Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli hullák 1x06 – Az új ember

2008. április 16. 14:19 - Bruti

Azzal fejeztük be a múlthéten, hogy Betty beleunt a kaszásságba és lekoccolt. George még mindig ezen búsul a Gofriházban, és nem áll szóba Rube-bal. Megérkezik Mason, majd jön egy bomba szőke. A csaj leül, és fénykólát kér tört jéggel. Mason persze egyből ismerkedne, de a szöszi lekoptatja. Csak hát ez Masont nem hatja meg.. szerintem fel se fogja, hogy el lett küldve a picsába és tovább próbálkozik. A csaj végül megfordul és bemutatkozik. Ő Daisy Adair, az új kaszás. Vagyis nem új, csak át lett helyezve New Yorkból, mert ugye Betty helyére kellett valaki. Rube gyorsan bemutatja a csapat jelenlévő tagjait, majd miután Mason még mindig nem adta fel a próbálkozást, Daisy lehűti a szenvedélyeket egy kis jegeskólával. Vicces csaj lesz, már látom.

Joy éppen fürdőzik a kádban, meg közben piál, mikor belép Clancy. Ezek ketten már rendesen el vannak hidegülve, gyakorlatilag csak a ház és a gyerek köti őket össze. Kiderül, hogy Reggie 3 napja elfelejtett iskolába menni, persze reggel mindig elindul, csak éppen nem ér oda. Snitt. George otthon olvasgat, már éppen kezdi megszokni, hogy saját lakása van, mikor betoppan Daisy. Nála fog lakni, amíg nem talál saját kuckót. Ennek George annyira nem örül... vagy csak nem bírja kimutatni az érzelmeit. Mason és egy részeg csávó hozza fel a csaj cuccait, majd elkezdi belakni a kérót. Kiderül, hogy Daisy színésznő volt, még valamikor a ’30-as évek végén, pl. játszott az Elfújta a szél-ben, sőt Clark Gable volt a pasija. Vagy csak szerette volna, de lényegtelen. Ugrunk. Reggel van és Joy éppen Reggie-vel beszélget. Kérdezgeti a suliról, a kiscsaj meg hazudozik. Az anyja valamiért nem buktatja le. Még nem. Ugrunk George-hoz, aki éppen a saját fürdőszobájába akar bejutni, de Daisy-től ez nehéz lesz, hiába próbálja elmagyarázni, hogy bizony akármilyen furcsa is, van akinek melózni kell ebben a rohadt életben, nem mindenki él meg abból, hogy szép. Vissza Joyhoz. Kikíséri Reggie-t, majd követi, és ahogy azt gondolta, Reggie nem a suliba tart. Emlékszünk még a sok budiülőkére, amit egy fára akasztott? Na, ott olvasgat alatta, egészen addig, amíg meg nem érkezik anyu. Bukta.

A Happy Time-nál se mennek fényesen a dolgok. Delores nem elég, hogy rábeszélte George-ot a múltkor némi plusz munkára, most önkényesen beveszi a bowling csapatukba. Púp a hátra tipikus esete, de hősünk nem nagyon mer visszadumálni.

Gofriház. Rube a szakács után érdeklődik, mert szerinte nem lett jó a kajája. Érkezik George, aki láthatóan szarul aludt, rögtön kiderül az is, hogy ez Daisy miatt volt, mert a csaj kisajátította a párnáját is. Megérkezik a szakács is. Láthatóan fel van dúlva az ürge, végighallgatja Rube kritikáját a felszolgált tojásról, majd szó nélkül elmegy. Ezzel a fazonnal valami nincs rendben. A kaszások még gyorsan megkapják a cetliket és irány a meló.

Pszichológusnál vagyunk, Reggie-t fürkészik, Joy-t megkéri az orvos, hogy kint várjon. És kibe fut bele? Hát Rube-ba. Persze nem ismerik egymást, de kedélyesen elbeszélgetnek az életről és a halálról, de Rube nem véletlen van itt. Melóban van, de a kaszálni való meg sehol. Majdnem kifut az időből, mikor belép a szikvizes. Kiderül, hogy ő az emberünk, gyorsan lerendezi, majd továbbáll. A vizesember nem túl szép halálnemet kapott. Jön egy szörnyecske és az automatából vizet enged a padlóra. A faszi megcsúszik és a kezében lévő 25 literes palackot elhajítja, ami majd egyenesen a szájában landol. Azt hiszem, így nem szeretnék meghalni.

Deloresék nagyban bowlingoznak a csapatukkal, mikor megérkezik George. Ő lenne az új tag, de még saját golyója sincs, így aztán rövid úton kiszavazzák. Hazahalad, már éppen vetné be magát az ágyba, mikor Daisy megelőzi. A csak kezd idegesítő lenni, de legalább vett hősünknek egy párnát. Hát nem rendes?

