Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x21 - A nagyon fontos beteg

2008. május 14. 09:00 - sixx

Nem rossz cím, tényleg nem, mondjuk a promó is fasza volt hozzá, mert leginkább a dugásról szólt, így nagyobbat ütött a dolog. Ami az előző részeket illeti, George megdugta Izzie-t (is), találkozott az apóssal, és baszkurálja a lelkiismeret. Cristina letette a garast Burke mellett, miután rájött, hogy az egykori amorózója mostanra egy aszott képű gyökér. Ja, és a főnök próbált flörtölni, ami nagyon, de nagyon vicces volt. És végre van arca a Nőnek, Akinek Nagyon Szét Lett Cseszve A Feje A Kompbalestben, És Akinek Mostantól Nem Kell Becenevet Adni. Mert Evának hívják, oszt kalap.


Egy lazább, amolyan csapatépítősebb jelenettel indítunk, a készítők szándéka szerint a színészek, oppardon, a szereplők medikusok és medikák (Izzie, Cristina, George, Meredith és Alex), és éppen közösen tanulnak, meg tesztelik egymást. Hát, nálam leverték a lécet, tanultam én eleget közösen az egyetemen WarYou kollégával, de főleg az NHL aktuális pécés kiadásával játszottunk, és ő állandóan megvert a kurva New Jersey Devilsszel. Én a Rangersszel voltam, ha érdekel valakit. Kiabálnak, kérdezgetnek, és nagyon büszkék, ha tudják a választ valamire, miközben Burke süt (esküvői tortát), mint egy igazi papucsférj. Senki nem tanul így, hol a sör?

Másnap, Shep és Meredith a kórházban beszélgetnek, nem tehetek róla, de mintha Patrick Dempsey nők által iszonyú vonzónak mondott arcán állandó kétségbeesést látnék, amikor Ellen Pompeo megjelenik mellette. Jó, én is megijednék tőle, de az valahol kurva vicces, hogy a sorozat két főszereplője közötti szerelmi szálat még egy hatéves gyerek sem venné be. Aszondja erre a művelt angol, hogy there is no fucking chemistry between those two. Allison és Sloane immáron 32 napja nem dugott (hatvan napos cölibátus mindkét oldalról, bizonyítandó a szerelmet vagy mit). Kivannak, mindketten ráugranának az első adandó áldozatra - ha a promóban nem valami álomkép volt belengetve, akkor Addisonnal össze is jön Alex Karevvel, yeah.


Burke továbbra is úgy viselkedik, mint ahogy egy menyasszonynak kellene, és tortákat süt, amiket teszteltet a mókusőrssel. A náci meg letiltja őket mindenféle műtétről, mert tanulniuk kell a belgyógyászati vizsgákra. És előkerül Torres doktornő csudálatos jegyzete, legalábbis említés szinten, de mint tudjuk, ha belógatnak egy pisztolyt az első felvonásban, stb. Kiderül, hogy a címben emlegetett nagyon fontos beteg nem más, mint az igazgatótanács elnöke, akinek van valami nagyon kényes orvosi ügye, és  ezt a Nácinak kell lekezelnie.


Eva kissé kellemetlenül érzi magát, mert üvöltött Karevel az előző részben, és elmeséli neki az Addison-Sloane szexfogadás részleteit (honnan tudja?), ami persze az Evára ráizguló Karevből azt váltja ki, hogy rámenjen Addisonra, mert ez már csak ilyen kórház, ha egy részben valaki nem dug egy teljesen hozzá nem illő partnerrel, akkor összedől az épület. A VIP-beteg híre elér mindenkihez, és mivel ő hozza meg a végső döntést arról, hogy ki legyen a Főnök utódja, rákapnak, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, már elnézést a hasonlatért. A VIP-betegnek van egy asszisztense, akit minden bizonnyal dug. Welcome to Seattle Grace, motherfuckers.


