Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli hullák 1x08 – A szakács

2008. május 07. 13:12 - Bruti

Ma is George morfondírozásával kezdünk olyan dolgokról, mint pl. „ne rohanj a vesztedbe” és a többi élőktől megszokott okoskodás, de számára sok értelme nincs, az ismert okokból. Inkább nézzük, mi történik a Gofriházban. Rube és Daisy már ott várják, és a szőke kiveri a balhét valami arckrém miatt. Persze ő is úgy lopta, szóval nem tudom mit ugrál a kis hullarabló. Megjön Rube reggelije, de nagyon szarul néz ki, így visszaküldi. A pincérnő nem szívesen viszi, mert a szakácsnak ma rossz napja van, de Rube erősködik. George és Daisy ma inkább nem reggelizik itt, mert még beleköpnek a kajájukba. Fogják a cetliket és irány a kasza.

Egy parkban vannak, és meg is van a mai páciens, egy idős kutyás néni személyében. George kicsit örömet akar szerezni neki, így elhiteti, hogy a mamát kinézte egy öreg faszi. Vissza Rube-hoz. A szakáccsal beszélget, akit történetesen Angus Cooknak hívnak, ami tökéletes név egy szakácsnak. Kiderül, hogy a pénzügyi problémái miatt nincs formában ma, Rube nem is basztatja tovább. Snitt. George szóba elegyedik a hullajelölttel és lekaszálja, azt meg elcsapja egy autó, ahogy a kutyája után szalad. Na ez szép! A mama kikászálódik a testéből és rátestálja George-ra JD-t, a kutyáját. George szereti az állatokat, csak éppen állattartásból fel volt mentve. Az első kisállata egy fehér egér volt, amit sikerült kinyírnia egy csípős paprikával, majd kapott egy csirkét. Csőrikét a macskájuk rendezte le percek alatt, de neki se jött össze, mert a torkán akadt Csőrike csőre. Aztán ez így ment, amíg rá nem jöttek, hogy ennek a gyereknek maximum plüssállatot érdemes venni. Most, hogy van egy kutyája, még nem tudja, mit is csináljon vele.

Rube megkapja a mai névsort, megnézi és valamiért nagyon ideges lesz. Megint a Gofriházban vannak, Mason Daisyt fűzi, mikor megjön George JD-vel. Még Rube-nak is tetszik a kutya, bár ideges, hogy a kaszásai még mindig érzelmeket táplálnak az emberek iránt. A szakács hamar kizavarja a kutyával, a többiek meg nem értik, hogy mi baja Rube-nak. Aztán megnézik a cetliket és az egyiken ott figyel Angus Cook neve. George Rube után megy, még elmélkednek kicsit a kutya nevén, majd lelépnek.

Néha olyan ember kell átsegíteni a túlvilágra, akit személyesen is ismernek, és Rube hiába játssza a keményet, most őt is megviseli a szakács közelgő halála. George a kutyával játszik, és kiderül, hogy a húga se volt egy életbiztosítás a kisállatok számára. Először kinyírt egy akváriumnyi halat, majd egy fél zsák kisemlőst, szóval nem egy állattartó família.

Rube fizeti a kajáját, ami ma igazán finom volt, majd egy gyors vállveregetéssel lekaszálja Angust. Szakácsunk visszamegy a konyhába, kapkod ide-oda, már mindenki gázrobbanást tippel, mikor simán megfullad egy sonkás szendvicstől. Kellemetlen.

George és JD éppen haladna be a lakásba, mikor Daisy jelenik meg az ajtóban, és gyakorlatilag kitiltja a kutyát. Állítólag allergiás, de persze ez csak kifogás. Mondjuk, nem értem, hogy George miért nem hajtja el a picsába ezt a nőt, de ez legyen az ő dolguk. Másnap a Happy Time-ban barátnőnket összeragasztgatják a vicces kollégák, amíg alszik, majd jön Delores és finoman lecseszi, hogy ne itt aludjon. Ugrunk. Daisy szörnyülködik, hogy milyen szar lehet úgy megfulladni, mint Angus, a főnökasszony meg azon sopánkodik, hogy kit szerezzen a helyére. Rube gondol egyet és felajánlja a segítségét, amíg nem találnak rendes szakácsot. Beáll a konyhába, mire megjelenik Angus szelleme.
Happy Time. George a meló alatt másra se tud gondolni, mint arra, hogy Mason mit művelhet a kutyájával. Rossz ötlet volt rábízni, és addig hergeli magát, amíg kétségbeesett lépésre nem szánja el magát. Elmegy lakni Deloreshez.

