Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 4x03 - The Economist

2008. április 21. 11:36 - sixx

Ha valaki azt hitte, hogy az első két rész rohanása után kicsit leülünk pihenni, az nagyon tévedett, zajlanak az eseménye a szigeten és Szájid jövőjében is, mert ismét flashforwardot kapunk a múlt heti 5 (!!!) flashbacket követően. Meg egy olyan vaddöfakk pillanatot a végére, hogy a fal adta a másikat.


Azzal kezdünk, hogy Szájid imádkozik (asszem először láttuk a hithű muzulmánt  ilyesmivel foglalkozni), Miles meg idegbeteg, és Ben hollétét akarja kiszedni Dzsekkből. Szájid ebbe nem folyik bele, inkább Naomi zavaróan nyitott szemeit zárja le, és közben megpillant egy karkötőt a kezén, amibe ügyes indonéz gyerekmunkások az "Örökké veled maradok, R.G." feliratot vésték. Szájidnak elege lesz Miles pofázásából, és megkérdezi a pilótát, hogy ha már volt oly bűbáj és egyben letette a helikoptert, mi lenne, ha elhúznának innen a vérbe? Frank szerint hárman beférnek a repülő szerkezetbe, de csak akkor indulnak el, ha Szájid visszahozza Charlotte-ot, mert az iraki ex-kihallgatótiszt túszmentőnek is kiváló. Szájid tökös gyerek.

Ugrunk a jövőbe, egy konszolidált külsejű Szájidot kapunk, aki golfozik egy sort, és közben egy másik golfozóval dumál, de csak addig, míg az fel nem ismeri, hogy ő bizony az Oceanic hat egyik tagja (alakul: Hörli, Dzsekk, Katinka, Szájid), és Szájid rá nem bólint, hogy ja, kaptam egy csomó pénzt a légitársaságtól, abból vettem ezt a kurva ronda golfcuccot. A fickó egy kicsit ideges lesz ennek hallatára, és próbál lelépni, de Szájid lelövi, hoppácsak. Ez meg mi a fasz volt? Folytatjuk tovább a jövő taglalását, Berlinben vagyunk, ahol az öltönyös, és szigeti dauerját hátrahagyó Szájid egy nővel ismerkedik meg egy kávézóban, első látásra ártatlan flörtnek tűnik a dolog, habár a "fejvadász vagyok" mondat kissé baljóslatúnak tűnik. A csaj egyébként valami közgaszdász asszisztense, és Szájid meghívja vacsizni. Aztán amolyan James Bond/Jason Bourne stílben telefonoz egyet, és beszól, hogy "felvettem vele a kapcsolatot", mi ez már, bérgyilkos/titkosügynök lett a barátunkból? És ki van a telefon másik végin?


Back to the sziget, Szájid előkapja Dezmond fotóját a zsákjából, azt, amit Naomitól csórt el, és kijelenti, hogy a skót majd elmondja mi van, biztos többet tud. Ugyanezzel a lendülettel lepattintja Dzsekket a kalandról, mondván, hogy idegbeteg paraszt és nem kéne, hogy Lokkbácsi iránt érzett gyűlölete megtorpedózza a túszmentést. Szájid rulez, minél kevesebb Dzsekk egy epizódban, annál jobb. Szájid viszi magával Miles-t is. Team Lokkbácsi, ahol Szójer érdeklődik Bentől, hogy ki a kém a hajón, és amikor az nem szól egy szót sem, kilátásba helyezi a lábujjai ellövését. Dzsémsz fiam, kicsit hebrencs vagy, mondja erre a Bölcs Kopasz Vadász, ennek aztán lőheted a lábát, nem fog válaszolni, viszont cipelhetjük utána. Ja, és pont ott vagyunk, ahol Jákób sufnijának állnia kéne, mert megvan a vulkanikus porból rittyentett kör is, de a házikó sehol. Ben vigyorog, Hörli csak néz. Irány Ádörfalva, ahová a francia tyúk szerint Dzsekkék vagy a túsz haverjai is tartanak. Lokkbácsi ideges lesz, mert többen megkérdőjelezik a döntéseit, Hörlivel például közli, hogy itt ő a király.


Team Dzsekk, Katinka kissé kárörvendően megjegyzi Dzsekknek, hogy szar ügy mi, amikor kihagynak a buliból? Muhaha. Dzsekk azt tanácsolja Katinkának, hogy menjen Szájiddal, mert nem bízik Lokkbácsiban, viszont a kopasz a csajt nem fogja bántani, mert Szójer nem engedi. S lőn, az expedíció három fős. Dzsekk közli Frank pilótával, hogy Szájid kínzómester volt, csak a miheztartás végett. Aggodalmas tekintetek. Menetközben Szájid faggatja Miles-t Naomiról, nem érdekel, hogy meghalt? De, jócsaj volt, mondja erre a kínai, kedves ember.


Jövő, DzsigolóSzájid már nagyon jóban van a csajjal, akivel operába mennek. Csók, satöbbi. A csaj tudni akarja, hogy miért van még mindig itt az iraki, hát mert a meló nehezebb, mint gondoltam, mondja, és nagyon szomorú arcot vág. Értjük: a csaj főnökét kell kinyírni, az meg még eddig nem telefonozott az asszisztensnek. Sziget, kedvenc új karakterünk, Faraday ügyködik valami felszereléssel, a zene nem sok jót sejtet. Láthatóan el van veszve egy kicsit, és jó tudóshoz illően az ingét sem tudja betűrni a nadrágba. Felhívja Reginát a hajón, és azt kéri tőle, hogy lőjön ki egy rakétát a telefon pozíciója felé. Megtörténik, közben halljuk hogy az egyre közelebb ér Danielhez, de látni nem látjuk. Mi a fene történik itt?


Team Szájid Ádörfalva kapujában, minden kihaltnak látszik, de láttunk már karón varjút. A házak átnézése során motozást hallunk, Hörlit találjuk egy szétvert lakásba bezárva, úgy lászk Lokkbácsnak tényleg elege lett. A súlyos haver elmeséli, hogy a kopasz megbolondult, Walt mondta neki, hogy nyírja ki Naomit, ne is kérdezd Szájid, tiszta gyagyás az öreg. Sírunk a röhögéstől a monológon, aminek az a vége, hogy őt ide bezárták, és leléptek. Priceless beszólás by Hörli: Amikor Miles megkérdezi tőle, hogy "hová ment Lokkbácsi, dagikám" így felel: "Na fasza, a hajó küldött nekünk még egy Szójert." Hörli kissé gyanús nekem, akkor meg pláne, amikor ártatlanul megjegyzi, hogy ja, Ben házát emlegették, hogy oda BIZTOS elnéznek. Csapda lesz ez.


Team Dzsekk, megérkezik a rakéta! Most! És az órája 31 perccel előrébb van, mint Faraday órája. Ez most akkor mit jelent? Juliska is megjelenik közben Dezmonddal. We love Dezmond. Team Szójer besétál a csapdába, amit Hörli segítségével Lokkbácsi állított nekik, micsoda hülyék ezek. Közben Szájid azért rendesen szétnéz Ben kérójában, és talál egy titkos helyiséget a könyvespolc mögött, benne asztallal, ruhatárral, papírokkal, pénzzel és egy rakás útlevéllel, mind más névre szól, de Ben képe vigyorog bennük. Lehet itt kapott kedvet a titkosügynökösködéshez? Szójer rajtakapja Katinkát, Lokkbácsi Szájidot, bukta, mehet közös cellába Bennel.


Katinkának jobb dolga van, Szójer háziőrizetben tartja, ismét felsejlik Kovi pornóproducer a háttérben, micsida feldolgozást lehetne ebből forgatni, egek! Dzsémsz közli Katinkával, hogy ő ugyan el nem akar menni innen, mert otthon semmi és senki nem várja, és ugye Katinkának sem nagyon van miért (csak körözik a fater felgyújtása miatt), miért nem maradnak itt a meseerdőben, nevelgetnek tikokat meg tehénkéket? Ez a jelenet nekem nagyon nem jött be, a készítők szándékával ellentétben kacagtam hangosan. Lokkbácsi Szájiddal tárgyal, hát sajnálom, hogy ez így alakult, de nem volt más választásom. Szájid előadja amiért jött: add ide nekem a csajt, elmegyek a hajóra, és megtudom, kik ezek a rohadékok. Ha nem, eltöröm a nyakad a lábammal. Szájid megtudja, hogy Bennek kéme van a hajón, és halkan hozzáteszi, hogy majd akkor bízik meg Benben, amikor eladta a lelkét. Megkapja Charlotte-ot, és ad cserbe valamit. Mit? Nem tudjuk.


