Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x10 - Az út királynői

2008. május 02. 09:00 - leeann

David és Mikey a kajáldából jönnek ki és doki egy álmát meséli el, amivel Mikeyt próbálja rávenni arra, hogy végre döntsön, oda költözik-e vagy sem. Martin Luther Kingnek is volt egy álma, bár nem az, hogy egy pasi hozzáköltözzön, viszont hatásos volt annak idején, így ez Davidnek is bejöhet. Mikey megígéri, hogy hamarosan válaszol, de egyelőre kéreti magát, mint egy szűzlány. Linds némi bevezető után elmondja Melnek, hogy szeretne otthon maradni Gussal a szülési szabadság után is. Mel nem veti el az ötletet, de fél, hogy a pénz kiesést megéreznék. Linds pénzforrásként Briant nevezi meg, de Mel nagyon dühös, mert Brian a döntésével megfosztotta őt a szülőségtől, így jobbnak látja, ha inkább bemegy a házba és nem folytatják ezt a témát.


Justin mutogatósat játszik, megmutatja Daphnenak töviről-hegyire Brian lakását, amikor teljesen pucéran megjelenik a tulaj. Nagyon göndörnek rendesen le is esik az álla. Brian akkor kelt és nem érti, hogy ilyen korán mit keresnek a tinik a lakásában. Justin felvilágosítja, hogy nincs korán, dél múlt. Brian öltözésbe kezd, mert találkozója van, ami alatt Duphne emlékezteti Justint, hogy haza kéne mennie ma. Valakinek születésnapja van, hisz lufikat látott a postaládán. A húga (Molly) szülinapját felejtette el majdnem a kis szöszi fiú. Brian indulni készül, Justin lelkére köti, hogy ha elmegy, kapcsolja be a riasztót és búcsúzóul megpuszilja Duph-t, amitől a tinilány teljesen oda lesz.

Emmett bőg a meghatódottságtól, mikor Mikey közli, hogy David megkérte, költözzön hozzá, de azt is hozzáteszi, hogy még nem döntött. Emm nem érti, miért hezitál. Mikey mindenféle kifogással jön főként azzal, hogy ha együtt él valakivel, nem találkozhat majd a barátaival. Emm azonnal átlát a szitán, nem ez az igazi ok. Az zavarja Mikeyt, hogy Brian mit fog szólni. Emmett azt mondja, hogy ne érdekelje, ki mit mond, élje az életét, mert megérdemli. Mikey némileg megnyugszik. Molly bulija rendben halad, épp a torta gyertyáinak az elfújása zajlik, mikor betoppan szöszike. Jennifer megölelgeti kisfiát, majd Molly is ezt a példát követi. Justin a húgát ábrázoló rajzott hozott ajándékba, amitől a kiscsaj nem ugrik ki a bőréből, egy babának biztos jobban örült volna, de Jennifernek nagyon tetszik.


Anyuci próbálja marasztalni vacsorára Justint, aki maradna is, mert szeretne az apjával találkozni. Jennifer tesz egy kísérletet arra, hogy újra összeboronálja a családját, viszont Justin csak akkor marad, ha a szabályok mennek. A szabályok maradnak, így Justin megy, bár nem szívesen. Brian hazaérkezik új szerzeményével, de nem túl jó meglepetés fogadja őt otthon, konkrétan úgy kirabolták, mint a pinty. Az ajtó tárva nyitva van és Brian egy kicsit feszültté válik ettől. A rendőrök is megérkeztek és az első kérdésükre, hogy járt-e a lakásban mostanában idegen, Brian egy hosszabb listát végig gondolva azt feleli, hogy: „nem, csak a barátok meg a család.


Mikey azonnal ott is terem Briannél, ahol már Justin is ott van és Brian rendőrt játszva szinte kihallgatja tinikét, hogy merre járt és miért nem kapcsolta be a riasztót, majd kidobja őt a cuccaival együtt. Mikey, anyjának meséli, hogy mi történt Briannel, ezután eldicsekszik, hogy villás reggelizni megy a dokival, majd kinyögi, hogy az összeköltözés kapujában állnak éppen, de ő még nem lépett be rajta. Debbie már a porcelánt válogatná és nem érti, hogy fia miért hezitál. Oké, a költözés kontra még nem döntöttem témát, senki nem fogja érteni a rész során, akinek csak elmeséli. Mindenki máshol villás reggelizik.


Lindsay Briannél, Mel Teddynél, Mikey és David egy idősebb meleg párnál. Persze mindenhol más a téma. A Linds-Brian párosnál a ki a hibás a betörésért, Mel-Teddy párosnál mit kéne tenni, hogy Lindsay otthon maradhasson a gyerekkel, Mikeyéknál meg az, hogy idős meleg pár ezer éve boldogan él együtt. Teddy azt javasolja Melnek, hogy nyúljon hozzá az örökségéhez. Linds szerint Brian egyetlen pótolhatatlan vesztesége Justin, amit papírra is vet, Mikey pedig megismeri azt a fajta meleg párkapcsolatot, ami harmonikus és jóban-rosszban egymás mellett típusú. Daphne és Justin is reggelizik és nem tudják, mit is tegyenek most, hogy Brian bepipult.

Szöszikének az a remek ötlete támad, hogy New York-ba megy és modell lesz, az induláshoz segítségnek ellopta Brian hitelkártyáját. Hirtelen este lett és a fiúk a Woody’s-ban beszélgetnek. Mikey meséli az idős pár okozta döbbenetét. Brianre most is lehet számítani, néhány gúnyos megjegyzést el is szór, hogy barátja ne érezze jól magát. Egyszercsak egy traveszti ajánlja fel jóslási szolgálatait a szomszéd asztaltól. Titokzatos Marilyn 20 dolcsiért megmondja a jövőt. Ted befizeti Mikeyt, de csak 10-et ad, mire a jós lekönyvelőzi Theodort, ami igaz is, így a fiúk azonnal körül ülik őt.

A nagy jóslás közben megjelenik Daphne és Brianre támad, hogy hozza vissza szöszikét New York-ból. Titokzatos Marilyn defektet jósol Briannek. Daphne az egész miatt Briant okolja, ahogy kicsivel később Debbie is. Brian nem akar szöszi után menni, de Debbie elég meggyőző tud lenni és a fiúk is jelentkeznek kísérőnek, így Briannek nem nagyon marad más választása, irány New York. Mindenki pakolászik, mert a fiúk utaznak, amiről David is értesül, és bár nem nagyon örül neki, megérti. A három potyautas jól mulat, énekelnek, iszogatnak és eszegetnek, de Brian nem osztozik a jókedvükbe. Épp azon filóznak, hogy hol is keressék szöszikét, amikor durranás hallatszik és az autó irányíthatatlanná válik.


David a lányoknál vacsorázik, mert elvileg ma hozzájuk volt hivatalos párjával együtt, de mivel egyedül maradt, hármasban fognak enni. Nekik panaszolja el, hogy nem tudja, Mikey miért gondolkodik ennyit és irigykedve nézi a lányok közötti összhangot és, hogy befejezik egymás mondatait. A fiúk a jóslás szerint defektet kaptak, mindenki jól van és Emm ajánlkozik arra, hogy kicserélje a kereket, természetesen Tedet választja segítségül. Miközben a fiúk dolgoznak, Brian és Mikey kitárgyalják ezt a költözős témát. Brian látszólag áldását adja a dologra, de elmondja Mikeynak, hogy mindig szeretni fogja, amit egy csókkal meg is pecsételnek. Ez a nagyon is nyelves csók nyitva hagy ám egy-két kaput Mikey számára a Brian felé vezető úton. Viszont van egy bazi nagy sorompó az úton, amit Mikey egyáltalán nem lát, annyira oda van Brianért.


