Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x20 - Riválisok

2008. május 07. 11:01 - sixx

A múltkor az Izzie-George együttlét utózöngéivel, Torres apjával és pár műtéttel ütöttük el az időt, amiről azt hittük, hogy unalmas, pedig ez a hét még annál is unalmasabb volt. Hiába no, nem lehet minden évadban olyan epizódokkal előállni, mint a bombás volt. Azzal kezdünk, hogy Burke elkúr valamit a műtőben, és ezen röhög Yang exfaszija, Shep meg Meredeith lakásában héderezik, és megjegyzi a mostohamuternek, hogy nem kellene ennyire anyáskodnia a csaj felett, mert az nem lesz jó. Ezzel elérkeztünk az egyik történetszálhoz, tudjuk is le gyorsan, mert senkit nem érdekel: a fater új neje nagyon anyja akar lenni Meredeith-nek, aki eleinte ezt nem élvezi, utána kicsit igen, és a két nő között valami kvázi kapcsolat alakul ki, igen, ez pont anyira volt érdekes, mit így leírva.

A főnök az Elnök emberei egyik mellékszereplőjével flörtöl idétlenül a kórházban, és míg nem láttuk a hátralévő 40 percet, azt hittük, hogy ez nem volt egy jó jelenet, aztán rájöttünk, hogy minden csak viszonyítás kérdése - ez volt a csúcspont ezen a héten. Yang exfaszija, a Nagyon Arrogáns Sívszebész próbál visszajutni a csaj bugyijába, de nem fog menni, mert Cristina kemény csaj, és szereti Burke doktort. Ezzel még egy szálat letudtunk, mert az exfaszi ezzel a lendülettel el is húz a picsába. Izzie továbbra is kínosan érzi magát Torres és George környékén, ez sem nagyon fog megváltozni.

Sloane egy igazi művész, mert Alex betegéből Elizabeth Reasert faragott, akit le is fotóznak menten, hogy így keressék meg a rokonait - ennek Alex annyira nem örül, mert a Lost Dzsekkjéhez hasonló Istenkomplexusa van, és ha a nő elhúz, akkor nincs kit tutujgatni. Persze jön a menetrendszerű komplikáció a feltételezett szülők képében, akik egy ideig úgy vannak vele, hogy ja, ez a mi lányunk, de aztán mégsem - a nő kiborul, és kit baszogat? Alexet persze, aki aztán kurvára nem tehet semmiről tulajdonképpen.

Van egy olyan szál is az epizódban, amivel Izzie-t mindenképpen a pokol tornácára akarják taszigálni, mert előkaparják a lányát a múltjából, ugyanis Izzie annak idején rosszalkodott, terhes lett, akkor nem akart anya lenni, így örökbe adta, és most a lánya leukémiás, ami eléggé megviseli, eleinte kifogásokat keres, hogy ne kelljen donornak lennie, de aztán mégis lesz, mert ez a sorozat már csak ilyen. És még abba is belemegy, hogy a  gyerek nem akar vele találkozni, amit mellesleg kurvára meg lehet érteni.

Végül van egy időhúzás szálunk is: a főnök azt mondja Shepnek, hogy ha nem szakít Meredith-szel, akkor nem fog menni a főorvoskodás, mert a kettőt nem lehet összeegyeztetni, és ezt ő nem akarhatja, úgy meg különösen nem, hogy a főnök megígérte Meredith anyjának, hogy vigyáz a lányára. George az egész napot Izzie mellett tölti, mert az ugye donor lesz a lánya érdekében, de ezt nem mondja el Torresnek, hanem hazudik, de Meredeith lenuktatja, mert ő meg elpofázza. És most akkor dráma lesz több szinten, a végén meg sírunk is, mert Izzie vet egy pillantást a lányára.

