Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 3x22 - Felmondás

2008. május 01. 09:40 - candyperfumegirl

A cím nem árul zsákbamacskát, az epizód valóban Foreman lemondásáról szól. (Akit mellesleg mostantól Boremannek fogok hívni, egészen addig, amíg meg nem szűnik olyan unalmas faroknak lenni, mint ebben az epizódban.) Cuddy könnyek nélkül útjára engedi, Chase és Cameron meg őszinte megrökönyödéssel fogadja, hogy van ember, aki önként itt akarja hagyni ezt az isteni munkahelyet. Van közben egy hetibetegük is, akit ha kivégzőosztag elő állítottak volna, sem tudtam volna felidézni, mielőtt újranéztem volna, annyira jellegtelen. Címszavakban: 19 éves egyetemista csajszi, aki teljesen egészségesnek tűnik, csakhogy vért köhög fel, és egy boxedzésen kis híján agyonveri az ellenfelét. House szerint ez fertőzés lesz, és egész jó ivójátékot lehetne játszani ezzel az epizóddal, ugyanis ha innánk minden alkalommal, amikor House azt mondja ebben a részben, hogy „szerintem ez fertőzés lesz”, annak ritka csúnya vége lenne.

Chase-t roppantul érdekli, mi az oka Boreman felmondásának, House-módszerel próbálja analizálni, de Boreman elhárítja, egy „soha nem kedveltelek és soha nem is foglak”-kal. Megjegyzem, attól, hogy valaki tuskó ahhoz, aki kedves hozzá, még nem lesz House, ahhoz először is emberfeletti zsenialitás kéne. Boreman kimondottam emó vonalat követ mostanában, élvezettel dagonyázik az önsajnálatban, és azon sír, hogy el kell mennie innen, mert nem akar olyanná válni, mint House. Itt lenne az ideje, hogy valaki közölje vele, hogy ez a veszély még csak véletlen sem fenyegeti, de inkább hagyja mindenki, hadd szenvedjen.

Ennél viszont sokkal érdekesebb az aktuális House-Jimmy vonal. Ház éppen menne országos cimborájával kitárgyalni a „mit szólsz, mekkora kretén ez a Foreman” –témát, amikor Jimmy van olyan pofátlan, hogy beleásít a beszélgetésbe. Délelőtt 11-kor, 2 kávé után. Itt valami nagyon nincs rendben, House természetesen azonnal differenciál diagnózist kér ásításra. Chase felsorol vagy 10 lehetőséget (nagyon pedálozik most), amik közt ott van az antidepresszánsok szedése is, ennek érdemes lesz utánajárni. Szegény Jimmy, House módszereit ismerve ebben nem lesz sok köszönet.

Hetibeteg közben már volt libabőrös normál szobahőmérsékleten, és fulladt is, House szerint ez továbbra is fertőzésre utal (tessék inni), csapat meg hitetlenkedik. Hogy lehet, hogy 3 év alatt nem tanulták meg, hogy ha Greg House ekkora meggyőződéssel állít valamit, az ÚGY VAN, ha hupilila virágmintás ágytálak potyognak az égből, akkor is? Tessék csak megnézni a tüdőt, de azonnal.

House végre bemegy a klinikára, ez már hiányzott, viszont ami itt történik, az olyan szinten erőltetett és szánalmas, hogy sok szót nem is érdekel. Egy vega páros várja, aminek a női tagja Piper Perabo, a férfi tagja meg a beteg, nem megfelelő székletre panaszkodik, micsoda izgalmak. Piper Perabo karakterét Honey-nak hívják, nekem már ennyi elég volt, hogy ne tudjam komolyan venni ezt a szálat egy pillanatra sem, mert ha az ember nem hatvanas évekbeli Bond-csaj vagy sztriptíztáncos, akkor egyszerűen nincs joga ahhoz, hogy ilyen ostoba neve legyen. Bár ami azt illeti, a hölgy értelmi képességeihez ez a név még passzol is. Ami igazán fájdalmas, az az, hogy House-nak flörtölnie kéne vele, és akármilyen bitang jó színész Hugh Laurie, egy pillanatra nem tudja elhitetni, hogy ezek közt bármilyen minimális bizsergés is fennáll.

Érdemesebb lapozni, House amfetamint kér a gyógyszertárban, itt valami csalafintaság készül. Szerencsétlen hetibetegen meg egy elég kellemetlen tesztet végeznek, tűt szúrnak egyenesen a szeme közepébe, ami nem igazolja House fertőzés-gyanúját, de ő nem hajlandó levenni ezt a lemezt még most sem. (tessék inni)

House az irodájában két pohár kávéval partizánkodik valamit, az egyikbe gyanús eredetű fehér port aprít, na mi lehet az? Jön Jimmy, és Ház gyanúsan ártatlan képpel ajánlja fel neki az egyik kávét (a pormenteset), de Jimmy szerint, ha House kedves valakivel, akkor kezdhetik megbánni a bűnöket, mert itt a végítélet, úgyhogy ő inkább elveszi a másik kávét (a porosat!). Ez igen, Gregnek sikerült úgy kevernie a lapokat, hogy bejöjjön a számítása, Jimmy vajon mit kaptál a kávédhoz bónuszként?

Hetibetegen Boreman és Cameron végez MR-t, és azon elmélkednek, hogy Boreman és House közé lehet-e már egyenlőségjelet tenni, vagy sem, istenem borogass. Cameron szerint nem, Boreman szerint viszont igen, esküszöm, ez direkt erre izgul. Pedig az MR-ben sokkal érdekesebb dolgok történnek: hetibeteg feje felrobbant!!! Legalábbis így fogalmaz House, de tényleg valami hasonló történt, mert ömlik belőle a vér, ami House szerint annyira állat, hogy le kell filmezni, és feltenni a youtube-ra, hozza is a kézikameráját. OK, majd ha ehhez hasonlót csinál Boreman, akkor hajlandó leszek hitelt adni a „nem akarok House lenni!” –hisztijének. Ő viszont csak csúnyán néz, akárcsak Chase és Cameron, House meg újra bedobja a nap kulcsmondatát: szerintem fertőzés lesz! (van még az üvegben?)

És még mindig nem hallgat rá senki, ez hihetetlen! House pedig egyenesen biztos benne, hogy a következő tünet a szívroham lesz, és ő azt páholyból akarja végignézni, sőt, hozat Cuddyval egy kis piát is magának a bulihoz. Az sem semmi látvány, ahogy Főnöknéni övébe csúsztatja a pénzt gyakorlott mozdulattal, de azt azért még megnéztem volna, amint House és Cuddy egy-egy koktéllal a kezükben néznek meg az első sorból egy szívrohamot. A szívroham viszont elmarad! Mi van, House tévedett? Na ne, az teljesen megingatná az emberiségbe vetett hitemet, differenciál diagnózist elmaradt szívrohamra, de rögtön.

Addig is jön James Wilson, és pofátlanul ellopja a showt, tessék hátradőlni és jöhet a popcorn is, mert ami most jön, az klasszikus. Jimmy behívatja Boremant, faggatni kezdi a felmondásról, de közben gyanúsan tikkel, és kb. ötször olyan gyorsan beszél, mint Lorelai Gilmore a napi tizedik kávéja után. Hatni kezdett a cucc! Már erősen összeszavakat a keveri, amikor beugrik neki, hogy egy „mell izé” várja, és az ajtót második nekifutásra megtalálva szalad is, hú de nem irigylem azt a pácienst, aki várja. A gumikesztyűvel kapásból meggyűlik a baja, a három szótagnál hosszabb szavak is csak nehezen mennek csak, és mivel a mellvizsgálatra jött csajszi egészen jó bőr, még rá is kacsint, miközben a melleit fogdossa –kizárólag orvosi céllal persze. Mármint a fogdosás orvosi célú, a kacsintás semmiképpen sem az. A poén az, hogy a nőci nem úgy néz ki, mint aki bánja, lehet, hogy ha Jimmynek nem támadt volna epifániája, a következő pillanatban már a vizsgálóasztalon akrobatikáztak volna. Jimmynek viszont leesik, hogy mi van vele, és egy gyors „bocs, most meg kell ölnöm valakit” búcsú után már rohan is House-hoz. A páciens legnagyobb bánatára, ahogy elnézem.

