Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rock of Love 2x08 - Video Vixens

2008. április 24. 21:49 - sixx

Az előző részben kaptunk egy felejthetetlen előadást veterán katonák színe előtt, amolyan sírvaröhögős izét, amiből kiderült, hogy Megan nem beszéli az anyanyelvét, Kristy Joe nem tud táncolni, Destiney és Inna két ordas ribanc, Daisy pedig nem ismeri az amerikai himnusz szövegét. Jó kis epizód volt, Inna távozása ellenére, valahol drukkoltunk neki, hogy nyerjen, és roppantsa össze Brettet, ha ráfekszik a 80 kilójával.


Reggel van, a csajok kondiznak. nem tudni miért, lehet a producerek beleuntak, hogy nem csinálnak semmit egész nap. Nem, mintha nem férne rájuk - Megan persze sehol sincs, mert neki erre nics szüksége, ős faszacsaj anélkül is, legalábbis a Megan nevű bolygón. KJ megunja a sportot, és inkább felhívja második férjét, és bejelenti neki, hogy váljanak el. Helló, eddig nem úgy volt, hogy elváltak? Mindegy, megjelenik Bret, Bret parókája és fejkendője, mindez egy Ferrariban. Aszongya, hogy elszalad a háztól, mi van, tán csak nem megjött az esze?

Közben Big John hozza a feladatot: videóklipet kell forgatni Bret közeljövőben megjelenő szólólemezéről kivett két nótára, csapatosan. A feladat elolvasása után KJ nem azzal foglalkozik, hogy mit kellene csinálni, hanem Brettel akar beszélni, és mivel az nincs a házban, felmegy a szobába, és elkezd magába roskadni. KJ bipoláris egy pöttyet, és elpofázza Ambre-nek, hogy hivatalosan még el sem vált a második férjétől - és erről Bret nem is tud. Kuravélet! Hazudik! Ilyet nem szabad!


Hazaért a ház ura, és elkezdi kiosztani a feladatot, az egyik csapatban Daisy, Destiney és Jessica, a másikban KJ, Ambre és Megan. Három órájuk van arra, hogy Bret elég langyos nótáihoz videót rittyentsenek, a győztes trióból a kreatív vezető (aki megmondja a másik két ostoba tyúknak, hogy mikor vetkőzzenek, gondolom) szólórandira megy, a másik kettő közösre. Jessica kurvára nem örül annak, hogy KJ, azaz Crabby Ho vele egy csapatban van, valahol megértem. A két kreatív Ambre és Destiney.


Ambre csapatának videója nem lehet tudni miről szól, de van benne KJ sírás közben, KJ az ágyban, Megan hálóingben, Megan telefonon, Megan virággal a kezében, KJ és Megan vitatkozás közben, és kábé ennyi. A másik trió Jessicát iskoláslánynak öltözteti, aztán átvedlik kurvává, utána meg táncolnak egy ketrecben. Jessica szerint Daisy a világ legrosszabb operatőre, jobb lenne, ha a kamera helyére faszt vizionálna, és koncentrálna, arra biztos menne. Nem én mondtam, isten az atyám. A két videó egyforma szar, a nóták is, így nem csoda, hogy Bret alig tud dönteni, hogy melyik legyen a nyertes (közben a vágógép szerepét betöltő számítógép Ambre csapatánál lefagy, dráma), de nagy nehezen kiválasztja Ambre csapatát, így a legidősebb versenyben lévő ribanc megy szólórandira, de ez KJ-t nem érdekli, ő beszélni akar Brettel, oszt kész. Destiney sík ideg, mi a faszt keresel itt, te büdös kurva, kérdezi üvöltve, de KJ szarik rá. Daisy sírni kezd, ami nála olyan hangok kiadásával jár, mintha meg akarna fulladni.


Ambre Bret hálószobájába megy randira, ezt nem dugásnak hívják? Nem, mert megjelenik egy indiai fazon, valami jógi, azaz a produkciós asszisztens, aki majd ilyen spirituális útra viszi a két fiatalt, jajistenem. És meditálnak. És nevetünk. Sokat és hosszasan. Satish aszongya Bretnek, hogy legyen kivájt bambusz, és eressze be a fényt. Aztán azt is mondja neki, hogy évszázadok óta ismeri Ambre-t, aki pedig csak 32 éves. Szerintünk kinéz hatvannak, de mi gecik vagyunk. KJ pont ekkor dönt úgy, hogy ő el van itten hanyagolva, és lemegy Brethez. Miközben az szólórandin van. Eh.