DzsigolóSzájid posztkoitális nyugalomban a csajjal, egyszer csak megszólal annak a csipogója, a főnöke hívja, és ilyenkor ugrani kell ám. Szájid szerelmet is vall közben, oh. A találkozó az Adlon (?) Hotelben lesz, oda megy tehát a közgazdász főnök, az, akit ki kell nyírnia Szájidnak, gondolom. Szájid nem bírja tovább, és az öltözködő csajnak odaszól, hogy Elza, mennyél el Berlinbűl! Most! Emberek jönnek! Kérdezni fognak tőled a főnököd sorsáról! És nem lehetsz itt, hogy válaszolj! Szegény Elza rájön, hogy őt most itten nagyon átbaszták egy klasszikus James Bond-trükkel, és remegni kezd a szája széle. Megölöm a főnököd, mert rajta van egy listán, amit a főnökömtől kaptam, mondja Szájid, de ezzel nem lesz jobb a helyzet.


Nem hát, mert a csaj ezzel lelövi Szájidot! Mellbe! Elza is bérgyilkos! Helló! És telefonoz, hogy aszongya, nem, még nem öltem meg, de nem mondja meg a főnöke nevét, akkor minek életben hagyni? Ez végig kettős játékot űzött, bazmeg. Jó volt, na. Igen ám, de Szájidot abból a fából faragták, mint Lokkbácsit, csak neki nem kell Walt, hogy magához térjen, előrántja a fegyverét, és mellbelövi a csajt. Aztán meg sír. A csaj kezén van egy karkötő, ugyanolyan, mint Naomin. Erre biztos kapunk majd valami magyarázatot. Muhaha.


Team Dzsekk, Dezmond a pilótát faggatja a képről, amit Naomi iszákjában találtak, de Lapidus nem tud semmi, hagyjál már a hülye skót akcentusoddal. Amikor azonban Dez azt kéri, hogy mondja ki jó hangosan (mint az óvodában), hogy "soha nem láttam és nem hallottam Penny Widmore felől", akkor Faraday felnéz, és az arcán totál az van, hogy bazmeg, lebuktunk. Megjön Szájid, hozzá Charlotte-ot, ígéretéhez híven. Katinka nincs vele, maradt farmerfeleséget játszani Ádörfalván, Miles pedig Lokkbácsinál, zálogban. Charlotte és Faraday nem akar visszamenni, így Dezmond, Szájid és Naomi hullája száll fel Lapidusszal, akinek Daniel még a lelkére köti, hogy pontosan azt az irányt kövesse, amit ő megadott neki, mertkülönben.


Dzsekk nem megy a hajóra, hanem marad egyre fogyatkozó kis népével. Miközben felszáll a helikopter, ugrunk még egyet a jövőbe, ahol Szájid a főnökénél van, a sebét látják el, és közben dumálgatnak egy kicsit (Emlékszel Szájid, mi történt legutóbb, amikor nem az eszedre hallgattál? A barátaid miatt gyilkolsz, ne feledd! stb)  - a végén a megbízó előlép az árnyékból, és BEN AZ BAZMEG, BENJAMIN MÁDÖRFAKING LINUS. Ő a főnöket Szájidnak, miatta gyilkol embereket világszerte! Damon Lindelof, you fucking ASSHOLE!

Címkék: lost
80 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

candyperfumegirl 2008.04.21. 12:15:14

"Szájid rulez, minél kevesebb Dzsekk egy epizódban, annál jobb."

ÁMEN.

Gabba 2008.04.21. 12:21:28

Tényleg wdf volt az epizód vége, már megint...

Amúgy mit akart kísérletezni Faraday a rakétával?

sarasvati / sütifej (törölt) 2008.04.21. 12:22:01

ááááááá....micsoda vég....nem láttam az utolsó 2 percet...ilyet kihagyni...a fene:(((((

Gammahím 2008.04.21. 12:29:48

őőő, sztem nam hasba kapta a golyót a Said, hanem mellbe. a szíve fölött van a seb, mondjuk sima tüdőlövés, ami nagyon fájhat és nem hiszem, hogy elég az, amit a Ben csinálhat vele. de nem vagyok doktor szal abba is hagyom az okoskodást

radzeer3 2008.04.21. 12:31:56

Mán láttam a 4 évadot.Királyi a film.

szepi79 2008.04.21. 12:32:17

télleg nemkéne ennyi dzsekk. az első évadban még szerettem, de mostanában már kezd őrültebb lenni, mint tom cruise.

BruceWayne 2008.04.21. 12:32:51

"nem láttam az utolsó 2 percet"... nagy minusz :-(
a rész vége ütött mint a 220, de így már nem lehet azért szurkolni a szigeten hogy verjék már halálra ezt a pöcsfejt.... kár.

ez a farraday meg nem normális amúgy se, mindenki izompólóba nyomul a 40 fokban ez meg még mindig nem bírta levenni a nyakkendőjét :-)

ezért a fenti upc reklámért meg f*szkorbács...

BruceWayne 2008.04.21. 12:34:50

szerintem meg inkább a nemsíró Dzekk mint az elmebeteg és megszállott Locke, teljességgel érthetetlenek a hülyébbnél hülyébb döntései és cselekedetei, főleg hogy ennyire játsza a Szigeti Seriffet

ds9 2008.04.21. 12:42:12

Nem azért, de az elősző részben nem négy hanem öt flashback volt (Daniel, Miles, Charlotte, Frank, Naomi!).
Ez öt.

winnie 2008.04.21. 13:08:38

"Mán láttam a 4 évadot."

ba*zki! hogyhogy?

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2008.04.21. 13:08:56

lokkot nembántani, ő királycsávó. meg hörli is
:)
tennap lemaradtam róla, de nem bírtam péntekig várni... ezt most el kellett olvassam (pedig a regények végét nem szoktam :D)

báró Csekonics 2008.04.21. 13:21:52

Azért annyit elvártam volna - már csak a 4. évad hagyományait ápolandó - hogy Szájid lenyom egy sallert Bennek vallatásilag mielőtt még a kopaszember leállítja. :-D

A mobiltelcsis Szajid jelenet király volt - tényleg Jason Bourne-os, csak legalább szétkaphatta volna a telkót, le sem nyomta ha jól láttam.

báró Csekonics 2008.04.21. 13:23:08

...ja, UPC reklámnak tényleg f@szkorbács, akkor már inkább a jóáras-menedzseres Szőke kapitány.

bjork 2008.04.21. 13:25:32

"Örökké veled maradok, R.G."

Róbert Gida?!?

Yeto 2008.04.21. 13:28:02

Nyilván nem az egészet, csak amit eddig kint leadtak belőle, merthogy még van hátra pár rész.

MEDVE1978 2008.04.21. 13:37:32

4. évad 8. részig láttam eddig a lostot, ez messze a legjobb rész a 4. évadban.
Sayid is rulez benne... Lesz majd egy rész balfasz Kate-ről, na az borzasztó...

mobilka 2008.04.21. 13:43:44

Kedves testvéreim! Én a 2. széria elején úgy éreztem, hogy le kell szálljak a szigetről, nektek is hasonlót tanácsolok!
Rétesből csak túrosat (nem lostosat) javallok mindenkinek!

Gabba 2008.04.21. 14:00:08

mobilka most biztos dühös, mert Sayid kidobta a kukába...

Porcelán az elefántboltban 2008.04.21. 14:16:29

Ja, az milyen volt, hogy miután Szajid mobilozott egyet, bevágta a kukába és egy marék hóval genyátlanított?

:)

Egyébként Szajid imádkozott már: amikor Sunnal és Jinnel mentek a jachton ádörékhez. Mondjuk idegesítő lenne, ha a napi 5 imát mind megmutatnák nekünk, reméljük minden évadban csak egyszer tudatják velünk, hogy muzulmán is van a showban.
Mondjuk Lokkbácsi szigetfetisizmusa, Desmond flesh-öszzevisszája és a nagy sárga szellemirtó mellé elfér.

:)

sarasvati / sütifej (törölt) 2008.04.21. 14:31:17

Nerazzuri
nehogymá lebsszál, mert jóéjt puszit adtam a gyerekemnek...

Porcelán az elefántboltban 2008.04.21. 14:33:10

Pénteken 21.00 -tól ismétlik. És 1.00-tól is, ha valaki még arról is lemarad.

--tionion-- 2008.04.21. 14:34:39

öhm...te sixx, az nem lehet, hogy a naomiról lehúzott karkötőt adta oda a szőkecsajnak berlinben? csak egy tipp...
a rész végén meg azthittem, leesek a kanapéról...

