reklámötlete van, mint a két szokásosnak, így Brian neki adja a munkát. Mel és Linds összejövetelt tart, de Melanie nem érzi valami jól magát a csupa kismama és anyuka között, így megismerkedik egy lánnyal, Mariannenel, aki szintén olyan jól mulat, mint ő. A fiúk a Babylonban vannak és tervezgetik a Rhodes Island-i bulit, amire minden évben elmennek.


Mikey megkapja, hogy nem mehet velük, mert ő most már kapcsolatban él, de David elengedte, ha jól viselkedik. Emm nem lelkes az utazástól, konkrétan csak Brian meg Ted van feldobva tőle. Emmett kezd furán viselkedni, nincs feldobva az utazástól, nem táncol, és magához képest igencsak hétköznapian van felöltözve. Hamarosan megtudjuk, hogy Emm fura viselkedése a megvilágosodási ceremónia része. Hívja is a tanácsadóját, mert egyre csak gyűlik a kísértés és lassan nehezen tud ellenállni neki. Emm elmeséli, milyen kísértéseket kellett kiállnia az utóbbi napokban és már nehezen bírja ki.

Matt, a tanácsadó fickó mutat magáról egy „ilyen voltam régen” képet és arra próbálja rávenni Emmettet, hogy szakítson a barátaival, ha ő is hasonló változásra vágyik. Emmett nem szeretne szakítani a barátaival, mert szereti őket és nem hiszi, hogy gátolnák őt a változásban. Brian az új fiú (Kip) ötleteit használja a kampányhoz, ami arra sarkalja Kipet, hogy „hadd legyek én a kedvenc!” szerűen pedálozni kezdjen. Briannek persze ez tetszik, így beveszi a csapatába. Új fiú felajánlja Briannek, hogy mindenben számíthat rá mindig, majd kikezd vele, sőt, szinte felajánlkozik neki.


Brian először elküldi, majd mégis szexel vele az irodában. Később, mikor ezt meséli Mikeynak, ő azonnal óvatosságra inti barátját az irodában szexeléssel kapcsolatban, mondván, nem lesz ennek így jó vége. Brian óvatos? Mikor volt az? Ezt bizonyítván nem ért egyet Mikeyval. Mel és Linds között még mindig megvan az eddigi események kiváltotta feszültség és egyre távolodnak egymástól. Mel folyamatosan túlórázik ezért fáradt, Linds pedig bármit tehet, mindig hibás lesz az események alakulása miatt, így a lányok jó részt csak veszekednek egymással.


Emmett éppen a pornófilmjeit és a szextárgyait dobálja egy dobozba lomtalanítás céljából. Mikey és Ted pont ekkor érkezik és nem értik, mi ez a nagy dobozba pakolás. Emm elmondja, hogy a megvilágosodás csoportba jár, hogy felfedezze azt a részét, ami nem meleg. Theodor teljesen kiakad Mikeyval egyetemben. Emmett megsértődik a fiúk kirohanásán és csak azért is kidobál mindent, ami a meleg életére kicsit is emlékeztetni próbálja. Teddy magát hibáztatja a történtekért, hogy elcipelte magával Emmettet a HIV tesztre, ahol halálra rémítették. Mikey szerint ez hülyeség és felesleges az önostorozás.


Mel Mariannenel ücsörög és beszélgetnek a Woody’s-ban. Mel iszogat, dohányzik és hetek óta először érzi jól magát. Justin megpróbálja elcsalni Briant a Babylonba, de Briannek dolgoznia kell és jön hozzá az új fiú is, így szöszikét lekoptatja. Kip megérkezik és a munka szexbe torkollik, ami Briannél nem meglepő, bár most az új fiú erőlteti ezt folyamatosan. Ted és Mikey a kedvenc pornósztárukat, Zack O’Toolt nézi meg a 12 kanos ember című színdarabban. Teddy ki is találja, hogy mivel tudná Emmettet visszahozni a jól megszokott kis meleg életébe.


