Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York - 1x10-1x12

2008. április 20. 12:03 - Windermere

A tizedik részt azzal nyitjuk, hogy a lányok meghívót kapnak egy bébi bulira Laneyhez, akivel már évek óta nem találkoztak. Felelevenítenek pár régi emléket róla, és bizony szinte az összes közös partin Laney mindig elkezdett vetkőzni. Ugyan nincs sok kedvük, de mégis eleget tesznek a meghívásnak. Össze is szedelődzködnek a buli reggelén, Charlotte persze egy hatalmas ajándékkosárral érkezik, míg Samantha sem hazudtolja meg önmagát, mert ő egy üveg piát hoz ajándékba a terhes csajnak. Aztán beülnek a kocsiba, és nagyot néznek, mert nem indul. Kiderül azért, mert senki nem ül a volán mögött. Végre ezt is megoldják, és elindulnak.

Mikor megérkeznek, Laney a tipikus sikítós-örömködős stílusban nyit nekik ajtót. Bent is hasonló hangulat fogadja a lányokat, akik rövid úton falra másznak ettől, egyedül Charlotte élvezi. Végül ő sem sokáig, mert kiderül Laney a lányának azt a Shayla nevet fogja adni, amiről Charlotte gyerek kora óta álmodik, hogyha egyszer lesz egy lánya, így fogják hívni. Kitör a botrány, Samantha nemes egyszerűséggel lekurvázza Laneyt, és a csajok eljönnek a partiról.

Elmennek kocsmázni, ahol Carrie bevallja a többieknek, hogy már 1 hete késik neki, mire mindenki elkezd okosságokat nyomatni. Másnap Samantha bulit rendez, és Laney pont készülődés közben hívja fel Carriet, így persze hírt kap arról, milyen partira készülnek a lányok. Samantha a „nem vagyok terhes, bulizzunk” szlogennel nyitja meg az estét, mikor egyszercsak beállít Laney. Aztán mivel elég laposnak tartja az összeröffenést, felidézve a régi szép időket, vetkőzni kezd, illetve csak kezdene, mert egyszerűen nem megy neki. Így fülét, farkát behúzva elkullog a buliról.

Carrie másnap egy játszótéren ücsörögve szoktatja magát egy gyerek gondolatához, de mikor elindul hazafelé, örömmel konstatálja, hogy megjött.

A tizenegyedik részben újra visszatér Big, méghozzá Carrie egyik reggel nála ébred, és hogy vidáman induljon a nap, egy jókora galambot meg is ereszt. Persze rögtön el is menekül Big lakásáról, és amolyan „ha nem beszélünk róla, meg sem történt” hangulatban kerüli Biget. Aztán csak felülkerekedik Carrie-n a felnőttes viselkedés, így megint találkozik a fickóval, nála vacsoráznak, és a pasi egy fingós párnával vicceli meg a lányt. Később meséli Carrie Mirandának, hogy mennyire normális az, hogy az ominózus történés óta nem szexeltek Biggel, így meg is születik a heti téma: Milyen sűrűn normális?

Samantha jógára jár, és igencsak felkelti az érdeklődését a jógaoktató fickó, így elhívja kávézni. Majd mikor a szexre tereli a szót a csaj, a fickó bevallja, hogy ő már 3 éve nem kufircolt, mert cölibátust fogadott. Samantha szerint az lehetetlen, hogy valaki ellen tudjon állni az ő csábításának, így később egy kettesben történő mentális feltöltődés szerűségen, elindulna felfedezni a fickót, aki persze nem engedi. Samantha így csalódottan a jóga órán próbál pasit felszedni, méghozzá úgy, hogy a „Wanna f*ck” szavakat tátogja a férfiak felé. Végül az egyik muksó - aki ugyan nem tud szájról olvasni, így Samanthának hangosan is el kellett ismételnie a kérdést – hajlandó a dologra, így azon nyomban le is lépnek.

Carrie Charlotte-tal vacsorázik, aki bemutatja az új pasiját. Mint kiderül a fickó és Carrie már régről ismerik egymást, és volt is köztük valami. Mikor Charlotte rákérdez, hogy miért szakítottak, Carrie elmondja, hogy az ürge szexmániás. A lány ezen meglepődik, hiszen ők még eddig el sem jutottak, pedig már egy ideje együtt vannak. Próbálkozik is a pasinál, de csak nem működik a dolog, kiderül Prozacot szed a fickó, ami túlontúl lenyugtatja őt. Charlotte-nál az veri ki végül a biztosítékot, mikor egy ilyen sikertelen próbálkozás után az ürge szimplán csak videózni akar.

Carrienek még mindig nem sikerül az újabb akció Biggel, és csak még jobban sóvárog utána, mikor észreveszi, hogy az új szembeszomszédék milyen játszi könnyedséggel dugnak órákat az ablakban. Át is megy Bighez, de ő egy boksz meccs miatt lerázza a csajt. Így végül a lányok Carrie ablakában gyűlnek össze, hogy jó adag pattogatott kukorica társaságában kitárgyalják a figurákat. Később Big is beállít a lányhoz, szintén észreveszi Mr. és Mrs. Kupak-ot, majd kijelenti, ennél ők sokkal jobbak…

Az első évad utolsó részében Miranda egy olyan fickóval randizik, aki minden egyes menet után azonnal lezuhanyozik. Mint kiderül katolikus a drága, és apácák közt nevelkedett. Ez meg is szüli a heti témát, ami a vallásosságra épül. Carrie legnagyobb meglepetésére - amikor leáll egy templom előtt kávét szürcsölni – észreveszi, hogy Big és egy Titokzatos Kalapos Nő (TKN) jönnek ki mise után a templomból. Miután TKN beül egy taxiba, Big észreveszi Carriet, aki ráébred, mennyire nem ismerik egymást igazán. Később Carrie ráveszi Mirandát, menjenek együtt a templomba. Persze ahogy ez lenni szokott Carrie lever egy imádságos könyvet az emeletről, mire az egész templom őket bámulja, köztük Big és TKN is. A lány nem fut el az esetleges számonkérés elől, megvárja Biget és TKN-t, akiről kiderül, hogy Big anyja, míg Carrie-ről meg kiderül, hogy csak egy barát.

Samantha elmondja a lányoknak, hogy szerelmes, találkozott ugyanis egy olyan fickóval, akit nem hívott rögtön fel a lakásába az első randi után. Később azért mégiscsak egymásnak esnek, és a lány azt a felfedezést teszi, hogy a fickónak iszonyat kicsi a fütyköse, mert egyszerűen nem érzi, mikor van bent. Ettől elég rendesen ki is bukik, szerelem volt… nincs…

Charlotte-on egyfajta kapuzárási pánik lesz úrrá, folyamatosan jósokhoz jár, hogy megtudja mikor lesz az esküvője. Pechjére az összes jós aggszűznek látja Charlotte-ot a jövőben, ami nem túl bíztató.

Big templomba járás helyett egy karibi nyaralást ajánl fel Carrienek, de azzal, hogy csak barátjának hívta Carriet teljesen elássa magát, karibi nyaralás ugrott, sőt úgy látszik az egész kapcsolat ugrott.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása