Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli hullák 1x11 - A búcsúbuli

2008. május 21. 16:06 - Bruti

George-dzsal nyitunk, éppen tömegközlekedik, de már látom, hogy nem ez lesz a kedvence, mert egy gyerek éppen narancslével önti le. A Gofriházban meg is vitatják a tömegközlekedés előnyeit és hátrányait, majd Mason és Daisy megkapja a maga kis cetlijét, Roxy nem tudni hol van, vécéslánynak meg nem jutott. Egyelőre. George még elmélázik kicsit a régi dolgokon, mint pl. az első önálló biciklizés a kis piros bringáján, majd váltunk a Lass családhoz, akik a család új kedvencét, JD-t pátyolgatják már-már gusztustalan módon.

Vissza George-hoz, aki munkaidejét kihasználva szorgalmasan nézegeti a neten az eladó bringákat, de rájön, hogy ennyi pénze sose lesz itt a Happy Time-nál. Josh, a munkatársa, már ajánl is neki egy frankó melót több keresettel, amit megpályáz és még aznap meg is kap. Közli Delores-szel a „jó” hírt, mire az gyakorlatilag kiakad és csalódottságát egy búcsúbuli szervezésébe fojtja.

JD, a blöki, kapott egy új kutyacsapóajtót, amit arra használ fel, hogy sikeresen lelépjen a házból. Talán kicsit megcsömörlött a sok szeretettől. Ugrunk. Daisy mai kuncsaftja egy kissé túlérzékeny művész, aki csak fest, de a képeitől nem szívesen válna meg. Rövid beszélgetés után lekaszálja és már sarkon is fordul.

Happy Time. Delores csúcson járatja magát, rendes kis bulit akar összehozni főhősünknek, de vajon George akar ilyen bulit? Hát persze, hogy nem, de erre senki se kíváncsi. Már pedig itt buli lesz, ha fene fenét eszik is!
Joy és Reggie még mindig a hálátlan ebet keresik, mi meg ugrunk Masonhöz. Éppen most érkezett meg a dupla haláleset helyszínéhez, mert ma két cetlit kapott. Egy fickó nyit ajtót, enyhén ratyis fílinggel, és nem is tévedtünk, mert emberünk melegebb már nem is lehetne. A barátjával él itt és beinvitálják Masont. Ugrunk a Happy Time-ba, ahol elkezdődött George „meglepetés” partija, hősünk legnagyobb bánatára.

Daisy mivel jól végezte a dolgát, gondolta meglepi magát valamivel, így felkapott egy festményt a műteremből, de a művészkénk lelke ezt nem nagyon értékeli, ezért a nagy fényesség helyett a csaj után veti magát. Snitt. Mason a két meleggel társalog. Tulajdonképpen egy közvélemény-kutatónak adja ki magát, de már túlhaladtak a témán és a nemi kérdések vannak terítéken.

Daisy nem bírja lerázni a művészlelket, így beviszi a Gofriházba, majd előadja Rube-nak, hogy szerelmes lett belé a hulla. Persze hamar kiderül, hogy nem a csaj kell művészünknek, hanem a festménye és addig fog itt kísérteni, amíg vissza nem kapja a képet. Ugrás. Lass apuka hazaér és egyből a kutyát keresi, mikor megtudja, hogy a házikedvenc lekoccolt. Vissza Masonékhez, akit a házigazdák meghívtak egy ebédre, de lassan itt az idő, szóval ideje kaszálni. Amíg az egyik fickó elmegy fogat mosni, Mason teszi a dolgát, majd emberünk banális balesetet szenved, megbotlik és betöri a fejét.

A Lass család még mindig a kutyát keresi, George pedig látványosan unatkozik a saját partiján. Nem is csoda, a Happy Time-nál látszólag válogatott hülyék dolgoznak. Az egyik csaj pl. betépett valami cucctól, a másik fickó, meg félrevonult a mexikói kellékekből elcsent szamárral. Uh.. ez már Shop-stop 2. szint.

