Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 1x07-1x09

2008. április 13. 12:12 - Windermere

Carrie és Big most már folyton együtt lógnak, amiért a lányok kicsit meg is orrolnak Carrie-re, mert ugye így pont azt a nőt személyesíti meg, akit utálnak, azaz a „dobom a barátnőimet, mert a pasimmal vagyok” típust. A közös vacsora közben kiderül Charlotte tuti új pasijáról, hogy ő bizony a szájmunkát részesíti előnyben, amit a lány viszont nem szeret. A többiek, élükön Samanthával meg is döbbenek ezen, és próbálnak jobbnál jobb tanácsokat adni. Már éppen távozóban van a csapat, amikor kiszúrják Biget, amint éppen egy ismeretlen nőcivel vacsorázik. Carrie persze nem szívbajos, és odamegy hozzájuk, majd később félrehívja Biget, hogy megkérdezze ezt most randi-e a csajjal. Mivel a fickó igent válaszol, így meg is születik a hét témája, miszerint a Monogámia már túl sok, amit egy kapcsolatban elvárhatunk?

Miranda és Carrie együtt vacsiznak, mikor megáll mellettük Skipper egy új nővel. A csajnak a fontoskodásán kívül már csak a szófosása nagyobb, így nem is tartják őt túl szimpinek. Viszont Miranda szerint mintha Skipper elkezdett volna gyúrni, így este fel is hívja őt, miközben a fickó éppen az új nőt gyömöszöli, és azt szeretné, hogy vacsorázzanak egyszer együtt. Skip azon nyomban szakít a nőjével, akit kicsit meglep a dolog, merthogy még javában kupakolnak.

Samantha lakásokat nézeget, de a női ingatlanosát lecseréli egy férfira, így nem csak lakásokat, hanem a pasi testét is nézegetheti. Minden lakásban, amit megnéznek kufircolnak egyet, egészen addig, míg rájuk nem nyit a női ingatlanos, aki persze nem a meztelenségen van kiakadva, hanem azon, hogy Samantha új ingatlanost választott. Szerintem érthető, azzal a nővel én sem dugnék.

Carrie és Big szombat este egy buliba hivatalosak, ahol egyszer csak egy luvnya szájon csókolja Biget, majd Carrie kezd még jobban kiakadni, mikor a házigazda Julia-ként azonosítja őt. Előveszi Biget a monogámia kérdéssel, de mivel nem kap megnyugtató választ, ezért le is lép a buliról. Átmegy egy másik partira, ahol igencsak kezd összejönni Stanford egy haverjával, de mivel Carrie már csak ilyen, felhívja Biget, hogy adja áldását arra, hogy ő most a fickóval hazamegy. Persze Big ennek nem örül, ezért megbeszélnek még aznap éjszakára egy újabb randit, ahol végül nagy szentabéke meg ölelgetés lesz.

Közben Charlotte-nak újabb randija van Mr. Tökéletessel, aki ráadásul azzal pluszban belopta a lány szívébe magát, hogy megkérte őt, ezentúl csak egymással randizzanak. Megint a fickó kéróján kötnek ki, az üreg elég erőszakosan nyomja lefelé a lány fejét, és amikor Charlotte kijelenti, hogy ő márpedig utál szopni, a fickó egyszerűen szakít vele.

A nyolcadik részben Charlotte-tal és egy újabb Mr. Tökéletes fickóval nyitunk. De ennek az ürgének is van perverzitása, méghozzá, hogy szeretné a lánnyal hármasban csinálni. Soron következő ebédjénél a lányokkal fel is hozza a témát, és megdöbbenésére rajta kívül már mindenki csinálta hármasban. Így meg is született Carrie heti témája, miszerint az édes hármas lenne az új szexuális őrület? Charlotte ugyan még mindig ódzkodik a dologtól, de miután azt álmodja, hogy szuperjó volt hármasban, mégiscsak nyitottnak látszik a dologra. El is mennek együtt egy bulira, ahol Charlotte összekacsint egy pávajelmezbe bújt hölggyel. Mikor a párocska elvonul egy szobába, a páva csaj is megjelenik, be akar szállni az akcióba. Leül Charlotte mellé az ágyra, de a lány háta mögött elkezdenek smárolni a fickóval, és miután jól kitúrják az ágyról Charlotte-ot, ő úgy dönt, inkább hazamegy.

Samantha közben vendégművész egy fickó mellett, akinek ugyan van felesége, de ez abszolút nem zavarja őket, hogy összejárjanak. Hogy hogynem egyszer csak összefutnak az utcán, mármint Samantha egyedül, és a fickó a feleségével, bár úgy tűnik, az ürge titkolni akarja asszony elől, hogy ők egyáltalán ismerik egymást. Végül bevallja az asszonynak, hogy kufircolgat Samanthával, és felhívja a lányt, hogy ezt elmondja neki, no meg azt is, hogy szerelmes belé. Közben a másik vonalon a feleség hívja Samanthát sírva, de a csaj megnyugtatja, hogy csak szex volt köztük semmi több. Mire a feleség, ha ez így van, nem szállhatna be ő is? Samanthának egy szerelmes férj, és egy hármast bevállaló feleség már kicsit több a jóból, így lerakja a telefont.

