Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Drót 1x13 – Záróra, pohárürítés

2008. május 13. 11:30 - sélli_

Az előző rész tartalmából: hát annyi minden történt, hogy ihaj, ezért csak tőszavakban: Dee börtönben, Avon börtönben, Barksdale banda lebukva, Wallace kinyírva, Santangelo és Sydnor eltávozva, Kima még mindig kómában. Az ébredező Kimával kezdünk a kórházban, aki hallelúja magához tért! (Bár lehet azt kívánja ne tette volna, mivel az első (na jó, harmadik) dolog amivel találkozik a kómából visszatérve nem más, mint Bunk nagy feje.) Szegény még kissé kótyagos, és beszélni is csak sustorogva tud, de egyből rátér a lényegre: mit hoztatok? Bunk már nyitja is a kis barna aktát benne Kisember és WeeBay fotógalériájával azonosítás végett. Kima Kisemberre egyből ráböki az igent, ám WeeBayjel bajban van, mivel az anno a sötétben megbúva követte az eseményeket. Bunk röviden elmondja, hogy mire jutottak a nyomok követésével, valamint, hogy a DNS teszt azonosította WeeBayt, amit Freamon kódvisszakereső akciója megerősített, ám a helyzet ennyire nem vidám, mert nincsenek meg a fegyverek, sem helyszíni ujjlenyomatok, tanúkról nem is beszélve, tehát ha most nem bök Bay neve mellé is egy igent, még gond adódhat a per folyamán. Ennek hatására Kima elveszi a tollat, és ikszel egyet Bay képe mellé.

A frissen kinevezett Herc vezetésével a BÜFI fele elkezde a Barksdale ügyhöz kapcsolódó jónépek begyűjtését, és letartóztatását. Visszatért Carv is, juj de jó, ismét együtt a banda! Herc nem győzi szívatni jobbik felét, hogy mostantól a helyes megszólítása ’uram’, mégiscsak adjuk meg a tiszteletet. Na peheheheersze! Bunker: a BÜFI többi tagja szorgalmasan adminisztrálja a letartóztatásokat, egyre több ’letartóztatva’ felirat kerül a dicsőségfalra: 12 már bekaszlizva, maradt még 9. Daniels kéri Fremont, hogy jöjjenek elő valami új ötlettel, mert ha ennél maradnak a főnökök előbb-utóbb benyögik a végleges shut downt, oszt jónapot. Sajnos nincsenek jó hírek: a drót halott, a poloska felesleges, Stringerék pedig elköltöztették a mókát, egyenlőre még nem tudni hova. Jimmy javallja, hogy akkor talán kezdjék el az új rejtek felkutatását, és kérjenek oda lehallgatási engedélyt, ám Daniels hamar leinti: Burrel tuti megvétózza, tekintve a múltkori balhét. B terv: hátha a szövetségiek segítenek. Persze, de Burrel azt sem fogja engedni –jelzi Daniels. Jimmy, aki az ominózus ’Chain of command’ elleni csoport aktivistája felveti, hogy miért nem kerülik meg a deputyt.... mire Daniels csodával határos módon, nem hogy nem ordítja le a fejét, hanem még meg is simogatja! Ejha!Telefon jő: Rhonda forródróton jelennti: most hívta Dee KIRENDELT VÉDŐje!  