Rube pattog a konyhában és nem megy minden olyan tökéletesen, mint azt gondolta az asztal mellől. A tojás szétfolyik, a palacsinta odaég, Angus meg basztatja, de segíteni már nem nagyon tud neki. Snitt. George percek alatt megbánta, hogy Deloreshez jött lakni, mert a nő egy őrült hiperaktív. Mosogat, puzzle-t rak, ruhát hajtogat, és ki tudja még mi a jó fenét csinál. Aztán kiderül, hogy van egy saját fizetős weboldala, ami „Rakj rendet Deloresszel” néven fut. Az emberek 2 centet fizetnek azért, hogy lássák ezt az idiótát mosogatni. Ízlés dolga...

Angus még mindig nem jutott át a személyes mennyországába, így marad neki Rube csesztetése, amit az elég nehezen visel, de így járnak a szájkaratésok. Ugrunk. George nem bír aludni, mert arra gondol, hogy milyen aberráltnak kell lenni ahhoz, hogy kamerán figyeljék Delorest, ahogy porszívózik, vagy éppen alszik, ezért úgy dönt, inkább hazamegy.

Az éjjel Rube sokat gyakorolhatott, mert reggelre már úgy dobálja a tojásokat meg a kanalat, mint Tom Cruise a Koktélban a palackokat. Beviharzik George, fellök vagy két vendéget, majd nekiáll Daisynek hogy vagy kussoljon, vagy húzzon el a lakásából. Még ezzel a lendülettel lecseszi Masont is, majd lelép. Rube éppen Angus-szal társalog, mikor egy rendelés visszajön. Már készítené újra a kaját, de Angus nem hagyja: „Ha egyszer engedsz, a nyakadra nőnek” –mondja. Akkor nem marad más hátra, mint elbeszélgetni a kedves vendéggel. Rube egy darabig próbálja megértetni az ízek világát, de a végén csak rá kell borítani a fickóra az egész tálat. Mire visszaér, Angus már megtalálta az utat „haza”, és a főnöknő szerint megvan az utódja is, így minden a helyére billen.

Reggel a Happy Time-ban Delores finoman kirakja George szűrét, mert a weboldala látogatóinak nem jött be a vécéslány. Persze semmi baj, mert George-nak se jött be Delores. Délután még utoljára sétál egyet a blökivel, majd gondol egyet és elviszi a családjának. Ők majd gondját viselik. Utolsó kockák. Rube elégedetten lép ki a konyhából, Reggie pedig megosztja az ágyát JD-vel, bár az anyja ennek annyira nem örül. Még ellátogatunk Angus temetésére és ezzel a képpel búcsúznak a kaszásaink, de nektek még ott a kilencedik rész is.

 

Címkék: haláli hullák
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2008.05.07. 13:57:04

Gondolom, a szinkronban nemigen jöhetett át, de az egyik Angus-szal folytatott párbeszédében Rube izmos skót akcentussal beszélt, igencsak vicces volt.
Gondolom, a Cool nézőinek ezen a héten már összeállt, hogy hogy lett kutyája Reggie-nek. Pfff...
Amúgy nem ez lesz a kedvenc epizódom, bár a "Getting Things Done with Delores" kellően beteg volt. :-)

Johnny336 2008.05.07. 14:04:46

Véletlen láttam TV-ben ezt a sorozatot, de befostam. Szerintem "megszerzem" a részeket angolul, aztán hadd szóljon. :)

holott 2008.05.07. 16:58:18

Na, számomra kiderült, hogy nem a kaszások közül kerül ki a legfurább szereplő, mert Delores viszi a pálmát abszolúte... :)))

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.05.07. 23:39:41

Igen Johnny, én is csak ajánlani tudom.

Már nagyon vártam a hogyvoltot, köszi Bruti! Minket is összezavart a Cool, a DLM fanoldalon sem értettük, hogy mi is van, de talán most már nem kutyulnak, bár megint visszateszik majd hétfőre.

Gabba 2008.05.08. 10:19:46

Hát, Delorest nézegetni pénzért... brrrr

George-tól rendes dolog volt, hogy fel akarta dobni az öreglány utolsó perceit a kamu hódoló dumával.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.05.08. 14:46:28

Mi? Megint hétfőn lesz?? Ez komoly?

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.05.08. 22:59:46

deadlikeme.extra.hu/comment.php?comment.news.23

Remélem nem baj, hogy idelinkeltem, ha igen akkor törölhetitek nyugodtan, és bocsánat érte.
süti beállítások módosítása