House valószínűleg egész nap ezt a pillanatot várta, ahogy Jimmy beállít hozzá még mindig Duracell nyusziként pörögve, de már extra dühösen, hogy merte őt House bedrogozni. Persze ez is csak egy régimódi Greg House-féle kísérlet volt, tudni akarta, hogy az ásítás tünet-e, mert ha nem az, akkor azt tutira elnyomja az amfetamin. És Jimmy ásít! A megoldás tehát, hogy antidepresszánsokat szed, amire a válasz egy zseniális „ez nem antidepresszáns, ez SPEEEEEEED!” És dzsesszkéz! Már ezért a pillanatért megérte ezt az epizódot leforgatni. De Jimmy még ezt is tudja fokozni, kér egyet House vikodinjából, amit egy bögre kávéval öblítene le, de House azt inkább nem ajánlja. Bele sem merek gondolni, miért.

Éjszaka House-nál a pszichopata betörőket félelmetesen jól utánzó Cameron jár, ugyanis fejlemények vannak a hetibeteggel, House viszont nem volt hajlandó felvenni a telefont. A beteg veséje leáll, és ezen a ponton már a csapat is képes elismerni, hogy eléggé úgy néz ki, hogy House-nak lesz igaza a fertőzésben. Ha így van, akkor MOST fog jönni a szívroham, és lőn. House baromira elégedett, hogy igaza volt, sőt, Boreman szerint túl boldog, ez ugyanis azt jelenti, hogy a beteg meg fog halni, és az ilyesmin normális emberek viszonylag ritkán örömködnek. Amikor a rossz hírt közli a családdal, a csajt egyáltalán nem érdekli, mi az a fertőzés, ami megöli, na ez baromira gyanús. Ahogy az is, hogy House ezt képtelen vigyorgás nélkül előadni, és ekkora tahó már ő sem lehet. Nem is, és jön az egyes számú epifánia, House attól jókedvű, hogy Jimmy antidepresszánst kevert az italába! Tudom már, mi az örök barátság titka. Megértés, őszinteség, önzetlenség, a másik feltétel nélküli elfogadása? Lófaszt. Semmi nem köt össze két embert jobban, mint az, ha drogot kevernek egymás italába.

Ez pedig elvezet a kettes számú epifániához, House-nak leesik, hogy a beteg baja abból ered, hogy bevett valamit! Ha annyira nem akarta hallani a diagnózist (a szülei jelenlétében), az azért lehet, mert ő maga okozta a bajt. Bezony így van, és nem kispályázott, konyhai tisztítószert nyelt, de kapszulában, mert úgy nem marja szét a torkát és biztos tök szar íze is lehet. Ez gyógyítható, egy műtét, és kész, élni fog, viszont House jobbnak látja beavatni a szülőket, hogy a 19 éves -elvileg okos- lányuk öngyilkos akart lenni. Ráadásul az volt a magyarázata mindössze, hogy sosem volt boldog. 19 évesen. Ennek pasi kell. Lehetőleg olyan, akinek van egy kanapéja, meg egy Freud kötete.

Cuddy meghívja Boremant, hogy nézzék együtt a hetibeteg műtétjét, na nem azért, mert az olyan jó buli, hanem mert itt az idege egy kis elbeszélgetésnek. Túl hosszan ment már ez a farokverés Boreman részéről, hogy ő nem akar House-zá válni, és Cuddy végre kimondja azt, amit már réges rég ki kellett volna: nem ez a lehető legrosszabb dolog, amivé valaki válhat.