Címkék: grace klinika
36 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2008.05.07. 11:34:16

jó rövid volt:)) a hogyvolt, de sajnos tényleg ennyi történt.
mondjuk a náci meglehetősen rokonszenves volt tegnap. eddig ezt az emberi arcát kevéssé mutatta:))

Johnny336 2008.05.07. 11:56:11

Vazz, ez télleg rövid lett. Látom, nem nagyon fogott meg a rész. Mondjuk nem emlékszem rá, de általában minden részt lehetne így is jellemezni, pár mondattal.
1.) George láma. Ahelyett, hogy felváltva dugná mindkét nőt, inkább Meredithnél sír, hogy de szar az élete.
2.) Meredith vízes tekintettel bámul előre, és agyal azon, hogy melyik csávója dugja meg.
3.) Izzie sír/picsog.
4.) Yang gyárilag gyökér.
5.) A főnök mondjuk jó karakter lenne, de mégsem az, inkább egy muja pöcs.
6.) Shep madár, hogy ezt a rusnyaságot fűzi.
7.) Alex is hülye, hogy nem dugja a Vörös Démont.
8.) Vörös Démon is hülye, mert nem jár melltartó nélkül, fehér köpenyben... :)

evicska 2008.05.07. 12:33:13

Johnny, Sloane-t kihagytad a szórásból. Meg a Nácit és Torres-t. Mondjuk, ők hárman az egyetlen igazán jó karakterek a sorozatban, de ez persze csak az én véleményem.

Savafan 2008.05.07. 13:01:05

Johnny ezt jól összefoglaltad:)
a főnökből tényleg lehetne valami jópofa laza faszi karaktert csinálni, aki húzza a leendő utódait:)
az lenne a jó ha a rusnyaság és a lámaság egybekelne és akkor nyafognának egymásnak.
amúgy ez tényleg olyasmi már mint a melrose place. mindenki mindenkivel csak a főnök marad ki a buliból:))
de a 8-as telitalálat. petíciót érdemel:) de tegnap jófej volt amikor felkérette magát az öreggel gyakorlásiból. ilyen tanító néni járna mindenkinek...

aswan 2008.05.07. 13:08:36

Azt hiszem, most kezdem el nem nézni ezt a sorozatot!
Persze a hogyvoltot azért elolvasom.

ovits 2008.05.07. 13:30:43

Tegnap néztem (hosszú idő után), és elképedtem: Meredith vagy 60-nak tűnt amikor a mostohaanyjával beszélt otthon. Ha kicsit jobban hasonlítanak a mostohamama nővérét is eljátszhatta volna. A tegnapi rész után visszagondolva: 1. évad M.G 35 körüli, 2. évad 40+, 3. évad 50+

Johnny336 2008.05.07. 13:31:52

Valóban kihagytam őket, mivel szerintem is jó karakterek. Sloane jó figura. Faszkalap stílusa van, de legalább nem gyökér, mint a Zalex.

A Bailey azért jön be, mert nagyon komolyan adja elő magát (angolul nézem).

Nem akarok spoilerkedni, de Torrest is beíratják a Sírás-picsogás kezdőknek tanfolyamra, pedig eleinte nekem is bejött a karakter.

Akkor is Kate Walsh az istennő! :)

Dezsőjóska 2008.05.07. 13:55:47

A vörös viszi a prímet magasan az összes buxa közül!

gyurmalány 2008.05.07. 13:58:29

na jó, most már nem bírtam tovább. megnéztem a youtube-on az első évad pár jelenetét.

meredisz kifejezetten szép volt.

Johnny336 2008.05.07. 14:02:20

Az első évad régen volt. Azóta megcsúnyult ezek szerint. Első évadot nem is láttam. Másodiktól kezdtem el nézni, mégis 2 rész után totál képben voltam. Ez is bizonyítja, hogy egy brazil szappanopera szintjén van a sorozat. Na jó, legyen Barátok közt.

(BK-t is nézem! :))

Dallas 2008.05.07. 14:38:03

Gyerekek a Sopranosnak hol van már a hogyvoltja??

scsaba1 2008.05.07. 14:44:35

Ja-ja, a vöröst blokkolnám... :)

huncutkata (törölt) 2008.05.07. 15:08:49

Hát hozzám, ha BÁRKI odajönne, hogy adjak csontvelőt, mert azzal megmentem a gyerekét, nem tökölődök, hanem húzom fel a ruhám. Nemhogy a saját gyerekemről lenne szó (mégha elhagyta is).

Amúgy ez szóba került már, vagy most egyszercsak lett neki kölke forgatókönyvoleg?

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2008.05.07. 15:39:41

Igen, már szóba került egyszer egy régebbi epizódban.Már nem emlékszem pontosan, hogy volt, de egy betegnek beszélt róla Izzie, és még képet is mutatott róla.(Nem a nézőknek, csak a páciensnek.:-)))

Egyébként a tegnapi epizód nézése közben nekem is pont a bejegyzésben is említett bombás epizód jutott az eszembe, és szomorúan megállapítottam, hogy ebben a sorozatban van egy-két baromi izgalmas és ütős rész, a többi meg kissé lagymatag.Sajnos az utóbbi időben egyre inkább a lagymatag darabok dominálnak.

Boise 2008.05.07. 16:07:04

Mi van? Shep azért nem lehet fődoki, mert akkor nem lenne ideje "boldoggá tenni" Meredith-t, vagy mi? Miért gecizik a főnök vele?

H0PE 2008.05.07. 16:31:43

Jézus úrbüdös Isten (bocs istenem hogy téged veszlek a számba)...

Ez döbbenet hogy képes volt valaki ennyit (nem hogy egy bekezdést de ennyit) irni valami trágya tévé sorozatról. Gratulálok! Beálltál a "nincs életem" (I got no life) feliratot cipelők hosszú sorába!

Amit írtál nem olvasom el természetesen. Tiszteletem senincsen, sorry.

Ajánlat: Ha teheted, kezdj el futni, vidd a gyerekeket a parkba, vegyel valami értelmes és elgondolkodtató könyvet (nem ponyvaregényt, mert az ugyan az mintha a tévén bámulnád a sok sz@rt).

Képes voltam reggelni hogy ide irjak... Hülye vagyok énis az biztos, de a remény él és élni fog, hogy egyszer milliónyi embernek megjön az esze és ez egy jobb világ lesz. :)

Písz,
H0PE

H0PE 2008.05.07. 16:34:58

Ok szerintem én tévedtem valami nagyon rossz helyre... Úgy látom ez a blogos oldal csak erről szól. film film hátán mondja mindenki milyen klafa milyen rossz.

Kész, el is huzok innen... Nagyon kemény. :)

Johnny336 2008.05.07. 16:43:21

Kemény, mint a Rambo 3! :)

gyurmalány 2008.05.07. 16:46:48

Hope, te vicces vagy :)

butatót 2008.05.07. 17:10:38

Hope, látom feleszméltél, mint a Rendőrakadémia akárhányban a főgecik a Kék Osztriga bárban :D

butatót 2008.05.07. 17:14:00

gyurmalány 2008.05.07. 13:58:29

"meredisz kifejezetten szép volt."

Remélem, azóta már rendbejött a látásod ;). Akik meg Yangot fikázzátok, képzeljétek el, hogy valmi qrva komoly bajotok van, amit fúrni-faragni-operálni kell. Kinek a kezébe adnátok a szerszámot az 5 "fiatal" közül? Na ugye...

kamarti 2008.05.07. 18:19:12

nekem meg az jutott eszembe, hogy péel ezzel a sorozattal kapcsolatban az orvosi hitelesség kérdése fel sem vetődik. és nem azért, mert annyira vitathatatlan a dolog, hanem mert annyira jelentéktelen tulképpen, hogy ez egy kórház...
na mindez ott ugrott be, hogy "egy anya megérzi, hogy az ő gyereke-e". megértettem, hogy ez a vonal meg az Izzi vonal kellene, hogy erősítse egymást - de könyörgöm, dns???? he??? na nemár, hogy benéz a torkába, nincs mandula? akkor megvagy! ez bosszantóan nevetséges volt

kamarti 2008.05.07. 18:21:38

... pedig én általában nem vagyok szőrszálhasogató antifikcinárius, de ennél a pontnál most bedühödtem, miért is nem alszom inkább...
(aztán meg azon, hogy megint sikerült mindent ellőni a következő hétről, péel ki-kivel viszonylatban is)

ovits 2008.05.07. 19:11:53

kamarti 2008.05.07. 18:19:12

Amikor benézett a nő szájába, még nem is gondoltam, hogy "dns mintát vegyél te szerencsétlen, ne a manduláját lesd!!!", de amikor a mámi benyögte, hogy ő érzi, hogy ez nem lehet az ő kicsi lánya, mert az anyák megérzik, na akkor már -pedig általában nem szoktam a tvhez beszélni- kitört belőlem, hogy: "DNS mintáról még nem hallottál? Te idióta!!!"
Aztán Meredith arca sokkolt, és el is felejtettem ezt a "kis" malőrt.

mókus 2008.05.07. 23:12:41

érdekes, hogy mare winningham milyen kislányos volt a st. elmo's fire-ben anno, most meg.. de most sem olyan idős. Szerintem meredith nővére lehetne inkább és nem az anyja.
ellen pompeo ugyanis negyven éves..

Dennis Moore 2008.05.08. 08:49:28

Szeretném úgy kezdeni, hogy ez csak az én véleményem, de EZ AZ, AMI ANNYIRA UNALMAS már minden héten: sixx ír egy „de unalmas volt ez a rész is, Meredith egy picsa és de jó nő ez az Addison” hogyvoltot a Grace klinikáról, aztán jön egy csomó ajnározó komment, hogy annyira szar ez a Grace klinika, de a sixx annyira jó hogyvoltot írt róla. Apám!! Tudom, hogy ízlések és pofonok, és igazából parttalan ez a vita, mert mit értek én ezekhez a dolgokhoz, de a BSG-ről sosem volt ilyen hogyvolt (amit meg egyébként én nem csipek, de nem is írkálok kommenteket a hogyvolt-jához, amit tudom, már nem sixx ír) Egyébként kedvelem sixx írásait és stílusát, de ha ennyire unja, adja át valaki másnak. Annak idején a Prison Break hogyvoltokról is látszott, hogy nem szereti, mégis jobbak voltak a hogyvoltok. Szerintem.

Johnny336 2008.05.08. 09:30:33

A PB hogyvolt tényleg jobb volt. Ez a hogyvolt tényleg gyenge volt.
Továbbra is candyperfumegirl a király(nő) hogyvolt írásban :)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.08. 09:43:42

jogos, ez most igenigen szar lett, különösen azért, mert belefáradtam egy kicsit a felhalmozódott melóba. majd összeszedem magam.

butatót 2008.05.08. 12:07:36

Johnny336 2008.05.08. 09:30:33
"A PB hogyvolt tényleg jobb volt. Ez a hogyvolt tényleg gyenge volt.
Továbbra is candyperfumegirl a király(nő) hogyvolt írásban :)"

Ezt miből gondolod? Csak nem EPIFÁNIÁD volt ? :DDDD

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.05.08. 12:14:53

emberek, ez a sorozat pont a picsogásról szól
meg a párhuzamosságokról: hasonló_mégis_más_ról


meg a jólmegírtságról (lehet megkövezni)

butatót 2008.05.08. 12:17:16

Dennis Moore 2008.05.08. 08:49:28

Ez szerintem bonyolultabb annál, ahogy írod, legalábbis az én esetemben. Az előző posztnál írtam, hogy
1. mindig megnézem a filmet ill. olvasom a hogyvoltokat, mivel (bármennyire is nem értem, hogy miért) érdekel a dolog.
2. ha józan ésszel belegondolok, szar, tartalom nélküli picsogás az egész és szégyellem az 1. pontban leírtakat.
3. az 1. és 2. ellentmondása teljesen felborítja a szellemi egyensúlyomat, a problémát csak egy megfelelően megírt hogyvolt képes feloldani, amiből egyrészt megtudom, hogy mi történik (mert tudni akarom :), másrészt megerősítt abban, hogy milyen vacak is az egész.:)

Te a farkasbab-gyűjtő Dennis Moore vagy egyébként?

Dennis Moore 2008.05.08. 14:05:57

Yamamoto Isoroku

1. Nem állítottam, hogy ez nem bonyoult, és biztosan nekem van igazam, ezért írtam oda (2x!!) hogy szerintem. Sőt még azt is, hogy nem vagyok egy szakértő.

2. Hány részt kell megnézned ahhoz, hogy teljesen megerősítsd magad abban, hogy ez számodra ez egy vacak.

3. Hát nem én magam vagyok a farkasbab gyűjtő Dennis Moore, de ő volt a névadóm.

Colette 2008.05.09. 07:25:24

Én nem bánnám, ha sixx is írna House-hogyvoltot.

Patti93 2008.05.26. 20:45:14

Amúgy jól gondolom, h Elizabeth Reaser több GA részben is szerepelt, más szereplőként? Most nemtudnám megmondani melyikben, de láttam mindet eddig, és határozottan ismerős...
süti beállítások módosítása