Avon szabadlábon… na ez sem tartott sokáig, igaz az óvadék negyedmillió dollar, mely miatt szívja is a fogát rendesen. Tán még sírva is fakadok. Süvölvényes autóba be, irány Levy, akivel a további haditervet egyeztetni kell. Egy parkoló garázsában ejtik meg a légyottot, mivel a paranoia genya ügyvédünket is elérte: bárhová mész, bármit beszélsz előtte gondolkodj! Levy röviden vázolja a szitut: húsz letartóztatásnál tartanak, gyaníthatóan egy drótnak köszönhetően. Stringer kissé furcsállja, hogy Avont bevitték, őt meg nem –Avon is él a gyanúperrel, hogy itt valami nem stimmel. A feladat adott: a lecsukottakat ki kell hozni. Igen ám, de az túl sokba kerül.. viszont, ha nem csinálják, akkor ellenük fordulhatnak. Át kell gondolni, hogy kiket kaptak el, és közülük ki mennyit tud leülni, az egyik megoldás: a ‘szervezett védelem’: minden emberüknek egyetlen valakire kell mutatni… Nem sokkal később Avon és String az új ’bázisukon’ ami nem más, mint egy temetkezési vállalat irodája, enyhén morbid, de műkődőképes lehet. Csak egy széfet kell beszerválni az egyik sarokba, és hirdetni az igét: mostantól innen megy a móka. Megérkezik Brianna is, akibe szinte rögtön belé is fojtják a szót: irány az utca, mert a paranoia, az paranoia, ki tudja ki-mit-hol hallgathat le. Nu, ki az utcára: vissza a játékba, mert minnél később állnak talpra, annál nehezebb lesz tartani a tornyokat – szól Avon terve. Ez mind szép és jó, bár Briana egyből javasolja, hogy inkább bízza ezt rá és Stringerre, tekintve hogy fél órája sem jött ki a sittről, és a fél rendőrség még mindig a nyomában van. Amig nem tisztul a dolog, Stringék viszik a boltot. Avon nem repdes a dolgotól, de kénytelen belátni, hogy ez az egyetlen esélye, bár Dee miatt pillanatnyilag jobban aggódik...

Jimmy és Rhonda Deenél New Jerseyben: az új kirendelt ügyvéd nem egy Levy, de azért keményen védi Dee érdekeit; no lássuk miről szól a nóta: Dee vállalja, hogy tanúskodik Avon mindennemű drogbizniszéről: pénzt szállított, megbeszéléseken vett részt – de ezeket már eddig is tudták. Akkor mi van még?-kérdi Dee. Hát a gyilkosságok –veti oda Jimbó. Dee ismét csak önmagát ismétli: nem tud semmit a megölt tanúról. De melyikről, ugye? Mert több is van. – kapcsolódik be a beszélgetésbe Bunk, majd odatolja Dee orra elé a szétlőtt fejű biztonságiőrnős fotóját... majd közvetleünl utána Wallacét... előkerül egy Poot általi lehallgatott beszélgetés is, ami Wallace kiakadásáról szól a Branden gyilok miatt. Dee lassan-lassan, de lekezd beszéln: mindent elmond a Branden gyilokról Wallaceostól, Kisemberestől, Stringerestől. Kezdetnek jó, de mégis kik ölhették meg Wallacet? Dee nem tudja, még tippje sincs, ha tudná megmondaná! Előkerül az Orlando ügy is: Kisember és WeeBay fotója, hát velük mi a hályzet? Dee rezzenéstelen tekintettel közli, hogy Bay Philadelphiában van... Ő vitte oda. Újabb akta: Dierdie Kresson –gyűlnek a dolgok- Dee erről is kipakol: tulajdonképpen Avon átverte őt: megkérte, hogy vigyen el neki egy adag drogot, majd Bayjel elmentek a csaj lakására, odaadta a cuccot, de nem ment be a lakásba, csak sarkonfordult és visszaindult a kocsihoz. Ekkor hallotta meg a lövést... Wee Bay szaladt ki a házból a 45-ösével, aki elmondta neki, hogy hogyan nyírta ki a csajt. Ez igen! Az ügyvéd is csak nézi a véres fotókat és nem jut szóhoz. Dee látja rajtuk, a megrökönyödést, és röviden vázolja a nagyapjáig visszanyúló gengszter familiát, amiben felnőtt. Teljes elképedésemre benyögi: azt akarja amit Wallace: kiszállni, eltűnni, újrakezdeni. Ha ezt megadják neki, akkor Ő is megadja amit csak kérnek. ZSÍR!