Már csak egy jelenet van hátra, de az annyira elcseszett, hogy igazából beszélni sem nagyon érdemes róla. House és Honey (ez a név kikészít) egy bárban gyógyteát iszogatnak, és kapcsolatokról elmélkednek. Ez most flört akar lenni? Rossz látni, hogy mennyire nem működik, akármit is akart ezzel az egésszel az írói stáb. Az mindenesetre megnyugtató, hogy a kiscsaj ezennel úgy eltűnik a süllyesztőben, ahogy kell, hallani nem fogunk róla többet a sorozat folyamán. Jobb is.

Címkék: house
44 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainbow* 2008.05.01. 10:03:51

Azt kell mondjam, leszámítva a nagyon meseszerű "House hipp-hopp rájön a válaszra" megoldást, ez megint egy marha jó rész volt. Tudom, máskor is csak úgy kipattan a fejéből a tuti, de most sokkal hiteltelenebb volt az egész.

Viszont minden más nagyon klappolt! A House-Wilson szivatás -sorozat, a beszólások,-mikor pl vér volt a csaj vizeletében talán, de csak kevéske, és House odavetette Foreman-nak, hogy "kisebbségekkel nem foglalkozunk, igaz, Foreman?"- , de még egy halom nagyon remek dumát fel lehetne sorolni.

Viszont, maradt bennem egy nagy kérdés. Honnan volt Cameron-nak kulcsa House lakásához? Kimaradtam valamiből vagy House egyszerűen nem zárja az ajtót?

Rainbow* 2008.05.01. 10:07:21

PS: Szegény Piper Pirabo tényleg nem kapott valami hűde szimpi szerepet és tényleg érthetetlen, miért kellett pont vele "randiztatni" House-ot. Talán simán cliffhanger-nek szánták,gondolván, a következő részt ezekután nyilván nem hagyják ki az emberek, hiszen ki ne akarná tudni, mi lesz a"párocska" sorsa, csak nem becsajozik House? Csak erre tudok gondolni, mint motiváció...

madz 2008.05.01. 10:26:05

hát nemtom, azon ritak alkalmak egyike, hogy maga a rész sokkal jobban tetszett, mint a hogyvolt. mintha kicsit el lenne kapkodva... pl nekem tetszettek a vegánok, mikor a nő jófej maradt, hogy a pasi megcsalja, de kiborult, mert ez egy hamburgerrel történt :)
House-Wilson nagyon ott volt.

Pipas 2008.05.01. 11:32:57

Namost ez a blog tényleg arról szól, hogy valaki zanzásítva elmeséli az egyik tavalyi epizódot a tévéből? Ez akkor elég szánalmas ugye?

gonoszkiralylany 2008.05.01. 11:39:34

szerintem az ilyen hozzászólások a szánalmasak :P
ez a rész amúgy tegnap ment a TVben

(és bár nekem nincs TVm és kb 1 éve láttam ezt a részt, mégis szívesen elolvasom a hogyvoltot!)

jozicsenko 2008.05.01. 11:45:29

Pipás: nem, mert tény: egy már lejátszott részt foglal össze a blog írója

de: én nem láttam, nem tudom megéri-e megnézni/letölteni (úgy tünik, igen)

másrészt: a kommentekben sok-sok olyan infó, vélemény tünik fel, ami fontos (összefüggések - pletykák - infók) a sorozattal kapcsolatban

mizrolist 2008.05.01. 11:46:35

Pipas, ez a rész magyarul tegnap ment először a tv-ben :-P
Amúgy igen, erről szól.

Pipas 2008.05.01. 12:03:09

Tehát jól látom a dolgot, köszi. Szóval a másik kérdésem az volt: ez nem ciki?

sélli_ 2008.05.01. 12:22:27

Te Pipas, olvad már el légy oly kedves a monitor jobb első sarkában lévő 1 mondatot...!
'Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan.'

ladybyron 2008.05.01. 12:23:02

Miért is az? Valami érvet esetleg?

krumplicukor 2008.05.01. 12:30:18

Ó, a "Wilson/House drogozzuk egymást úgy hogy a másik nem tud róla" - klasszikus! A hetibeteg meglehetősen unalmas volt, csakúgy mint Foreman, de ez a szál feldobta az egész részt.

