Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 2x01-2x03

2008. április 27. 12:11 - Windermere

A második évadot azzal nyitjuk, hogy Carrie még mindig sokat gondol Bigre, és szinte már alig mer kimenni az utcára, mert mindenhol őt látja. Ezért a barátnői úgy döntenek, elviszik őt valahova, ahol tutira nem találkozik a fickóval, és valószínűleg jól is fogja magát érezni. Egy baseball meccsre mennek, és Carrie nagy örömére olyan helyre ülnek, ahol lehet dohányozni, így a lány végre kiélvezheti a cigi és a pia együttes hatását. Miranda lelkesen a játékra figyel, míg a többiek azért elég unottak, egész addig, míg egy labda közéjük nem repül, amit Carrie fog meg.

A lányok úgy döntenek, hogy az öltözőnél megvárják a srácot, aki a labdát ütötte, hogy aláírassák vele. Az új Yankee játékos nemsokára elő is bukkan, és Miranda hebegve-habogva megkéri, hogy írja alá a labdájukat. Carrie előhúzza a zsebéből, pacák aláfirkantja, majd Carrie valószínűleg a sok sör hatására utánafut, és elhívja egy randira aznap estére.

Carrie este otthon megfogalmazza a heti kérdést, miszerint mik a szakítás szabályai. Charlotte szerint fele annyi idő kell túljutni a fickón, mint amennyit együtt töltöttek. Carrie viszont, mikor készülődik az esti randira, és közben talál egy képet Bigről, rögtön felállítja az első szabályt, mégpedig hogy minden képet el kell tüntetni az exről. A partin Charlotte bemutatja új fiúját Carrie-nek és a Yankee-nek, de Carrie-nek feltűnik, hogy Charlotte pasija túl sűrűn vakarássza a golyóit. Másnap a lányok közös reggelijénél elő is kerül a téma, de Miranda totál kibukik rájuk, hogy csak a pasizásról tudnak beszélni, ezért elviharzik. Míg Samantha szerint a fickónak megnyúltak a golyói, azért markolássza annyit.

Samantha időközben még mindig a kis szerszámú James-szel van együtt, aki nem mellesleg szerelmes belé, de hiába minden pozitúra, amit kipróbálnak, egyszerűen nem érzi a fickót. Elkeseredésében megpróbálja a saját vibrátorát is bevetni, ezzel dobva fel az együttléteket, de ez a pasinak nem tetszik, így végül Samantha sem próbálkozik tovább. Időközben Charlotte vesz egy alsógatyát a fickójának, hátha így elkerülhető lenne a folyamatos markolászás, de a pasi ezt túl gyors tempónak veszi, így otthagyja a csajt.

Carrie este a Yankee játékossal randizik, egész jól szórakoznak egészen addig, míg végül tényleg meglátja Biget, aki oda is jön hozzájuk. Mint kiderült látta már őket az újságban, így nem volt meglepődve, de teljesen kiborítja Carrie-t azzal, hogy odasúg neki valamit, miközben megmarkolja a vállát. Később Carrie elindul a baseball játékossal haza, de mikor a fickó meg akarja csókolni, elkezd sírni. Végül elmenekül a lehetetlen szituáció elől, és telefonon felhívja Mirandát, hogy találkozzanak. Elmeséli az esetet a lánynak, mire ő bevallja, hogy aznap ő is találkozott egy régi fickójával, de ő elbújt előle, majd elrohant.

A második részben megismerhetjük Carrie barátnőjét Yokas nyomozót Susan Sharont, aki felhívja magukhoz, hogy szülinapi ajándékot adjon neki. De a lányok vihorászása felébreszti a férjét, és leüvölti a hajukat, hogy miért nem hagyják őt aludni. Később Susan Sharon felhívja Carrie-t, hogy bocsánatot kérjen, és elmeséli neki, hogy a férje mindig is így viselkedett vele. Erre Carrie valami olyasféle ötletet mond neki, hogy akkor hagyja el. Másnap átbeszélik ezt a lányokkal, és mindenki más véleményen van, mit is kellett volna Carrie-nek mondania, de mint végül kiderül Susan Sharon lelépett a férjétől. Közben ráterelődik a téma Miranda új pasijára, aki szeret mocskos szavakat mondani szex közben. Miranda nemcsak, hogy nem szeret ilyeneket megismételni, de ő még csak nem is szeret szex közben beszélni.

Ez el is indítja Carrie heti gondolatát, miszerint mi az, amit sosem mondunk ki egy párkapcsolatban. Például Samantha még mindig nem mondta el Jamesnek, hogy zavarja őt az iszonyat kisméretű cucca, és így már 3 hete nem is kufircoltak. A férfi azt javasolja, menjenek el párterapeutához, amibe a nő beleegyezik. A terapeuta az ilyenkor szokásos dolgokat kérdezi tőlük, konkrétan kitérve a szexre, de nem igazán kap egyenes választ. Mikor végeznek, és beszélik meg a jövőheti időpontot, Samantha annyira megijed, hogy megint kell jönnie, hogy bevallja, túl kicsi a fickó pénisze. Ez aztán véget is vet a kapcsolatuknak, de a terapeuta legalább megérti Samanthát.

