Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x13 - Locked Up

2008. május 16. 15:10 - Hartmann

Már a kezdeteknél megtudhatjuk, hogy Shane tulajdonképpen miért is lett Don Juanita. Egy kislánynak nyílik meg, 950 és 1200 közé rakja azt a számot, hogy hány emberrel is volt már 14 éves kora óta. Ebben mondjuk benne van az a mennyiség is, amit még prostiként szedett össze. A kiscsajt ez sem zavarja, nem érdekli, ő csak le akar feküdni Shane-nel. Don Juanita viszont visszautasítja, erre még nem láttunk példát. Közben pedig Kit vigasztalja Marinát, hogy ne legyen már annyira letörve a Francescával történt veszekedés miatt. Valószínűleg végleges szakítás lesz a dologból, és ezzel a Planet is veszélybe kerül. Pedig az Marina nagy álma.

Jenny és Tim tudnak beszélgetni. Éppen kajálás közben csípjük el őket, megbeszélik a Trish ügyet, vagyis csak annyit, hogy Tim most épp jegeli a leányzót, mert nem akar jelenleg egy edző-edzett viszonyba belekezdeni, de amint rendeződik a dolog, ismét randizni kezdenek. Tim is próbál úgy tenni, mintha érdekelné még a felesége, a könyvről kérdezgeti őt, de nem igazán figyel a lány válaszaira. Arra viszont már felfigyel, hogy Jenny randizni fog egy nővel, hamarosan. Szerencsére aznapra programja van, szóval a lányoké lehet a lakás, a konyha, minden.

Alicet, Marinat, Shanet egy szórakozóhelyen látjuk viszont, ahol nagyon úgy tűnik, hogy Kit a konferanszié. A színpadra is szólít egy gigoló kinézetű fazont, akiről jelenleg nem tudom megállapítani, hogy nő vagy férfi. De az tény, hogy Kitnek nagyon bejön, és mikor az énekes a színpadra szólítja, majd leesik a feje, annyira vigyorog. Mikor később beszélgetnek, akkor a hangja alapján belőhető, hogy a gigoló kinézetű valaki inkább gigolina. A neve alapján férfi, de nőnek érzi magát, úgy öltözik, úgyis néz ki.

Tina kezdi túltenni magát azon, hogy elment a közös babájuk Bettel. Beletemetkezik az önkéntesi melóba. Jelenleg éppen egy bírósági tárgyalásra siet, onnan meg egy iskolába, valami megbeszélésre. Bette sem unatkozik, mert a múzeum előtt, hatalmas tömeg verődött össze, hogy tiltakozzanak. Igen, még mindig a 'Provokációk' kiállítással van bajuk a népeknek. Hogy tovább bonyolódjon a dolog, feltűnik a korábbi részben megismert belsőépítész lány is, és a gravitáció hatására az ajkaik elkezdenek közelíteni egymáshoz. Szerencsére félbeszakítják őket, így nem történik meg az, aminek nem kéne megesnie.

Nehogymár Dana kimaradjon, róla is kapunk infókat. Nagyon úgy néz ki, hogy Tonya, a lány akit a díjkiosztón ismert meg, marad, és hosszabb szereplője lesz a teniszcsillag életének. Ellenben a Dana macskája gonddá válhat közöttük, az új nő gyilkos pillantásából legalábbis ez érződik. Már a nézés is állatkínzás. Ahogy Dana kiteszi a házból a lábát, Tonya nyúl a telefon után, hogy dicsekedjen egy barátosnőjének.

Marina közben ráhajt arra a nőre, akivel Jenny randizna. Robin nem tudja, hogy Marinának viszonya volt a leendő randi partnerével, de Marina tökéletesen tisztában van azzal, hogy ki az a nő. Próbálja az ujja köré csavarni, ahogy tette ezt anno Jennyvel is. Beszélgetések, közös étkezés, bor, könyvek, románc.

A múzeum előtti tüntetés letartóztatásokba, rendőrségi ügyekbe torkollik, mivel a tüntetők azt sem engedik, hogy a múzeumba érkező kiállítási tárgyakat bevigyék. A rendőrségnek kell közbelépnie, és a belsőépítész nőt, és Bettet is hátracsavart kézzel vezetik el. Nem csak őket, a tüntetők közül is páran a rabszállítóban végzik. Ráadásul Bette hívására Alice, Shane, Dana is csatlakozott a csapathoz. Bette és Candace (az építészcsaj) egy cellában végzik, miután mindenki próbált valakinek telefonálni, hogy vigye ki. Kezd bonyolódni a dolog, próbálják magukat visszafogni, de a kezük folyton a másik kezét keresi, majd Candece elfekszik a priccsen, Bette a falhoz simul, messze tőle, és szavakba öntik, hogy mit tennének.

Jenny egy akváriumnál ücsörög és a lamantinokat nézi, közben ábrándozik, mintha várna valakire. Csatlakozik hozzá egy férfi, szóba elegyednek, egészen addig, hogy vacsorameghívás lesz a vége. Jenny meg is adja a telefonszámát, majd vár tovább. Úgy tűnik, hogy Robinra vár, aki késik. Nem véletlen, hiszen Marina próbálja feltartani mindenképp, még egy könyvből is szeretne felolvasni egy részletet. Egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz, ebből még lehet az is, hogy Jenny randi nélkül marad aznap estére. De mégsem, mert a következő képekben már kettesben vannak Tim házában.

A randi nem sikerül tökéletesre, mert hiába beszélgetnek, romantikáznak jó sokat, Tim és pár haverja hazaér, és megzavarja őket. Próbálnak egyeztetni egy újabb találkát, a péntek Jennynek nem jó, mert dolgozik. A szombat jó lenne, de aznapra meg Robin van betáblázva. Egy randival. Jenny ennél komolyabban gondolta a dolgot, és nem az öröm ül ki az arcára arra a mondatra, hogy 'majd felhívlak és megbeszéljük'. Egyből hívja is az akváriumos srácot, és ő is szervez egy randit szombatra.

Tim felteszi a nagy kérdést, amit minden férfi feltesz magában, ha a párja, felesége megcsalja. Akár pasival, akár nővel. Az ő hibája volt, azért a nőkre vágyik, mert ő bénázott? Jenny őszintén megmondja, hogy nem. Ne hibáztassa magát, nem rajta múlt, hogy így alakult. Mi tudjuk, hogy Marina, és az ő vonzereje tette ezt Jennyvel.

A lányok a cellában nem folytathatják amit elkezdtek, mert mindenkit elengednek, mindenki nagy boldogan megy haza, egyedül Shane marad a rendőrségen, gyors telefon, hogy a randipartnere menjen érte, megvárja. Egészen a rész végéig vár, várakozik, de a nő nem bukkan fel.

Címkék: l
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JK 2008.05.20. 12:26:36

Azt azért érdemes lenne megemlíteni, hogy a kislány akinek Shane "megnyílt" az nem más mint Cherie Jaffe lánya!Ez még fontos lesz a következő részekben...

Gabba 2008.05.20. 14:02:58

"a gigoló kinézetű valaki inkább gigolina. A neve alapján férfi, de nőnek érzi magát, úgy öltözik, úgyis néz ki."

Ivannak híják, és pont fordítva: inkább férfinak érzi magát, azért jár férfiruhában (és a foglalkozása is autószerelő, ha jól emlékszem).
süti beállítások módosítása