Annyival egészíteném ki a hogyvoltot, hogy az kimaradt, hogy Chase autoimunn betegséget sejtett a hetibetegnél, amire szteroidot akart adni, erre House közölte, h attól szívrohamot fog kapni és meghal, de ha biztos benne, akkor tegye. Ezért ült House Cuddyval a szívrohamra várva a beteg szobája előtt. Csak azért írom le ezt, mert ez bár elsőre nem tűnt annak, de szerintem ez egy fontos jelenet volt a későbbi Foreman és főként Chase sztori megértésében. Remélem ez most így elég általános volt és nem számít spoilernek:)))

Ja és ebben a részben volt az egyik kedvenc jelenetem: amikor Foreman röhög House egyik poénján, mire Chase közli, h Foreman tulkép maradni akkar, mert soha nem röhögött House viccein és ez nem is volt annyira jó. Aztán persze rögtön javít és közli House-szal, h egyébként jók szoktak lenni a poénjai, természetesen:))) Bírom, amikor előtör belőle a kis pedál:)))

madz 2008.05.01. 13:10:27

Pipas, a válasz: nem.
és most én kérdezek: te hivatásos nettroll vagy?

Szulita28 2008.05.01. 13:37:40

Rész jó, komment tetszik, ami nem (szokás szerint):

Legelső vizsgálatok egyike volt az alsó-felső endoszkópia, negatív eredménnyel. Diagnózis képi megjelenítése: kapszula olvad, tisztítószer szétmarja gyomornyálkahártyát, kialakul a "híd", vagy mi.

Azért egy égési sebet (vagy a heget) nem észrevenni a gyomorban, célzott vizsgálatnál...furcsa :-)

ACM 2008.05.01. 13:38:11

RSL-nek is kijárna már valami tévés díj. Mekkorát játszott már megint!
Ja, és aki teheti, nézze meg eredetiben a SPEEEEEEEEEEED-es jelenetet, mert Jimmy szinkronja sehol sincs ahhoz képest.

ladybyron 2008.05.01. 14:54:59

ACM - egyetértek. Ehhez képest amikor egy másik oldalon szavazni lehetett többek között a legjobb mellékszereplőkre, és RSL-ra sok szavazat érkezett, rögtön beindult a fanyalgó kórus, aminek az volt a lényege, hogy biztos csak azért szavaznak rá, mert jól néz ki, mert különben tök tehetségtelen. :-(( Erről a múlt heti hogyvolt után volt néhány hozzászólás. :-((

Egyébként valaki megmondaná nekem, hogy miért House-nak kellene beszélnie Eric "nagyonutálommagamat" Boremannal? Ha Cuddy annyira ragaszkodik hozzá, miért nem próbálja ő maradásra bírni egy másik osztályon, mondjuk?

Darrick 2008.05.01. 17:45:09

Hetibeteg unalmas volt, még jó, hogy nem csak abból áll egy rész. :)
És a hogyvolt is nagyon jóóóóóóó. :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2008.05.01. 17:51:47

Szerintem Hugh Laurie nem is akarta eljátszani azt a flörtöt.:D Inkább Bertie Woostert játszotta el.:))) Aki nem az a flörtölős típus!:)))) De ez a rész teljesen RSLé! I'm on speeeeeed!:D