Charlotte közben élete férfijával tölti az estéit, aki nem más, mint Henry, a kiskutya. Áthívja a barátnőit is megnézni a blökit, majd később egy közös reggelire is Henryvel állít be. A kiskutya nagyon nyugtalan, majdnem szétszaggatja Charlotte táskáját, így a lány úgy dönt, hazamegy. Mint kiderül aznap reggel Carrie egy csokor vörös rózsát kapott Bigtől a szülinapjára, így a lány felhívja őt, hogy megköszönje, végül elhívja aznap estére, a vacsorájára.

Miranda egyre jobban élvezi, hogy beszél a fickójához akció közben, aki igencsak beindul a mondottaktól. Egészen addig, míg Miranda meg nem jegyzi, hogy a fickó mennyire élvezi, amikor az ujjával a hátsójába is belenyúl. No, ez tabu téma lehet a fickónál, mert az rögtön megsértődik. A lány ezt el is meséli Carrie vacsija alatt. Ide a többiek nagy meglepetésére beállít Big, méghozzá egy másik férfival. Amaz rögtön kiszúrja magának Susan Sharont, de mivel a csaj nem hagyja szóhoz jutni, ezért igen erélyesen rászól. Így a nő rájön, hogy hiányzik neki a férje.

Mikor este Charlotte belép a lakásba, megdöbbenten veszi észre, hogy nem minden úgy van, ahogy hagyta. A hálószobába benyitva azt is látja, hogy Henry szétszedte az ágyneműjét, tollak cikáznak mindenhol. A lánynak sem kell több, elajándékozza a kutyust, méghozzá pont Susan Sharonnak, aki visszament a férjéhez, és nagy a boldogság, mert már nem a csaj haját üvölti le, hanem, a kutyáét. A vacsi után Carrie még Biggel sétál kicsit, mikor rájön az egyetlen dolog, amit ő nem tud kimondani a kapcsolatukban az az, hogy még nem jutott túl rajta.

A harmadik részben Samanthával kezdünk, aki ugyan nem hisz az első randikban, de hogy az első lakásra menés meglegyen, mégiscsak elmegy egyre. Legnagyobb meglepetésére a fickó lakásán kiderül a pasi a szado-mazot részesíti előnyben, Samantha ott is hagyja őt. Mikor elmeséli élményeit a lányoknak, Miranda elmondja, ő már nem is randizik senkivel, mert minden fickó őrült. Charlotte is bekapcsolódik a beszélgetésbe, elmondja, hogy kivel ismerkedett meg, akiről kiderül, hogy minden new yorki nő Mr. Punciként ismeri, mert annyira aktív ott lent.

Carrie-nek is alakulóban van egy randija, de a fickóról kiderül, hogy nagyon pénzsóvár, aztán a következő férfi meg mindenkinek beszól, végül egy olyan pasira tesz szert, aki kleptomániás. Így egyedül kiül egy parkba kávézni, és egy újabb pasi ül mellé. Elkezdenek beszélgetni, és kölcsönösen szimpatikusnak találják egymást, így telefonszámot cserélnek. Később találkoznak egy nem-randin, aminek a végén egy nem-csókot váltanak.

Később ráveszi Mirandát, hogy menjenek el egy négyes randira az ő új fickójával, aki hozza egy barátját. Erről a barátról aztán kiderül, utálja a vidéket, szerinte Manhattanen kívül nincs élet, ezen Miranda megsértődik, így otthagyja őket. Ettől függetlenül Carrie fickója teljesen normálisnak tűnik, de Miranda szerint ő is ugyanúgy őrült, mint a többi pasi.

Samantha összefut egy barátnőjével, akiről kiderül, hogy a fenekéről a zsírt áttöltette az arcába. Persze Samantha rögtön eldönti, ilyet ő is szeretne. Végül a dokinál igencsak meg van elégedve az eredménnyel, és megkérdezi, mit lehetne még alakítani rajta. Az orvos össze-vissza bekarikázza mindenféle testrészét, és végül Samantha a tükörbe nézve rájön, hogy ő azért ennyire öregnek nem érzi magát.

Charlotte ráébred, hogy Mr. Puncival nem tud egy épkézláb kapcsolatot kialakítani, ugyanis a fickó beszélgetés helyett is csak azt tudja imitálni. Carrie végül felmegy a Miranda által őrültnek hitt, de eddig tökéletes fickóhoz. Az együttlétük nagyon jól sikerül, de a pasinak el kell rohannia focimeccsre, így otthagyja Carrie-t, aki nem rest körülnézni a lakásban, hogy mégis mi nem stimmel a férfival. Talál a gardróbban egy fa dobozt, amit sehogy sem tud kinyitni, pedig már a levélbontóval is próbálkozik. No, ekkor ér haza a férfi, aki lemondta miatta a meccsét, és végül ő kiáltja ki Carrie-t őrültnek.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása