Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Maffiózók 6x20 – Krízishelyzet (The Blue Comet)

2008. május 21. 12:01 - WUTM

Ez az a rész, amit rendes Maffiózók-rajongó görccsel a gyomrában néz végig, és utána üvölt a képernyőre, hogy miért van vége, nemigazmár, legyen végre jövő hét.

Burt Gervasi megy le reggel az újságért a ház elé, és tudjuk milyen veszélyes dolog ez: Silvio jelenik meg nála, és miközben bekíséri a házba, veszi is elő a drótkötelet, majd rövid küzdelem után szépen megfojtja. És ezt így hogy? Saját katonát gyilkolászunk?


Phil megbeszélést tart Albie-val és a kancsal Butchie-val, és kerek-perec kimondja: a Jersey-i családot le kell nyakazni. Albie kicsit vonakodik, persze a genya kancsalnak csillog a szeme. Phil sorolja az okokat is: Coco, Fat Dom és persze Phil testvére, Billy, plusz Tony sosem volt börtönben, félretolta az útból a nagybátyját, hogy főnök lehessen, na és a Vito-ügyben sem volt elég kemény. Phil nagyon eltökélt, így aztán Albie se erősködik tovább, inkább beadja a derekát. Azt a rohadt, jól belekezdtek ebbe a részbe. Gyomorgörcs indul.

AJ meglát egy ismerős lányt a pszichiátrián, és ettől jobb kedvre derül. Közben jönnek a szülei látogatóba. Carmela kiszólása a liftben isteni: már csak egy hét van hátra. (Persze arra gondol, hogy AJ egy hét múlva hazamehet.) Tony dühöng, mert bedughatnák ugyan AJ-t valami távoli terápiás otthonba, de az 2200 dollárba kerül naponta.


A Satriale’s-ben Tony kedvenc FBI-ügynöke kávézgat csendben. Tony odamegy hozzá, és az arabok felől érdeklődik, de az ügynök nem ad semmilyen információt. Tony ezen jól felhúzza magát, és elviharzik, az ügynök az utcán éri utol. Azért igyekezett utána, hogy figyelmeztesse, készül valami ellene, vagy valakik ellen, akik közel állnak Tonyhoz. Úgy tűnik, Tony nem igazán veszi komolyan a dolgot. Habár a beszélgetés végén undorodva kidobja a szendvicsét, szóval lehet, hogy mégis.

Silvio a Bingben bevallja Tonynak, hogy kicsinálta Burt Gervasit, és mi is megtudhatjuk, miért. Burt a NY-i család felé kacsingatott, és Silviót is hívta, csatlakozzon az árulókhoz. Silvio nagyon kemény: Burt „megkapta a választ” – egy drótkötelet a nyaka köré. A Vesuvióban immár Bobbyval hármasban vitatják meg a helyzetet, és eldöntik, nekik kell előbb lépniük, és megölni Philt. Ekkor felhangzik a Dühöngő bika zenéje, és Tony elkezd lassítva boxolni Sillel, imádnivalók ezek, na! Képesek akkor is bohóckodni, amikor az életük a tét.


Eközben a genya kancsal már utasítja is az embereit: 24 órán belül ki kell csinálni a top3 embert: Tony Sopranót, Silvio Dantét és Bobby Baccalierit, bár utóbbi körül van egy kis értetlenkedés: tényleg olyan fontos lenne az, aki egykor Junior bácsi sofőrje volt? De Bobby marad a listán, Paulie jelenleg nincs veszélyben.

Carmela és Meadow nem győznek örömködni, hogy AJ, aki már otthon van, aludt egy kicsit. A nadrágövét ugyan Carmela eldugta, viszont kap reggelit. AJ valahogy nem boldog, és a tévécsatornák közül is egy háborús műsort bír kiválasztani. A két nő ennek már nem örül annyira. Közben Tony úgy dönt, az olaszokra kell bízni Phil megölését, az ügyet Bobby intézi. Közben Silvio vígan fényesíti a cipőjét, őrület.