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.05.01. 17:55:59

nekem már egyre ellenszevensebb house doki karaktere (túl zseniálisan játsza laurie:)). ebben az évadban nagyon elcseszték az írók szerintem. már úgy vagyok vele, hogy most is röhögök egy-egy house köcsögségen, de azután mindjárt az is eszembe jut, hogy valaki igazán pofán vághatná egy szívlapáttal, akkora bunkó. nem csodálom, hogy foreman nem akar olyan lenni!
párhuzamosan nézegtem az axn-en a régebbi részeket, és ott még volt benne némi emberség a sok bunkózás mellet, sokkal szerethetőbb volt a karaktere, de ez mára teljesen eltünt, és maradt a sültparasz. (most is, az a diadalmas félmosoly, és a fény a szemében mikor igaza lett a halálos betegséggel kapcsolatban, az nagyon durva volt.) remélem a következő évadban valamennyire változik ez az irány, különben fájdalom, de búcsut veszek a dokitól, és nem nézem tovább (bár, ez gondolom nem rengeti meg a készitőket:)).
forman karaktere szerintem sokkal érdekesebb mint a másik kettőé, de az az igazság, hogy felőlem az egész gárdát lecserélhetnék mert az a vonal is kezd kifulladni.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.05.01. 18:06:34

"De Jimmy még ezt is tudja fokozni, kér egyet House vikodinjából, amit egy bögre kávéval öblítene le, de House azt inkább nem ajánlja. Bele sem merek gondolni, miért."

ezt nem igazán értem, miért írtad, hiszen house simán odadobja wilsonnak a vikodinos dobozt, aki be is dob egy párat...:)))

Colette 2008.05.01. 18:32:26

Kicsit sok nekem az állandó álmacsóskodó megjegyzésfüzér a szerzőtől...

Lacóka 2008.05.01. 18:54:31

Sose írtam még, de ezen most nagyon röhögök... CandyperfumeGIRL nem hiszem, h álmacsóskodna, vagy ha igen, az nagyon ÁL-macsóskodás :D

Egyébként: "egy bögre kávéval öblítene le, de House azt inkább nem ajánlja. Bele sem merek gondolni, miért." House mondja, h nem volt kedve kimenni wc-re.

candyperfumegirl 2008.05.01. 19:05:12

Álmacsóskodás, LOL, na ilyet sem mondtak még. :) De ez most nagyon mellé, a lehető legjobban.

NAR 2008.05.01. 19:31:40

Ez nagyon tetszett: "Ennek pasi kell. Lehetőleg olyan, akinek van egy kanapéja, meg egy Freud kötete."

candyperfumegirl 2008.05.01. 19:40:55

NAR: ezért nem vihetem el a dicséretet, mert ez Gilmore Girls duma, én csak újrafelhasználtam. :)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.05.01. 21:08:24

cpg
ááá leesett! most hogy figyelmesebben elolvastam, nem azt írtad, hogy a vikodint nem ajánlotta house wilsonnak, hanem a bögréből ivást:)))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2008.05.02. 08:50:19

"most is, az a diadalmas félmosoly, és a fény a szemében mikor igaza lett a halálos betegséggel kapcsolatban, az nagyon durva volt." Ezt most kivételesen Jimmy okozta.:D:D:D

Phédra (törölt) 2008.05.02. 12:54:01

Csütörtökön azt terveztem, megnézem az AXN-en a Dr House maratont. Kár, hogy Digi tv-sek vagyunk!:(
Megmondaná valaki, miért van az, hogy teljesen más műsor megy a Digin, mint a többin? MIÉRT???

Mogorva Belloq 2008.05.02. 14:29:17

Ál-macsó. Álma csó. Bocsi, most megyek egy kört, megnézem valamelyik jelentést az Urban Dictionary-n. Még szerencse, hogy egy lány tényleg csak álmacsó lehet jobb esetben. :)
Candy szófüzéreit leginkább a GG behatásnak tulajdonítanám, bár egyéni hétköznapi stlusában is mesterien fűzi a szót, és engem P.G. Wodehouse-ra emlékeztet. Akkor, ha ezt az összefüggést nézem...Wodehouse is álmacsó volt. Már tudom, hogy Bertie Wooster miért olyan, amilyen :D

winnie 2008.05.02. 16:00:17

"Megmondaná valaki, miért van az, hogy teljesen más műsor megy a Digin, mint a többin? MIÉRT???"

