Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 3x23 - A bunkó

2008. május 09. 18:58 - candyperfumegirl

Megvan az a South Park epizód, amikor Cartman bemegy valami Maunika jellegű show-ba „kezelhetetlen a gyerekem” témában, és még vagy 10 lapáttal rádob az alapból is antiszociális paraszt stílusára? Na, a mostani hetibeteg pont ilyen. Mert nem House-ra vonatkozik a cím, félreértés ne essék, a kis köcsög hetibeteg még rajta is túltesz geciségben. A kis rohadék (nem csak én becézgetem, a csapat is hasonló jelzőkkel illeti) pokoli fejfájással kerül be hozzájuk, miután egy sakkversenyen kis híján agyonverte a legyőzött ellenfelét a sakkórával, azt hiszem, a fair play díjról is lecsúszott. Ezek után persze a fehér táblán az első tünet a személyiségtorzulás, amit 150-es betűtípussal kellőképpen hangsúlyossá is tesznek, főleg miután az első vizsgálat alatt a kis gennyláda olyanokat szólt be a saját anyjának és Chase-nek, amiktől még a House mellett edződött ausszinak is a padlón koppant az álla.

Ezek után Chase zsigerből rühelli a kölköt persze, House-t viszont éppen ezért érdekli. Foreman (aki sajnos még mindig Boreman) már csak a felmondási idejét tölti, így magasról tesz az egészre, de csak addig, amíg a büdös kölök le nem buzizza. Ezek után már ő is adna neki egy végbéltükrözést csak úgy a poén kedvéért. De először a srác fájdalmaival kéne kezdeni valamit, mert már nem csak a feje, hanem mindene fáj, főleg az ujjai, de ez lehet attól is, hogy már minden osztálytársát agyonverte legalább egyszer, márpedig az ilyesmi nem kimondottan kíméli az ízületeket.

A mágneses fejfájástalanító kezelés nem használ, Boreman meg bevágja a durcit, mert valaki megfúrta az állásinterjúját a Mercy Westben. Hoppá, ezek szerint van valaki, aki nem akarja, hogy Boreman elmenjen? Ez nekem úgy. Boreman szerint az első számú gyanúsított House, de őt nem is érdekelhetné kevésbé, hogy az egyik alkalmazottja elhagyja – mondja ő. Boreman meg duzzog, mint egy ötéves kislány, ez az epizód végéig így is marad, és nem lesz érdekesebb ez a szál később sem.

House Cuddyt gyanúsítja Boreman interjújának megfúrásával, mert szerinte egyedül ő akarhatja, hogy a feka maradjon. Cuddy gonosz és számító nőszemély, de ezt most nem ő főzte ki. Az epizód egyik nagy rejtélye, hogy ki áll a dolog mögött, de sok lehetőség nincs, tehát szerintem simán meg lehet tippelni. House és Cuddy még lejátsszák a szokásos játékukat, amit minden héten, vagyis a „meddig tudjuk még húzni, hogy ne essünk egymásnak az íróasztalon” címűt, amiben kétségtelenül világbajnok mindkettő. Egyelőre még bírják, majd House benyögi, hogy varázsgombát akar adni a kis bunkó fejfájására, amibe Cuddy belemegy, először csak poénból, de aztán komolyan is, hiszen House ötlete, így talán mégsem akkora őrültség, mint elsőre hangzik.

Ettől aztán a kis szarrágó végre felélénkül. Egy sértés az anyjának, egy nagyobb sértés Chase-nek (akit simán wombatnak hív, én bírom ezt a kölyköt), egy szexuális ajánlat Cameronnak, és anyuci inkább aláírja a beleegyezést a gombakezelésre, mert hirtelen őszintén irigyelni kezdte Mrs. Cartmant kedves és jól nevelt gyermekéért. Varázsgomba beüt, a kis rohadék repül, a fejfájása végre elmúlik (House-nak már megint igaza volt), és annyira élvezi az egészet, hogy hirtelen magára rántaná Cameront, és meg is mutatja neki, hogy ezt mennyire komolyan gondolja. Chase-nek ezek után egész biztos, hogy rémálmai lesznek, Cameron viszont közelről is szemrevételei a sátorállítást, ugyanis észrevett valamit: a srácnak túl kicsik a heréi, van egy újabb tünetünk!

