Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Drót 1x12 – Durvulat

2008. május 06. 11:05 - sélli_

Az előző rész tartalmából: A BÜFIsek a fél baltimori rendőrséggel karöltve a Kima féle támadás után nyomoztak; sikerült Wee Bay, és Kisember személyében azonosítani a támadókat. Burrel, és a rendőrfőnök hisztijének folyományaként a fél várost lerazziázták a helyi erők, melynek zsákmányát a 6 órás bréking nyúzban be is mutatták iziben. Kima állapota nem változott semmit, még mindig kómában hagytuk ott a kórházi ágyon feküdve. A kórházban kezdünk, ahol Daniels érkezik a folyosón ácsorgó Jimmyhez viszonylag friss hírekkel: Kimát stabilizálták, de még mindig semmi javulás. Jimmy azóta is folyamatosan depressziós, és picsog mint egy 6 éves óvódás. Daniels próbál egy lelki fröccs keretén belül ráhatni, hogy szedje már össze magát, vagy legalább húzzon vissza dolgozni, mert a Barksdale banda még mindig szabadon van, ám Jimmy konkrétan az ügyet is leszarja, olyan lelkiismeret furdalása van, és feladni látszik a nyomozás folytatását.

Gödör: Dee aggódik, mivel olyan kevés anyaguk van, hogy délre kifogynak a cuccból, és Stringerék sem veszik fel a telefonokat, hogy utánpótlást tudjon tőlük kérni. Ebben a pillanatban érkezik az emlegetett szamár, aki se bú, se bá, azonnal elkéri a fiúk csipogóit. Sík idegbeteg, és már sorolja is az új szabályokat: nincs több csipogó, nincs több vonalas telefon! Ad két mobilt Deenek és Bodienak, hogy ezentúl csak, és kizárólag ezen kommunikálhatnak, valamit két telefonszámot, az egyik az utánpótlás-, a másik vészhelyzet esetére. Sting már éppen elindul, mikor Dee csendben megjegyzi, hogy kellene egy kis anyag, mert mindjárt kifogynak,  erre String benyögi, hogy mégis honnan, mikor a rendőrség kipakolta a főrejteket, és rohadtul semmijük nincs.... muhahaha!

Bunker: Freamon éppen Shardene látását fixálja egy kontaklencse segítségével, -s lőn világosság – mikor érkezik Jimmy, akinek úgy látszik mégis használt kicsinykét a Daniels féle hegyibeszéd. Csüggedés a köbön, ugyanis már két napja se telefon, se csipogó, reggel óta még egy nyamvadt üzenet sem. Prez éppen kiküldetésben Annapolisban, az állami pénzügyi jelentések beszerzését illetően, ugyanis Avonék pénzének lába kelt... Mi a megoldás?: Taktikát kell váltani, itt jön Freamon B terve: és bemutatja Shardenet Jimmynek, aki ezek után nem csak a fülük, hanem a szemük is lesz. Trójai faló rulez! Ugrunk Avonékra, aki a változatosság kedvéért idegbeteg a rendőri rajtaütések következtében bebukott drog miatt - hiába, nehéz a gengszterek élete- illetve amiatt, hogy most már ezer százalék, hogy az Ő bőrére utaznak. Levy a genya, a nyugalom élő szobraként veti fel, hogy mostantól az a feladat, hogy minden olyan dolgot, amibe belebukhatnak hatástalanítaniuk kell. Papír, ceruza elő, írjunk listát: mivel elkapták Orlandót, valószínű, hogy mindent kipakolt a klubbról, bár nincs Avon nevén, nem hozható vele kapcsolatba. Avon fogja a fejét, hogy juthattak idáig. String mintegy mellékesen megjegyzi, hogy a bajok akkor kezdődtek, mikor Deere nem tudták rábizonyítani anno a gyilkosságot, illetve mikor kinyírták Gantot, az ügy tanúját. Ami még függőben maradt az ügyből nem más, mint a biztonságiőr nő, aki visszalépett a vallomástól, de attól még veszélyes lehet...!

