Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x10 – Luck, Next Time

2008. április 22. 14:33 - Hartmann

Lisa és Alice tovább folytatja a kapcsolatát. Mostmár csak azt kéne eldönteni, hogy ez egy heteró kapcsolat-e (Lisa férfi volta miatt), vagy egy leszbikus (Lisa leszbikus érzülete okán). Hamarosan pedig Danánál látjuk viszont a szőkeséget, próbálja kiráncigálni a letargiájából a barátnőjét. Elég kevés sikerrel jár ezen próbálkozása, mert Dana nagyon maga alatt van,  Larával történt szakítás és a szülei miatt. Az anyja nem igazán vette jó néven, mikor bejelentette, hogy meleg. Pedig neki is volt egy ilyen jellegű kalandja még fiatal korában. Anyuka kedvesen megpróbálja a lányát a ’helyes’ útra terelni. Leszervez a lányának egy randit, az egyik barátosnéja fiával. Dana gyorsan lerendezi a srácot, megmondja neki a tutit a másságáról és lelép. A helyét Alice veszi át, és rögtön rá is hajt a srácra, mikor megtudja, hogy teljesen heteró.

A babát váró pár körül továbbra sincs minden rendben, Bette úgy érzi, hogy Tina nem igazán beszéli meg vele a döntéseit. Ez a kisebbik probléma Bette életében. A nagyobbik továbbra is a munkája, és a Provokációk kiállítást ellenzők egyre növekvő tábora. Ez a tábor egyre inkább hallatja a hangját, telefonon zaklatják a múzeumot, mindenféle címkékkel csúfítják el az épületet. Mikor menne haza, a múzeum előtt belebotlik egy nőbe, aki a keresztény eszmékkel és erényekkel traktálja Bettet, ráadásul még a homoszexuális kapcsolatát is felhozza, és elítéli.

Kit is kezd feltörni a zeneiparban, nemrég eladta az összes dalának a jogát, most pedig Snoop Dogg-gal megy kocsikázni egy videóklip forgatásra. Kit meg nem igazán tud feloldódni, nem érzi a ritmust alkohol nélkül, de még tartja magában a lelket, és nem iszik. Ahogy már hónapok óta nem teszi.

Shane időközben felkapott fodrásszá nőtte ki magát, Los Angeles nagyasszonyai adogatják egymásnak a neveit, hogy milyen jó keze van. Olyannyira, hogy az egyik ügyfeléhez már házhoz is megy, aki ki is kezd Don Juanitával. A hajvágás az elmarad, bár a szex befejezése is, mert megzavarja őket a kuncsaft férje, rákényszerítve a két nőt, hogy megdöntsék a rövidtávú gyorsöltözés világrekordját.

Jenny egy hármas ’randin’ vesz részt Marina és Francesca társaságában, ami inkább kínos beszélgetésből, mint kellemes hangulatú vacsora elfogyasztásból áll. De mikor Jenny és Marina egy kicsit kettesben maradnak, egymásnak esnek. Előbb csak verbálisan, a másikat elküldve melegebb éghajlatra, nem sokkal később már orálisan is, csók formájában és manuálisan is, simogatásokkal. A hirtelen beállt csend Francescának is feltűnik, és meglepi az egymásba feledkezett párt. Majd nem sokkal később gyengéd célzásokkal ki is tessékeli Jennyt, az estének vége. Otthon Tim, aki mégsem küldte el végleg, egy közös mozit ajánl fel a megtört lánynak, amit az el is fogad, és nemsokára összebújva nézik a tévét. A tévézés meg átcsap csókolózásba, és egy heves együttlétbe is. Alakul a béke vajon? Nem, Tim végül kiböki, hogy ő már nem akar semmit sem Jennytől.

Alice és az új pasija kezdenek egyre jobban összemelegedni, mikor megjelenik Lisa, és jól belecsap a lecsóba. Az újpasi nagyot néz, és gyorsan le is lép, mikor megtudja, hogy Alice és Lisa együtt vannak, és mindketten leszbikusok, majd gyorsan szakítanak is. Alice végre rájött, hogy kire van szüksége, és az nem egy leszbikus érzületű pasi, hanem egy pasi-pasi vagy esetleg egy lányokhoz vonzódó nőt.

A rész végére még kapunk egy nagy csapást is. Tina sajnálatos módon elvetélt, és ez a szőkeséget eléggé megviselte. Hiába a sok próbálkozás, várakozás, terápia, egészséges életmód. Bettet is eléggé kiborítja az eset, tőle szokatlan módon reagál arra, mikor a házuk előtt kezdenek gyűlni a kiállítás ellenzői. Elkergeti őket a büdös francba, és nem válogatja meg a szavait.

Címkék: l
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.04.22. 15:14:42

Ez a Snoop Dogg nagyon menő, nemrégiben a Las Vegas 2. szériájában is láthattuk cameo szerepben, nemrég adta a Viasat.
süti beállítások módosítása