A meleg pár másik fele már a konyhában próbálja feldolgozni társa halálát, de Mason még mindig nem tágít. Hát igen.. ez a pasas se éli túl sokkal a párját, de arra is rájött, hogy Mason se közvélemény-kutató. Vissza a buliba. Az egész bagázs le van részegedve és George-nak jut a kellemes feladat, hogy vigyázzon drogos kolleganőjére, aki éppen egy íróasztal alatt kucorog és a színekkel kapcsolatos félelmeit manifesztálja.

A Mason- vonal se egyszerű, mert a még életben lévő fickó úgy dönt, hogy öngyilkos lesz. Mason lebeszélni nem akarja a dologról, de segít a módszeren finomítani. Kés helyett gyógyszert ajánl.. az csak tisztább. Daisy még mindig a Gofriházban van művészünkkel, mikor befut Mason. Valami megváltozott benne, mert felajánlja a lakását Daisy-nek és George-nak. Ez rendes dolog tőle.

A parti is véget ér lassan, George megkapja az ajándékát, egy biciklicsengőt, majd Delores elcsukló hanggal búcsúztatja. Snitt. Daisy már az új kéróban beszélget a festővel, aki lassan megnyugszik és nekiadja a képet a lánynak, majd most már nyugodt szívvel sétál bele a fénybe.

Reggel van. George a Gofriházban ébred, majd onnan rohan az új munkahelyére. Egy szürke irodában kapott egy asztalt, ahol két számítógép van és egy fickó, aki csak e-mailben kommunikál vele. George kb. 5 percig bírja, majd elektronikusan elküldi a fickót az anyjába és kilép. Hát ez nem volt egy hosszú karrier.

Újra a Gofriházban ücsörög és kissé le van törve, de Rube felvidítja. Akármennyi problémájuk is volt egymással, mégis vett neki egy frankó kis bringát, plusz megkapja az új kéró címét is. Hazateker, ott meg Daisy fogadja tőle szokatlan nagy szeretettel. Mason nekik adja a házat, Rube-tól bringát kap, Daisy meg felajánlja a nagyobb szobát... mi van itt? Sőt, bringázás közben egyszer csak előkerül JD is, akit hazavisz és betuszkolja a csapóajtón, aminek igencsak megörül a kiccsalád. Szóval minden jó, ha a vége jó, így elhatározza, hogy reggel elsomfordál a Happy Time-hoz és visszakuncsorogja az állását. Előbb-utóbb minden kutya hazatalál.

Címkék: haláli hullák
21 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.05.21. 19:45:02

Tudtod már valamit, mi lett vele? Miért nincs?

holott 2008.05.21. 20:22:21

Én is éppen erre akartam rákérdezni...
Miért hagyták abba???

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.21. 20:44:15

Nemtom mi van vele, aki nézi a Coolon az mondhat valamit. Asszem az előző posztba írták, hogy nem lesz, vagy megszűnt, vagy valami.

dlmfan 2008.05.21. 22:59:48

Tegnap írtam egy emailt a Coolnak, hogy megkérdezzem, hogy most ilyenkor mi van.
Azt írták vissza, hogy egyelőre lekerült a műsorról, a folytatásról nem tudnak konkrétumot, de valószínűleg majd lesz. :(

Esetleg írjatok nekik ti is, ha gondoljátok, hátha lesz valami hatása.

dlmfan 2008.05.21. 22:59:48

Tegnap írtam egy emailt a Coolnak, hogy megkérdezzem, hogy most ilyenkor mi van.
Azt írták vissza, hogy egyelőre lekerült a műsorról, a folytatásról nem tudnak konkrétumot, de valószínűleg majd lesz. :(

Esetleg írjatok nekik ti is, ha gondoljátok, hátha lesz valami hatása.

EasyFriend 2008.05.22. 20:02:21

Basszus, és most akkor bevárjuk a Coolt? Be kéne fenyíteni őket egy ultimátummal, hogy ha x időn belül nem tűzik ki a folytatást, akkor megyünk tovább a hogyvolttal - hátha bárkit is meghat ez. :-)
Számomra is dilemma, hogy bevárjam-e a hogyvoltot a nézéssel, mint ahogy eddig tettem, nem kis önuralomról téve tanúbizonyságot.