Másnap a Happy Time-nál a bowlingosok új tagot avatnak. A fickó látszólag boldog és délután már megy is a tetkóshoz, hogy felvarrassa magára a Deloresék csapatának logoját. Mit ad Isten, Mason is éppen annál a tetkósnál nézelődik. Ez általában nem szokott jót jelenteni, és igen, most se véletlen van ott. Az új csapattag ugyanis a mai halottja. Lekaszálja, még éppen időben, mert egy fiatal pár egy rossz tetkó miatt pont lövöldözésre készül. Este a melóhelyen már fel is van ravatalozva az ürge kis cellája, George és Delores pedig gyászolják a maguk módján, majd egy-egy kis tárgyat tesznek el emlékbe. Másnap George úgy dönt, hogy hazaviszi a kis kabala figuráját, amit az anyjától vett a garázsvásáron, a húga meg figyeli az ablakból. Ugrás a bowling pályára. Rube igazán sikeresen gurít, még csak vágás sincs benne, szóval Patikin tényleg érzi ezt a sportot. George meg panaszkodik Daisy-re. Persze ezt is magának kell megoldani, mert Rube nem szeretne két nő közé szorulni. Ez teljesen érthető a részéről. Snitt. Joy és Reggie a régi lomokat pakolásszák, mikor kiderül, hogy George és az anyja második helyezést értek el valami bowling bajnokságon, szóval WC lány nem is olyan béna, mint azt hittük. Sőt eléggé felpumpálta magát, ahhoz, hogy hazarontson és kiossza a kis lakótársát. Benyit a lakásba, és már üvölt is, hogy Daisy csak megtűrt személy itt, szóval húzza meg magát, de ekkor megint eláll a szava. Daisy ott fekszik az ágyon és sír. Őt senki se szereti, ő egy árva és egyáltalán.. az élet olyan szart. George már éppen megsajnálná és átölelné, mikor rájön, hogy a szőkénk éppen szerepet tanul. Paff... Na ennyit a lebaszásról.

Este van és Joy belép Reggie szobájába, ahol George minden régi dolga megtalálható. Na erről nem volt szó, mondja, de Reggie gyakorlatilag kizavarja. Ez most már az ő szobája és az ő cuccai. Joy meg jobbnak látja kiosonni.

A bowling klubban meccs van és ki máson, mint George-on múlik, hogy nyernek vagy sem. Ha nagy nyomásnak tette ki eddig az élet, akkor rendszerint rosszul teljesített. Miért nem lépett el a budiülőke elöl, mielőtt meghalt, vagy miért nem beszélgetett soha azokkal, akik szerették? Miért nem foglalkozott soha Reggie-vel és vajon miért volt mindig vesztes az életében? Ezekre a kérdésekre, most nincs válasz, de megrázza magát és gurít egy tökéleteset. A tarolás után ő az ünnepelt, nyertek. Bármilyen béna a csapata, most a magasba emelték és George a maga módján együtt örül velük. Csak ne tapizná valaki a seggét...

Címkék: haláli hullák
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.04.16. 17:13:17

Akkor Misszdézi sem egy mai csirke már a szakmában...
A bumbidibá meg most már minden részben szerepelni fog? Mondjuk jó szám... :-)

Gabba 2008.04.16. 18:37:11

A végén a seggtapogatás jó volt: "Remélem, nem Delores az..."

Daisy valami slicces sztorit is mesélt magáról, az mi volt pontosan?

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.04.16. 19:37:03

A bevezető mondat volt a legjobb:
Valami olyat éreztem, amit addig még soha... (itt az ember egy fellengzős dolgot várna és:)valaki tapogatta a hátsómat... :-)

Az volt a Klárkgébölös, hogy azt hitte a vele van a smink asztal alatt, erre mutatták, hogy mégsem, de addigra már mindegy volt...

EasyFriend 2008.04.16. 20:16:05

Kibaszott jó rész volt, talán az eddigi legjobb. El vagyok ájulva ettől a sorozattól. Stewart Copeland zenéje telitalálat.
"Herbig Black Ball" :-D anyám

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.04.16. 21:21:13

Ez a Clark Gable-ös sztori értelmet ad ennek a képnek: kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=52529

:DD

EasyFriend 2008.04.17. 06:39:12

Mondd, hogy ez Photoshop! :-)

Nari 2008.04.17. 12:32:14

remélem,h photoshop.. véletlenül nem lehet leszopni senkit... még sötétben sem... vagy igen?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.04.17. 16:11:27

Hát.. Daisy-nek majdnem sikerült :DD

Amúgy persze, hogy photoshop. ;)

Gabba 2008.04.18. 14:46:57

Ez a Daisy nekem jobban bejön, mint Marie a 24-ben. A komikus karakter jobban fekszik neki sztem.

És most, hogy visszagondolok, a 24-ben is volt valami orális kalandja, ugyi ;-)
süti beállítások módosítása