Emmett kicserélte a kereket, pedig senki nem hitte, hogy meg tudja csinálni. Folytatódhat az utazás. Linds és Mel lefekvéshez készülődik és Davidről beszélgetnek, nekik tetszik. Linds egy képeslapot talál a párnán, amiben Mel azt írta le, hogy megteremtette a lehetőséget, hogy párja otthon maradhasson a gyerekkel. És igen, a fiúk megérkeztek New Yorkba. Brian a hitelkártyáját követve ráakad szöszire, aki épp a fejét tömi ezerrel egy szállodai szobában. Brian haza akarja vinni Justint, de szöszi ellenkezik, hogy hova haza, ő senkinek nem kell. Brian azt mondja, hogy majd keresnek neki valamit, de előbb lezuhanyozna, mert bűzlik, mint egy disznó.


A zuhanyzás előtt azért szöszike simán ráveszi egy kis szexre, amit Brian egyáltalán nem bán, sőt, igen intenzíven teperi le szöszi fiút az ágyra. Meg is érkeztek haza a fiúk a nagy utazásról, gyors kirándulás volt. Debbie megtalálta a megoldást Justin lakás gondjaira. Költözzön hozzájuk. Mikey kicsit ellenkezik, de a mamája szava dönt, így szöszike marad. Mikey Davidhez megy, aki idegesen vártan párját. Michael belekezd a sokat gondolkodtam dumába, de közben David majdnem agyvérzést kap idegességében és sejti, hogy a válasz a NEM lesz. Bizony, Michael fejét kicsit megbolondította Brian csókja és a nem költözés mellett döntött. Jelzem, rosszul, de ő tudja.


Mikey szeretné folytatni a kapcsolatot költözés nélkül is, persze, még mit nem. David is dönt egy módon, azt mondja, hogy járhatnak, de neki nem barát kell, hanem társ. Michael szó nélkül kisétál az ajtón, és David hosszan néz utána. Ott marad szegény doki a gondolataival, amit mi képekben is látunk. Az álom, amit a rész elején elmesél a fejében megelevenedik: Ő és Mikey a zuhany alatt tervezgetik a napot és jól érzik magukat, boldogok. Mikor visszatérünk a valóságba, David szomorú ábrázatát látjuk, ahogy még mindig a szoba közepén áll. Ábrándozik még egy kicsit, és befejezi szerelme mondatát a valóságban, ami még az álomban hangzik el.

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. Annyi 2008.05.02. 10:45:38

Feszegetnek, cseszegetnek...

Annieke 2008.05.02. 15:47:47

A vélemény olyan, mint a fenék. Mindenkinek van, de nem mindenkié jó mégis közszemlére teszik.

leeann 2008.05.02. 20:05:41

Az pocskondiázó kényszert nem biztos, hogy itt kell kiélni ám.

Lukri 2008.05.03. 14:24:56

Ezt a részt én nagyon szeretem. De szerencsétlen David, őt sajnáltam.

sunshine66 2008.05.03. 15:23:08

Én nem szeretem David karakterét, valahogy nem tartom egészen őszintének. Csak egy megérzés, de szerintem Brian is ezért utálja. Meg persze a féltékenység is dolgozik...
Köszi Leeann a hogyvoltot!
(a szánalmas fújolókkal meg nem kell törődni, mind latens homo, csak még nem tudják)

Annieke 2008.05.03. 16:19:05

Én sem bírom Davidet, de Michaelnak jó, és persze Briannek úgy se kell. A bazi nagy sorompó meg tök találó és balek Michael tényleg nem látja.

Annieke 2008.05.03. 16:21:55

Ja és Leeann mindig tök jók a képek, amit beválogatsz.

leeann 2008.05.03. 20:44:21

Én csípem Davidet, de Mikeytól néha kiver a víz. Néha nem normális, de komolyan.

ramona27 2023.01.17. 12:10:30

én utálom davidit de őt is meg értem :D ez a részt imádom :)

ramona27 2023.01.17. 12:10:52

@AP (törölt): anyádnak mond ah fúj te félkegyülni homofob g,,ci
süti beállítások módosítása