Burrel irodája: Daniels a szokásos rapporton, a pillanatnyi téma: a halott drót. Daniels nem hajlandó csak úgy beadni a derekét, és jön a már egyszer bevált taktikával: még 9O napra szóló bírósági engedélye van, amit ki is akar használni. Burrel röhög, csak tessék, ha három hónapig ott akarnak ücsörögni az üzemen kívüli vonalak előtt, hajrá - de ehhez nem kell annyi ember, ami eddig volt. Tehát a deal: kér vissza két embert – Sydnort és Santangelot- a maradékkal, meg sok sikert kíván!. Váltunk Rhondára, aki szintén rapporton a főnökénél: beszámol a Barksdale ügy állásáról: süket telefonok, de van egy poloska a didibárban, amit még tudnak használni. Főnöke csak hümmög, és ezen kívül mit csinálnak még? Átnézik a baltimori politikusok kampányainak pénzügyi jelentéseit? Rhonda csak pislog, nem ért semmit – nem csoda, neki senki nem szólt- és már kezdene mentegetőzni mint az őrült, ám főnöke hamar leinti, majd a félreértések elkerülése végett átad egy aktát az újraválasztási bizottságának bankszámlájához kapcsolódó csekkekről. Ezek bizonyítják, hogy a támogatók pénzét visszaküldték... 45OO dollárt... szóval ha már vizsgálódnak, akkor ennyivel szolgálhat az irodáját illetően. Rhonda elveszi az aktát, és továbbra sem ért semmit: ilyet sem láttott még: politikusok pénzt adnak vissza! Höjj!

A következő rapporton lévő emberünk Dee, aki Avonnál -Stringerrel karöltve- feszül. A faggatózás tárgya Wallace, aki miatt aggódnak a fő gengszterek. Mégiscsak kibukott anno a Branden gyilok miatt, ezért veszélyes lehet rájuk nézve. Dee nem érti miért akarnak vele ’beszélni’, és tereli a témát ahogy kell, nem lesz ebből probléma, a srác már kiszállt a buliból, és elhúzott vidékre. Avon azonban keményít, mi az hogy kiszállt a buliból? Dee sem hülye, tudja mit jelent a ’csak beszélni akarunk vele’, ezért nyomatékosan biztosítja a fiúkat, hogy Wallace rendben van, és ha még itt is lenne, akkor sem jelentene gondot, csak hagyják békén a fiút! Az irodából távozó Deeről váltunk az előtérben smkinkelő Shardenre, aki már terv szerint béjje van drótozva, innen tovább a bár előtti furgonban ücsörgő Freamonékre, akik hallgatják az egyenlőre még érdeklelen klubb-béli beszélgetést. Shardene hamarosan elindul haza, a furgonosok pedig egynlőre nem túl vidáman ötlenek a továbbiakról, mivel csak morzsákat hallottak. Az IGAZI duma, ami nekik kell, az irodában folyik, oda pedig Shardene még alapos indokkal is csak két percre tud bemenni. Pár perc múlva beeseik az furgonajtón a didikirálynő, aki hisztériás rohamot kap, nem egy képzett beépített ember, és kéri, hogy azonnal szedjék le róla a drótot, mert nem képes ezt mégegyszer végigcsinálni. 

Éjszakai utca: helyszínelőkkel kiegészített járőrökhöz ugrunk, akik egy női holttest felett elmélkednek: az áldozat egy fegyvertelen biztonsági őr, aki egy fejlövéssel fekszik az árokparton... A hír másnapra eljut is a BÜFIsekhez, akik szintén nem értik:  miért kellett a Dee ügyhöz kapcsolódó biztonságiőr nőt megölni. Mert rájöttek, hogy nem viccelünk - szól Bunk! Először a telefonok, most meg ez a gyilkosság: realizálódik számukra, hogy Avonék megkezdték a nagytakarítást, és minden hidat fel akarnak égetni maguk körül. Bunknak erről jut eszébe: mi van a fiúval? Daniels lesápad, majd elmondja, hogy levitték a nagyihoz vidékre, mert az volt a terv, hogy az esküdtszék csak később hallgatja meg, közben jött a Kima ügy és mit van mit szépíteni: a srácról megfeledkeztek. Őrült telefonálgatás indul: hívja a helyieket, hogy mi a hályzet, ám azok egyenlőre nem tudnak mit mondani.