mrtz az a román axn-t adja. ott kell náluk reklamálni.

winnie 2008.05.02. 16:01:58

"ebben az évadban nagyon elcseszték az írók szerintem.(...), hogy valaki igazán pofán vághatná egy szívlapáttal, akkora bunkó"

mármint úgy érted, hogy a 3. évadban végre eltalálták? ez volt a szándék. ha eddig szeretted a karaktert és most nem, akkor benned a hiba.

vagy szeretted és most is szereted, vagy már eddig sem. ez az antihősök ismérve.

Edward Nygma 2008.05.03. 09:49:42

Héé, most jöttem rá, a tv2 megvágta a szembeszúrós, meg a kidurrant fejtetős részeket.
Azt nem mondom meg, hogyan jöttem rá... ;)

Lencse. 2008.05.03. 11:19:16

Candy, ez a Piper Perabo valamikor nagyon a lábadra léphetett, mert önmagában ebben a részben nekem bejött. (Bár a vegetarianizmustól ordítva menekülök. Pöri-noki-ubisali örökre!)

Wilson nagyon állat volt, a speeeed remixvideó pedig mindent visz. :DDDD

„House szerint ez fertőzés lesz, és egész jó ivójátékot lehetne játszani ezzel az epizóddal...” - Na, az ilyenekért olvasom ezeket az álmacsó, szánalmas hogyvoltokat, köszi. :)

Mogrva Belloq: Ugyan, ezek a szófüzérek még igen szűkszavúak Wodehousehoz képest. Ha pl. Rupert Psmith írná a hogyvoltot, 5 képernyő után még a hetibeteg rosszullétéig sem jutnánk el. :D

candyperfumegirl 2008.05.03. 11:24:27

Nem a színészcsajjal semmi bajom, a karaktert utáltam. Már amennyit megismertünk belőle, House-tól méltatlanul gyenge és totál értelmetlen sztoriszál volt, ez az egy bajom volt vele. Kapott volna egy jó karaktert a csaj, nem bántam volna, hogy benne van.

De azzal, hogy vesszenek a vegák, egyetértek. :D

Lencse. 2008.05.03. 11:42:06

Mármint Mogorva, bocsánat. A neved másik felének legépelésére koncentráltam. :)

Candy: Azt hittem, kicsapta nálad a biztosítékot korábban valamivel, én úgy emlékeztem, hogy valami énekesnőféleség.
Tényleg elvarratlan volt picit a dolog, de nekem tetszett, na. Jó volt a szandálja, meg ami fölötte van. :)

Darrick 2008.05.03. 18:18:55

Jó lesz a következő Ház rész is érzem az előzetesből. :D

sunshine66 2008.05.03. 19:07:09

Nekem ez a rész nagyon is bejött - nem orvosilag, mert az elég gyenge lábakon áll - hanem a House-Wilson páros és a vegacsaj-House flört. Szerintem a végén a randijelenet pont azt mutatta, mi kell House-nak: no érzelem, no kritika, no faggatózás. 1 éjszaka.

denamano 2008.05.08. 18:51:26

vesszenek a vegák? candy! és edelstein? ő aztán abszolúte vega. még állati eredetű cuccokat se visel. és akkor ki lenne cuddy?

sunshine66: hát, pont emiatt prostizik a drága.:)

candyperfumegirl 2008.05.08. 19:20:35

Tudom, ő a szabályt erősítő kivétel. :)

Roy Jones Jr.aki lever 2008.05.09. 12:46:16

A héten nwm lesz hogyvolthouse?

Darrick 2008.05.09. 16:28:05

Én most sajnos teljesen lemaradtam róla, szóval nagyon örülnék ha lenne. :)

candyperfumegirl 2008.05.09. 16:41:22

Lesz, még ma! Csak a héten külföldön voltam, ezért késik kicsit ez is, meg a Gilmore is. House éppen most íródik. :)
süti beállítások módosítása