Csapat szerint ez valami agyi gebasz lesz, ahhoz viszont nem kell túlzottan élénk fantázia, hogy el tudjuk képzelni, mit fog szólni ez a kis farok, amikor közlik vele, hogy mintát akarnak venni az agyából. Csakhogy mielőtt még az egész team-et elküldhetné kollektíven a csába, kiszúrják, hogy besárgult, vagyis a mája leállt! Egyre több tünet a fehér táblán.

Boreman továbbra is csak pukkad, pedig nem ártana valami használható ötlet a differenciálban, mert nagyon nem haladnak. A kis bunkó egyre nagyobb bunkó, és egyre több szerve mondja fel a szolgálatot, nem lesz ez így jó. Közben viszont a szorgalmas csapat kiderítette, hogy a srác sokáig vega volt, és nemrég kezdte újra a húsevést, lehet, hogy a hús okozta a bajt? Hogy ez bebizonyosodjon, hamburgertesztnek kell alávetni, ami pontosan az, aminek hangzik, tele kell tömni hússal. Na ez megint nem olyasmi, amit a kis szarkupac csuklás nélkül elfogadna, úgyhogy Chase végre azt teszi, amit már az elején kellett volna. Bekeményít. Belemászik a srác arcába, és egész meggyőző keménycsávó hangon tudatosítja vele a tényeket: „megeszed, vagy én gyömöszölöm le a torkodon, de úgy, hogy abban nem lesz köszönet.” És már hívja a nővéreket, hogy szíjazzák le. Kemény Chase nagyon hatásos volt, állítom Cameronnak is beindult a fantáziája. Kis paraszt pedig nyel. Minden értelemben. Szép volt wombat.

Boremannek közben szólt a csipogója, House szerint Cuddy volt, mert így csipog, akinek jó segge van, és igaza van. Valóban Cuddy volt, és egy elég jó ajánlattal áll elő: Boreman abbahagyja a rinyálást, és marad, dupla fizetését, saját diagnosztikai csapattal. És Boreman ezt visszautasítja! Mert nem akar House közelében maradni, vázz. Ezek után menjen csak, mert aki ennyire hülye, az nem hiányzik semelyik kórháznak sem.

Cuddy Jimmyt gyanúsítja Boreman interjújának szabotálásával, mert szerinte ezt csak olyasvalaki tehette, aki kedveli House-t, és valljuk be, ez erősen leszűkíti a kört. Jimmy viszont tagad, de őt is nagyon érdekli, ki volt, úgyhogy ő is nyomozni fog. Jaj, de érdekes ez a szál, már kitépkedtem minden szál hajamat. /szarkazmus

A hamburgerteszt nem igazolt semmit, House következő zseniális ötlete az, hogy akkor éheztessék, ezzel még ki is élhetik rajta a látens mazochista hajlamaikat, vagyis mindenki jól jár. A kis gané viszont véleménye kifejezéseképpen a kórterem padlójára vizel, de ezzel tulajdonképpen a csapatnak segít, ugyanis a baromira véres vizeletet nehéz lenne nem észrevenni. A vese is leállt, még egy tünet.

Jimmy Cameront gyanúsítja Boreman interjújának megfúrásával, ugyanis Cuddy logikáját követve, ezt csak az tehette, aki kedveli House-t. Nem, Cameron már nincs oda érte, de Jimmy nem hisz neki, ahogy senki más sem, mindenesetre ő sem szabotált, viszont akkor most már ő is nyomozhat, hogy ki volt. Na, vajon ő kit fog meggyanúsítani? Talált, süllyedt.