EasyFriend 2008.04.21. 14:37:33

ds9 2008.04.21. 12:42:12
"az elősző részben nem négy hanem öt flashback volt " - Nekem úgy rémlik, Danielről nem volt flashback, vagy csak én nem emlékszem rá?
Ez a flashfwd volt a legütősebb. Csak kapkodom a fejem: wtf, Szajid bérgyilkos? Wtf, Szajid szerelmes? Wtf, Szajidot meghal? És a vége Bennel mindent vitt! Még a hangot se azonosítottam be, amíg meg nem mutatta a kamera, nem tudom, szinkronban mennyire volt kitalálható.

Gabba 2008.04.21. 12:21:28
"Amúgy mit akart kísérletezni Faraday a rakétával?" - Valami miatt arra gyanakodott, hogy valami anomália van a sziget körül, valami, ami ellentmond a fizika ismert törvényeinek, és fényesen be is bizonyította ezzel a rakétás cuccal. Ez a Daniel gyerek biztos nem fogja önszántából, élve elhagyni a szigetet, ez egy fizikusnak maga a paradicsom.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2008.04.21. 14:40:51

Az AXN-en bezzeg le sem fordították, hogy mit karattyol a német nő, pedig mint kiderült érdekes volt. :(

Mathiask 2008.04.21. 14:54:10

Annyira nem életszerű a szereplők viselkedése, hogy az nem igaz. Miért nem kérdezte meg senki Bentől, hogy miért akarják őt a hajósok? Meg miért nem kérdezte meg senki a hajósokat miért kell nekik Ben?
Mikor kiderűlt hogy Benért jöttek, akkor mindenki megnyugszik, hogy ja ok, ahelyett hogy megkérdeznék miért, vagy kiszednék belőlük.

holott 2008.04.21. 15:03:53

Easyfriend: de volt Daniel-flashback! Igaz, elég rövid. Ült a tévé előtt, aztán ment a hírekben az Oceanic-téma, erre ő meg elkezdett pityeregni, a felesége megkérdezte,hogy te meg miért sírsz? Erre ő: nem tudom... Nagyjából ennyi volt, ha jól emlékszem.

báró Csekonics 2008.04.21. 15:11:21

Mathiask 2008.04.21. 14:54:10

Nyilván annyira benne van már mindenkiben hogy Ben mekkora genya, hogy alap dolog hogy mindenki őt akarja elvinni.
(Még a húsvéti nyuszi is.:-))

Gabba 2008.04.21. 15:12:56

azért sírt, mert neki kellett volna vezetnie azt a gépet.

EasyFriend: köszi, ezexerint pont bealudtam akkor pár percre.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.21. 15:15:18

gabba, azt kellett volna még csak, hogy egy fizikus vezessen egy utasszállítót, lapidusszal kevered. az meg nem sírt, hanem idegbeteg vót.

EasyFriend 2008.04.21. 15:15:39

Holott, igazad van, most már emlékszem, tényleg így volt. Köszi.

báró Csekonics 2008.04.21. 15:25:22

ez csak most ugrott be - Szajid Ali ?
Lesz 'belevágunk' is?
Mondjuk Benre ráférne egy ilyen kihallgatás...

Porcelán az elefántboltban 2008.04.21. 15:29:35

Tényleg és ebben a részben miért nem verték pacallá Bent? Szójer le akarta puffogtatni a lábújjait, erre az öreg skinhead leugatta.

És ki ne akarná Bent, amikor olyan jó verni? Bármilyen okból, és ő még segít is a megfelelő hangulatba kerülni.

Azért, amiért az AXN nem fordította a német pipi telefonját, jár egy FYM. És itt a szöveg:

ELSA: (on phone, in German) You were supposed to page me at ten-thirty, not ten. (indistinct) No, I didn’t kill him. He’s not going to give up the name now.

ELSA: (continues) Why should I keep him alive? No, he had no idea. All right, all right. I’ll bring him to you. Leave the hotel; I’ll meet you at the safe house.

alles 2008.04.21. 15:36:29

"DzsigolóSzájid posztkoitális nyugalomban "

b+, a monitorra köptem a kávét a röhögéstől!

EasyFriend 2008.04.21. 15:48:14

"halkan hozzáteszi, hogy majd akkor bízik meg Benben, amikor eladta a lelkét" - az epizódzárás Szajidnak ezt a mondatát is egész más megvilágításba helyezi.

kla 2008.04.21. 15:58:30

Az a jó ebben az évadban, hogy gyakorlatilag Ben, Sayid és Locke a főszereplők, ami sokkal jobb, mint mondjuk az álomhármas. Az egyébként vicces lett volna, ha a rakéta kicsit mellémegy, ugrott volna a menekülésnek.

Amúgy a készítők azt nyilatkozták, hogy semmi jelentősége nincs Elsa karkötőjének, csak a szigetre emlékezteti Sayidot vagy valami ilyesmi.

busman76 2008.04.21. 16:02:25

írtam már egy előző résznél is ezt: az axn mintha felgyorsítaná a filmvetítést. szal, hány perces valójában egy epizód? az axn-en két reklámmal volt nagyjából 50.

vaddöfakk a végén: besenczi árpád hangja mindent elárult a szinkronban...

báró Csekonics 2008.04.21. 16:03:04

igen, az a rakátás teszt eléggé szórakozott-tudósos volt, kis híján eltalálta a tudóst/helikoptert/tudós nyomkövető ketyeréjét

báró Csekonics 2008.04.21. 16:08:09

busman76 2008.04.21. 16:02:25

igen, de az első fél mondattal mintha valamit csináltak volna - nem lehetett megállapítani, kinek a hangja
Levágtak valamennyit a magasabb / mélyebb frekvenciákból?
Hangmérnökök vannak errefelé?

EasyFriend 2008.04.21. 16:08:31

Igen, én is arra gondoltam, mikor néztem, hogy milyen frappáns lenne, ha az a rakéta levinné a helikopter lapátját... Ez a Daniel tényleg teljesen olyan, mint amilyen arcokat a fizika szakon látni, tömegével... :-)

báró Csekonics 2008.04.21. 16:15:20

Azért az is laza volt, ahogy jött a rakéta: semmi félreugrás, meg jujjuj ott jön, csak nézte, ahogy becsapódik méterekre tőle. :-D tökös kis fizikus gyerek

enzo23 2008.04.21. 17:23:54

Ezt a Faradayt igen megcsinálták őrült fizikus kinézetűre&viselkedésűre...:) néha bírom,...
jó rész volt, WTF-es flashfwd-dal...kicsit néztem mikor Sayid lelőtte a Mr.Abellinot (vagy hogy hívták)...meg a csajt utána..(jah Sayid még mindig a szőkékre bukik az látszik:))
A Sayid elrepül jelenet olyan szép volt..valaki végre elhagyja a szigetet...
Ja és ami nagyon feltűnt már a 4x01 vége óta: Team Dzsekk-ben nem csak Dzsekk+Kati volt, hanem pl Bernard és Rose is, de őket nem láttuk 401 óta...hova lettek? és Dzsekk nélkül? vagy szóval ez elég hülyén jött így ki...vagy mi lenne hogyha vmelyikük odatévedne a helikopterhez?

Amúgy megin összevissza mászkálnak az emberek, milyen egyszerű is volt még season 1-ben anno:)part+felfedezők..
Tehát a heliben: Frank,Sayid,Des,DeadNaomi, a réten: Jack, Faraday, Juliet, Charlotte, a Team Lokkbácsival meg Kate,Miles meg Sawyer,Hurley stb....huhhh...I want merge...:)
ja és az is feltűnt h Faraday,Miles meg Charlotte főszereplőnek vannak beírva, Frank pedig nem...

s3v3n 2008.04.21. 18:07:31

csak mondom, hogy a 4x2be valóban dan sírt, de nem a felesége kérdezte meg, hogym i van, hanem a gondviselője(enhanced epizódból derült ki) szóval tényleg nem komplett a srác:)

OnixTitan 2008.04.21. 18:18:55

Dan már a fény szórásánál is észrevette, hogy itt valami téridő-turpisság van.

Egyébként télleg marha jó volt ez a rész, de szerintem a 405 a legjobb:)

Dark Wolf 2008.04.21. 19:06:38

Nekem ez a személyes kedvencem az évadból, még annál a bizonyos résznél is jobban szeretem. Mekkora kémsztori volt már ez a flashforward!

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.04.21. 19:56:55

Az a Sajid elrepül jelenet akár egy vietmámos filmben is lehetett volna...

m_agnes_1 2008.04.21. 22:22:46

A magyar szinkronban gyakorlatilag már a lélegzetvételnél tudni lehetett, hogy Ben az - legalábbis én levágtam, és most nem azért, mert én vagyok a király :) De tényleg...