Melfi és a pszichológusa vacsoravendégek, és úgy tűnik, a többi vendég és a házigazda is agyturkász. Ismét terítékre kerül az a vizsgálat, miszerint a szociopatákon csak ront a terápia, Melfi ki is akad, és meggyanúsítja a pszichológusát, hogy direkt erre irányította a beszélgetést. Erre a pasi elárulja a többieknek (akik igencsak értetlenül néztek eddig), hogy Melfi egyik páciense nem más, mint Anthony Soprano. Ezzel mondjuk legalábbis megszegte az orvosi titoktartást, de mindez semmi, mert ki a francot érdekel egy csapat pszichológus és a vörösboruk, amikor Tony élete forog kockán? Legyen már vége a jelenetnek!

Silvio és Bobby tudatják Paulie-val a döntést, mármint, hogy Philnek meg kell halnia, és felkérik, értesítse az emberét, hogy értesítse a nápolyiakat. Paulie visszakérdez, hogy Tony tud-e erről, és majdnem összeugrik Bobbyval, aki erre a kérdésre persze felkapja a vizet. Nem most kéne erőt fitogtatni, fiúk. Melfi az ágyban a kérdéses tanulmányt olvasgatja, és erősen gondolkodik. De mi a franc van az ágya fölött?


Megérkezik Paulie embere és az olaszok, de Paulie az ügy szervezését a wc-ben átpasszolja Patsy-nek, majd gyorsan elhajt a kocsiján. Tony egy újságot olvasgat, miközben Melfi előszobájában várakozik, és egy recept annyira megtetszik neki, hogy nemes egyszerűséggel kitépi a lapot az újságból. Aztán a beszélgetést rögtön azzal nyitja, hogy megkérdezi, Melfi mennyit keres. Mert Meadow nem akar többé orvos lenni, és ez milyen kár. Inkább büntetőjogot tanulna. Nem vicces ez Tony szájából, ez a büntetőjog, meg hogy fehérgalléros bűnözés? Meadow mint Dr Soprano? Eh. Aztán AJ-re terelődik a szó, Tony néha a sírás szélén áll, néha dühöng, az egész beszélgetés alatt össze-vissza csapong. Melfi sem nagy segítség, igen ellenséges hangot üt meg Tonyval szemben, aki ezt meg is érzi, és rákérdez az okra. Melfi még felemlegeti a kitépett újságoldalt (figyeli a betegeit az előszobában?), és hogy Tony nem veszi komolyan a terápiát, majd kiadja Tony útját. Tony természetesen nem reagál túl jól, először azt mondja, Melfi biztos klimaxol, azért ilyen, aztán sértődötten távozik, de előbb visszateszi a kitépett lapot az újságba.


A két olasz már Phil szeretőjének a házánál várakozik, hiszen Phil minden péntek estéjét ott tölti. Meg is érkezik az autó, a sofőrje pedig bemegy egy házba. Az olaszok becsöngetnek, az ajtót nyitó férfit lelövik, csakúgy, mint a lövések hangjára kisiető nőt. Kár, hogy a férfi nem Phil volt, hanem a nő apja… Az olaszok hívják az összekötőt, hogy készen vannak, az összekötő hívja Patsyt, aki hívja Paulie-t, lassan olyan ez már, mint egy népmese.

Tony és Carmela a Vesuvióban étkeznek, Tony közli, hogy nem megy többet terápiás kezelésre, de persze úgy tálalja, mintha ő adta volna ki Melfi útját. Charmaine és Artie bukkan fel az asztaluknál, és elkezdenek a Soprano gyerekek felől érdeklődni. Az egész beszélgetés igen kínos, Carmeláékon látszik, hogy nem igazán szeretnének erről beszélgetni, de Charmaine tovább kérdezget. Tony igen hálás, amikor Artie felhívja a figyelmét a szomszédos asztalnál ülő férfira, aki a New York Jets edzője, oda is megy hozzá köszönni.

A népmese nem tudott folytatódni, mert Paulie nem érte el Silt telefonon, így szóban közli vele, hogy elvégezték a munkát, Phil halott ember. A fiúk igen elégedettek magukkal, amikor Murmur jön oda hozzájuk, hogy megmutassa az aznapi újságot: lelőttek egy fickót, aki eléggé hasonlít Philre. Silvio és Paulie rögtön rájön, hogy az olaszok rossz embert lőttek le.


