Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x12 - Looking Back

2008. május 02. 18:30 - Hartmann

A lányok valami hatalmas partira készülődnek, ott van szinte mindenki, sőt Marina meglepődésére Jenny is a meghívottak között van. Nem lehet eldönteni, hogy örül-e a dolognak vagy sem. Alice, a szőkeség, aki az előző részben folyton attól parázott, hogy terhes, végre fellélegezhet. Örömködik egy sort arról, hogy megjött neki, ezen meg Bette és Tina akad egy kicsit ki. Bette ismét nem megy bulizni, munkaügyek szólítják el, de Tina végre túljutott a mély depresszión, és majd kibulizza magát a párja helyett is. Az epizód címe is hamarosan értelmet nyer, mert amíg a lányok autókáznak a parti színhelyére visszaemlékeznek, hogy ki hogyan élte meg azt az érzést, hogy a saját neméhez vonzódik.

Elsőként Alice teszi meg, nála egy főiskolás zenekari meghallgatáson pattant el a heteróság húrja. A lány aki megbabonázta jelentkezett basszusgitárosnak, majd a szőkeség (aki akkor még barna volt) egyből rákattant a csajra, és a koncerteken, a színpadon sem kímélték egymást. Dana is megnyílik, hozzá képest szokatlanul bőven beszél a dologról. Neki egy tenisztáborban történt meg az első ilyen élménye, a nő később híres teniszező lett, ezért a kilétét örök homály fedi. A történet nem túl hosszú, és nem is nagyon romantikus, hamar véget ért a tábori románc.

Alice anyuja a soros a visszaemlékezésekben. Ő egy nagymenő pasas egyik partiján esett át a tűzkeresztségen. Előbb csak a medencében egymással játszadozó lányokat figyelte, majd hamarosan ő is kedvet kapott a dologhoz, és beszállt közéjük. A következő mesélő Shane, akinél ez a dolog már nagyon korán kialakult. Még a játszótéri időkre vezethető vissza. Don Juanita megosztotta vele a játékát, és a kiscsaj rabul ejtette a szívét. Mivel megérkeztek a díjátadó helyszínére, így nem tudjuk meg, hogy Tina hogyan emlékszik vissza a múltra, és arra sem, hogy Jenny mit oszt meg a lányokkal a viszonyáról Marinával. Danát meg elrabolja egy nő, akinek az a feladata, hogy kísérgesse, lesse minden kívánságát.

Bette közben igazoltan van távol a csapattól, ő továbbra is dolgozik. A munkamániás az munkamániás mindig, nem vetkőzheti le. Most és épp egy galéria átalakítását végezteti egy berendezőnővel, aki az ötleteivel, rámenősségével máris kezdi levenni lábáról Bettet. Ráadásul vacsora közben beszélik meg a további terveket, finomításokat, ami nemsokára átmegy múltelemzésbe, lélekápolgatásba. Ami sok jóval nem kecsegtet, mint tudjuk már.

A forgatáshoz összeszedték a világ szinte minden nőjét, mivel a partin csak úgy nyüzsögnek, a természetestől elkezdve, sebész által szabottakig. A nemek aránya egészen lesújtó, egy pasit sem lehet találni. Csakis bikinis, aligruhás lányokat, száz százalék, hogy az összes fellelhető, felfújható műanyag delfin is nőnemű. A partin folyik a sör, bor, mindennemű nedű, és Jenny egy kicsit kapatosan előadja élete történetét. Rengeteg vadidegen nő előtt, meséli el azt, amiről az előző 11 rész szólt. Mikor telefonon keresztül be akarna olvasni Marinának teljesen leblokkol az agya, de szerencsére gyorsan kisegítik, és előadják a téves számot hívtam sztorit. A segítségnek folyománya is van, hosszasan beszélgetnek, majd egy randit is megbeszélnek. Közben Danára folyamatosan rátapadva látható a hostess nőcske, aki úgy dönt, hogy nem lesi tovább Dana óhajait, inkább kiéli a sajátját, és gerincre vágja a teniszezőnőt, aki nem is nagyon ellenkezik.

Visszaemlékezés, utolsó felvonás. Tina meséje. Ő akkor még egy pasival járt, Bette pedig Alice-szal. Egyre jobban igazolódik a mindenki-mindenkivel teória. Egy galéria megnyitón találkozott először a mostani boldog pár, majd később sokszor összefutottak különböző művészeti rendezvényeken, mert Tina pasija nagy műgyűjtő és -értő volt. Szóval neki Bette volt az első, és egyetlen nő az életében, és nem is akar mást, mert boldog és szerelmes.

Be is jött amit várni lehetett, Bette és a tervezőcsajszi, a rész végére, eljutottak a heves csókpárbajig. Tovább nem is jutnak, mert Bette nem akarja, neki a munkája mellett csak Tina van az életében. A hazafelé tartó lányokhoz csatlakozik Tonya is, a hostess lány, aki az este folyamán megfektette Danát. Szinte rajongásnak nevezhető imádattal csüng Danán, minden szavát issza, egyetért minden mondatával. Nem lesz ez így hosszú életű. Alice persze az ilyen jellegű kétségeinek hangot is ad, de a barátnők nem értenek ezzel egyet. Majd meglátjuk.

Címkék: l
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.05.06. 16:08:26

Na ja, ebben a részben lép színre Tonya, a sorozat legellenszenvesebb karaktere. És milyen sokáig marad :-(
süti beállítások módosítása