Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x18 - Fájó sebek

2008. április 23. 19:00 - sixx

Hol is kezdjük? Meredith két és fél részen át haldokott, ebből 42 percet a pokol tornácán töltötte, ahol találkozott Kyle Chandlerrel, de elbalfaszkodta a dolgot, és életben maradt. A muternek ezzel szemben nem jött össze a dolog, így most Mere félárva vagy mi. Azt mondjuk annyira nem bánjuk, hogy a parkinsonos mamát kiírták a sorozatból, mert elég nevetséges volt, ahogy az őszülő halántékú főnök a nyálát csorgatta rá. Képletesen!


Izzie zuhanyzik, de rányit Alex, aki már egy párszor megdugta, és közli is vele, hogy látott ő már ilyet. Mi nem, de velünk nem törődik az operatőr. Alex beköltözik a lakásba, ki tudja miért. Izzie ezen kiakad, és felébreszti Meredith-et, aki ahhoz képest, hogy majdnem meghalt, egész vidám. Mi nem, mert a kaszásnak drukkoltunk. George családi életet él a nejével, és közben folyamatosan Izzie-ről ugat, ami annyira nem fasza ötlet, mert a neje kétszer akkora, és agyon tudja vágni akkor, amikor akarja.

Izzie a kórházban is folytatja a károgást, jaj, miért költözik be hozzánk ez a köcsög, stb. Unalmas. Alex megy a Nagyon Deformált Arcú Nőhöz, Akinek Minden Részben Új Becenevet Adunk, Míg A Fejét Vissza Nem Varázsolja a Sminkes, és mondja neki, hogy addig sajna az elefántemberre fog hajazni, míg nem találnak valami támpontot a feje összerakására. Siethetnének, Elizabeth Reesernek aranyos arca van, így viszont nem szeretünk ránézni.


Izzienek van egy betege, akinek a vállában van egy lövedék, amit annak idején nem vettek ki a katonaorvosok, és ebből most minden bizonnyal nagy bajok és komplikációk lesznek. A faszi neve Szkófild, lehet Májki nagyapja a Szökésből. Shepnek egy korábbi kollaganője lesz a páciense, akit már háromszor műtöttek ugyanazzal a tumorral, és a töke tele van vele. Egy utolsó műtét, mondja a 24-ben gonosz anyát alakító színésznő, és kész, kiszálltam, ha belehalok, belehalok, leszarom, unom a műtéteket. Na persze, mert ez csak úgy megy itt. Új jelölt érkezik a főnök pozíciójára, mégpedig Yang egykori tanára, akit az a faszi alakít, akit imádtunk az elnök embereiben, mint angol nagykövetet. Ja, Yang dugott vele az egyetemen, miért is ne dugott volna vele, ő így kerül előrébb, van ez így. Ezzel fel is vázoltuk az epizód fő szálait, csak Meredith-ről felejtkeztünk el szándékosan, na, őt a Náci leállította egy kissé, meghalt az anyád, te gyökér, ne nyüzsögj, vedd magad takarékra, mondja.


Meredith a napot azzal kezdi, hogy bujkál a faterja elől, Yang meg az egykori szerelme elől, ez egy ideig nagyon vicces, utána már nem annyira, sőt, a végén kibaszottul idegesítő, de legalább nem amerikai nyálzene megy alatta, hanem a Grace soundtrack. Yang közli a proffal, hogy hozzámegy Burke-höz. De jó! George Shep paciensével foglalkozik, aki ugyanabban a hotelben lakik, ahol George és kedves neje, és elkotyogja, hogy a szálloda kibaszott drága, ami oda vezet, hogy Torres doktornő bevallja: annyi pénze van, mint Dáriusz királynak, és George ne ugráljon a kis fizetésével. George érthetően ideges lesz.