Kicsit később váltunk Freamonra és Bunkra, akik egy Roy Brown nevű jóemberhez érkeznek, a kisöreg 1OO dolláros vigyorát és lelkesedését elnézve régi cimborák Freamonnel. Rövid örömködés után jöhet a lényeg: egy philadelphiai számot kellene lenyomozni, a hivatalos út hosszadalmas, és nem is biztos hogy eredményt hoz, ezért kellene kiskapun keresztül intézni. Kell egy lista a telefonokról, amelyek ezt a számot hívták –veszi elő Freamon Levy telefonszámát a zakózsebéből- A kisöreg készséges, de nem állja meg, hogy ne szívózzon kicsit: két hét alatt meg is lesz az eredmény. A két majom már kezdene shittelni, mikor az öreg: csak vicceltem: holnapra meglesz! –szel lezárja a beszélgetést. HAHA! Jimmy régi FBI-os cimborájával - minő meglepetés- már megint egy parkolóban randevúzik: Jimmy röviden elmondja a Barksdale ügy mélységeit, illetve, hogy szeretnék szövetségi szintre vinni a dolgot. Fitzhugh ügynök húzódozik, és javallja, h vigye inkább a DEA-hez az ügyet. Jimbó nem ért egyet: túl kicsi a városi rendőrség, egyből visszajutna a főnökeihez a hír. Jaaaaa, hogy a főnökeid nem tudnak az egészről? Hát nem nagyon - vigyorog Jimbó. Fitzhughnak ez nagyon tetszik, és egy ’meglátom mit tehetek’-kel balra eltávozik.

Fitzhugh ügynök gyorsabb mint a villám: pár órával később már FBI kontra BÜFI ülésezés veszi kezdetét: lássuk mi van a terítéken: kezdetnek 12 gyilkosság, állami tanúkkal. Ha Deet beveszik a tanúvédelmi programba, hegyeket mozgathatunk meg- kezdi Jimmy. A gond még mindig az az FBI részéről ami eddig: szeptember 11 óta megváltozott a prioritás: drogügyletekkel nem foglalkoznak, hacsak nem kolumbiaiak vagy esetleg oroszok. Máshogy csak úgy menne, ha felmerülne esetleges terroristakapcsolat vagy korrupciós szál. Hmm, miféle korrupció? –kérdezi Daniels. Akármilyen, milyenjük van?- kérdi az FBIos néni. Jimbó VÉGRE Kimánál a kórházban, féretéve minden picsogását, látogatóban kedvenc lábadozó kolléganőjénél: röviden elmondja a híreket: a drót halott, de a jó hír, hogy Dee hajlandó beszélni, és úgy néz ki a szövetségieket is bevonják az ügyben. Kima már egyre jobban néz ki, ezért nem állja meg, hogy be ne szóljon: Mi tartott már ennyi ideig? Se képeslap, se virág???! Jimmy elcsukló hanggal bevallja, hogy nem volt rá képes, és ha előről kezdhetné hagyná a francba az egész ügyet, nem ért annyit az egész. Kima: ha én újra kezdhetném: jobban felragasztanám azt a rohadt fegyvert az ülés alá. Kima rocks!

Bunker: Freamon érkezik Shardenenal (!) , hogy ebédeljenek egyet kettecskén az irodában. Paff! Nem csak én, de Carv sem akar hinni a szemének: Felfordult a világ! Muhahaha! Prez hozza a jóhírt: egy ficó telefonált a telefontársaságtól: megvan a philadelphiai ház száma amit Freamon kért! Csudálatos! Újabb FBI meeting: az új szövetségis erők is dícsérik az eddig összehozott anyagot, de ők már két éve nyomoznak Davis szenátor után... Freamon rögtön közbevág: biztos az is nagyon hasznos, de a lényeg a westside-i fejlesztési tervben van! Barksdale, vagy a kirakatemberei annyi politikus lefizettek, hogy évekkel előre megtudták, hol lesz a következő fejleszéti zóna. Felvásárolták az ócska ingatlanokat, így akarták felsrófolni az értéküket. A város meg majd milliókat fizet, hogy lebonthassa őket. Az FBIos ember örül: nagyon köszöni, készen állnak az ügy felgöngyölítésére, ám a kulcskérdés: Dee készen áll-e arra, hogy feladja a szenátort? BÜFI error: senki egy kukkot sem szól. De hát Dee semmit nem tud sem a pénzről, sem a szenátorról, Ő csak a drogot és az erőszakot adja Avon és Stringer mellett –szól Daniels. Aha, akkor ők adják fel a szenátort? Jimmy nem érti: az FBI alkut akar kötni Avonnal és Stringerrel, hogy feladják a szenátort? Naneee, kezd megőrülni Jimmy, a célpont a két gengszter, nem a politikusok! FBIosok mentegetőznek: az utasításuk szerint politikai korrupció után nyomoznak. Jimmy agyát elönti a lila köd: mert a drog és gyilkosság már nem is számít? Csend. Miután patthelyzet alakult ki, Daniels megköszöni az FBIosok idejét és türelmét, de úgy dönt, hogy másik fórumhoz fordulnak az üggyel. Jimmy még távozóban beszól egy izmosat, és elegánsan távozik a teremből.