Tony a vizet engedi le a medencéből, amikor betoppan Janice, és közli, hogy Junior bácsinak elfogyott a pénze, vagy nem emlékszik, hol van a többi, mindenesetre támogatni kéne, különben átteszik egy állami intézménybe. Tonyt ez nem hatja meg, egy ötdollárost húz elő a zsebéből, részéről ennyivel járul hozzá Junior bácsi ellátásához. Janice éppen hogy elmegy, már jön is Silvio a rossz hírrel, Phil nem hogy él, de senki nem tudja, hol van, jól rászedte őket. Csak beindította a folyamatot, aztán gyorsan eltűnt. Tony utasítja Silt, hogy mindenkit értesítsen, veszélyben az életük. Gyomorgörcs erősödik.

Bobby betér egy modellüzletbe, újabb vasúti kocsikért, de a telefonját a kocsiban hagyja, így az hiába csöng. Ójaj. Éppen az eladónak áradozik egy csodás kék modellről (Blue Comet, az epizód címadója), amikor két fegyveres agyonlövi. Szegény Bobby, hogyan jutottál idáig? De végül is boldogan hal meg, egy vasúti modellel a kezében.


Silvio és Patsy ezerrel pakolják össze a Bingben az iratokat. Már az autóban ülnek, amikor egy másik autó keresztbeáll előttük, és két férfi tüzet nyit rájuk. Mire Silvio a táskájából előbányássza a fegyverét, már félig halott. (De miért nincs a keze ügyében a fegyver??? Nem megmondta Tony, hogy mindenki nagyon vigyázzon???) Patsy szerencsésebb, ő sérülés nélkül megússza, és el tud menekülni. A gyilkosok elhajtanak, menet közben még egy motorost is elütnek.


Nem csoda, hogy ezek után Tony otthon azonnal elrendeli, hogy mindenki csomagoljon, Carmela és a gyerekek húzzák meg magukat valahol. Carm csak kicsit hisztizik, egész gyorsan összeszedi magát. Nem úgy, mint AJ. A kölök először csak értetlenkedik, aztán elkezd sírni, szerencsére Tonynál itt telik be a pohár, és szó szerint kirángatja a gyereket az ágyból, és belöki a szekrényébe, hogy kezdjen pakolni. Meadow és Carm még gyorsan meglátogatják a romjaiban heverő Janice-t és Bobby döbbent gyerekeit, miközben Tony és Paulie összepakolják a házat. Silvio kómában van.

Tony és négy embere: Paulie, Carlo, a sofőr és Walden egy elhagyatott házban húzzák meg magukat. A többiek azonnal pizzát rendelnek, Tony felmegy az emeletre, lefekszik egy ágyra, és a Bobbytól ajándékba kapott fegyverrel a kezében várja végzetét.


Hölgyeim és uraim, a legeslegutolsó rész következik.

Címkék: maffiózók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beleszolok 2008.05.21. 12:33:57

Ez az utolsó évad lesz amúgy?

FairyHarry 2008.05.21. 12:40:31

én már hetek óta görcsben vagyok

Tony Accardo 2008.05.21. 12:54:18

Komoly volt. Ha nem láttam volna az utolsó részt, akkor azt mondanám, hogy nehéz lenne fokozni. Végre voltak leszámolások és aránylag kevés AJ-s nyavalygás (Tony ahogy kiszedte az ágyból és berakta a szekrénybe... :D)

Phil szövegét elqrták ("Billy bátyámat"), de minket nem vernek át, mert tudjuk, hogy az öccse volt.

Érdekes volt, hogy Ray-Ray tisztán hátbalőhette volna a menekülő Patsy-t (akkor még volt egy tölténye), de elcseszte. Persze nem ő volt a fő célpont, de akkor is. Komoly volt, ahogy kitódultak a vendégek meg a táncoscsajok.

A Bacala-gyilkosság a sorozat egyik legjobban kivitelezett jelenete volt. A sikítás és közben a sikító figura mutatása, meg a vonat "szakadékba zuhanása"... "Bobby Bacala már a halakkal... illetve vonatokkal alszik"

A Cavalleria Rusticana zenéje ütős volt nagyon. A Keresztapa III-ban is ez szól, tulajdonképpen ez a zene búcsúztatja Sil-t, aki bizonyos tekintetben egy Michael Corleone alteregó ("Amikor már azt hittem kint vagyok...").