Shep győzködi az ex-kolleganőt, hogy vesse alá magát valami Nagyon Veszélyes Műtétnek, mert akkor túléli, és hozzá még elmagyarázza neki, hogy kurva szar lesz a vége (mármint az agyráknak), ha nem megy bele. A nő elgondolkodik a dolgon. Mr. Szkófild vállából a golyót ki akarják venni, ami azért lényeges, mert a koreai háborúban lőtték meg, vélhetően a saját emberei, mert köcsög volt. És most meg akarja tudni, hogy így volt-e, mármint nem azt, hogy köcsög volt-e, hanem azt, hogy valóban amcsi golyó van-e benne, és ha igen, akkor ki lőtt rá. Meredith elfogadott egy vacsorameghívást a faterjához, és viszi Shepet is (nem is, ő fog  főzni, de lényegtelen). George ki van akadva, hogy a nejének kurva sok pénze van, elmondja Meredith-nek, aki elpofázza Izzie-nek, és azt is elmondja, hogy Yang megdugta a professzort, és igen, ezt leírni is unalmas. Mondjuk a beszélgetés vicces, és Katherine Heigl végre nyújt is valamit  a szerepben azért a szakajtónyi lóvéért, amit kap egy-egy epizódért. Burke és Shep kissé ideges, mert ez a Marlowe prof, akit Yang agyondugott az egyetemen, az egyik legkirályabb szívsebész.


Műtétek sorban, Alex betegével mindenféle komplikációk vannak, Burke meg egy másik műtőben megtudja, hogy Yang Marlowe proffal három éven át együtt élt, és nem ment hozzá, pedig. És most konfliktus van. Probléma a másik műtőben is akad, Addison lebassza Sloane-t, mert a deformált arcú beteg babáját veszélyeztette egy műtéttel. Na, jön a harmadik műtét, Shep a kolleganője agytumorját akarja eltávolítani, de elkúrja, és csipogás van, meg szívleállás, meg katasztrófa. Mr. Szkófildból kiszedik a golyót, közben Izzie beszól Torresznek, hogy mi van, gazdag kislány. Muhaha. Shep be akarja bizonyítani, higy egyedül tud egyszerre szívet és agyat műteni, Síva lófasz hozá képest, hirtelen hatvan keze nő, és egyszerre kaszabol vele, természetesen sikeresen. Ez azért kellett, hogy Marlowe-t lenyűgözze, és sikerül! Wow, ki gondolta volna! Burke sík ideg, mert nem hívták be a műtétre, és hoppácsak, kiderül, hogy itt mindenki azért vállal be  kockázatos műtéteket, hogy a nagymenő professzornak megmutassa, mennyire faszagyerek.


Miszter Szkófild nem örül a golyónak, mert nem derül ki belőle, hogy melyik katona lőtte meg, szegény. A főnök is kivan, mert az orvosai úgy viselkednek, mint egy csapat óvodás. Este van, Meredith vacsorázik, fater, annak felesége és Shep van jelen, Meredith seggfejként viselkedik, mint az várható volt, meghívja az asztalhoz Alexet, és láthatóan kurvára nem akar kettesben maradni az apjával, aki ugye azért hagyta el a kis családot annak idején, mert a mostanra már halott Meredith-muter megcsalta a főnökkel. Kínos kis vacsora ez. Burke nem nagyon érti, hogy Yang hogy tudott csak úgy kiszállni egy olyan kapcsolatból, amit három éven át húzott, és a végén nem akart hozzámenni a profhoz - úgy veszi, hogy Yang csak azért mondott neki igent, hogy befogja a száját. Na ja, szerintem is. George kibaszott ideges, Torres is, az egyik azért, mert a nejének sok pénze van, és nem ad neki kaszinóra, Torres meg azért, mert Izzie állandóan baszlatja, mert szerelmes George-ba. Na ne már, ez valami vicc? George is röhög rajta, majd megjegyzi, hogy ugya már, nézz már rám, mit akarna tőlem az a kurvajónő - na ezt nem kellett volna, mert Torres jogosan úgy érzi, hogy ő itt le lett degradálva. És kihajítja! Yeah!


Izzie és Alex is kínosat beszélgetnek, aztán megjön Yang, és még kínosabb lesz az egész este, de még nincs vége, mert megjön George is, hoz italt, és elkezd inni Izzie-vel. Ha ez arrafelé halad, amerre én gondolom, akkor hányni fogok. Shep visszamegy a kórházba, és közli a kolleganővel, hogy kiszedte a tumort, és mindenki könnyezik, mi is. Meredith beszél végre az apjával. Nem érdekes. Izzie és George iszik, sőt, már korongrészegek, és hoppácsak, összekapaszkodnak, és elkezdik gyűrni egymást, és most elnézést, de megyek hányni. Jövő héten folytatjuk.