Chase és Cameron laboroznak, a kis mocsokláda vizeletét vizsgálják, tök romantikus a szitu. De Cameron tudja ezt még fokozni, konkrétan Chase képébe vágja, hogy szerinte ő szabotált, méghozzá azért, mert egy kicsinyes bosszúálló rohadék. Hát ez szép volt Cameron, hol osztogatják ezt a világbajnok logikai érzéket vajon? Hogy Chase mi a francért állna bosszút Boremanen, az nekem nem egészen tiszta, Chase-nek sem, aki ezen be is sértődik, de azért még hozzávágja Cameronhoz, hogy kedd van és kedveli. De mindezt olyan hangon, hogy akár azzal is folytathatta volna, hogy „toszódj meg”.

Közben a tesztre is tudott ám figyelni, mert a wombat ügyes, és talált is valamit. Egy kurva hosszú nevű, 3 szavas betegségre utaló dolgot, amit bocs, hogy nem wikizek most elő, de még nem járunk az utolsó 10 percben, tehát úgysem az lesz. Lényeg az, hogy a 3 szavas betegség öncsonkító hajlamokkal is jár, amik a kis geciládánál még nem jelentkeztek, de csak stressz alatt jelentkeznének amúgy is, tehát most jön a képbe House, hogy jól felbassza az agyát, mert azt senki nem csinálja olyan profin, mint ő. Na, ezt élvezet lesz nézni, érzem.

Tuskó vs. tuskó világkupadöntő, sakk műfajban, ideje volt már, hogy ez a két antiszoc szemétláda összemérje a bunkóságát egymással. House persze cseszegeti a kölköt, ahol csak tudja, miközben próbálja szarrá verni sakkban, de ez többszörös kudarcot vall, a kis rohadt dög ugyanis nem lesz idegesebb. Sőt, még ő veri meg House-t kb. 3 lépésből, de úgy, hogy előre kitalálja, mik letettek volna Ház következő lépései, és hogy adott volna neki mattot azok után. House-nál hamarabb csapódik ki a biztosíték, a srác viszont rohamot kap, ami kizárja a 3 szavas hülyenevű betegséget.

Ezek után House is teljes gőzzel rühelli a kis szarházit, és próbálja a sakkjátszmát analizálni, amin Chase csak röhög. És végre eszükbe jut, hogy mi van, ha a fő tünetük egyáltalán nem is tünet, hanem a srác egész egyszerűen zsigerből atombunkó? Volt már ilyesmire példa a történelemben. Ez nem is rossz ötlet, mert ha a bunkóságot leveszik a listáról, akkor a többi tünet pont igazolja az amiloidózist, megvan a megoldás? Ha ez igaz, akkor a kis szemétnek csontvelő átültetésre lesz szüksége. Ehhez viszont idegbiopszia kell, és most jön a fordulat: az idegbiopszia rácáfol az amiloidózisra! De hát már annyira klasszul stimmelt, és mégsem az? Ez gáz, gyorsan ki kell találni valami mást.

House agyal és Chase érkezik, aki tök elegánsan közli vele, hogy ő TUDJA, hogy House szabotálta Boreman interjúját, és azért akarta rákenni másokra, mert ha Boreman azt hiszi, hogy House volt, akkor csak pukkad és használhatatlan. House pepid elégedetten hátradől, és megköszöni, hogy a wombat emlékeztette, miért alkalmazta őt anno. Apuci büszke az okos kisfiára, micsoda ritka pillanat! Sőt, Chase még tovább megy, ha egyszer House nem akarja elengedni Boremant, akkor egyszerűen csak mondja meg neki. Ritka jó az összjáték a két színész között ebben a jelentben, ezt néha annyira levetíteném a készítőknek, hogy ha tudnak ilyet is, minek kell a Boremanes szenvedést hosszú epizódokon át erőltetni, ha egyszer a House-Chase dinamika százszor érdekesebb. Ráadásul ez a jelent hozza meg a heti epifániát is: House nézi, ahogy Chase fogdossa a sakkbábukat, és eszébe jut, hogy a kis szarkupac sokkal furcsábban fogta őket, lehet, hogy valami baj van az ujjaival?