A legelső részben Tony egy éttermben vallja be a Carm-nak, hogy pszichiáterhez jár. Most meg Artie-nál újságolja el, hogy abbahagyta. Jók ezek az apróságok.

Dallas 2008.05.21. 13:20:55

Hát, nekem is gyomorgörcsöm volt végig, de tudtam, h van még egy rész.. :)
Mit is mondhatnék, a Jersey-i család védelme eléggé amatőrnek hatott, Syl, de még Tony is eléggé félvállról vették a fenyegetést. Csak a végére szedték össze magukat, bár az elhagyott házat is pik-pakk kicsinálná 5-10 "keményen bepipázott nigger".. Persze az is röhelyes volt, h a második emberre a Don után 2 fegyverest küldenek nappal.. mit gondoltak, csak úgy besétálnak a Bing-be?? na de mindegy, ettől még be voltam szarva és előre be vagyok, jövő hét ilyenkorra, amikor majd az UTOLSÓ Sopranos hogyvoltot fogom olvasni. Fasz kivan..

Carnivora (törölt) 2008.05.21. 14:08:06

Silvio-ért kár volt :( Soprano család elég hurkán adta elő két szaros nápolyi digóval akartak háborúzni ... mindjárt egy halomm gettónigger kellett volna testpáncélnak minden ember köré ...

Gabba 2008.05.21. 14:09:15

Ismét erős kezdés volt az első jelenettel.

Bobby megölése szerintem is az egész sorozat egyik legklasszabbul megkomponált jelenete.

A Sil elleni merénylet viszont nekem hiteltelen volt. Nem hiszem el, hogy a 2. ember nem a keze ügyében tartja a fegyverét a Phil elleni merénylet után, hanem beásva a kesztyűtartóban.

Cadena 2008.05.21. 14:24:52

A fenébe, nem láttam!!!!

Tony Accardo 2008.05.21. 14:25:47

Annyit pontosítanék, hogy nem a gyilkosok ütik el a motorost, hanem a bordó Prius megy át rajta. A Lincoln-nal csak kihajtottak a parkolóból, ráijesztve a srácra, aki megborult.

Paulie: "A 70-es éveket ép bőrrel megúsztam, pedig akkor Colombóék voltak az urak." Itt eredetileg az lett volna, hogy "egymásnak estek" (Joe Colombo, Joe Gallo).

Paulie: "Csak szeretném, ha valaki megmondaná, hogy hány mérföldre van a határ Cozzarelliéktől."

Ez totál rossz, mert arra utal, hogy ha kitör a háború, akkor "1 mérföldes sor lesz Cozzarelliék előtt" (ő a temetkezési vállalkozó).

Pszichiáterék vacsoráján azt mondja a szemüveges arc a borral kapcsolatban, hogy "Minden olasz testes" (eredetiben "Minden olasznak nagy az orra."). Sztem az orros a jó, mert nem véletlen utal Melfi arra, hogy ha ő poénkodott volna ezzel, akkor az asztalnál ülő egyéb etnikumok bigottnak tartanák... Elliot mondjuk megérdemelt volna egy kis zsidózást...

Ugyanitt, amikor Melfi a lányáról kérdezi a mellette ülő nőt: "Ott volt az a lány, Cecilie, aztán váltott. Most meg forró kapcsolatot ápol egy fegyveres rablóval Atticában."

Eredetiben a Cecilie nevű csaj levelezik (!) egy elítélttel, aki NY állam egyik leghírhedtebb börtönében ül. Itt nehéz lenne "forró kapcsolatot ápolni", legalábbis ellenkező neműekkel...).

A zipek jól elkúrták a megbízást. A baseball sapkás drogos hülyegyerek mindig idegesített, jó lenne, ha kinyiffanna.

Phil: "Nem törjük el az emberek ujjait, nem hadonászunk szabjákkal." Ez nagyon csúnya hiba, mert eredetileg azt mondja, hogy "Guys don't get their finger pricked. There's no sword and gun on the table." A maffia régi beavatási szertartására utal ezzel, mert régen egy tőr és egy pisztoly volt az asztalon új teljes jogú tagok beavatásánál.

