Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes, drága titkaink 1x04 - Édesnégyes

2008. május 12. 14:08 - zaphodbb

Nick irodájában kezdünk, ott aludt, érkezik Lisa és Kiki. Anya hiányolja a férjét, ki van borulva kissé, Nick beígér egy vacsit aznap estére. Tripp és Tish otthon, Tripp még mindig be van rágva, hogy megcsalta 40 évig a nő. Felteszi a nagy kérdést: az összes gyerek az övé vagy sem. Tish teljesen biztos benne hogy igen, ezen Tripp megint kiborul, mert ma ilyen kiborulós napja van. Jeremy és Nataly webcamen beszélgetnek, Natalie egy klub nyitó partijára akarja elhívni Jeremyt. Jeremy kolbászt zabál közben, amitől Natalie rosszul lesz, émelygős ma reggel. Hoppácska. Juliet lép be, és Jeremy szemére hányja, hogy milyen titkos barátnője van, akinek csillió dolláros ékszereket vesz. Jeremy megkerüli a választ, Juliet pedig egy elő szülinapi ajándékot nyújt át neki: kibérelte neki az egész Hayden Planetáriumot partizni, amitől Jeremy ülve ugrál örömében. Ám hamar lelohad, mert Juliet is ugyanarra a klub nyitó partira akarja elhívni ma estére, amire Natalie. Jeremy próbálja rábeszélni, hogy inkább maradjanak otthon olvasgatni. Muhaha.

Tripp irodájában, Nick felfedezte, hogy az apja találkozott valakivel párszor, akit "C"-ként emleget az aktákban. Tripp átad neki egy névjegyet, Harold Templeton, kém volt, Tripp szerint ő tud Nicknek segíteni, hogy ki gyűjtötte össze a Simon Elder aktákat. Egy kis olasz faluban kell kérnie a Chiavennasca nevű borból, kissé hűtve és akkor megtalálja. Nick először meglepődik, de aztán rááll, hogy elmegy hozzá. Tripp rendel tőle egy üveg ilyen bort.

Lisa egy boltban, Nicknek vásárol új öltönyt, egy 1200 dolláros cipőn hidal épp le, amikor megjelenik Karen, aki szerint ezt a cipőt Lisának muszáj megvennie. Karen szerint Lisa a pénz ellen van. Következő képen már Lisáék hálójában járunk, az a bizonyos cipő ott pihenget az asztalon, Karen elküldte ajándékba Lisának. Lisa nagyon éles látóan hátsó szándékot vél ebben felfedezni, de Nick csak legyint rá és leparanoiásozza. Persze a vacsi ugrott az olaszországi kis túra miatt, de Nick elhívja magával Lisát is, szerinte jó muri lesz Darlingok nélkül.

Jeremy be Juliethez, aki olvas épp, és átad egy válaszajándékot, kibérelt ő is neki valami helyet bulizni aznap estére. De Juliet el akar menni mindenképpen a klubnyitóra, úgyhogy ez nem jött be. Reggeli a Brian otthonban, Brian ezerrel borsozza a kaját. Gustav nem akar menni suliba, mert valami kisgenyó behúzott neki egyet. Elszólja magát az anyjáról, aki azt mondta, ne üssön vissza sose, de Brian gyorsan kiigazítja, hogy anya meghalt. Aztán az aznapi bibliai aranyköpést is elmondja: üssön vissza, mint Dávid Góliátnak. Jó kis pap ez.

Tripp Tish nőgyógyászával reggelizik, Tripp közli a dokival hogy a doki festménye, amit 6 millára van biztosítva, hamisítvány. De Tripp persze rendes, nem árulja el senkinek, ha a doki utánanéz neki holnapra, hogy mindegyik gyereke az övé vagy sem és ha sem, akkor melyik nem. Klubnyitó parti, Natalie ott táncikál, Jeremy smsezik vele, Juliet közben mellette háborog Natalie-n. Jeremy féltékeny, mert Natalie mással táncol. Istenem micsoda tragédiák. Amíg Julietet lefoglalja egy régi barátnője, addig Jeremy a női mosdóba inti Natalie-t, ahol belekezdenének a kefélésbe, de valaki bejön. Jeremy beaggódik, hogy a húga az, Natalie ezen felhúzza magát és kiviharzik.