Ennek érdemes lesz utánanézni, rohan is hozzá, és kifejti a gyanúját: szerinte a kölyöknek hemokromatózisa van, ami azt jelenti, hogy a vasat nem tudja feldolgozni a szervezete, hanem felhalmozódik benne, és ez okozza a szervek leállását és a fájdalmat is. Ezt pedig simán okozhatja a húsevés újrakezdése. És erre a hülye kéztartásából jött rá, ugyanis nem hajlik a srác hüvelykujja, márpedig ez egyértelmű tünet. Szép volt House. Ez ráadásul kezelhető, időnként le kell csapolni a vérét, és nem lesz semmi gond, az anyjának hosszú és gyötrelmes élete lesz az elviselhetetlen kölkével, a bunkóság ugyanis sajnos tényleg nem tünet volt. „Kis geci” –összegzi House roppant találóan a srác személyiségét.

Úgy tűnik már csak egy valaki nem tud róla, hogy megvan a diagnózis, és az nem az amiloidózis; méghozzá Boreman, aki továbbra is amiloidózisra tesztel, a szerencsétlen. House nem siet beavatni, hadd szarakodjon csak egy kicsit, de nem is beszél vele, tehát a „megkéri-e House Boremant, hogy maradjon?” –szenvedés még az évadzáróban is folytatódni fog, amit a jövő héten láthatunk.

Címkék: house
43 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the black ball 2008.05.09. 19:10:23

"Kis geci" Wow! Ez így ment le szinkronban, vagy csak a jelenetfokozó szófordulat? :)

candyperfumegirl 2008.05.09. 19:12:03

Ez így ment le szó szerint! :) Ráadásul Kulka zseniálisan mondta.

Greg36 2008.05.09. 19:15:35

Tényleg jó volt az a mondat.
De szerintem House túl hamar feladta, megvolt a diagnózis, a többi nem érdekelte. Tudott volna Ő jobb visszavágást is, ha akar. (mármint a forgatókönyv-írók)

mrssolis 2008.05.09. 19:20:33

Tudom, hogy nem tartozik szorosan a témához, de akkor is imáááádom a kis wombatot!
Viszont szerintem az a szál, ahogyan körbegyanúsították egymást, szuper volt!Pont mint az oviban, és szerintem direkt volt ilyen nagyon ovisra kiélezve.
Jimmy minden részben egyre bandzsább, vagy csak nekem tűnik így? De zseniális színész, az vitathatatlan. Szóval jó ahogy van, nekem még Boreman is bejön, többnyire megsajnálom a szerencsétlent. Most is, mikor próbált jófej lenni, a gyerek meg simán lebuzizta!

Sonrisa 2008.05.09. 19:26:16

Egyik kedvencem ez a rész:) a hogyvolt is klassz lett.

Asszem tényleg újranézem őket szinkronosan, kiváncsi vagyok, h mit hoztak össze:)

(meghotzad a kedvem, meg is nézem a s4e14-t, már itt pihen 4 napja a gépemen)

2008.05.09. 20:06:01

Végre kiderült, miért hívják néhányan Chase-t vombatnak.

A körbegyanusításnál én rögtön tudtam, hogy House lesz mégis a hunyó, kissé rontja a büszkeséget efelett, hogy nem logikából, hanem egyszerűen csak abból a forgkönyvírói szempontból nézve, hogy csak így lesz az egész folyamat érdekes ;-)

Ami nem agyon jött be a részben: ha a kisgeci annyira geci volt, akkor miért kezdett el húst enni anyuci tanácsára (vagy, nem ilyesmit mondott House?)

És végül egy kérdés: mintha az rémlene, hogy egy korábbi (sokkal korábbi részben) egy heti betegnek már volt ez a vas-felnemdolgozási betegsége, de lehet, hogy csak gyanu volt, és mégsem?

candyperfumegirl 2008.05.09. 20:07:25

Sonrisa: nézd meg, mert kegyetlen jó rész volt az is, de többet nem mondok. :) Én imádtam.