A kopogásra Bret úgy reagál, hogy Istenen és a sört hozó Big Johnon kívül mndenkit elzavar a picsába, de amikor meglátja a producerek kedvenc konfliktusforrását, megenyhül a szíve, és ugyan be nem engedi, de felküldi hozzá a gurut, szerintem kibaszásból, de az is lehet, hogy így nyugodtan dughatnak végre. KJ nem örül Satish-nak, annak sem, hogy az a csakráti akarja kinyitogatni. Az indiai leszarja és olyanokat kérdez tőle, hogy "láttál-e már frusztrált óceánt? Szomorú fát? Dühös sziklát?" Vaddöfakk, kérdezi KJ, és milyen igaza van. Mi már láttunk szomorú fát, az egyik EFOTT-on, éppen hatan hányták oldalba. Bret és Ambre smárolnak, kamera elegánsan el.


Bret lehívja KJ-t, mert a producerek erre utasították, közben a többi csak kiborul, most már Destiney és Jessica is sír. Remélem a szemét kikaparják. KJ közben a saját sírját ássa, és elmondja Bretnek, hogy még el sem vált. Hazudós kurva. Erre mivel jön elő? Szeretlek, Bret. Muhaha. Másnap Megan és KJ mennek randira egy hotelbe, ebéd, ital, kaja - Megan meg fogja, és beül Bret ölébe, aztán elkezd vele smárolni. KJ kiakad, és elsétál. A randiról. Csak úgy. Bret közben Megan csöcseit nézi, hiába no, nehéz szakma ez a rockbiznisz. KJ közben idióta mosollyal az arcán ül egy kibaszott ronda zöld kanapén, és a vágók úgy láttatják, mintha több óra eltelt volna, mire Bret észreveszi, hogy nincs is ott. Nem sokáig tart a nyugalom, mert visszatér Megan, és minden kezdődik előröl.


Kiszavazósdi, mi egy fabatkát nem adnánk KJ maradásáért, ráadásul Ambre is kiakad rá, mert megzavarta a randiját, és lássuk be, igaza van. Kiabálás, káromkodás. Vicces. Ambre kapja az első passzt, utána Daisy, aki erre az alkalomra egy olyan ruhát vesz fel, ami az egyik mellbimbóját egy kicsit takarja, de mást már nem nagyon. Jessica is marad, majd Destiney, és Bret KJ-t hívja. Mi a fasz? De hoppácsak! Megkérdezi tőle, hogy akar-e maradni, és erre KJ nemet mond! És elmegy! Magától! Yeah! Bret nagyon kikészül ettől, és kicsit sír, a szemfestéke is elkenődik, olyannyira, hogy még csak a közös piálásból is kimarad! Ez tényleg szerette ezt a lökött tyúkot? Jövő héten visszatér Heather, a "dicksucker whorebag" kifejezés megalkotója, illetve a csajok exei is jönnek, jó részt sejtek.

Címkék: rock of love
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepi79 2008.04.24. 22:32:07

"Mi már láttunk szomorú fát, az egyik EFOTT-on, épen hatan hányták oldalba. "

ezen feküdtem :DDDD csak így tovább :DDD

Nari 2008.04.25. 08:34:05

Te sixx... mondd már meg légyszi, hogy mikor megy ez a fantasztikus műsor, mert ahogy így olvasom a kommenteket, valami orbitálisan nagy móka lehet nézni... :)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.25. 09:34:29

a vh-1 adta vasárnaponként, de nem az eu hanem az usa. torrent oldalakon fent van mind a két évad, múlt héten lett vége ugyanis ennek a szezonnak.

EasyFriend 2008.04.25. 11:31:09

Ehh, pont most jönnek az exek, amikor KJ távozott... Pedig megnéztem volna, miféle ember bír ki vele 5 percnél többet, és mennyire van elnyűve az illető most.

gastro, missing in action 2008.04.25. 14:09:45

Én elkezdtem letölteni, sixx beszámolóinak hatására de elég lassan csordogál le, hiába no, ez még nem olyan népszerű, mint a survivor:-D, hát mit ne mondjak... Fekszem a röhögéstől...

mókus 2008.04.25. 19:09:40

nem értem a "főnyereményt", hiszen nekem sixx eddigi beszámolói alapján nem úgy tűnik, hogy ne kapták volna meg azt a "hölgyek", amire csak később került volna sor..
van így értelme versenyezni?

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.05.05. 09:09:59

azt hiszem lesz harmadik szezon is:) Egyébként még királyabb lenne ez egy igazi rockistennel. Látom magam előtt amint Megan Eddie Vedderrel beszél az élet komoly dolgairól:) Esetleg Big John szerepében Meg White, aki exférjének segít a csajozásban.
süti beállítások módosítása