Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rock of Love 2x09 - Going to Ex-tremes

2008. május 06. 21:51 - sixx

Régen nem volt hogyvolt Bretről, a parókás rokkerről, aki egy házban lakik egy rakás elmeháborodott nőszeméllyel, de most itt vagyunk ismét, mégpedig azzal az epizóddal, amiben visszatér Heather, a "dicksucker whorebag" kifejezés megalkotója, és a még versenyben lévő ribancok szembesülnek a múltjukkal, amiben lehet egy rakás törvénytelen gyerek, elvonókúra, fiatalkolri kurválkodás, és súlyos nemibetegség is, meglátjuk.


Reggel van, Bretmail érkezik, és kiderül, hogy a) ma este elmegy valaki a házból, b) jönnek az exek. Itt van Destiney ex-férje, egy meglepően normálisnak tűnő fazon, Jessica ex-faszija, egy tahó faszkalap, Megan egykori udvarlója, aki a saját kocsmáját promótálja a pólóján, Ambre legjobb barátja (mert egyik exe sem volt hajlandó eljönni a műsorba), végül a hab a tortán, Daisy korábbi csávója, egy testépítő és Kid Rck szerelemgyereke, atlétában, hajkendőben, pinaszakállban és félrecsapott kalapban. Ha már tetszett borzalmat látni, azt meg kell szorozni ezerrel, hozzátenni mondjuk valamelyik műrokker Hooligans-tagot egy nagyon ropssz napján, és másfél kiló Nerobol elfogyasztása után - így kapjuk meg ezt a gyökeret. Mellékelünk képet is, még jó.

A végén megjelenik Heather, a tavalyi döntő vesztese, akinek kurvára drukkoltunk, mert egy állat volt a csaj, egy percig sem akart más lenni, csak egy bulis táncosnő, aki szerelmes volt Bretbe, és kész. A nyertes Jen szerint is jobban illett Bretthez, mint ő, de hát kellett a dráma meg a szakítás az első évad után, hogy legyen nekünk második, yeah. Heather azért jött, hogy míg Bret az exekkel elmegy valahová, és megpróbálja kideríteni, ki, milyen nemibetegséget kapott el a luvnyáktól, ő a csajokból szed ki minden infót, amit csak lehet. Mivel ezt Heather csak úgy tudja elképzeli, hogy a csajok fürdőruhára vetkőznek, és atomra isszák magukat, nagyon vicces órának nézünk elébe.


10 perccel megérkezése után a nők tökéletes rokkerkurvákká vedlenek át, mindenki iszik, táncol, Destiney pucéron cigánykerekezik majd, Jessica meg annyira szétissza az agyát, hogy darabosat hány szanaszét a házban. Mindez majd később, mert Bret elviszi az exeket egy szivarklubba, ahol senki nem szól egy szót sem, és nem is szivaroznak (vagy legalábbis a vágók ezt érzékeltetik), és Bret ki is jelenti, hogy ez nem úgy kezdődik, ahogy ő akarta, mert semmi újat nem tud meg a csajokról. Nehéz ez. Megan exe egy gyökér, mert kijelenti, hogy a csaj végül is csak azért van itt, mert a karrierjét építgeti, sőt, már volt egy másik realiytben is (Beuty and the Geek) és meg is nyerte. Hoppá.


A csajok kezdik az ivás-pucér cigánykerekezés-egymás hátbadöfése programot, Megan bevallja Heathernek, hogy már volt egy tévéműsorban, és lekurvázza Destiney-t, aki már járt egy rokkerrel, Nikki Sixx Brides of Destruction nevű zenekarának dobosával, azaz egy grupie. Heather, ha így folytatja, mindegyiket kicsinálja, ami annyira nem is nagy baj, go Heather! Bret tovább kérdezgeti az exeket, Destiney-ről ugyanaz derül ki, mint a házban, Daisy atlétás embere meg zenész, és a csajjal egy zenekarban tolta, de már nem dugja, mert Bret ezt is megkérdezte. A szivar nem jött be, irány egy étterem/kocsma, hátha ott hall valami jót.


Megan a házban közben Jessicát szúrja hátba, mert Heather előtt kijelenti, hogy a csaj (asszem közgazdász mellesleg) nem alakalmas a rokkeréletmódra, mert túl naiv és ártatlan. Jessica erre elkezd vedelni mint az állat, és Heathernek mindenkit bemárt, királyság. Daisy sír, mert van valami, amit nem mondott el Brettnek, és most be van tojva, hogy majd Charles, az atléták réme elpofázza a nagy titkot: ugyan nincsenek együtt, de egy házban élnek, mert (Daisy szerint) Charles-nak nincs pénze, ő meg nem dobta ki, mert rendes. És ez két éve megy, de nem dugnak. Csak egy ágyban alszanak. Heather hitetlenkedve csóválja a fejét. MUHAHA.