Brianna Deenél a beszélőn: Dee csodálkozik, hogy egyáltalán hogyan találta meg anyutája, de Brianna egyből beveti az anyakártyát: egy anyát semmi és senki nem tarthat vissza a fiától. Na hja! Dee sem veti magát hanyadt a szokásos ’egy család vagyunk’ című örökzöldtől, és mufurcan áll a dolgokhoz. Brianna kezd bekeményíteni: akár cserélhettek is Avonnal: Ő jön a börtönbe, de akkor Deenek kell átvenni az üzletet. Készen állsz rá? Nem, nem állok, és soha nem is fogok – dobja vissza a labdát Dee- Itt adnak nekem egy esélyt, hogy elmenjek és újrakezdjem. Brianna egyébként is elefánt méretű orrlyukai tovább tágulnak: ha elégtételt akarsz venni, megteheted, de ha bajt hozol Avonra, akkor az egész család issza meg a levét. Mindannyian. Rám, rád, az unokatestvéreidre, még a fiadra is bajt hozol! Ez mind a játék része. És a játék nélkül az egész család a Terracon élne szemetet túrva. Hogyan akarod újrakezdeni a családod nélkül, a gyereked nélkül he? Ajaj, ez szép beszéd volt...!

Bunker: Herc és Carv már készülőnek a philadelphiai küldetésre: megy a shotgun töltögetés ezerrel. Daniels behívja magához Carvot egy NÉGYSZEMKÖZI beszélgetésre. Nucsak! Daniels csak egyet kérdez: Nem akar nekem elmondani valamit? Carv csendesen üldögél, mert nem igazán érti, hogy mégis mire gondolt a főnök. Daniels folytatja: már hetek óta Burrell szinte hamarabb tudta meg, mi folyt éppen a BÜFIben, mint Ő maga, kivéve a múlt hetet, amikor lehallgatták Avon irodáját, mert akkor lépéshátrányba került. Carv még mindig nem ért semmit. Ám Daniels MINDENT ért: Carv a múlt héten az akadémián volt ’továbbképzésen’...Hopp, lebukás van!!! Carv mentegetőzik, hogy nem az Ő ötlete volt a spicliskedés, és kipakol: Burrel hogy kereste meg őt azzal, hogy informálja őt. Mégis mit mondhatott vola, mégiscsak Ő a deputy! Daniels teljesen normálisan áll a hallottakhoz, ám felhívja Carv figyelmét, hogy egy szép nap el kell majd döntenie, hogy sajátmaga, vagy a munka-e a fontosabb. Ott a pont!

Philadelpiha, éjszakai rajtaütés WeeBaynél: teljes kommandós készültség a BÜFI mellett. Minden a terv szerint halad: Carv egy ütésváltással beindítja a Bay háza előtt álló autó riasztóját, mintha el akarná lopni. Ekkor rohan ki egy szál alsóban WeeBay, hogy megakadályozza az eltulajdondítást: több sem kell a rendőri erőknek: Jimmy és Freamon egyből ráugranak, és leteperik. Karperec fel, hopp megvagy! Majd a BÜFI kéjes örömmel figyeli, ahogy a helyiek berakját Bayt a járőrkocsiba! Ugrunk Rhondára, aki kedélyesen kávézgat egy kollegiánájval, mikor is kap egy telefont Dee új ügyvédjétől... aki nem más mint LEVY! Bammeg! Briana meggyőzte Deet a családi maszlaggal, és az visszatáncolt. Affffffrancba! Másnap Jimmy Rawlsnál –már régen jártunk ebben a cipőben, már szinte hiányzott- szokásos lecsesző rapport. Jimmy értetlenkedik, és nem érti mitől vöröslik Rawls feje már megint. A jó hír, hogy a philadelphiai rajtaütés remekül sikerült, mindenki jól szerepelt, és ugye ennek egyenesági következménye, hogy a statisztika javul. A rossz hír: a parancsnokhelyettes felhívta a helyettes államügyészt, hogy Jimmy itt dolgozik-e, mert ez az első alkalom, hogy a helyiek a parancsnokhelyettest megkerülve szövetségi szintre akartak vinni egy ügyet, főleg mikor azt már lezárták. Csak egy kérdése van Jimmyhez: Hová nem akar kerülni?