Másnap reggeli Gödör: a napon sütkérező Bodie kiáltása harsan: nézzétek már ki van itt! A vidéki nigger haverunk visszatért! Indul az örömködés: megjött Wallace! Rövid beszámoló a vidéki életről -némi aggódó Dee arccal kiegészítve-, majd vágjunk is a közepébe: Wallace szeretne visszajönni ’dolgozni’. Az nem olyan egyszerű -kontrázik Bodie, ha újra akarod kezdeni, akkor lentről kell újrakezdened. Kiszálltál a játékból, megfutamodtál egy kis vértől, a helyedet már betöltöttük. Dee, mint rangidős elhívja egy kis négyszemközti beszélgetésre Wallacet, majd vázolja a szitut: nem fest túl jól, hogy kiszállt, most meg vissza akar jönni, és különben is, ez nem neki való meló. Wallacenak azonban honvágya van, itt nőtt fel, ez az otthona, itt vannak a haverjai. Dee  bármennyire is próbálja, nem akar megértő lenni: ha egyszer ebbe belekezdett valaki nincs ki-be szállás, nincs spicliskedés, nincs más, csak ők. Végül 15 perc szájkarate után úgy látszik: Wallace is back in the game.

Bunker: az asztalon félőrült módjára táncikálva üvöltöző Hercbe botlunk, aki igen vidám a sikeres vizsgája miatt. Meg is osztja boldog-boldogtalannal a jó hírt: ’Hauk rendőrőrmester szolgálatra jelentkezik! Egyetlen szívfájdalma, hogy társa a kínokban, Carv kiképzésen van, ezért egy hetet kell várnia, hogy szétszívassa a hírrel barátját. Freamon röhög: a jó Isten segítsen minket ezután!  Az örömünnepet telefon szakítja félbe: a vidéki kollégák a vonal túlvégén: Wallace két napja lelépett a nagyitól.... Fákkk! Váltunk a Gödörre, ahol még mindig nincs cucc; a sarokra begördül Stringer a süvölvényes járgánnyal, majd int Bodienak, hogy beszélni akar vele. Nukák? Beszállás után Stringer nem szarozik sokat, egyből rátér a lényegre: mi van a fiúval? Bodie csak csóválj a fejét, ugyan, az csak egy kis lúzer senki, Dee mégis visszavette az üzletbe. Stinger megpendíti a kiakadós Branden sztorit is, amire Bodie csak ráerősít: nem való neki az ilyesmi, egy gyenge kis gyerek! Tényleg? - kérdez vissza String, és te? Neked való az ilyesmi? Bodie csak bólint, és megmutatja a fegyvernek látszó tárgyát, a pólója alatt... nem túl ígéretes.

Esti Bunker: Daniels mindenkin Wallacet keresi, de senki nem hallott, nem látott semmit. Megnézték az anyjánál, minden második sarkon őrszem, egyenlőre nincs hír. A BÜFIsek ha már így összegyűltek érzékeny búcsút vesznek Santangelótól – egy élmény volt, mint mindig! Gud luck, Santangelo! A többiek vissza a melóba: Freamon újabb villantása következik: beszerválta az Orlando`s alaprajzát, plussz a mellette lévő házét! Javaslata: be kellene juttatni egy mikofont az irodába száloptikával megspékelve, az egyetlen bibi, hogy nem tudják melyik Avon irodája. De ezért van itt Shardene, Ő fog segíteni bemérni az iroda pontos helyét. Ötletek? Mindenki kussol... szóval senki! Na jó, -szól az öreg- adjatok egy vonalzót meg egy madzagot...

Másnap reggeli Gödör: Bodie Poottal napfürdőzik a narancssárga kanapén, és nagyban beszélgetnek Wallaceról, Stringerről, a spiclisségről, és az ezzeljáró következményekről. Poot nem lelkes, de Bodie rövidre zárja a témát: A főnök kiadta a melót, megcsináljuk, vagy cseszhetjük! Bunker: Rhonda érkezik a főnökétől kapott aktával Danielshez: láttatok már ilyet, hogy politikusok pénzt adnak vissza?! Nem? Mert én sem!  Bármit is csináltatok, a főnökömet halálra rémítettétek!  Daniels behívja Freamot, hogy megossza vele ezt a jó hírt, plussz hogy megkérdezze, ez Avon pénze-e. Az államügyésztől kapott aktában ugyan Eastsidei címek vannak, de nem tudják pontosan hogy köthető-e Avonhoz vagy sem. A távozó Rhonda a gyakorlatozó Shardenebe botlik, akinek két bokájára egy 1 méter hosszú zsineg van kötve, és sétál faltól falig... Freamon, te vén róka, TE!!! Esti Orlando’s: a sztipbárban műszakot kipipált didikirálynő egyből ugrik is befelé a megfigyelő furgonba, és hozza a friss, ropogós infókat: az épület alaprajzán rábök Avon irodájára, majd mondja a paramétereket: a lépcső 30 lépésre van előről, 24 lépcsőfök, aminek a tetejétől 8 lépés az öltöző, plussz 10 lépés az iroda. Szupppeeer! Az épület harmadik emelete üres, onnan lehet ’bemenni’. Hát akkor lássuk: Daniels, Freamon és Herc beirányozzák magukat a helyszínre egy ütvefúróval. Herc ezerrel tolja a fúrópörgetést, ám Freamon rászól, hogy tán hajnali fél háromkor lehetne kicsit halkabban is. Herc fúr, Freamon instruál, és 5 perccel később voilá: kész a bekamerázott Avon iroda.

 

Ezzel párhuzamosan: a Wallace hazatérését ’ünneplő’ Bodie-Poot-Wallace trió érkezik haza az esti mókázából. Amint belépnek a lépcsőházba Wallace a gyerekek után kutat, ám sehol senki. Ja, hogy bújócskázósat játszunk,oké. Poot és Bodie követik a kutakodó Wallacet, de nem szólnak semmit, csak össze- összenéznek. Poot megáll félúton, de Bodie int neki a fejével, hogy mozduljon már; végül Ő is felbaktat a lépcsőkön. Ajaj!!! A Felső szintre érve, még mindig sehol senki, Wallace már kezd mérges lenni. Átkutatja a szobákat, és nem talál semmit, csak Kisember discmanjét...! Megfordul, de Poot és Bodie elállják az ajtót... Bodie előveszi a fegyverét, ám Wallace még ekkor sem ért semmit! Csak néz, hiszen a haverjaim vagytok! Bodiet ez nem érdekli: maradtál volna vidéken! Wallace kezd bepánikolni majd pityereg, ami miatt Bodie mégidegesebb lesz: légy férfi, ne sírj itt mint egy kisgyerek. Wallace sír, Bodie keze remegni kezd... ekkor elfogy Poot türelme és ráüvölt Bodiera, hogy csináld már!!! Bodie lő... Wallace összeesik... Poot elveszi a fegyvert, és Ő is rálő Wallacera, hogy biztos legyen: a feladatot elvégezték. Majd visszaadja a pisztolyt, mintha mi sem történt volna elmennek...

Reggeli Orlando’s kontra a száloptika monitor előtt figyelő Freamon Prez duó. Kép is van, hang is van juhhhéj! Egyenlőre pakolászó és beszélgető embereket látnak, reméljük lesz jobb is. Miazhogy! Kicsivel később Avon is beszáll a pakolásba, és az ott lévő Deet kéri, hogy menjen el New Yorkba, mivel teljesen kifogytak: fel kell tölteni a készleteket. Dee nem túl lelkes, de Avon csak benne bízik, tehát akkor muszáj neki mennie. Mégis menniy áru? Amivel a tornyokat és a gödröt tartani tudják. Mikor? Ma este! Bérelt autó, semmi puccparádé, minnél kevésbé feltűnő, annál jobb! A monitor túlvégéről Framon már tolja is a brékót: CSÚNYA NAGY KAPÁS VAN! Ezzel párhuzamosan Poot az egyik helyi lyánykát kéri meg, hogy telefonáljon be a rendőrségre ’döglött állatot láttam az egyik házban’ sztorival. A hamarosan kiérkező Bunk pedig megtalája a vérbefagyott Wallacet. Rohadékok, kinyírták Wallacet (is)!

A BÜFIs akciócsoport nagyban készül Dee esti attrakciójára, Sydnor Herccel, Daniels Jimmyvel párban figyelik a kikölcsönzött autót. Jimmy remek kapcsolata a szövetésgiekkel ismét gyümölcsözik: egy hétnyelven beszélő-, műholdas nyomkövetőt szednek elő egy varázsdobozból, majd aktiválnak be Dee autóján. Ekkor jön a telefon Bunktól: Wallacet megölték. Fákkk! Eközben a Freamon Prez duó tovább folytatja a megfigyelést az Orlando’sról. Prez kajál, Freamon figyel, ez az igazi csapatmunka. Prez a kajálása végén kidobja az újságpapírba csomagolt maradékot a Freamon melleti kukába, mikor Freamonnak szemetszúr a dzsuvás újság egyik szalagcíme: ’Rehabilitációs projekt 250 millió dollár fejlesztési segélyként’... Vissza a megfigyeléshez: az esti műszakban Jimmy és Daniels. Persze minketten kivannak Wallace miatt, főleg hogy így Stringert már nem fenyegeti a börtön. Hamarosan befut a célszemély, aki frissen mosott, vasalt csíkos pólójában bevágódik az autóba, hogy New Yorkba kiránduljon némi anyagért. Na, akció lassan indul: csak semmi közvetlen megmozdulás, nehogy észre vegyék őket: majd a műholdról követik az autó útját.

Nemsokkal később: Dee egy igazoltatás kellős közepén: eleinte még vidáman fenyegetőzik holmi ügyvéddel a járőrnek, ám korai az öröm: a kamera rögzítette, hogy 11 után pár perccel ráhajtott a hídra, majd 35 perccel később ugyanarra visszafelé. Ilyenkor felmerül a kérdés: miért vezetett New Yorkig, ha fél óra múlva visszament? Szal, kérem szálljon ki az autóból, és mutassa a kezét. No, Dee autóból ki, motozás, miegymás, ekkor fékez egy fekete autó a járőr kocsi mögött: Daniels, Jimmy, Sydnor és Herc megittasult orcával figyeli az intézkedő rendőrkollégát. Kapitányság: Dee ücsörög a kihallgatóban, no nem sokáig, mert érkezik Jimmy és Daniels némi bájcsevely végett. Emlékszel rám?- kezdi Jimmy. Dee már bele sem kezd a beszélgetésbe, csak egy ’ügyvédet’ böffenéssel válaszol. Leszarom, hogy keménykedsz, kontrázik Jimmy, ám Dee sem ma kezdte: Levelet ne írjak? Mielőtt egymásnak esne a két okos, Daniels közbeszól: itt most más a helyzet, lekapcsoltunk egy kiló anyaggal! Persze nem a te hibád hogy elkaptunk, nem miattad volt. De akkor honnan tudjuk? Nem érdekes, úgyis téged fog hibáztatni mindenki, és te fogsz ülni. Dee azonban marad a ’csak az ügyvédemmel vagyok hajlandó beszélni’ monológjánál. Jimmy és Daniels elindulnak kifelé, mikor Jimbó megfordul és foghegyről odaveti, hogy ja, egyébként Wallace haverodat megölték, tudtál róla? Paff!

Ugrunk a Barksdale familyre, ahol Dee anyja vöröslő fejjel kéri számon Avonon, hogy miért kellett egyedül elküldenie egyszem fiacskáját. Avon sajnálkozik egy sort, de ez nem nyugtatja meg Briannát, ettől még nem kerül ki Dee a sittről. Csak remélni meri, hogy Levy kihúzza a szarból! Avon nem az a fajta, akivel csak úgy üvölteni lehet ezért egyből visszadobja a labdát: tetszik az autó amivel jársz, ugye? Meg a ház amiben laksz, meg a ruhák amiket hordassz? Rávilágít: mindannyian sokat veszíthetnek ezzel, erre emlékeztesd ha beszélsz vele! Dee anyu, még a feltételezéstől is rosszul lesz, az Ő fia, tudja mi a dolga! Beszélő: Stringer Levyvel felszerelkezve Deenél, akinek azért csak elültette Jimmy a bogarat a fülébe: egyből azzal kezd, hogy nem Ő cseszte el. Stringet ez nem hatja meg, tényleg, akkor kicsoda? És miért vagyunk itt? Levy hogy tompítsa a feszültséget, arra kéri Deet, hogy az óvadéki tárgyalásig tartson ki, és ne mondjon semmit. Ki fogják őt vinni. Aha, oké, és aztán mi lesz? Ja, és hol van Wallace? Csönd. Hol van a fiú? Csend.... Csak azt akarom tudni hol van Wallace!- üvölt Dee, de semmi válasz. Dee itt totál megmakkan, és közli, hogy nem akarja, hogy Levy legyen az ügyvédje, és egyfolytában csak Wallace holléte felől kérdez, de nem válaszol neki senki...

Úgy látszik ez egy ilyen rész: Daniles már a huszonharmadik Burrel fejmosáson. A főnöknek már a töke tele az üggyel, végleg le akarja zárni, de Daniels újfent nem akar engedni a 21-ből, és ragaszkodik a poloskás továbbbfigyeléshez. Ja, ha már szóba került a poloskás megfigyelés, Burrel ezért is lecseszi, ám Danielsnek az arcizma sem rebben: miért, a spiclije úgyis tájékoztatja mindenről, nem? Megy a húzd meg-ereszd meg, minjdenki fenyegetőzik ahogy erejéből telik. Mivel nem jutank semmire, Burrel a nehéztüzérséghez nyúl: elővesz a fiókjából egy aktát, amik a Danielsről szóló FBI jelentéseket tartalmazzák... hoppácska! Ezek bizonyítják, hogy hirtelen jutott sok pénzhez, és azt is hogy kitől. Választási lehetőségként felvetődik: vagy lezárja az ügyet, vagy kicsinálja. Daniels pókerarce meg sem rezzen a vádakra: sok sztori kering ahonnan jött... nem az övé az egyetlen! Különben is, ha Burrel akarta volna, már kicsinálhatta volna, de nem tette. Egyet azonban biztosan tud: a deputy semmitől nem fél jobban, mint egy negatív cikktől, szóval, minden jó ha a vége jó: amig engedélye van a lehallgatásokra, az ügy nem áll le! ZSÍRkréta!

Nappali Orlando’s ajtó, ahol a SWAT kommandó készül kopogatni. A benti irodából Avon és Stringer halálos nyugalommal, röhögve követik nyomon a kamerákon kersztül a rendőri készülődést. A nyomorultak! Így takarítás után nem izgatják magukat túlságosan, még a széfben maradt 150 ezer dollár miatt sem. Levy telefonon megrendelve, majd bent találkoznak. Pofám leszakad! Érkezik a helyszínre Jimmy Danielssel, nincsenek elragadtatva a felvonuló páncélököl hegyektől. Eh, nem lesz ez így jó... minekez a felhajtás? Évek óta nem volt náluk fegyver, tök felesleges! Daniels és Jimbó autóból ki, majd ők ketten megcsinálják. És tényleg! SWATos főnököt elküldik a sunyiba, bekopognak az ajtón, és bemennek. Ez mekkora!!! Felmennek az irodába, hol a két ücsögrő gengszer már várja őket karba tett kézzel. Senki nem szól semmit. Avon felmelkedik a székről, és odanyújtja a csuklóját a bilincshez. Daniels rá is kattintja a muszáj karperecet, majd jön Stringer, szintén kéz hátratéve, nyújta, nyújtogatja, de senki rá sem szarik. Jimmy benyög egy ’Később találkozunk!’-at, majd a széfben talált két csomag pénzzel, és Avonnal a hónuk alatt kisasszéznak. Durvulaaaat!

Zárókörkép: Bunker: Freamon még mindig az újságkivágásos cikkel van elfoglalva, fel is biggyeszti a nagy kirakodó falra, a fotók mellé. Sydnor jön a hírrel: Bakrsdale bilincsben van! De se WeeBayről, sem Kisemberről, azóta sincs semmi hír. Freamon felrak egy ’letartóztatva’ papírkát Avon neve mellé, miközben Sydnor könnyekkel a szemében búcsúzkodik: Ez a legjobb ügy, amin valaha dolgoztam! Bye bye Sydnor! Rövid kapcs a Gödörbe: a szél lengeti a frissenmosott ruhákat, sehol senki, a narancssárga kanapé üresen búslakodik nagy magányában... Jövő héten innen folytatjuk!

                                   .
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aggódó · http://azengyerekem.blog.hu 2008.05.08. 19:42:35

Rohadt jó a sorozat!
Igaz pár évaddal előrébb járok, de akkora szövegek vannak benne, hogy csak na...

sélli_ 2008.05.09. 10:53:47

Nálam is top3-ban benne van! A szöveg is behalás, de amilyen karakterek vannak... Herc-Carv duó. Agyhalál! :)
süti beállítások módosítása