Címkék: grace klinika
25 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poszáta 2008.04.23. 20:22:20

Ez a sorozat mindig felidegesít. Mindenki kefél mindenkivel, ez egy hatalmas beltenyészet lesz lassan. A szereplők viselkedése köszönővisznyban sincs az emberi reakciókkal. És ennek ellenére nézem. Minden héten. Vagyis: én vagyok a hülye...

A hogyvolt jó volt, mint mindig...

candyperfumegirl 2008.04.23. 20:25:23

*visszajött a hányásból*

Na, ez a Grace klinika, más sorozat nem képes arra, hogy amikor már azt hiszem, hogy képtelenek alulmúlni magukat, akkor bebizonyítjék, hogy de igenis képesek! Ez már valami. Az egy dolog, hogy a falat kapartam ettől a résztől, annyira erőltetett és ráadásul unalmas volt, arról nem is beszélve, hogy a 3 normális szereplőjük csak másodperceket kapott benne, Izzie kurvára idegesítő és ostoba húzásait kellett nézni végig, a végére még beteszik ezt...na most megint elkapott a hányinger.

squeegy beckinheim 2008.04.23. 21:21:13

de hol vannak a BUBIK?

jah és 2síva hozzá képest lófasz"...sírok

68nyara 2008.04.23. 21:59:20

A sok mélypont közt a legmélyebb szerintem akkor volt, amikor a proff megölelte Yangot (Bocs, tapizta), kezdtem kételkedni benne, hogy egyáltalán színésznek lehet e nevezni egy ennyire szar alakíts után azt a faszit. Borzalmas mozdulatsor volt. Mondjuk a vége is elég gázos lett. Nem is tudom miért ajnározzák ezt annyira, Meredith pl kifejezetten idegesít, egy ennyire depi, és nyűgős p...csa...Aztán meg nézem...én is hülye vagyok.

Johnny336 2008.04.23. 22:09:08

Minden GA-hogyvoltos kommentemnél elmondom, hogy valamit elnéztek a castingnál. Yang doktornő az, aki a "testi adottságait kihasználva tör előre a szamárlétrán?! NE MÁR! A Vörös Démon, vagy Zizi esetleg... Beteg sorozat az biztos, de én is nézem. :)))
Holnap adják a 4x11-et!

Legalább Meredith nem picsogott annyit ebben a részben (a vacsorás jelenet alatt zuhanyoztam).

mókus 2008.04.23. 23:23:36

cpg: szerinted ki a három jó szereplő? Szerintem torres az egyik!

Amúgy a tegnapi részt kikapcsoltam az első 10, max. 15 perc után. Egész egyszerűen nem bírtam ki..

mókus 2008.04.23. 23:24:47

derely, játszott ő már a neveletlen hercegnőben és ha jól emlékszem abban a toszkánás filmben is (diane lane-nel)..

Mr.paksimogyoró 2008.04.23. 23:41:01

Én a múltheti rész után döntöttem el,hogy az esélyt megadtam neki,de vége,nincs erre a szarra nekem időm, innentől kezdve csak hogyvolt,mert az qrvajó.

candyperfumegirl 2008.04.23. 23:49:49

Na igen, a másik röhej az, hogy pont Meredtih meg Yang van beállítva jónőnek. :P

mókus: szerintem Bailey, Addison meg Alex ér valamit egyedül a sorozatban, mint karakter, naná, hogy belőlük van átlagban a legkevesebb. Torres is tökös csaj lenne (meg ő legalább tényleg dögös), ha nem ment volna hozzá a töketlen George-hoz, de még őt is bírom néha, csak sajnos belerángatják őt is a sírás-picsogás-drámázás posványába. Én módszeresen csak azokat bírom elviselni, akik többé-kevésbé kimaradnak ebből.