Irodai egyezkedő akció ala Levy kontra Rhonda: Levy a szokásos genya modorában kezdi a mondókáját: jó dolog ez a lehallgatósdi, mint bizonyíték, de az esküdtek nem szeretenek hónapokon keresztül érthetetlen telefonbeszélgetéseket hallgatni. Itt nem csak beszélgetésekről van szó, hanem pénzről és drogról.- szól Daniels. Ezeket nem lehet Barksdalere rávarrni, ezt ugye tudják, kérdi Levy. Kivéve a New Jersey bulit –szól bele Daniels- azt nem úszhatja meg.  Na hja, elismeri a drogbirtoklást, kap 3-4 évet, akik visszaesők 1O-et, és kész. Gyilkosságok? Hajlandóak elismerni, hogy Orlando megöléséért és Kima gyilok kísérletéért bevarrják WeeBayt, de a halálbüntetés elkerülése végett még másik 6 gyilkossági esetet is magára vállal EGYEDÜL. A rohadékok! Ingatlanok? Vigyék a sztripbárt és a droghoz köthető autókat, plussz a lefoglalt pénzt. Hiába az övé még egy rakás másik ingatlan, nincs a nevén, tehát lapozzunk. Hihetetlen: és nem tudják megfogni: az ingatlanok, autók, lóvé és egyebek nagyját megtarthatja, és még Stringer ellen sem tudnak felhozni semmit. Agylövés!

Ugrunk a bíróságra: Stringertől kezdve Jimmyig mindenki a tárgyalóteremben. Rhonda darálja a vádesetleket: 1. ügy: Avon Barksdale, vád: EGY esetbeli drogbirtoklás, eladási szándékka, 1 kg heroin. A vádlott bűnösnek vallja magát, 7 évi börtön letöltése fejében. Hát, több mint a semmi. 2. ügy: Mr. Watkins, aka Ronnie Moe, vád: heroin és kokai terjesztésben való részvétel, alkuban bűnösnek vallja magát 15 év börtönért stb stb. Jimmy már hallgatni sem bírja, hogy ennyivel megússzák, ezért kimegy a teremből. A folyosón lévő padon ücsörög és gondolkodik, nem sokkal később Briana és Stringer is elhagyják a tárgyalótermet, String Jimmyt meglátván odabök egy ’Szép munka’-t, majd röhögve tovahalad. Anyádat! Órákkal később Jimbó még mindig kint a folyosón, feltűnik Phelan, aki vigyorogva gratulál az ügyhöz, ám Jimmy kezet sem nyújt, csak néz bambán maga elé. Vissza a terembe: sokadik ügy: D’Angelo Barksdale: drogterjesztés felügyelete, részvétel szervezett erőszakos cselekményekben, plussz heroin birtoklás, mivel a vádlott nem működött együtt, és két korábbi eset miatt próbaidőn volt letartóztatásakor a maximális 2O évet kérik neki.! Na ez már valami!

Ezzel párhuzamosan Bunkék elkezdték WeeBay kihallgatását: Bunk sorolja az áldozatokat: Deidre Kresson, Leggett, Boyd, mindet azonos fegyverrel ölték meg. Plussz Omar emberei: Branden és Bailey; ehhez még hozzájön Orlando, szumma szummárum 6 gyilok. Ja, és persze a Kima elleni gyilkossági kísérlet. Ennyi? Kérdezi a hamburgert csócsáló Bay- ha többet adok, jobban járok? Életfogytig – szól az alku-. Hát akkor lássuk, ha kapok mégegy szedvicset akkor mondok még párat. Bammeg! Na szóval: Kisember, a biztonságiőr nő, a gondnok... Bunk csak szájtátva néz: Gant? Te ölted meg Gantot??? Egyedül? – na persze, tiszta szerencse, hogy  TUDJUK, hogy Bird volt a tettes. Gödör: Bodie Dee távoztával átvette a placc vezetését, ezt leginkább onnan tudjuk, hogy üvöltve beszél a telefonján és reklamál, a még mindig meg nem érkezett feltöltés miatt. Bodie sem ma kezdte, telefonletétel után ukáz Pootnak: ha RocRoc tíz percedn belül nincs itt az anyaggal, verd meg! Így is van, így kell rendet tartani!