EasyFriend 2008.04.21. 23:32:12

Nem tudom, hogy az én balfaszságom miatt volt-e, vagy tényleg csináltak valamit a hanggal (olyan zörgős-visszhangosnak tűnt), de én az utolsó pillanatig nem ismertem fel Bent (eredeti hanggal láttam).

Más: amit Dan a pilótának mondott (hogy próbáljon meg pontosan ugyanazon az útvonalon haladni, amelyen bejött), annak is bizonyára a parajelenség miatti balesetveszély az oka.

s3v3n 2008.04.22. 06:54:19

eredeti nyelven is megváltoztatták kicsit ben hangját addig amíg nem fedték fel

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.04.22. 09:44:51

Én most csak odáig láttam, hogy megszólal a csipogó. Próbáltam várni az ismétlésig, de nem ment, muszáj volt elolvasnom a hogyvoltot! :-)

sélli_ 2008.04.22. 10:00:43

Ez mekkora egy zsúrpubi rész volt... nem győztem kapkodni a fejem! MÉG_ILYEN_RÉSZEKET!!!
Sajnos Ben hangjára egyből rá lehetett ismerni a telefonozás közben, ettől függetlenül leestem a kanapéról.
Kulcskérdés: Szájid pontosan MIKOR paktált le Bennel...??? Nem mind1! :)

Savafan 2008.04.22. 10:37:13

akkor ezzel a résszel letudtuk, hogy az O6-ben már 4-en megvannak. a kérdés csak az, hogy bent is ideszámoljuk vagy ő máshogy fog meglépni a szigetről? én úgy gondolom lesz egy szigetpak és abban benne lesz mindenki. ami a jelenlegi teamlokkbácsi tagjaira nem vet jó fényt. mert akkor hullani fognak mint a legyek vagy ottmaradnak örökre:)
szerintem szójer benne lesz még a 6-ban. és mi van ha a hatodik a 3 szériában meghalt kis valaki. aki akár áron is lehetne, vagy nem?
mert akkor még két túlélő fog kelleni.

Dark Wolf 2008.04.22. 12:23:28

Savafan: Ben sehogy nem lehet O6, mert nem a 815-össel érkezett a szigetre.

m_agnes_1 2008.04.22. 13:05:34

Nem az volt, hogy valaki látomásozott, hogy Kler meg a pici felszállnak egy helikopterrel? Elvégre ezért halt meg Csárli, nem? Vagy nem? :)

Dark Wolf 2008.04.22. 14:53:08

szőkesége: de így történt. és? még bőven megtörténhet.

Savafan 2008.04.22. 15:01:09

Dark wolf: ez igaz. de addigra ki tudja, hogy ki mire fog emlékezni:)) elméletileg ő a szigeten van gyerekkora óta, ehhez képest egy friss képpel rohangál a vágottszemű új szereplő:))

szőkeség: ha viszont beigazolódni látszik az a látomás (ha jól emlékszem dezmond látta) akkor elméletileg megvan a 6 fő. és talán dezmond is megússza, de ő sem a repülővel esett közéjük, így plussz fő lehet a menekülők között

m_agnes_1 2008.04.22. 15:13:20

DW: én a "ki lehet az a 6?" - problémakörre írtam a látomásdolgot, így elvileg kijönne... Már ha a szigeten született baba katasztrófa-túlélőnek számít :)

kla 2008.04.22. 15:13:27

Savafan: Ben biztos, hogy elhagyta a szigetet már máskor is, hacsak nem az a hobbija, hogy útleveleket és bankjegyeket gyűjtöget. És biztos nem O6-os, valami Lapidus féle fanatikus úgyis szólna, hogy "Nem is volt a gépen Benjamin Linus".

Az meg 100%, hogy a koprsóban nem O6-os van. A világon mindenhol ismerik a nevüket, a koporsós csávó temetésén mégsem volt egy lélek sem. A média biztos ott nyüzsgött volna, ha egy O6-osról van szó.

Savafan 2008.04.22. 16:28:54

én a méret miatt gondoltam áronra. meg ő aztán nem volt még a zuhanáskor.

viszont ez az O6 nem sok jót jelent a két teamben lévőknek. mert jelenleg még jópáran vannak. kb. 20-an biztosan.

