Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x11 - A nap ünneplésére

2008. május 09. 12:10 - leeann

A fiúk sétálgatnak vidáman és épp a kajáldába tartanak. Kiderül, hogy Mikey 30 éves lesz és ez a meleg számrendszerben egyenlő a halállal. Újdonsült hullajelölt meggyőzi magát arról, hogy milyen jó is, hogy nem költözött össze Daviddel, bár a többiek erről nincsenek meggyőződve, de ha Mikeynak jó egyedül, hát legyen. Szépen elhelyezkednek a szokásos asztaluknál, mikor új pincér tűnik fel. Új? Na persze. Szöszike az, és dolgozik, hogy visszafizesse, amit eldorbézolt New Yorkban. Michael elég zsémbes, folyamatosan beszól Justinnak. Nem véletlen ez az utálat, szőke, fiatal, az ő régi szobájában lakik és Brian megdugta, ami neki sose jutott ki.


Debbie is megtudja, hogy a fia jól elpackázta Davidet, csak ő nem olyan boldog ettől, mint Mikey és Brian. Debbie megpróbálja türtőztetni magát és nem olyat mondani, amit maga is megbán. Emm és Ted egy patikában keresgélnek, mikor Ted egy ismerősbe botlik. Az ismerős fiú nem igazán kapja föl a fejét Teddre, de ő váltig állítja, hogy szexelt vele. Emm azonnal a részleteket követeli, barátja készséggel el is meséli. Viszont para van ám, mert meghallják, hogy olyan gyógyszert szed, amit a HIV pozitívak. Theodorban az ütő megáll, mert nem igazán védekezett az ominózus kalandkor.

Mikey a munkahelyén tölti az idejét, mikor a kollégák felköszöntik őt a szülinapja alkalmából, persze Tracy ebben a főkolompos és egy csókkal köszönti fel kedvenc főnökét. Munka után jó is a gőz, így Mikey és Brian szaunázni mennek. Brian utalgat arra, hogy nem kellett volna dobni a dokit. Mikey nem érti, hogy most miért fogja David pártját, eddig meg rugdosta, ahol érte. Mondjuk, hogy Mikey kegyelemdöfést kapott, ugyanis Brian felvilágosítja, hogy ha miatta dobta a dokit, rosszul tette, mert nem lehetnek összenőve a hátralévő életükben. Ezt bizonyítván talál is magának egy játékszert és faképnél hagyja Mikeyt. Na most mi lesz veled, kispofám?


Emm egy csontvázzal táncol az orvosi rendelőben, míg Ted csak ücsörög és még mindig nem tud napirendre térni a felett, mert lehet, hogy elkapta a rettegett betegséget. Megérkezik egy nagyon helyes orvos, és Emmett flörtölni kezd vele, miközben vért vesz mindkettőjüktől. Mikey még mindig azon győzködi magát, hogy jól tette, amit tett, de az anyja azért megpróbál a lelkére beszélni. Van valami eredménye annak, amit ez a nő beszél, mert Michael rácsörög Davidre, de nem túl jól fogja meg a dolog végét, mert nem szól bele a telefonba. Azt sosem értettem, hogy miért jó ez a nem bele szólós dolog, de mindenki csinálta már legalább egyszer az élete folyamán. Dokinál viszont kijelzi a számot, amit közöl is a vonal másik végén hallgató dinnyével. Na ez a sima bukta.


Debbie meglátogatja Briant és közli vele, hogy azóta tudja, hogy baj lesz vele, mikor a fiától először meghallotta a nevét. Megkéri Briant, hogy hagyja Mikeyt békén és engedje, hogy boldog legyen, mert megérdemli. Nem tarthatja meg örökre talonban szegényt, hogy rossz napokon elővegye. Debbie szerint ennyi jár a fiának. Melanie és Theodor egy erotikus boltban keresnek ajándékot Mikeynak, közben kitárgyalják a Mikey-Brian párost és a lányok szexmentes életét. Ted megkönnyebbül, mert telefont kap az orvostól és NEGATÍV. Emmett is ajándék-lázban ég és ő is örül annak, hogy Teddy negatív, majd lehallgatja a hangpostáját, hátha neki is megjött az eredmény. Viszont ő nem kap pozitív híreket, csak annyi az üzenet, hogy menjen be a rendelőbe.


Emm pánikban van, mert ki kell várnia a hétfőt, hogy megtudja, mi a bánat van. Doki hazaér a futásból, ahol Brian várja. David közli vele, hogy felesleges volt idejönnie, megnyerte Michaelt. Brian nem azért jött, hogy a nyereményét bezsebelje, hanem, hogy megtudja a doki válaszát a szülinapi meghívásra. Doki nem mond se, igent se nemet, csak besétál a háza ajtaján. Emmett nagyon el van szontyolodva, Ted pedig vigasztalja. Nem érti ezt az egészet, mert mindig mindent elkövet, hogy meg ne kapja a vírust, mégis őrá sújt le. Michael hazaér és morog ezerrel. Ted és Emm csellel akarja rávenni a szülinapost, hogy velük menjen, de Mikey akkora bunkó, hogy Tednek muszáj elmondani a meglepetés bulit.


Megérkeznek Brianhez és a vendégsereg felköszönti őt, persze a „meglepetééééés” kiabálása után. David is ott van és egy csókkal köszönti fel exét. Melanie folyamatosan iszik, Mikey meg ajándékokat bontogat. Davidtől egy méregdrága órát kapott, Brian ajándéka viszont mindenkién túltesz. Elhozta Mikeynak az egyetlen dolgot, amit mindennél jobban imád: Astro kapitányt személyesen (egy nagydarab fickó beöltözve Astro kapitánynak) és az Astro sorozat legelső számát. A buli rendben zajlik, de Brian ismét lekörözte a dokit az ajándékával, Melanie meg olyan részeg, hogy már alig áll a lábán. Theodor is arra kéri Briant Debbiehez hasonlóan, hogy engedje el Mikeyt.


Brian erre azt mondja, hogy elengedi, ha Ted bevallja neki, hogy szerelmes belé évek óta és ő is elengedi. Emm Vic bácsitól próbálja megtudni, hogy mi lesz vele, ha pozitív. Vic elmondja, hogy halálos, de még sokmindenbe bele lehet halni, és ha elkapta, viselje férfiként. Mikey jól mulat, Mel meg már pocsolya részeg. Emm is próbálja jól érezni magát, de inkább a fürdőbe menekül és imádkozik, hogy negatív legyen, mikor beront Mel, és az italtól vezérelve belekiabál a wc-kagylóba. Ted egy szívhez szóló beszédet mond Mikeynak arról, hogy legyen boldog, és ne hagyja, hogy ezt bárki elrontsa, majd megölelik egymást. A buli a tetőfokára hág, mikor betoppan Tracy. Mi lesz itt még? Azt hiszem, ez a kínos helyzet tipikus esete.


Brian hívta meg. Az biztos volt, hogy végig tervezget valamit, de nem hittük, hogy ezt. Brian meg is jelenik és elviszi Tracyt, hogy bemutassa egy-két barátnak. David lett az az egy-két barát. Ez így nagyon kemény ám, de nézzük, mi sül ki ebből. Szóval David emlékszik Tracyre, a lány is a dokira, ő a csontkovács. Eddig még nem nagy a baj, Brian viszont elmondja, hogy David nem csak csontkovács, hanem Mikey pasija, és mikor dugtak, a születésnapos háromszor ment el. Óóó jaj! A doki Oscar DeLaHoyának képzeli magát, és olyan bal egyenessel kínálja meg Briant, hogy az majdnem átrepül a szobán. Dráma van, kérem, dráma van.


Tracy elrohan a buliról, Mikey meg utánaszalad és pokolian dühös a most már valószínűleg ex legjobb barátjára. Hát igen, ha el kell engedni, csináljuk hangosan. Tracy fut, mint a nyúl, Mikey alig éri utol. Szegény lány nagyon dühös és ez teljesen érthető. Mikey nem győz bocsánatot kérni, de ezért nincs bocsánat. Mikey visszamegy a bulira és távozik Daviddel, a képregénye nélkül. Ted és Emm is veszi a kabátját és indul haza néhány keresetlen szó társaságában. Mel kihúzta a fejét a wc-ből, beszól Briannek és ő is távozik a buliról. Vic és Debbie is mennek, és tőlük is kap, majd Lindsaytől is, aki szintén megy. Justin marad, mert valakinek segítenie kell takarítani.


David és Mikey hazaérnek. Michael szeretne beköltözni, David nem akarja, mert ő nem vigaszdíj. Mikey szerelmet vall a dokinak, aki egy csókkal bizonyítja, hogy ő is így érez. Reggel lett, Debbie Briannél van és szedegeti össze Mikey ajándékait. Elmondja Briannek, hogy miközben szidta, mint a bokrot, rájött, hogy mit miért tett. Talán ő az egyetlen a társaságból, aki pontosan tudja, hogy Brian ezzel jót akart Mikeynak. Ha gyengédebben próbálja megoldani, Mikey örökre a sarkában maradt volna. Debbie megsimogatja Briant, hisz olyan, mintha a fia lenne és megpuszilja, majd megköszöni, hogy adott esélyt a fiának a boldogságra.


Emm és Ted a rendelőben van és várják az eredményt. Az orvos lassan belekezd és kiderül, hogy semmi baja nincs Emmettnek, csak érvénytelen volt a csekk, amivel fizetni akart a vizsgálatért. Ez mekkora blama. Egész hétvégén be volt tojva és semmi baja. Az orvos randizna Emmettel, de ő visszautasítja. Theodor kérdőn néz barátjára, aki közli, hogy a wc-n, mikor imádkozott, megígérte istennek, hogy ha negatív lesz, soha többé nem szexel egy férfival sem. Brian az ajándék képregényt lapozgatja a születésnapi buli romjain és eléggé komor a hangulata, ami nem csoda. Igen, kérem, elkezdődnek a sorozatban a komolyabb drámák.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annieke 2008.05.09. 13:56:48

Húha, jönnek a drámák bizony. Nagyon jó volt ez a rész, mikor először láttam alig bírtam kivárni a következő részt. Jól összefoglaltad a részt Leeann. Köszi jó volt olvasva is.

foxglove (törölt) 2008.05.10. 12:15:16

de jó ez az utolsó kép:P

Lukri 2008.05.10. 14:36:38

Szerintem sejthető volt, hogy Debbie és Justin jön rá először arra, hogy Brian mit miért tett.

sunshine66 2008.05.12. 17:52:56

Húúú, de jó rész volt ez!
És az a szülinapi buli!!! Csodálom, hogy Mikey ezek után még szóba állt Brian-nel.
Debbie mindig helyesen látja a dolgokat és főleg: nagyon jól ismeri Briant.
Köszi Leeann!

Annieke 2008.05.12. 20:57:38

Nem csak, hogy szóba áll vele ezek után még ő megy utána a végén, hogy kibéküljenek.

leeann 2008.05.13. 15:42:37

Annieke megkérlek, hogy az eheti részről ne a múltheti résznél kommentelj. Nem vagyok izélgetős, meg igaz ami igaz már megírtam, de légyszíves várd ki a pénteket és utána írhatsz hozzá annyi kommentet, amennyit csak akarsz. Köszi!

Annieke 2008.05.13. 19:19:26

Húha tényleg igazad van Leeann, bocsi én már a kövi résznél jártam agyban.
süti beállítások módosítása