Nick és Lisa indulnak Olaszországba és micsoda meglepetés, befut Karen és Fred is. Kénytelenek beletörőni, hogy Karenes kiruccanás lesz ez. Az olaszországi villába ugrunk, Nick és Lisa az ágyban heverésznek, Karen persze rájuk tör és előadja, mennyi velük közös terve van. Lisa arca lehervad és megmondja, hogy ők inkább kettesben lennének, amit Karen látszólag megértéssel fogad, de lássuk meg mi lesz a vége. Jeremy és Juliet sétálnak el egy újságos bódé mellett, ahol Jeremy kiszúr egy címlapfotót, amin Natalie smárol egy színésszel. Lesápad és féltékenyebb mint valaha. Brian kíséri az iskolába Brian juniort, a gyerek leblokkol, amikor meglát egy nagy melák csajt, ő az aki megverte. Brian kiröhögi, hogy nemár ez csak egy lány, pedig ránézésre ijesztő a csaj én se mennék szívesen a közelébe, hát még egy ilyen kis törpicsek, mint ez a Brian junior. Szegény gyereket meg is kergeti a melák csaj hirtelen.

Olaszország megint, Nick és Lisa betérnek a mondott vendéglőbe és Nick rendel Chiavennascát kissé hűtve, amit a pincérnő rögtön ért is, úgy tűnik. Karen és Fred is "véletlenül" épp ide jött ebédelni. Persze ha már itt vannak, akkor ebédeljenek együtt. Jeremy érkezik haza, a szobájában Natalie várja, amitől halálra rémül. Nekiesik, hogy mijazhogy azzal a fickóval smárolt, Natalie azzal védekezik, hogy ez csak reklám fogás volt, nem kell beszarni. Jeremy hisz neki, úgyhogy rátérhetnek a lényegre az ágyban. De mielőtt még belekezdhetnének úgy igazából, benyit Juliet, aki akkorát sikít az egymáson fetrengő párocskától, hogy elhallatszik Ausztráliáig. Aztán ki akarja dobatni Nataliet, de Jeremy nem engedi, nem akar választani közöttük. Juliet besértődik, szerinte Jeremy ezzel a lépésével Natalie-t választotta helyette. Tejóég, ezek a hibbant tyúkok kurvára kiborítóak tudnak lenni.

Olaszország újra, ebédelnek, Karen sztorizgat a Nickkel közös gyerekkorukról, Karen beszólogat Lisának, hogy márpedig ő régebb óta ismeri Nicket, szerencsére, mielőtt iszap birkózásba fulladna a dolog, befut a pincérnő, hogy Nick kövesse őt a kóstoló szobába a Chiavennasca miatt. Nick boldogan megy. Ott egy idősebb pali várja, Templeton az. Borral kínálja, aztán rákérdez a lényegre. Nick előadja, hogy annyit akar megtudni, hogy miért volt az apjánál a Simon Elderes táska és ki gyűjtötte neki a az infókat. A fickó már indul is, hogy ellenőrizze tényleg Dutch fiával áll-e szemben.

Nick visszatér az asztalhoz, ahol már Grappáznak az asszonyok. Karen felemlegeti, hogy egy Grappázós éjjelen kérte meg a kezét Nick 19 évesen, épp itt Olaszországban. Lisa álla leszakad a döbbenettől. Karen nem tudja befogni, elmeséli az egész történetet. Lisa elrohan, Nick utána. Próbálja megbékíteni, de csak veszekedés van belőle. Váltunk a Darling családi vacsorára, ahol Brian junior iskolai verekedéséről van szó. Pattytől megtudjuk, hogy Briant is megverték a lányok rendszeresen. Aztán Brian elmondja, hogy azért lett pap, mert nem érezte magát a családba illőnek, amin Tripp erősen elgondolkodik. Majd Brian junior elkezdi a kajáját őrülten borsozni, míg Tripp közbe nem szól, hogy Brian ugyanígy borsozta agyon az ételt, amikor gyerek volt. Ettől meg Brian felesége néz gyanakodva.

Nick és Lisa a villában, csörög a telefon, Templeton az, elhívja a kóstoló szobába újra, ahol elmondja, hogy ő maga gyűjtötte Dutch-nak az infókat Simon Elderről és átad egy üveg Chiavennascát neki. Lisa kopogtat Karen ajtaján, visszaadja a cipőt, és közli vele, hogy maradjon távol a férjétől és tőle. Juliet az ágyban olvasgat, belép Jeremy, közli, hogy szereti Natalie-t vagyis valami olyasmit érez talán. Juliet nem tud ezzel kiegyezni, mert ő meg akarja védeni. Jeremy elkezd üvöltözni, hogy mekkora faszság ez már, hogy ő nem randizhat Natalie-vel az idióta frufruháborújuk miatt és dühöngve kirohan.