Miranda pszichológushoz jár, mert csupa olyan álma van, hogy a barátnői kihagyják őt valamiből. A pszichomókus szerint vonzódik a barátaihoz, persze ezt Miranda nem bírja elképzelni. Szerinte inkább az lehet a dologban, hogy már nem olyan csinos, mint régen. De ezt a teóriát is elveti, mikor egy párocskának pont ő tetszik meg egy édeshármashoz.

Carrie egyik reggel éppen Bignek segít nyakkendőt kiválasztani, amikor előjön ez az édeshármas téma. Mint kiderül már Big is csinálta, ráadásul a volt feleségével. Carrie így kicsit szorosabbra húzza meg a nyakkendőt. Persze a csajnak sem kell több, rögtön találkozót beszél meg az exszel. (Engem csak az érdekelne, hogy sikerült kiderítenie, hogy ki volt? Vagy NY-ban mindenki ismer mindenkit?) Pechjére az ex csinos, intelligens és jó az ízlése, így Carrie elkezdi úgy érezni, hogyha még a nő fizikailag nincs is jelen, mikor ők Biggel együtt vannak, de mintha ott lenne. Másnap újra találkozik az exszel, és megtudja, hogy azért mentek szét Biggel, mert a fickó megcsalta őt a legjobb barátnőjével. Később mikor Biggel randizik, megkérdezi tőle ugyanezt, Big is bevallja, hogy megcsalta asszonyt. De az is kiderül, hogy máig tartják a kapcsolatot, ugyanis ex szólt neki arról, hogy elmondta Carrienek mi történt.

A kilencedik részben találkozunk egy olyan nővel, aki csak első osztályú pasikkal hajlandó randizni, ráadásul minden szombat estét egy olyan bálnak fog fel, ahova új fiúval mehet. Ezért éri meglepetésként a négyesfogatot, mikor megtudják, hogy az esküvőjére hivatalosak. Természetesen nem hagyják ki a nagy eseményt, bár az öltözékük alapján inkább temetésre számítottak, mint esküvőre. Persze a szinglik asztalához ültetik őket, ahol gyerekeken és kövér nőciken kívül az iszonyat büdös leheletű Teknős becenevű fickó is ül. Majd mikor mennek el a partiról a menyasszonytól Carrie hall egy megjegyzést, ami egyben a heti téma is lesz, azaz hogy tényleg olyan férfihoz érdemes hozzámenni, aki jobban szeret, mint mi őt? Fel is hívja Biget, hogy tanácsot kérjen tőle, mire meglepődve hallja, hogy a férfi nem akar újra nősülni.

A lányokkal meg is beszéli ezt a témát, és Miranda, ahogy a házasságról beszél, abból Samantha azt szűri le, hogy megvette első vibrátorát. Mint kiderül nem az elsőt, hanem az igazit, amit Nyuszinak hívnak. A csajok el is mennek a boltba megnézni, Charlotte rögtön beleszerelmesedik, merthogy milyen cuki meg rózsaszín. Végül mindenki vesz magának egy példányt. Végül Charlotte Nyusziját erőszakkal el kell kobozniuk a lányoknak, ugyanis amióta azzal randizgat, semmi közös programra nem megy el velük.

Samantha időközben egy fickóval randizik egy bárban, és vagy 10 percre magára hagyja a csajt. Az mikor utánamegy, észreveszi, hogy egy másik nőcivel flörtöl. Már éppen lépne le, amikor Teknős meglátja őt, és odahívja az asztalához. Ekkor határozza el a nő azt, hogy igazi new yorki macsót farag a férfiból, feltéve, ha a borzalmas szájszagát le tudják győzni. Könnyű feladat lesz, mert a fickó bevallja, hogy valószínűleg a kínai gyógynövényektől van, ami a hosszú élet titka. Samantha igazat ad neki, bár szerinte ezzel a szájszaggal hosszú élete ugyan lehet, de csak egyedül.

Stanford elmeséli Carrienek, hogy még az olyan fickók sem akarnak vele randizni, akik ugyanúgy néznek ki mint ők, és elmondja, ha megnősülne, kapna egy csomó pénzt a nagyanyjától. A lány rögtön felajánlja neki, hogy kérje meg a kezét, hisz őt Big úgysem veszi el, és így a fickó is kapna pénzt. El is mennek nagymamához, ahol egy hosszabb beszélgetés után nagyi elmondja Carrienek, hogy nagyon szereti Stant, de vigyázzon Carrie, mert ő homokos. Nohát, úgy látszik a nagymamák nem is olyan vakok, mint hisszük.

Carrie elmondja Bignek, hogy megkérték a kezét, aki nagyon meglepődik ezen, persze rögtön megnyugszik, mikor kiderül, hogy Stanford volt az. Majd Carrie azt is megemlíti, hogy ő igenis szeretne férjhez menni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása