Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli hullák 1x09

2008. május 07. 17:20 - Bruti

Egy rövid visszaemlékezéssel kezdünk, George és az apja vasárnaponként egy étteremben, talán éppen a Gofriházban kajáltak és ez igen kedves emlékeket ébreszt George-ban. Már a jelenben vagyunk és megint megy az elmebajnokság reggeli közben. Daisy éppen azt magyarázza hősünknek, hogy eléggé introvertált típus, Roxy meg extravertált. Mason meg arra kíváncsi, hogy Daisy közösült-e már orálisan egy törpével, de állítólag rajzfilmfigurákkal soha. Hát igen.. helyben vagyunk. Megkapják a cetliket és irány a meló.

Reggie az új kutyával játszik és nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a család kedvence lesz a blöki, sőt még talán segít a szülőkön is.

Mason és George együtt mennek egy egyetemre kaszálni. Fellépcsőznek a 7.-re, közben Mason azon teóriáját adja elő, miszerint minden kollégium a baktériumok melegágya, így arra jött rá, hogy maguk a baktériumok csinálják az egyetemeket, hogy legyen mit enniük. Hát nem tudom.. én ezt az elméletet még csiszolnám…

Kiszúrnak egy lányt, amint verset olvas fel egy srácnak, majd George megtalálja mai emberét, egy félbolond egyetemistát. Kis rózsaszín cetlijét kereste, amin egy lány száma volt, akit el fog vinni Kaliforniába. Vagy nem… de ez biztos. George kicsit szánja, de azért lekaszálja. Még éppen időben, mert három másik nagyon túlképzett hallgató épp egy oxigénpalackkal kísérleteznek, ami rakéta módjára közlekedik a folyosón, majd beépíti barátunkat a falba. Mindig is mondtam, hogy tanult embernek nincs párja.

George-ék le is lépnének gyorsan, de Mason kiszúrja, hogy az előbbi versmondólány ajtaja zárva. Kinyitja a zárat és éppen egy nemi erőszak tárgya forog fenn. Egy poroltóval lecsapja szatírunkat és már kint is üldögélnek a parkban. A csaj nem bírja felfogni, hogy pont vele fordult elő ilyesmi, plusz még az a szegény oxigénpalackos srác is… Ha George-nak szimpatikus a lány, akkor Mason egyenesen beleszerelmesedik. Felajánlja, hogy elviszi az autójával. Ehhez már csak egy autó kell, így elmegy lopni egyet. Közben Charlotte és George továbbállnak.

Roxy keményen szórja a büntetéseket, mikor egy nagydarab melák állja útját és üvöltözik vele, hogy vegye vissza a büntetést, mert úgyse fogja kifizetni. Egy darabig csak pofázik, de mikor bökdösni kezdi Roxyt, a kaszásunknál elszakad a cérna. Megfogja a 2 méteres barmot a mellkasánál és kicibálja belőle a lelkét, majd sűrű ejnye-bejnye után visszateszi. Emberünk, mint rongybaba omlik össze, Roxy pedig beszáll hülyeautójába és elrobog. Hoppá… a kaszások ilyet is tudnak?

Mason a Gofriházban Shakespeare-t olvasgat. Nem hinném, hogy magától jutott az eszébe és Daisy meg is fejti a nagy titkot. Egy lánynak akar imponálni. Hát persze, hogy Charlotte-nak. Daisy nem bírja megállni, hogy ne legyen cinikus és még meg is sérti a jó Masonünket.

Happy Time. George rezignáltan bámulja a képernyővédőt, a munkának még a látszatát is kerülni akarja, mikor megjön Delores és ebédelni hívja, de George már elígérkezett Charlotte-nak. Erre Delores lelkifröccsöt tart neki, hogy nem kell hazudnia, ha nincs kedve vele ebédelni, igazán megmondhatja, és így fokozza még egy percig, mikor beállít Charlotte. A hoppon maradt Delores meg csak tátog.

A két csaj sétál a parkban, igazán jól érzik magukat, majd Charlotte-nak támad egy ötlete és elcibálja újdonsült barátnőjét egy egyetemi előadásra, amit – micsoda véletlen – Clancy Lass tart. Furcsa így látnia az apját, mert a családban teljesen más ember. Az előadás végén váltanak pár szót a „veszteségekről”.

Roxy újra melóban és a melák autója megint rossz helyen parkol, de tele van gyertyákkal és keresztekkel az egész verda. Odamegy, és ekkor előkerül emberünk. Amit tegnap csinált vele Roxy, attól megvilágosodott és már tisztán látja, hogy Roxy az Isten! A nő próbálja lebeszélni róla, de úgy látszik, hogy a múltkori kis mutatvány mély nyomot hagyott emberünkben. Vallási fanatikus lett, amolyan Roxy hívő.

Gofriház. Mason kérleli George-ot, hogy adja meg neki Charlotte számát, de állítólag a csajt nem nagyon érdekli Mason. Pedig szerinte olyanok lehetnének, mint Rómeó és Júlia. Daisy erre belök egy poént, amin 5 percig röhögtem. „Rómeó inkább maszturbált volna párszor, akkor egy csomó bajtól megóvta volna a családjaikat”. Erre beesik Charlotte, George pedig tessékelné kifelé, amíg meg nem jönnek a többiek is. De már késő. Itt van Rube és Roxy is, a „mostohaszülők”. Mielőtt leléphetnének, Rube gyorsan rálök egy melót. Egy közeli téren kell lekaszálnia valakit, és egy késes zsonglőr mellett meg is találják a srácot. Persze nem a kés öli meg, hanem ennél sokkal kacifántosabb gördeszkás mutatványt mutat be. Ugrunk. Roxy éppen a nagy lebaszást kapja Rube-tól. Mindenképpen vissza kell zökkentenie a nagy melákot a valóságba, és leszokatni az új Roxy vallásról, mert nem szeretné, ha száz év múlva az emberek kis parkolóőr szobrocskákat imádnának.

George az apjáról kérdezgeti barátnőjét, de semmi jó nem sül ki belőle, úgyhogy George inkább lelép. Gondolta, megszakítja a kapcsolatot ezzel a lánnyal, de este kopognak az ajtón. Charlotte az és békülni jött, ajándékot is hozott, szóval elhatározzák, hogy elmennek valahová. Ekkor esik be Mason, aki igen csak kirittyentette magát. Hamar lerázzák, és elmennek piálni.

Roxy újra meglátogatja bolondunkat, aki már egész kis szentélyt állított fel neki, sőt már egy társa is van egy szintén félbolond srác személyében. Először szép szóval próbálja meg visszaterelni jó öreg barátunkat régi seggfej énjéhez, mikor ez nem megy, úgy dönt, drasztikusabb módszer kell ide. Elkapja a golyóit, és addig szorongatja, amíg a melák észhez nem tér, és üvöltözve csépeli Roxy kocsiját.

George, Charlotte és Clancy egy vendéglőben üldögélnek, a lányok meghívták a tanárukat egy ebédre, no meg, hogy a halott lányáról kérdezgessék. Végül majdnem meghátrálnak, de George kinyögi: „Hiányzik a lánya?” Az apja elmeséli, hogy régebben szétválaszthatatlanok voltak, de valami elromlott és rájött, hogy csak időt kell adni a lányának. Sajnos ez az idő nem adatott meg nekik. Végül Charlotte melléül és ő vigasztalja eléggé félreérthető módon.

Reggie a kutyával szaladgál, Joy kertészkedik és egyre jobb a kapcsolata a lányával, de most meg Clancy nincs sehol. Talán még mindig Charlotte-tal vigasztalódik. Hát igen... ha befoltozol egy lyukat az életedben, a következő már kezd is megnyílni. És legyen ez a mai tanulság.

 

 

Címkék: haláli hullák
18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2008.05.07. 20:42:38

Ez aranyos rész volt. A. J. Cookot (Charlotte) szerettem már a Tru Callingban és a Gyilkos elmékben is, most pedig itt is.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.07. 21:01:29

Azért volt hát ismerős a csaj..
Most nézem, hogy a Végső állomás 2-ben is volt.

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.05.07. 23:52:32

Roxy szálát nagyon bírtam ebben a részben, már nagyon hiányoltam, mert annyi részen keresztül nem láthattuk.

Gabba 2008.05.08. 10:29:04

Megértem Masont, Charlotte nekem is bejön. A baktériumos duma pedig tényleg jó volt.

A poszt utolsó mondata meg nagyon lírai :-)

Off: Bruti, a Bükkben nem nyertél ihletet egy új szarfosmoslékhoz?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.08. 11:56:41

Áh.. mindennel lemaradásban vagyok, mert a házfelújítás van..

Gabba 2008.05.08. 12:45:17

Az kemény...

Amúgy fugyulim! Most böngészem a port.hu-t és látom, hogy a héten ugyan még pénteken lesz a sori, de hétfőtől átteszik hétfő estére.
Brutinak szerdára megint két részt kell hogyvoltoznia. (Veled vagyunk!)

holott 2008.05.08. 14:08:06

Köszi az infót Gabba! Én nem tudtam erről. És örülök a hétfőnek, jobb mint a péntek volt (legalábbis nekem).

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.08. 14:48:06

Na.. mi van? Mi az, hogy hétfő? És mé' 2 részt?
Ja, hogy lesz egy pénteken, meg egy hétfőn is? Az nem csak az ismétlés?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.08. 14:50:19

Megnéztem, nem ismétlés. Ezek betegek...
Szerintem ember nincs aki ezt követni tudja.

Gabba 2008.05.08. 15:18:27

Bruti
Ezért írtam, hogy veled vagyunk!
Még több dupla részt! :-)

EasyFriend 2008.05.08. 17:20:19

Minek bohóckodnak egyáltalán a tévéműsorral? Egy csomó pénzt megtakarítanának, ha a takarítónő egyszerűen csak berakná a lejátszóba, ami éppen eszébe jut.

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.05.08. 23:00:46

deadlikeme.extra.hu/comment.php?comment.news.23

Remélem nem baj, hogy idelinkeltem, ha igen akkor törölhetitek nyugodtan, és bocsánat érte.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.09. 08:18:27

Pont erről beszéltünk tegnap a fotelpatkányokban, hogy nagyon hamar ki lehet nyírni egy sorit, ha pakolgatják ide-oda, a paraszt már azt se tudja, mikor üljön le tévézni.
Bár a House-on kívül gyakorlatilag nem nézek tévében sorozatot, de a DLM-nek drukkoltam.

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.05.09. 18:37:59

Nos, igen. Bár a Cool amúgy sem túl nagy csatorna, szerintem emiatt amúgy sem lenne túl ismert.

szepi79 2008.05.09. 21:38:56

Nekem az epizódon belül Roxy beszólása tetszett legjobban (sajnos/szerencsére én csak angolul láttam), amikor meg akarja győzni tahókámat, hogy ne alapítson új vallást:
"God wants you to be an asshole"

itt estem le a székről :D

candyperfumegirl 2008.05.14. 12:09:30

Csesszék meg, én letettem a COOL Tv-ről. Pedig a DLM-t tényleg akartam tévében nézni, de nem hagyják. Maradnak az alternatív források itt is.
süti beállítások módosítása