Larry, a VIP-beteg valóban elég komoly problémával küszködik, ugyanis a farkával van valami gáz, fel van dagadva, és nem tud hugyozni három napja - most jött vissza az Amazonas mellől, ahol nem a nejével, hanem a titkárnőjével hetyegett, helló. Alex aggódik Eva miatt, és közben beszól Addisonnak, hogy tud a szex-fogadásról. Izzie és George egy olyan beteggel foglalkozik, aki állandóan náthás, és emiatt nem tud dugni a csajával. Meredith és Cristina tanul, Yang ideges, mert szerinte George megkapta Torres jegyzeteit. Elmegy nyalni neki, de Mrs. O'Malley leépíti. A Náci szembesül azzal a kellemetlen ténnyel, hogy a VIP-beteg titkárnője egyben a szeretője is, és a csaj aggódik, hogy elkapott valami szart a csávótól. Muhaha, condom is the solution.


A titkárnő Addisonnak és George-nak meséli, hogy mennyire szelmes a főnökébe, aki viszontszereti, de persze nem hagyja ott a nejét, és közben Addison felvesz egy szemüveget is magára, látszólag minden ok nélkül, csak azért, mert kurva jól áll neki. Larry közben iszonyú faszfejként viselkedik, a színész mellesleg állandóan köcsögöket alakít, mondjuk az X-aktákban is az volt. Lecseszi a Főnököt, hogy már nincs benne semmi tűz, miközben neki az Amazonasig kell elmennie, hogy izgalomra találjon, na majd most meggondolja. Meredith és Yang kapja meg a főkön heréit, vihetik ultrahangra meg röntgenre, miközben Burke, Sloane és Shep próbál valamiféle diagnózist felállítani.


Torres elsírja bánatát Addisonnak, George hazudik nekem, bruhaha. Kit érdekel? Közben kiderül, hogy Addison csak azért nem ugrik rá Karevre, mert túl fiatal, Torres meg egyre jobban rühelli Izzie-t - ezen az nem segít, hogy Addison szerint nem zörög a haraszt. A Náci közben összekap a nagyon sokat beszélő rezidenssel, mégpedig az állandóan náthás beteg miatt, akinek közben vér folyik az orrából, és fej-CT-re van szüksége. A VIP-beteg röntgenje mit mutat? Egy speckó halat, ami felúszott a farkába, oszt most ott lakik. Már halott, nyugi. Ez milyen beteg sorozat már, bazmeg. Yang elmagyarázza a VIP-betegnek, hogy a farkán keresztül a veséjéig úszott fel egy hal, amitől a faszi kiakad, Yang meg izgalmi állapotba jön.


Eva rohamot kap, a gyereket meg kell menteni, mégpedig császárral, dráma 1. Dráma 2: a taknyos betegnek az orrából gerincfolyadék csöpög, helló. Eva babája megszületik, közben baj van a mamával, dráma 3. Alex viszont totáliisan faszán viselkedik, és átsegíti a bepánikoló nőt a nehezén, amitől meg Addison kerül izgalmi állapotba. George közli a titkárnővel, hogy nincs nemibetegség-veszély a VIP-betegnél, pont ekkor érkezik meg a csávó neje, aki odalöki a titkárnőnek a kocsikulcsot, hogy ereggyél, parkolni. Micsoda köcsög. Yang nem tud választani a torták közül, amiket Burke sütött, mert ő már csak ilyen, George meg van annyira barom, hogy mindenki szeme láttára eteti tortával Izzie-t, amit Torres észrevesz, és a nők erre a helyzetre kifejlesztett hatodik érzékével beazonosít: tortaetetéses röhigcsélés = ezek dugnak.