Utolsó körkapcsolás: Avon és Dee börtönben; Stringer a temetkezési vállalkozás felső irodájából irányítja tovább a drogbizniszt. Bubbles és Johnny visszatértek az utcára, rafkós lopásokkal megtámogatva drogszerzéseiket. Santangelo utcai járőrként folytatja karrierjét. Carvert a Burreltől kapott hátszéllel előléptették őrmesternek; Prez visszakapta a fegyverét; Kima még mindig a kórházban gyógyulgat. Bunk új társával, Freamonnal (!) a kikötőben (!) Jimmy látogatóban, mert a hová nem akarsz kerülni kérdésre Jimbó rossz választ adott. Omar, a nyughatatlan visszatért Baltimore utcáira ahol tovább folytatja a modern Robin Hood szerepet. AND THE BEAT GOES ON.

Köszönjünk az egész évados megtisztelő figyelmet, a nyári szünet után a második évaddal folytatjuk!

Címkék: drót
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kla 2008.05.13. 15:15:40

A montázs végén az egyik legjobb, amit sorozatban láttam. (Amúgy Omar asszem itt még New Yorkban van, látszik az Empire State Building, de végülis mindegy)

sélli_ 2008.05.13. 15:27:42

Az uccsó 4 perc miatt le a kalappal a készítők előtt. A legszebben elvarrt szálak kategóriában viszi a prímet. Omar tutter visszajött Baltimoreba: Omar returns to town and sticks up a dealer, saying "All in the game... all in the game." :))

sélli_ 2008.05.13. 15:35:08

bocsi a duplázásért, server error... anyád :)

EasyFriend 2008.05.13. 15:52:08

Köszönjük a kitartó hogyvoltolást, sélli_, azt hiszem, most már a második évaddal bevárom a hogyvoltokat és akkor frissebben tudom követni a dolgot. Csak majd harangozzátok be előre, hogy mikor ér véget a "nyári szünet".

sélli_ 2008.05.13. 16:00:18

Nagyon szívesen. Majd szólok sixxnek, hogyha feltöltöttem a batterymat promózza a II. évadot. :))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.13. 19:59:29

Látom utol kell érnem magam ezzel a dróttal... csak lenne egy kis időm :)

Dunbar 2008.05.13. 21:25:28

Először is köszi a hogyvoltokat. Nagyon jók voltak.

Másodszor: az egész sorozatból az én kedvenc jelenetem ebben a részben van. (remélem, ez nem spoiler:) "Thought you was a real police, brada" ...Az az arc, az a hangsúly, óriási.

kla 2008.05.13. 21:27:43

Az tök jó, ha a 2.évadról is lesz hogyvolt, nekem - abból a háromból, amit láttam - az a kedvencem, amin magam is eléggé meglepődtem. Az első pár rész nem olyan jó (legalábbis elsőre,aztán újranézve már érdekes, ahogy tudod, hogy mi miért van és minek mi a következménye) , de aztán...

Dunbar 2008.05.13. 21:27:58

mármint "brother". sznobra ittam magam

Dunbar 2008.05.13. 21:29:07

nekem is a második évad a kedvencem

sélli_ 2008.05.14. 09:37:55

Brutichello, toljad a Drótot, mert KELL a kultúra :) Nem mindig a hüje hulláiddal foglalkozz!

Nekem a 3.etap kicsit jobban tetszett mint a 2., de az egész DRÓT mint olyan, szuper. Nemrég kezdtem a 4.-et... hááááát annyira nem vagyok tőle eláljulva, de azért na! A Drót az Drót:)

Gn · http://www.google.co.hu 2008.05.14. 12:05:40

köszönjük a hogyvoltokat, lehet ha lesz időm nyáron újranézem ezt az évadot

best cop show ever period

kla 2008.09.12. 17:40:22

A második évadról lesz hogyvolt valamikor?

FairyHarry 2010.03.05. 09:54:34

nemtom, lehet hogy ezt már senki nem olvassa, de azért egy fontos javítás:

Kima az elején a kórházban baromira nem hajlandó Wee-Bey-t azonosítani, mert ha egyszer nem látta, akkor nem látta, hazudni nem akar. Később amikor ezt Bunk meséli Jimmy-nek, meg is állapítják, hogy "ízig-vérig zsaru".
süti beállítások módosítása