Nick és Lisa beszélgetnek a villában, Lisa haza akarna azonnal utazni, de nem a magángépen Karenékkel, hanem mint a normális emberek. Megígérteti Nickkel, hogy nem jönnek többet ide egy hülye bor miatt. Nick elmondja neki, hogy miért jöttek igazából. Lisa megenyhül, már mosolyog is, még kap egy kevés romantikus szöveget és máris minden rendben van. Tish és Tripp jelenet, Tish az ezüstök fényességét ellenőrzi, Tripp előhúz egy borítékot és odadobja az asztalra. Az ott a DNS vizsgálat eredménye, de Tripp nem nézte meg, Tish-től akarja hallani, melyik nem az ő gyereke. Tish azt akarja, Tripp ígérje meg, hogy a válasz nem változtat semmit. Tripp nem ígér semmit csak kiborul megint, azon hogy 40 évig hazudott neki a nő. Befenyegeti Tish-t, hogy vagy elmondja most az igazat, vagy költözhet. Tish annyit mond, hogy elmondja, de a többit mi már nem halljuk, mert valamivel húzniuk kell minket a következő részbe is.

Brian suliba viszi Brian juniort. A kis srác megzsarolja, hogy segítsen neki a verekedős csajjal vagy elmondja az igazságot a feleségének. Brian leganézza juniort, majd odamegy a melák csajhoz, és közli vele, hogy Isten azt akarja, hogy jóban legyen a fiával, különben az örökkévalóságig a pokolban fog égni. Hehe. A csaj megszeppenten bólogat. Nickre váltunk, Tripp irodájában elmondja neki, hogy Templeton rakta össze az aktát Elderről. Nick szerint az apja valakinek a megbízásából tette ezt. Ki kell derítenie, hogy ki ez a "C". Tripp megdöbben, akkor meg aztán főleg, mikor kiderül, hogy Dutch róla is gyűjtött infókat.

Natalie és Jeremy hevernek a teraszon és a csillagokat bámulják. Jeremy a csillagokról beszél, meg mennyire jó neki Natalie-val, és hogy talán ezt hívják szerelemnek. Ebben az emelkedett pillanatban Natalie bejelenti, hogy terhes. Jeremy örül. Nick hazafelé indul, egy limuzin áll meg mellette, amiből Simon Elder néz ki és beinvitálja maga mellé. Ahogy elindulnak az autóval, mi látjuk amit Nick nem, hogy Simon Elder limuzinjának a rendszáma egy "C" betű.

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OnixTitan 2008.05.12. 15:08:53

Jó a hogyvolt, de néhány mondat 2x szerepel... (pl utoló)

mizrolist 2008.05.12. 15:11:44

Hmm. A 3. és az utolsó bekezdés duplára sikerült :-)

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.12. 16:33:04

basszus, bocs, ezt benéztem, nem tudom miért kopiztam be kétszer. Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem:))) legközelebb jobban figyelek.

efzsé 2008.05.12. 17:54:00

Bocs. De ez hun megy????

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.12. 18:48:34

az ertéelen megy péntek esténként.

OnixTitan 2008.05.12. 19:57:10

Azért ennyire nem nagy probléma:). csak szóltam.

efzsé 2008.05.13. 00:53:29

Köszi!!!
Szeretitek?
Nézős?

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.13. 07:29:08

Szeretjük, nézős, vicces és komoly darab egyszerre:) bár a szinkronos változatról nem tudok nyilatkozni, remélem nem sikerült elrontani vele.

Gonosz Bölcsész 2008.05.13. 07:40:57

Nincs semmi gond a magyar hangokkal sztem. Sőt, kifejezetten jól sikerült választaniuk ezen a téren. :)

Nagyon fasza kis sorozat. Ha ötször nem esett le az állam ezen rész közben, akkor egyszer sem. ;)

úrilány 2008.05.13. 17:35:09

na mostan ezzel a kicsoda is Nick féltestvére szállal (mert végeredményben akkor ha nem Trip az apa, hanem Dutch, akkor az illető ugye Nick féltestvére lesz) nem csúszunk-e át latin-amerikai szappanopera stílusba?
remélhetőleg inkább annak valamiféle paródiájába

amúgy meg "belépve" a történetbe: Lisa valószínűleg rosszul tette, hogy beszólt, hogy ez az ő férje, nem engedi át - vagy hogy is volt - a Kareen féle ön és másokat pusztító típusnak ez maga a leggönyörűbb vörös posztó

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.14. 07:41:25

á, nem lesz latin szapiopi nyáltenger belőle a féltestvéres szállal, szerintem elég jól sikerült nekik elkerülni a téma sémákat.

Karen meg még jobban idegesít, mint a Vészhelyzetben bamba Hope, ezt a nőt addig kéne ütni amíg mozog:)

úrilány 2008.05.17. 16:32:18

szapiopi, hm, ez a rövidítésesdi mindig olyan bájos szavakat tud kreálni :D

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.18. 21:34:18

ugye milyen édi a szapiopi?:) kariajit meg hoz majd a Jézi:))
süti beállítások módosítása