Zazza 2008.04.23. 09:39:17

Mindenki azt találgatja, hogy ki lehet az a 6. Vajon az tényleg 6? Ki számít hatnak? Sun gyereke? Jin? Áron? És a legjobb, hogy megtudtuk ebből a részből: Ben túléli. Ő vajon beleszámít? és még sorolhatnánk a kérdéseket :)

Slugger 2008.04.23. 10:17:28

Az O6-ba csak olyan személy tartozhat, aki tagja volt a 815-ös utasainak (innen az Oceanic 6 elnevezés), tehát Dez és Ben nem!
Ben ráadásul agyba-főbe hazudozik, nem szabad elhinni egy szavát sem.

Savafan 2008.04.23. 11:01:26

ha tényleg hatan maradnak akkor még az a kérdés, hogy a többi meghal vagy esetleg marad a szigeten. mert ugye szójör sem akar nagyon elmenni. tehát elméletileg ő is túlélheti a kalandokat (bár mentalitását ismerve kétlem:)) csak nem megy vissza az államokba. mert már csak 2!! hely kiadó.
az nem sok a jelenleg még élő majd 20 embernek:((

Zazza 2008.04.23. 11:01:50

Igen, én is erre gondoltam Klerrel kapcsolatban...

waces · http://blog.waces.hu 2008.04.23. 11:02:48

"Egyébként Szajid imádkozott már: amikor Sunnal és Jinnel mentek a jachton ádörékhez."

Tovabba imatkozott az elso evadban is, amikor a mecsetben talalkozik Essam-al

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.23. 11:30:38

húsgombóc baszod, most kitiltottak örökre.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.23. 11:31:27

csak azt nem értem, hogy miért kell ennyire parasztnak lenni????

sélli_ 2008.04.23. 11:40:30

FÁKKK!!! Bocs, de Gabbáét is töröld lécci... bocs Gabba. :((
Miért kell ezt csinálni???!!!

Dark Wolf 2008.04.23. 13:09:37

Te jó ég! Mi történt itt már megint? (konkrét infók nélkül)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.23. 13:10:47

húsgombóc direkte, Gabba véletlenül ellőtte az egyik soron következő rész egyik motívumát, ennyi. another fuckin' day at the asylum.

Gabba 2008.04.23. 13:23:58

Engem nem zavar, hogy töröltél.

Reméljük, nem sokan olvasták még húsgombóc benyögését.

EasyFriend 2008.04.23. 13:41:17

Egyébként ez a túlélés dolog is relatív - ha egy ennyire alap dolog, mint az idő, máshogy működik a szigeten, mint a szigeten kívül, akkor bármi megtörténhet, élet-halál dolgok is akár.

Vad.Korte (törölt) 2008.04.25. 13:13:08

Szeretném jelezni, hogy nem láttam a következő részeket. Ebből a Said (csakazértis rendesen írom!!!) - Ben utolsó jelenetből az jött le, hogy Ben kijött a hattal, vagy éppen ő is egy a hatból, és túszként tartja ott a többieket. Hmm?

Vad.Korte (törölt) 2008.04.25. 13:13:50

sixx, a stílusod borzalmas. Agyoncsapod az egészet az ocsmány beszéddel, meg modoros fonetikázással. Aki nem tud arabusul...

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.25. 13:36:05

vadkörte, másnak pont a fonetikázás tetszik, sztem nem modoros. nem tudok arabusul, te?

kla 2008.04.25. 15:00:30

"Ebből a Said (csakazértis rendesen írom!!!)"

lol

kujoon 2008.04.25. 15:25:14

Ennek a nemHenriGélnek nincs köze véletlenül az alternatív operációs rendszer atyjához? (gyk=Linus Thorvalds)
:D

Gabba 2008.04.25. 22:13:21

Most néztem az ismétlést, Hurleynek volt még egy jó beszólása. Miután kiszabadítják és mennek tovább, Sayid kérdi, hogy miért marad le annyira. Hurley: Láttam, hogy nyírtad ki azt a fazont a balettos lábaddal, úgyhogy jobb a tisztes távolság.
:-)

Llew 2008.10.14. 16:30:08

Hát ez odabaszott, hogy finom legyek. Szajid, mint bérgyilkos. A telefonban még nem tudtam kié a hang, de végén már simán felismerhető volt Ben. Azért remélem még verik egy darabig a fejét.:)
süti beállítások módosítása