A pornósztárnak fizetnének ezer dollárt, ha vállalja, hogy elmegy a barátjukhoz, akinek ő a kedvence. Mel és Marianne hatalmasat szexelnek, majd Melanie haza megy, de igencsak lelkiismeret furdalástól gyötörve. Emmnél megjelenik a kedvenc sztárja, aki lazán levetkőzik, amitől Emm szóhoz sem tud jutni. A pornósztár szeretné összeismertetni a farkát Emm szájával, ami Emmett legnagyobb vágya. Emm nagyra nyitja a száját és ráhajol a bazi nagy szerszámra, ám innen gyorsan Brian irodájába térünk át, hogy nehogy megtudjuk, hogy Emm visszatért vagy sem.


Az új fiú már megint Brianen lóg és ki is derül, hogy mi ennek a szokatlanul nagy pedálozásnak az oka. Egy jobb pozíció üresedik meg a cégnél, amire Kip jelentkezne és Briantől várja a támogatást hozzá. Brian elküldi a fenébe, mondván nincs még kész egy komoly pozícióra. A Linds barátkörből újabb leszbi anya szült, így az egész társaság a kórházban van, köztük Marianne is, aki összeismerkedik Lindsayvel. Melanie is megérkezik, de nem érzi túl jól magát és nem tud a többi nővel ujjongani, így kimegy a kórteremből a folyósora, Linds utána megy.


Mel elmondja párjának, hogy megcsalta őt. Lindsay hazamegy. A fiúk ismét a Babylonban vannak és Brian már megint összeakad az új fiúval, aki be van nyomva valami bogyótól és Briant hibáztatja, hogy nem kapta meg az állást. Brian szerint az, hogy mindketten melegek, nem ok arra, hogy érdemtelenül magasabb pozícióba juttassa őt. Ted és Mikey izgatottan támadják le Emmett, hogy milyen volt a pornósztárral. Emm lerázza őket azzal, hogy nem szopta le a sztárt, sőt ez megerősítette őt abban, hogy ezek után már bármilyen csábításnak ellen tud állni.


Teddy győzködni próbálja barátját, hogy az igazi énje egy hajtűdobáló buzi és ez így van jól, de Emm úgy dönt, hogy szakít a barátaival, mert ő már megvilágosodott. Megtért Emm azt is látja már, hogy a csoporttagoknak igaza volt, mikor azt mondták, hogy a barátok nem fogják őt megérteni. Mel éppen összepakol és elköltözik otthonról. Lindsay nem akarja, hogy párja elmenjen, de Mel hajthatatlan, még elbúcsúzik Gustól, majd megy. Brian már megint a két fatökű emberével küzd, amikor a főnöke érkezik az irodájába. Az új fiú ügyvédje faxát tartja a kezébe, amiben az áll, hogy Kip beperelte a céget és Briant szexuális zaklatásért. Na, hogy mászik ki ebből Mr. Kinney?

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.05.23. 19:30:03

Köszi Leeann,
azért az a "Brian-Kip akció" nem akármilyen jelenet!
Még akkor is zseniális, ha leszámítjuk, hogy srác egy gerinctelen alak és nagyon megérdemli az itt nem említhető, jövő heti fejleményeket. :)
Emmett pedig utánozhatatlan!!

Annieke 2008.05.23. 20:36:41

Ez a rész nagyon Emmett központú volt, és mégis Briannek is akadt valami központi problémája. Annak a pornósnak mekkora műfarka volt a színpadon, majdnem a térdéig lógott.

Annieke 2008.05.23. 20:37:52

Ja és a képek megint állati jók!

Lukri 2008.05.24. 14:53:39

Szegény Emmett! Az nem meglepő, hogy Brian bajban van. Sejthető volt, hogy ez a Kip idióta. Teddy és Mikey meg milyen jófejek voltak már.

leeann 2008.05.25. 18:11:49

Amikor először láttam ezt a részt nagyon dühös voltam arra a "lásd meg a fényt Mattre". Utálom az ilyen befolyásoljunk embereket, mert az milyen jó dolgot.

naomi95 2017.02.01. 13:08:01

meg kaptad brian haha
süti beállítások módosítása