Jaffar 2008.04.24. 07:43:30

Nem fikázásként írom de elég béna egy blogot futtatni egy sorozatrol ami nem létezik ^^

Grace Klinika lol

Nem vagyok nagy angolos, de amennyire én tudom a sorozatot "Greys Anatomy"-nek
hijják :P

ebböl hogy jött ki a Grace?

www.greysanatomyinsider.com/


nagyon király blog :D

s3v3n 2008.04.24. 08:13:07

csak azért írtál hogy okoskodj, vagy komolyan gondolod? grace klinika a klinika neve, ennyi.. az meg hogy megváltoztatják a magyar címeket nem újdonság.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2008.04.24. 08:19:39

Az nem Alzheimer? Mert hogy nem Parkinson, az biztos.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2008.04.24. 08:23:35

Ja, és még egy, ami bassza a csőröm:
ha Torres drnő olyan rohadt gazdag, akkor mi a francnak csövezett a kórház alagsorában?????

drn 2008.04.24. 08:33:55

kekecke
csatlakozom. rejtélyes az ügy de cefetül

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.24. 08:45:22

Jaffar, te valami barlangban laksz, ahonnan valaki kilopta az újságokat, tévét, még a zinternetet is? ja, azt nem. akkor meg?

evicska 2008.04.24. 09:33:28

Azt hiszem, azért nézzük ezt a sorozatot, mert olyan, mintha minden kedd este osztálykirándulásra mennénk, ahol lehet pletykálni és pártokra szakadni, de főleg jól kárörvendeni, hogy a csaj(ok), aki(ke)t szívből utálunk már megint milyen hülyeségekkel égette(ék) magát(ukat) és mi kárörvendhetünk rajta(uk). Néhányukat meg kedveljük és drukkolunk nekik. Persze, ez fiúkra is vonatkozik, közöttük is van lúzer, de akad faszagyerek is.

Llew 2008.04.24. 09:41:12

Katherine Heigl szép, de egy eyecandy meg Alex taplósága nem viszi el a sorozatot. George meg már a sokadik jónőt viszi ágyba a sorozatban (a fikázás ellenére szerintem Meredith se rossz). Na, ne már.

gyurmalány 2008.04.24. 10:41:41

Most biztosan hülyeséget fogok kérdezni, de a csaj aki náluk kajált, meredisz HÚGA?
agyam eldobom ettől. azzal már megbarátkoztam, hogy a gyakornokok többsége idősebb a rezidensnél, de ezen megint kiakadtam.

amúgy ha már ott tartunk ki a legszarabb, szerintem shep. nálam minden részben kivágja a biztosítékot az egyetlen párás tekintetével, ami bármilyen alkalomra tökéletes.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.24. 10:45:09

gyurmalyány: nem, a fater új csaja.

gyurmalány 2008.04.24. 11:12:59

Köszi. nagy kő esett le.

az a baj, hogy nem régóta nézem, és ha néztem is, régebben háttérzajként ment csak. de rémlett, hogy szült, és valamiért az maradt meg, hogy az ott egy unoka. (mondjuk nyilván az valakinek, de nem meredisz faterjának akkor)

Savafan 2008.04.24. 12:52:18

Llew:
ezen én is bosszankodtam. a semmilyen kis mitugrász, george mindenkit végig kufircol:)) és elsősorban a pénzes tyúkokra fáj a foga:)) ha a vörös démont is megkapja akkor én addig néztem a sorozatot!! mindennek van határa:)

misuzu 2008.04.24. 17:02:56

Ne már, ez végre olyan rész volt amiért elkezdtem nézni. :) Intrika, szex, összeveszés... Nem tartalmat várok ettől a sorozattól. :) Régen a hogyvolt sem utálta ennyire. :P

krumplicukor 2008.04.24. 17:57:55

Nem hittem volna, h lehet rosszabb, mint a 3 részes "Meredith belefulladt a vízbe" borzalom, de tévedtem: George és Izzie???? Jézusom.

Boise 2008.04.27. 23:52:49

kekecke 2008.04.24. 08:19:39
Az nem Alzheimer? Mert hogy nem Parkinson, az biztos.

De, de, de, igazad van, Alzheimer-je volt Meredith mamának!
Könnyű megjegyezni: Alzheimer=kihagy az agyad, Parkinson=remeg minden tagod

És ezt egyébként a nagymamám és Michael J. Fox nevében is kikérem magamnak, hogy hülye Meredith anyukájának olyan betegsége lett volna, mint a fent említett és általam nagyra becsült személyeknek.
süti beállítások módosítása