Heather Megannal és Destiney-vel is dumál egy az egyben és elmondja nekik, hogy Daisy még mindig a faszijával lakik, mire Megan arca felderül (azaz egy újabb arckifejezést talál az eddigi egy mellé) és beszól, hogy ez kurvajó, mert akkor a felfújt szájú gnóm távozik. Na persze majd ha a producerek is így gondoljék, babám, akkor. Bret italozik, zabál és videójátékozik a faszikkal és próbál javítani a helyzetén, azaz infót kiszedni a csajokról, különösen Daisy-ről. Charles tartja magát, és nem mond semmit, ez rendes tőle.


Közben otthon Jessica szétcsúszik, mint Shilton, a debreceni Videó presszó egyik rezidense, és totál állat részegre issza magát, aminek a vége sugárban hányás, falfehér arc, kézremegés, és a visszatérő Bret ölébe okádás. Ezt Bret is értékeli, mi meg nevetünk, mert ezt akarják a vágók és a producerek. A faszik és a csajok a kertben dumcsiznak egy sort, Megan megtudja, hogy az ex-faszija csak azért van itt, hogy a bárját reklámozza, és ettől kikészül, ami szöget üt Ambre fejében, miért van ettől annyira kikészülve a csaj? El is fogja mondani Bretnek, van rá egy söröm. Daisy közben sír egy sort, ami azért szar, mert amúgy sem lehet érteni mit mond, ha közben üvöltve bőg, akkor meg végképp reménytelen a helyzet.


Heather elmond Bretnek mindent, és szerinte Megan csak a tévé nyújtotta lehetőségek miatt van itt, de jó a csöcse. Daisy egy kurva, aki a faszijával lakik, Jessica nem fogja bírni a rokkeréletmódot, Destiney egy nagy groupie, Ambre meg öreg. Heather rulez, csak azt nem mondja éppen, hogy válassz engem Bret, én vagyok a tökéletes nő neked! Megan mindeközben a konyhában panaszkodik tovább Ambre-nek, és próbál sírni, de az istennek nem megy. Nem jön a könny, csak a hangja torzul, annyira nevetséges az egész, hogy ihaj. Bret a szobájában Heatherrel, akit biztos meg is dugott., de ezt nem mutatták, csak azt, hogy nagyon töri a fejét ezen a "Daisy-Charles egy ágyban alszanak, de nem dugnak" dolgon.


Ambre természetesen elmondja Brettnek, hogy Megan bőgött az exe miatt, amitől Megan is bajba kerül, bár Daisy helyzete még szarabbnak tűnik. Bret ideges lesz (ő mondja), és behívatja Megant, akivel nem tud úgy beszélni, hogy ne a csöcsét nézegetné, de mindent megpróbál. A kérdés, miszerint Megan még mindig szerelmes-e a gyökér faszijába, nem lényeges, mert a csöcsök ott lebegnek a feje előtt. Jön a kiszavazósdi, a végére marad Jessica és Megan (meglepetés, miért kapott passt Daisy?), és Megan lesz az, aki megy. Ezt sajnos elég nehezen tudja feldolgozni, rázza a fejét, és úgy tesz, mint aki sír, de elég nevetséges a dolog. Bye-bye Megan.

Címkék: rock of love
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2008.05.07. 02:04:02

Nem tudom követni, de lehet, hogy nem is lehet és nem is érdemes, így aztán meg sem próbáltam.

Flankerr 2008.05.07. 06:32:38

Én viszont minden percét élvezem úgy, hogy egy másodpercet se láttam belőle..:) Keep up the goos work sixx!

mókus 2008.05.07. 23:13:43

mondjuk biztos kikészülnék ettől a sok csajtól

nekem női szemmel a bret nem jön be, az életmódja dettó

gastro, missing in action 2008.05.08. 14:03:34

Én előbb olvasom, aztán meg nézem:-DDD
Király a só is , meg Sixx barátunk másodközlése is... "..and that's what really turns me on!" :-DDDDDD

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.05.08. 14:39:09

basszus, amikor nézem, akkor nem röhögök olyan jókat mint itt.

sixx,
pls gyorsan tedd ki a következőt. A következő rész előzetesében volt egy akkora poén, hogy normális ember nem bír vele egy hetet várni...

gastro, missing in action 2008.05.08. 15:19:00

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.05.08. 14:39:09

Wassagoinon?!?!:-DD

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.05.09. 07:19:21

Ambreről kiderül egy fontos információ a House of lying keretében, amitől Brettnek simán leesik az álla.
süti beállítások módosítása