Addison és Alex veszekednek egy kicst, amitől Addison sárlani kezd, berángatja a csávót egy szekrénybe, és magára rántja. Király. Torres továbbra sem akarja odaadni a jegyzetet Yangnak, de akkor igen, amikor az megjegyzi, hogy na ja, majd akkor csak George meg Izzie fogja látni. A poszkoitális Addison kócos hajjal rohangál fel s alá, és közben a harisnyáját igazgatja, Sloane meg egyből leveszi, hogy valami történt. Yeah, csajbalhé jön, Torres vs Izzie a liftben. A nej elmondja a baját, jaj, kérlek, ne szeresd már az én férjemet. Holy fuck. Az orvosi stáb teljes számban a halat szedegeti ki éppen, a VIP-beteg meg majdnem belehal, dráma 4. Burke és Shep a gerincfolyadékot taknyoló csávón melózik, nem áll túl jól a dolog, de megoldják. Larry farkában a hal nagyon komolyan gondolja, hogy ott neki jó, a csávó életveszélyben, de a főnök megmenti, mert király. Soha a büdös életben nem megyek az Amazonas környékére. A műtét után Sloane rámegy Meredith-re, aki kiakad, most mi van? Te meg akarsz dugni? Mi is ezt kérdezzük, ennyire nem lehet kétségbeesni!


Eva közli Karevvel, hogy Addison rá van kattanva, és ez egy kicsit fáj is neki, kitartás, kisanyám, mi nektek drukkolunk. George beszámol a VIP-beteg nejének, hogy a férje rendben van, mire az meg azt szólja be, hogy oké, akkor most mondja el ugyanezt a férje nőjének is, mert igen, a feleség MINDIG tudja. George úgy néz ki, mint aki totál telefosta a gatyáját ott helyben. A titkárnő meg úgy dönt, hogy ő ebből kiszáll, mert semmi értelme a kínlódásnak, elég kényelmetlen jelenet, úgy meg pláne, hogy nem sokkal ezt követően a feleség is otthagyja a haltalanított farkú csávót, dupla bukta bazmeg. Meredith ellátogat Shep lakókocsijába, na ezt nem nézzük, mert szex van készülőben, és Dempsey arcára megint kiül a méla undor. Addison piálni hívja Sloane-t, aki nemet mond rá, és hazudik, hogy lefeküdt valakivel - ez nemes gesztus volt, így eleresztheti a szegény vörös némbert. A főnök lekúrja a Nácit, hogy eredjen már haza, mert úgy jár mint ő, nem lesz neki családja. Burke a Torres jegyzeteit nézegető Yangot faggatja, hogy melyik torta ízlett neki, aztán dugnak nagy morogva. George és Izzie pedig kínlódnak egy sort, George bejelenti: ő átmegy egy másik kórházba, mert csak. Bárcsak ne csak fenyegetne vele.


Az utolsó jelenetben Addison tulajdonképpen felajánlja magát Karevnek, gyere dugjál meg, de KEMÉNYEN, de az leépíti, nem vagy a csajom, nem érek én rád. Ez kibaszott kemény volt. És kérem szépen, ez egy olyan epizód volt, ami nekem bejött.  A következő pedig a Private Practice (fogadjunk, hogy NEM Magánpraxis címmel fog futni az RTL-en?) pilotjának első része lesz, yeah. 

Címkék: grace klinika
28 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

squeegy beckinheim 2008.05.14. 09:12:37

Private practicenak úgy is kitalálnak valami béna alliteráló címet mint a gilmore girlsnél (nem is használom a magyar címet mert annyira gáz). Ja de sixx hol vannak a BUBIK? lécciléccilécci

toi 2008.05.14. 09:53:02

akkor vége lenne a 3. évadnak?
pedig volt valami promó is a jövő heti részből.
igaz, az olyan volt, mintha mind be lennének állva, mint gerely...

justin case 2008.05.14. 10:19:33

koszonom a megemlitest, egy elmeny volt teged szarra verni :DD

(WY vagyok igen) :D

Libretto · http://szviccs.blog.hu 2008.05.14. 10:23:59

Ez a péniszhal aggaszt engem, rövid kutatást végeztem, de egyelőre föladtam, mert csak olyan képeket találtam, ahol ponty szop férfiakat.
Lehet van valami igazi neve, wikis szócikkért sopánkodom.

Alfonzhal 2008.05.14. 10:25:26

Cadiru vagy candiru, van wiki cikk róla.

Johnny336 2008.05.14. 10:29:32

Még van 1-2 rész ebből az évadból.