Én nem hiányoltam a gettóniggereket. Hiteltelen lett volna, mert soha nem volt ilyen olasz maffia körökben. Nem így intézik. Sőt, csoportos támadás is már kurva rég történt, ráadásul egy matracokra vonult társaság helyét ha ismered is, nem biztos, hogy vágod, hogy hányan vannak és milyen tűzerővel, szal lehet kevés lenne 5-10 bepipázott feka... Azért az az AR-10-es aratna a rabszolgák között rendesen...

Carnivora (törölt) 2008.05.21. 14:29:35

Tony Accardo 2008.05.21. 14:25:47

A fekete pajzsot felhazsnálják már Soprano-ék is hasznbáltak nigrókat, mikor a volt főnök kölkit kilőtték ...

Tony Accardo 2008.05.21. 14:38:51

Jó de Jackie Jr. t csak rejtőzködött a nigrónál, persze utána megvolt a magyarázat, hogy drogos környéken biztos fekák intézték el... Én az "5-10 bepipázott néger betámadja a házat" dologra céloztam.

Fekák felhasználása nem ritka, Tony-t is 2 néger támadta meg anno Jun bácsiék megbízásából és az öreg Carmine-t is fekákkal akarták eltetetni láb alól...

Dallas 2008.05.21. 14:55:41

Basszus, gyengébbek kedvéjért, idéztem a Ponyvaregényből, de látom nem jött át.. nem niggerekre gondoltam konkrétan..
Egyébként arra utaltam, ha egy egész család lefejezése a tét, kissé karcsú 2-2 fegyveres mindkét oldalról..
TonyA, iszonyat zavaró ez a sok kibebaszott fordítási hiba, Paulie-t én sem értettem addig, míg le nem fordítottad rendesen.

Sitrep 2008.05.21. 14:55:56

Volt Tonynak az a beszólása Melfinek hogy "If the shoe fits.." amit szépen leforditottak szó szerint hogy "Ha a cipő jól áll" vagy vmi ilyesmi.. :(

Tony Accardo 2008.05.21. 16:26:32

Bacalánál elég volt a két fegyveres. Kifigyelték, látták, hogy egyedül van, ennyi. Sztem ha Sil 10 másodperccel korábban hívja, akkor is bement volna, amekkora vasútmodell-buzi. Azt gondolta volna, hogy "csak 5 perc és majd pont itt akarnának kinyírni"...

Sil más tészta. Osztom, hogy ott elfért volna még pár New York-i. Ha be kellett volna menniük, akkor nem tudhatták volna, hogy hányan vannak Sil körül. És ha kijön Sil mondjuk pár emberrel, akkor is szívás lett volna... Mázlijuk volt, jókor érkeztek.

Gabba! Ráadásul nem is a kesztyűtartóban tartotta Sil a fegyverét, hanem a táskában (ahogy WUTM is leírta), amit betett a hátsó ülésre indulás előtt... Na onnan szedd ki, miközben épp lőnek rád ketten...

A 6-os képhez kapcsolódó jelenet nagyon ott volt! Tony arckifejezése, meg amikor gondosan visszatette a kitépett lapot, utána az a kézmozdulat... :D

kamarti 2008.05.21. 18:28:25

sztem az nem életszerűtlen, hogy ha az ember kapkodva pakol, épp az kerül a táska legaljára, ami leghamarabb kelleni fog.. még akkor is, ha maffiózó az ember :)

az egyébként félelmetes, hogy ezt a "veszélyes kimenni az újságért" dolgot mennyire felvezették mostanra - egyszerűen tudtam, hogy ennek nem lehet jó vége (és nem a kutya miatt...)

Brad-Cleaver 2008.05.21. 18:41:20

Páran már megelőztek, de azért el kell mondjam, hogy a Baccala-megölős jelenet, valóvban mesteri munka volt Alan Parkertől (meg persze Chase kéznyomát se feledjük!). Mondhatom ezt úgy, hogy szakmabeli vagyok, és rendező ismerőseim is befallották-akik bár nem nagy rajongói a sorozatnak(sajnos)-hogy mind látványilag, mind vágásilag remekül volt felépÍtve..A vonat lezuhanása természetesen több jelentéssel is bÍrt..Bobby élete is belezuhant a saját maga ásott szakadékba...
Paulie barátom nem nagyon zavartatta magát Bobby halála, és silvio súlyos sérülése miatt..vidáman kacarászgat mikor meglátja A.J.-t meg egy fiatal csajszit...őt aztán tényleg hidegen hagyja ki, mikor és hol hal meg! (Kivéve persze az anyját).
Szerintem sem ért volna sokat, ha Bobby magával viszi a telefonját, de azért volt jó ez a húzás, hogy mindenki ne csak sejtse, de "tudja", hogy mi következik!

Ja, és az újságlapkitépős-dolog...Hááát mit mondjak..az életben az ilyen figurákat jól seggbetudnám rúgni!!!(De legalábbis azokat,akik könyvtári könyveket gyaláztak meg!)..:)))

Bobby Baccala 2008.05.21. 19:21:57

az a kurva telefon a kocsiban maradt

Tony Accardo 2008.05.21. 19:24:35

Brad-Cleaver! Alan Taylor rendezte a tegnapi részt.

Miután megérkeztek a rejtekhelyre és T. haza akarja küldeni Dante Greco-t, a háttérben látható egy kb. életnagyságú Silvio kartonfigura. Csíkos kétsoros öltöny, nyakkendő, díszzsebkendő. Elmosódottan látszik, amikor Paulie beszél, de tisztán kivehető, amikor Walden leül. Ez is nagyon komoly!!!

masada 2008.05.22. 21:02:25

Na végre elkezdődött...vége lesz ennek a sok amatőrnek...mi a faszt képzeltek majd két nápolyi digó kicsinálja Philt?hogy maguk nem merték vagy nem tudták megtenni most majd megfizetnek...az ilyeneket etetni...remélem majd Paulii megmarad és ő lesz a család feje....

InteriorLulu 2008.05.23. 11:14:46

masada:
hát komám, te nem lehetsz az a nagyon beleérzős fajta...!
Csak Pauli marad meg, és folytatódik a sorozat The Sopranos címmel, mi?
Netán AJ-t teszik meg főnökké...?! :-D

Egyébként nemigen emlékszem olyan részre, ahol, mint most, Tony csak a negyedik jelenetben bukkan fel először...

WUTM 2008.05.23. 12:51:58

Tony A, köszi a "helyettesítést"!

pár érdekesség, a wikipedia segítségével:
a "blue comet" nemcsak a vonat neve, hanem egy indián proféciára is utal, miszerint az emberiség utolsó figyelmeztetéseként egy kék üstökös fog megjelenni az égen.

Dr Samenow, akinek a tanulmánya szóba kerül Melfiék vacsorájánál, azt nyilatkozta, hogy nem ért egyet azzal, ahogy a tanulmányát magyarázták. Különben csak ezt az egy részt látta a Maffiózókból. :-)

Lorraine Bracco-t Emmy-re jelölték az ebben a részben nyújtott alakításáért. (Végül nem nyerte meg.)

8 millióan nézték meg ezt a részt az USÁ-ban, ennél többen már csak a következo részt nézték, 11,9 millióan.

en.wikipedia.org/wiki/The_Blue_Comet

dr László 2008.05.27. 18:40:36

ma van a nagy nap?? :-o

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.05.28. 01:05:37

Alig várom a hogy voltot, most bénázik Meadow a parkolással...

_elszomorodott_

shaft 2008.05.28. 01:06:39

nem akarom látni :(

WUTM 2008.05.28. 01:10:01

szép jó estét!
hogyvolt elkészült, holnap jön.
ÉS NEM CSESZTE EL AZ RTL!!!!!!!

don't stop believing :-)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.05.28. 01:13:54

WUTM,

alig várom.:) Egyszerűen zseniális volt a befejezés...

WUTM 2008.05.28. 01:16:21

nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre a végét illetően! holnap! :-)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.05.28. 01:20:26

Valamiért úgy hiszem, a "rohadt jó" és a "narkós kurva anyját az alkotóknak" törésvonal mentén lesznek:)

Gabba 2008.05.28. 08:45:27

Tényleg kellemes csalódást okozott az RTL. De miért csak éjjel 1/4 2 magasságában lehet normálisan (a záró crediteketek meghagyva) befejezni egy filmet? Még szerencse, hogy nem toltak egyből egy intimbetét reklámot.
süti beállítások módosítása