Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli hullák 1x10 - Lezáratlan ügyek

2008. május 13. 19:12 - Bruti

A sok kis droid szorgoskodik a Happy Time-nál és Delores is talált egy frankó munkát George számára. Nagy halom papírt kell szétválogatni. Én biztos tökön szúrnám magam egy irodai tűzőgéppel, ha ilyesmit kéne csinálnom, és George sincs oda az ötletért. Sőt, nagy örömére ezentúl adót is fizethet. Bár kap érte betegbiztosítást, de ugyan minek az egy hullának, aki 10 mp. alatt gyógyul fel egy buszbalesetből?

Gofriház. George kaját kunyerál, de nem igazán hat meg senkit ezzel. Viszont megérkezik Roxy, és karácsonyi hangulattal az arcán lufikat kezd osztogatni kaszásainknak. Egy ilyen goromba nőtől kicsit értetlenkedve fogadják, azt meg pláne, hogy kap Rube-tól két nap szabit.

Daisy megy el helyette kaszálni és meg is érkezik egy flancos étterembe. Rövid kérdezősködés után megtalálja a mai hulláját pár sznob hölgy társaságában. Mary-Kate ránézésre a felső tízezerhez tartozó hölgy, nem sok flambírozott banánt fog már enni, mert kigyullad a desszerttől, majd barátnői még egy kevés alkoholt is locsolnak rá tűzoltás gyanánt. Miután eloltották, Mary-Kate lelke még mindig nem fogta fel, hogy neki itt már semmi dolga, és úgy dönt, hogy elmegy a fia irodájába.

George hamar rájött, hogy ez a sziszifuszi munka nem az erőssége, így inkább a neten keresgél: „magas fizetés, minimális gyakorlattal”. Hát nem nagyon dőzsölhet az ajánlatok közt. Még elmélkedne ezen, de beesik Daisy, és magával hozta Mary-Kate-et is. Mint az kiderült, a nő kőgazdag, szóval Daisy megpróbálja lehúzni, mielőtt végleg elnyeli a nagy örökkévalóság, de ehhez George segítsége is kell. Egy pillanatra ugrunk Roxyhoz, aki meglepő módon ma nem büntet meg egy szabálytalanul parkolót. Áh.. ez nem a mi Roxynk, itt valami baj van. Snitt. George a nagy pénz reményében cselhez folyamodik. Öt nap szabit kér temetésre, amit rövid alkudozás után meg is kap. Ugrás. Daisy és a hullája Masonhöz mennek, majd 15% nyereségért és 5 mp. cicivillantás fejében átadja nekik a házát.

Már a ravatalon vagyunk, a „barátnők” éppen leróják tiszteletüket, bár sok köszönet nincs benne, mikor megérkeznek hőseink. George megkeresi az elhunyt fiát és előad egy sztorit valami szeánszról, ahol az édesanyja lelke kapcsolatba lépett vele, így üzenve a fiának. A srác be is kapta a horgot, este már egy újabb szeánszon ülnek Daisy-vel, és pillanatok alatt megetetik. Közben a Gofriházban Roxy és Rube társalog. Valami nem frankó a nővel, de még nem nyögik ki, hogy mi a baja. Vissza Dabbbbisy-ékhez, akik nyakig benne vannak a szellemesdiben, de mikor fontos infót kellene közölnie a sráccal, befejezi a szeánszot és kicsal 20.000 dolcsit belőle. A másnapi szeánszig George vigyáz Mary-Kate-re, és kicsit még össze is barátkoznak.

Gofriház. Rube egy viccet akar elmesélni Masonnek és Daisy-nek, de két ilyen balfasznak ez elég nehéz feladat, így inkább kiosztja a cetliket és rákérdez George-ra. Választ nem kap, de a cetlit azért továbbítják neki. Gyanús!

Este Roxy fincsi sütit hozott Rube-nak és végre kiderül, hogy mi is a baja. Ma van 21 éve, hogy meghalt. Visszaugrunk 1982-be, amikor még mindenki a Flashdance-et nyomta. Roxy véletlenül levágta egy zoknijának a végét, így feltalálva a bokamelegítőt. De nem örülhetett sokáig az üzleti sikernek, mert a gonosz és irigy szobatársa megfojtotta a találmányával. Szép történet. Roxy most elégeti az utolsó darab bokamelegítőjét, így próbál megszabadulni a fájdalmától.

Daisy mindent frankón elrendezett, megy a szeánsz, sőt már a pénzt is felvette, mikor rendőrök törnek be a házba. Halottlátónkat megbilincselik és letartóztatják csalásért. Mason és George hátul menekül. Matthew, Mary-Kate fia is lelépne, de az anyja üzen neki Daisy-n keresztül, hogy szereti és sajnálja, amiért nem engedte jéghokizni gyerekkorában. No, ezzel jól összezavarja a srácot, most akkor halott látó a csaj, vagy nem? Egy rendőr kikíséri és visszaadja a kizsarolt pénzt, de ekkor lövések dördülnek. A rendőr visszalő, miközben elzavarja a srácot. Matthew elhajt és megérkezik Rube. Az ő terve volt az egész, a rendőrök is kaszások, a mostanában sok szabadidővel rendelkező „pestis osztagtól”. Közben megjön Mary-Kate „fuvarja” is, egy gyönyörű vitorláson haladhat a fénybe. Rube elengedi, majd egy kicsit elbeszélget Daisy-vel. Nem az első ilyen húzása volt ez a csajnak, már New York-ban is próbálkozott, innen jött rá Rube az akcióra.

George Rube haragja elöl inkább a Happy Time-ba menekült, ahol Delores kicsi, de annál hasznosabb ajándékkal kedveskedik neki. Egy kötött ceruzahegyező pulcsit kap. Hát igen... tényleg hasznos lesz.

Végül mindenki visszatér a munkájához. George megint iratokat válogat, Roxy pedig újra büntető cetliket osztogat, most már sokkal jobb hangulatban. A mai epizódnak nincs tanulsága, talán csak annyi, hogy kaszásnak lenni, tulajdonképpen nagy szopás.

 

 

Címkék: haláli hullák
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.14. 20:17:46

Hehe.. eskü, hogy nem én írtam oda. :D
A technika ördöge lesz.. amúgy Daisy lenne.

Gabba 2008.05.15. 08:49:49

Mason és Daisy alkudozása nagyon jó volt!

A végén meg az álrendőr álmeglövése tisztára A nagy balhé fináléjára utalt.

Gabba 2008.05.20. 13:10:38

Bruti!
Mexűnt a DLM a Coolon, hogy robbanna fel! Tegnap (hétfő) este nem is volt rész, és úgy nézem, a port.hu-n májusban már egyáltalán nincs nyoma a sorinak :-(

Johnny336 2008.05.22. 12:13:03

Nekem a plague squad-os beszólása tetszett: "Ráérünk mi Rube, van bőven időnk. Mit nem adnék egy jó kis járványért!"
süti beállítások módosítása