EasyFriend 2008.05.22. 20:08:37

Mason szerintem nem merő szívjóságból passzolta le a lakást a csajoknak, hanem azért, mert beleesett a meleg pasik kérójába, és odaköltözött.
Daisy viszont nem értem, mitől változott meg, a festő érintette meg ennyire?
Fingerman, George - rövid ideig - kollégája frenetikus volt... Egyből magamra ismertem benne. :-) És örülök, hogy látjuk még Delorest, nélküle uncsibb lenne az élet. A búcsúbuli is kurva vicces volt.

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.05.22. 23:16:32

"Basszus, és most akkor bevárjuk a Coolt?"

Én biztos nem. Megvan eredetiben az amerikai DVD kiadás, szépen nézem tovább angolul.

Gabba 2008.05.23. 09:57:30

A jelenetsoron Frank Fingermannal nagyon röhögtem, de szerencsére nem kopogtak át a szomszédok...

Amúgy meg miazmár a Cooltól, hogy majd valamikor újból műsorra tűzik?! Zamek, három rész van még hátra, azt miért nem lehetett leadni?

Szarjanak sünt, ahogy a Homáron mondják.

Johnny336 2008.05.23. 09:59:09

Egyértelmű, hogy Masonnak kellett a lakás, mert folyton a kulcsot akarta zsebrevágni - legalábbis nagyon bámulta.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.23. 12:18:19

Na, szóval az van, hogy amíg nem adják, le én nem írom tovább, mert ugye az valahol spoiler lenne (volt már ebből vita, most nem mennék bele). Ha folytatják, én is csinálom tovább.
Addig is mindenkinek ajánlom eredeti nyelven (+felirat), mert végig marad a színvonal.

Gabba 2008.05.23. 13:18:36

Köszönjük, Bruti, a Cool által szívatottak nevében.
Addig viszont belevághatnál egy új szarfosmoslékba...

EasyFriend 2008.05.23. 13:50:09

Ehh, meg kéne már csinálni a saját magyar nettévénket, és véget érnének az ilyen szopások. Csak befektető meg egy jogász kéne.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.23. 14:50:10

Gabba.
Kicsit el vagyok havazva (lakásfelújítás stb), de nézek mostmá' valami tévét is eegy SZFM-hoz. :)

Easy. Te vágod, hogy kb. mennyi kéne induláshoz?

EasyFriend 2008.05.23. 16:10:06

Hát, a jogokat nem tudom, hogyér adják-veszik... Így paraszti ésszel úgy képzelem, hogy ez inkább az a kategória lenne, mint egy dvd-kölcsönző, nem pedig mint egy tv-csatorna. És gondolom, ez a jogdíjakban is nagyságrendi különbség.
A technológiai oldaláról már több elképzelésem van.

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.06.21. 12:03:59

Újra műsorra tűzték a sorozatot, bár nem a Coolon, hanem a Poén!-on.

deadlikeme.extra.hu/comment.php?comment.news.31

Gabba 2009.04.07. 15:42:01

Visszatért a Coolra, nemsokára elérik a 11. részt, Bruti hol vagy??

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2009.04.16. 10:25:55

Szia Bruti!

Most, hogy a Cool leadta a 12. részt, és adja a továbbiakat is (remélem végig), várható, hogy folytatod?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.04.16. 15:58:25

Csaó!
Sajna nem érek rá folytatni gyerekek, ha megszakadok se. Vagyis most semmiképpen.

Ha valaki bevállalná nagyon örülnék neki!

Ha nem, akkor az első évad utolsó három részét megírom, hogy lezárjuk az évadot, de az csak júniusban várható. Szóval jobb lenne, ha valaki elvinné. :)

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2009.04.20. 00:07:25

Amennyiben még nem jelentkezett senki, én megcsinálom szívesen a 12. részt, és ha megfelel a színvonal, akkor folytatom a többivel is. Heti egyet tudok vállalni.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.04.20. 00:27:50

@Teofil--: Ez nagyon frankó lenne!
Írj már Sixxnek légyszíves és ő elmondja a részleteket.
Sok sikert! :)
süti beállítások módosítása