!Spoilerveszély!
A teszt, amire készülnek. No meg az esküvő, amire készülnek. Poénokat nem lövöm el, lesz belőle.

!Nincs veszély! :)
"na ezt nem nézzük, mert szex van készülőben, és Dempsey arcára megint kiül a méla undor." Ez nagyon büntet! :)))

Egyébként hülye ez a Karev, ahelyett, hogy nyakába venné az Addison vádliját, és herefonnyadásig nyeszetelné, inkább tanul... :)

Néztem a Private Practice-t, 2-3 rész erejéig...elég gyenguska. Olyan, mint a Joey. A többi megszokott szereplő nélkül rossz. Eskü hiányzott belőle Meredith nyavalygása, meg Zizi picsogása.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.05.14. 10:33:07

engem nem aggaszt

nem valószínű, hogy mostanában az Amazonasban fogok dugni

Libretto · http://szviccs.blog.hu 2008.05.14. 10:34:20

Elég pisálni, az a baj ;) ez a genyó meg kiszúrja, és már igyekszik is fölfelé.

Faby 2008.05.14. 10:57:28

a feleség MINDIG tudja.

Amit erre a mondatra fejet George vágott, na attól fetrengtem a röhögéstől, ahogy látni lehetett, hogy dolgozza fel az infót, és igen, szerintem telefosta rendesen az alsóneműt!


Pár kiegészítés:

Ha jól tudom (nem néztem meg a linket) a hal pontosan a pisálásra megy, tehát elvileg a dugás veszélytelen lehet.


"elmeséli neki az Addison-Sloane szexfogadás részleteit (honnan tudja?)"

Onnan, hogy a nővérszoba mellett van a szobája, és mindent hall, amiről a nőverek fecsegnek. Később van olyan jelenet is, amikor direkt a háttérben mutatják, hogy kagylózik a csaj, és el is mosolyodik a hallottakon.


Szerintem Burke csak kóstolgatja/kóstoltatja a sütiket, nem hiszem, hogy ő sütné 10+ fajta tortát, sőt, mondja is, hogy választ kell adnia a cukrásznak.


A végén meg, szerintem nem is morogva kufircolnak, hanem teljes lelkesedéssel, hiszen a csaj is azt a sütit választotta, ami a faszinak is tetszik.

Kb ennyi, bocs a kukacoskodásért.

candyperfumegirl 2008.05.14. 11:37:32

Vesszen a Private Practice. Miért kell kivenni az egytelen érdekes karaktert ebből a nyamvadt sorozatból? Alex meg egy fasz.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2008.05.14. 11:55:28

Sixx, iszonyú jó lett a hogyvolt!!! :-DDDDDDDD
Úgy sajnálom, hogy megint elaludtam a második reklámnál, és egy csomó izgalomról lemaradtam... :-(((((

Azt vettem észre Patrick Dempseynél, hogy olyan az arca, mintha szembetalálta volna magát egy szívlapáttal. Az utolsó jeleneteknél ott az ágyban felülről kamerázva egy laposfejű - ámde szép dús hajú :-D - szörnynek nézett ki.
És tényleg csak egyféle arckifejezése van.
De az király volt, ahogy leépítette Meredith-t. Juhéjjj!

butatót 2008.05.14. 14:31:40

A hideg ráz a gondolatra, hogy a Grace klinikára kerülnék, mint beteg. Gondoljatok bele, szegény dagadttökű csávóra is rászabadult egy sztár szívsebész (Burke), egy sztár idegsebész (Shep), egy sztár plasztikai sebész (Sloane), meg ami a legjobb, egy sztár nőgyógyász (Addison). Az, hogy esetleg urológust kellene szerezni, aki esetleg ért is az érintett fertályokhoz, csak később merül fel, de szinte azonnal el is hajtják a vérbe. Kíváncsi vagyok, mit csináltak volna, ha a kurvafontos betegnek fogszuvasodása van. Gondolom Shep átfúrta volna a koponyáját és úgy veszi ki a fogat, vagy Burke egy katéterrel a combján keresztül...
A fiatalok kezébe se szeretnék kerülni (kivéve talán Yangot, aki általában tudja, mit csinál), mert állandóan annyira máshol járnak fejben a különböző lelki problémáik miatt, hogy a hátamból kiálló kést sem vennék észre.