Colette 2008.05.09. 20:20:14

Ezt élvezet volt olvasni! :)

2008.05.09. 20:26:03

Apropó, mi volt az eredetiben a "kis geci"?

lápi lidérc 2008.05.09. 21:04:29

A 150-es szerintem betűméret, nem betűtípus.

TCSA · http://make.blog.hu 2008.05.09. 21:30:17

Boremanban ne reménykedj, már a S04E14-et néztem, tudom. Viszont a négyes széria a hármashoz képest kétszer annyi poént tartalmaz legalább :)

madz 2008.05.09. 21:43:41

spoilert nemáá, jó?

johevi 2008.05.09. 21:48:45

Nekem az tetszett. hogy először az anyuka megkönnyebbült, hogy személyiségzavaros a gyereke, nem ő nevelte rosszul. Aztán House a végén: Van egy rossz hírem, a gyereke ténylege szimplán bunkó, maga meg szar szülő. Vagy valami ilyesmi.

madz 2008.05.09. 22:12:12

szerintem anyuka azon is elgondolkodott, adjon-e neki csontvelőt, ha esetleg...

Sonrisa 2008.05.09. 22:17:02

WÁÁ, a s4e14 tényleg nagyon királyságos volt, igazi House-fíling - nekem a s4e13-ból hiányzott vmi. Ez 9,5/10.
De nem fogok itt spoilerkedni, remélem a tv2 tesz vmit az ügyben és berendeli ezt a seasont is hamarosan. Mekkora zsír lenne már, ha rögtön folytatná a 4. évaddal:)))))))) Álmodozni lehet, nem?

butatót 2008.05.09. 22:20:57

Baszki, hát mindig akad valaki, aki elnyomhatatlan kényszert érez rá, hogy közölje, hogy már előbb tart a sorozatnézésben? Biztos lehetsz benne, hogy ha akarnánk, megnéznénk mi is előre, de sokkal jobban esik így találgatni, feltéve, ha valami okostojás el nem rontja az egészet.

butatót 2008.05.09. 22:24:17

Foreman megtorpedózása ügyében csak egyvalaki nem került gyanúba: maga Foreman. Biztos, hogy tényleg el akar menni és nem csak a seggét szeretné kicsit nyalatni a köcsög főnökével? Ha valaki látta a következő részeket, nehogy megmondja !!!! A kérdés a hozzám hasonlóan tudatlanoknak szól.

butatót 2008.05.09. 22:26:30

Candy, szokás szerint jó volt a hogyvolt és már örültem, hogy az epifánia is kimarad most az egyszer (nem tehetek róla, allergiás vagyok erre a szóra), de azért csak-csak beszúrtad ;)

Sonrisa 2008.05.09. 22:28:35

Yamamoto Isoroku:
Bocs h előrébb járok a sorozatban, és nincs időm minden héten a megadott időben a TV előtt ülni.
De megnyugodhatsz, nem fogom lelőni a csattanókat, ki-kivel-miért. Nem akarom mások élményét elrontani. Csak véleményt közöltem egy később részről, és mindenki megnyugodhat, h a 4. évadra sem laposodott el a sorozat:)
(sry a hangvételért, de kicsit igazságtalannak érzem a leszólásod)

candyperfumegirl 2008.05.09. 22:31:39

Yamamoto: márpedig az epifánia szót House is használta már, ez a fogalom hozzátartozik a sorozathoz, nem én találtam ki, elhiheted.

Edward Nygma 2008.05.09. 22:34:11

Hát ez zseniálisan jó rész volt, epés beszólásokkal, gyanúsan mosolygó Házzal (ami sosem jelent jót), sok közelivel Cuddy-ról (ide nekem azt a nőt!), remek hogyvolttal.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.05.09. 22:51:23

Ez jó rész volt :D
House méltó partnert kapott. :D
Bírtam amikor Chase bekeménmyített :)

Van egy régebbi rész is, ami sztem nagyon jó. Amikor House beül napszemüvegben, baseball-sapkában a volt tanára migrénes előadására, a szert betegen próbálja ki, meg aztán saját magán :)

Dekatlon 2008.05.09. 22:57:32

Az nagyon ott volt, ahogy megveri sakkban Ház dokit. Ugyanis nem veri meg. Blöfföl és feladatja vele, pedig simán nyerne. Erre jön rá később House. És nem boldog. :)

Mondjuk amikor kiderült, hogy doktorunk, a kiváló zongorista, a távolkeleti nyelvek doktora még sakk nagymester is, kicsit már kezdtem keresni a mellkasán az S betűs pólót. Lehet hogy ő még a kriptonitot is kibírná?

candyperfumegirl 2008.05.09. 23:19:24

House simán lenyomja Supermant a botjával, miközben fél kézzel agyonvágja Batmant és sayidos lábkulccsal kitöri Pókember nyakát. A hetedik évadban lesz egy ilyen rész.

Sonrisa 2008.05.09. 23:21:19

LOL:)
Ironmant kihagytad:) Őt a vicodinost dobozzal vágja kupán egy óvatlan pillanatban.

csibra 2008.05.09. 23:37:58

Ehh, a gyerek közelébe sem ért House alattomos bunkóságának. Egészen más szerintem amikor valaki szóban és elég primitíven bunkó, meg amikor olyan zseniálisan és teljes lényében bunkó mint doktor ház.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.05.10. 01:03:55

ha már szóba került, hogy a csapat felvétele: szuper lenne bevágni/látni olyan jelenetet, amikor Ház a felvételi elbeszélgetésen kiszűri a 3 tanoncát... vagy már volt ilyen!?

és még egy, amit szeretnék látni: Ház egyetemista korában...

mert hódolat a "teljes lényében (zseniális) bunkóság" előtt :D

Yamamoto, te meg e nyhén szólva túlreagáltad (hogy aki előrébb tart és ezt el meri mondani), sőt: sz'tem nagy a baj azzal, aki tehetné és mégsem nézi meg a következő részeket... valami nyomelem hiánya lesz... :P

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.10. 01:07:57

Ez jó kis rész volt. Főleg, hogy House is meg lett tiporva.

ladybyron 2008.05.10. 01:28:09

Üdv, Candy, most érkeztem haza, és rögtön elolvastam a heti betevő hogyvoltomat, ami tegnap nagyon hiányzott. :-))

Csibra, a kölyök magasan túlszárnyalta House-t. Primitíven volt bunkó, igaz, de egész lényében és elég alattomosan. És ha valaki már 16 évesen ilyen, hogy képes az anyjának azt mondani, hogy "d...sd meg magad", az már régen túlszárnyalta House-t. És még hova fejlődhet, ha zseniálisabb és kifinomultabb lesz :-))

Boremann egyszerűen olyan szinten idegesít, hogy legszívesebben elküldeném Afganisztába aknakeresőnek. Mi a bánatnak ragaszkodik hozzá annyira Cuddy, hogy egy külön osztályt is adna neki? Amúgy nem tudom, hogy képzelné két diagnosztikai osztály működését, amikor hetente kapnak egy esetet, de lehet, hogy nekem kevés a fantáziám. A lényeg, hogy Boremann monnyon le! :-))

Darrick 2008.05.10. 09:00:15

Jóhogyvoltvolt. ;) Majd megnézem vmikor.

denamano 2008.05.10. 10:31:39

jahaaaaaaaaaaaajjj, ez már kellett, mint kedvenc dokinknak a vikodin. és nem csak a király epizód, hanem a hogyvolt is. esküszöm, már jöttek ki az elvonási tünetek.:P
amúgy számomra érdekes volt, hogy a "kis köcsögöt"-höz hogy viszonyult a team. tekintve, hogy leginkább a főnökükre hajaz. oké, persze, fényévekkel bunkóbb, de akkor is. főleg, hogy Cameron nem úgy tűnt, mint aki utálná - végülis, pótHouse.
és angol verzióval kapcsolatban: amikor beadták a kölyöknek a gombát, akkor Chase-t nem Skippy, a kengurunak hívta? nem mintha a wombat zavart volna...:D

candyperfumegirl 2008.05.10. 10:42:19

Igen, eredetiben Skippy the kangoroo volt. Ötletes kölyök. :)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2008.05.11. 09:21:22

Dekatlon: Ház akkor tanulta a nyelvet, hogy megértse a cikket a migrénes előadásról, amihez egyébként egy böhöm nagy szótárt is használt.
A többi meg nem akkora kunszt, ha gyerekkorában foglalkozott velük.

Attól még tápos. :)

Greg36 2008.05.11. 21:42:27

Nem, a kiskölyök tapló volt, House-nak meg van mire taplónak lennie. Ahogy mondta is, az arroganciát ki kell érdemelni.
A kiskölyök sakkozni tudott csak, arra meg önmagában egy sakkgép is képes :)
Nyilvánosan vizelni egy szoba közepén, utoljára egy kétéves kislánytól láttam ilyet.
House meg felvételiztetett az első évadban, Cameron helyére. Az sem volt gyenge, az eminens dokilányt hogy kiosztotta :)

butatót 2008.05.11. 21:43:02

Sonrisa 2008.05.09. 22:28:35

A spoiler-dolog nem neked szólt, előtted nyilatkozott valaki Foreman jövőjvel kapcsolatban.
Peace.

butatót 2008.05.11. 21:45:38

candyperfumegirl 2008.05.09. 22:31:39
"Yamamoto: márpedig az epifánia szót House is használta már, ez a fogalom hozzátartozik a sorozathoz, nem én találtam ki, elhiheted."

Az adózás is hozzátartozik az állam működéséhez, mégsem szeretem :(
Tudom, hogy az epifániát nem te találtad ki, no offense.

butatót 2008.05.11. 21:50:09

Szamárfül · murci.freeblog.hu/ 2008.05.10. 01:03:55

Félreértettél, semmi gondom vele, hogy valaki már látta előre (vannak sorozatok, amiket én láttam, a House speciel nem ilyen), csak tartsa magában a dolgokat. Annak idején a nagymamám már december elején juszt is elárulta mindig, hogy mit kapok a szüleimtől karácsonyra, meg tudtam volna ölni. Szerintem innen származik az érzékenységem.

keljfeljancsi 2008.05.12. 13:56:38

-Mekkora rész volt! Így kezdtük csütörtök reggel a melóhelyen a köszönés után. :)
A H. és a kis bunkó közötti sakkmecs alattti párbeszéd engem egy kicsit arra emlékeztetett, amikor azzal a csajjal beszélgetett pár résszel ezelőtt, aki nem érzett semmit. Volt adok- kapok rendesen.
"A később folytatják a dumcsizást", a "Takarodjon!" finomabb változatata.:)

Stimpak 2008.05.13. 10:02:03

Szuper hogyvolt. Két dolgot találtam:

* Itt egy videó erről a kölyökről, lehet lesni :)
www.youtube.com/watch?v=Ki2M3-2W-cQ

* Tudja valaki mi volt az az utalás Ashton Kutcher-re? Rákerestem, és kiderült, hogy volt egy sorozat, amiben szerepelt egy Forman nevű szereplő, és Kutcher is.

Greg36 2008.05.13. 16:01:01

Ashton Kutchert szeretik a sorozatban :)
Első évadban az öreg nénikének, akinek a szifilisz kikezdte az agyát, egy A. K. film indította be a libidóját, és utána kezdett el Housera gerjedni :)

yokli 2008.05.13. 16:08:30

a kedves mamának mostanáig nem tűnt fel, h egy ilyen kis szarzsákot nevelt? odaadó, figyelmes szülő lehet

jó volt a hogyvolt, de hiányolok egy közelit a srácról, sztem nagyon jó választás volt a kölök, hiperundorító volt, épp, ahogy ehhez a szerephez kell

Cicmic 2010.08.25. 18:24:37

Ez a kedvenc részem a sorozatból!!...amúgy olyan ismerős ez a kölyök-nem lehet hogy véletlenül ugyanez a srác szerepel Paris Hilton-Nothing In This World című számának a klipjépen????
süti beállítások módosítása