butatót 2008.05.14. 14:44:29

A péniszhal meg bent a betegben nőtt meg akkorára? A berakott kép szerint olyan 1-1,5 cm vastag lehet (a fejénél) és olyan 10 cm hosszú. Hogy tudott volna beférni? A csávónak észre kellett vennie, hogy egy ceruzánál vastagabb valami mászik befelé...
Egyébként tényleg ijesztő, a wiki azt írja, hogy akkor is be tud ugrani, ha combig érő vízben pisil az illető. Juuuuj :(((
A leírtak szerint viszont nem csak a férfiakra veszélyes.

Johnny336 2008.05.14. 14:44:55

Yamamoto Isoroku 2008.05.14. 14:31:40

Yang kezébe sem kerülnék, mert ő fülig érő vigyorral közölné, hogy műtéti úton kívánják eltávolítani az agyam felét, a köldökömön át, egy szívószál segítségével. Egy ezrelék a túlélési esélyem, de már olvasott róla könyvben, és nagyon szeretné megcsinálni, mert tök jó lehet, nem olyan, mint egy gagyi transzplantáció...

nagylori 2008.05.14. 14:45:47

Sixx: ez akkor volt, amikor a Rangersben egyedül Gretzky ért valamennyit? Nem csodálkozom, hogy kikaptál folyton. Én sem fogom sosem feledni a Flyers fergeteges első sorát: BrindAmour, Recchi, Lindros. Szép idők voltak...

Savafan 2008.05.14. 16:41:31

Sixx: egy kis OFF.
csak nem játszottál anno az indexes online bajnokságban is? mert ott anno még én vittem a devilst:))

amúgy jó kis rész volt!! alex egy fasz!!! a vöröset lecserélni könyvekre meg egy átbarkácsolt fejű spinére, aki ráadásul mástól terhes, gáz:((( egy gyors kérdés, a melléksorozat miatt ki is veszik a vörös démont a sorozatból, végleg?

de a többiek jók voltak, mereditht kivéve. idegesít a picsa, már csak annyi is elég, hogy néz.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.14. 16:43:27

játszottam egy ideig, csak későn szálltam be, és az Oilers maradt csak nekem, ott meg Comrie-n kívül nem volt értelmes játékos, na jó, egy sort úgyahgy össze lehetett rakni.

Desperatefan14 2008.05.14. 23:15:53

Ez nagyon jóó volt!:)
"arcán állandó kétségbeesést látnék, amikor Ellen Pompeo megjelenik mellette. Jó, én is megijednék tőle..."

"Torres elsírja bánatát Addisonnak, George hazudik nekem, bruhaha. Kit érdekel?

"Soha a büdös életben nem megyek az Amazonas környékére."

Ezek megöltek!!Köszi a vidám perceket!!:):)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.05.21. 13:12:11

Mikor már?
A tegnapit??

A spin off pilotost?:)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.21. 13:16:05

próbálom ma kitenni, meglássuk.

Boise 2008.05.22. 15:24:52

Mikor lesz új hogyvolt? Nem bírok élni a heti adagom nélkül :(

Johnny336 2008.05.23. 13:52:49

Én is hiányolom elég erősen, elég régóta...

Jól hallottam, hogy RTL megvette a spin-off sorozatot is?

mókus 2008.05.27. 18:39:33

ebben a sorozatban izzie-t leszámítva mindenki negyvenes medika?

dzsuli 2008.05.27. 18:50:53

új hogyvoltot léééccci:( sztem nagyon szar rész volt, nem csinált kedvet a spinoffhoz :S de azért nagyon érdekelne a sixx-féle beszámoló:)

mufci 2008.05.31. 10:30:47

Nemáááár, hol vannak a grace-hogyvoltok??? Hiányoznak....
Csak azért regisztráltam, hogy megkérdezzem... :D:D
süti beállítások módosítása