Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x09 – Listen Up

2008. április 11. 17:20 - Hartmann

Úgy tűnik, Jenny kapott még egy kis haladékot Timtől, mert még most is az író kuckóban lakik, és nem kellett egy nap után elmennie végleg. Éppen egy barátnőjével (régi kollégiumi lakótárs) társalog, majd szó bakerül a szakítása is, meg a szexuális életük Timmel. Végül Jenny kiböki a barátnőjének, hogy hogyan és miért lett vége a házasságának. A lány nagy szemeket mereszt, mikor megtudja, hogy Jenny egy nővel csalta meg a pasiját, majd hamarosan előrukkol azzal, hogy ő hogyan viszonyul a nőkhöz. Nem úgy, ahogy Jenny.

Bette és Tina egy párterápiára mennek, mert a boldogságuk továbbra sem felhőtlen, de az ottlét továbbra sem okoz örömet Bette-nek. Csakis a baba miatt teszi, mert azt szeretné, ha egy boldog családba születne a pici. Igazából nem is párterápia, hanem babaelőkészítő. Bette eleinte nem akar beszélni arról, hogy milyen félelmei vannak a gyerekvállalással, de végül, nagy nehezen megnyílik. A doki nyugtatja, hogy idővel mindenki megnyílik és tud oldottan beszélni a problémákról. Bette arcán pedig tisztán látszik, hogy nem tartja valószínűnek, hogy részt venne annyi csoportfoglalkozáson, hogy megnyíljon. Nem sokkal később még egy másik nővel is összetűzésbe kerül a bőrszíne miatt. A másik nő szerint Bette nem vállalja fel, és nem büszke arra, hogy fekete vér is csörgedezik az ereiben.

A Planetben gyűnek a lányok, akikkel eddig még nem találkoztunk ebben a részben. Dana éppen a hirdetését nézi, majd Marinának és a barátnőjének dedikálja. Alice cukkolja a teniszezőnőt az image szerinti leszbikusságával, csak az zavarja Danát, hogy a szülei mit szólnak majd a dologhoz. Mert nekik még nem mondta el a másságát. Alice úgy dönt, hogy kezébe veszi az ügy irányítását, és elrángatja Danát a szüleihez, hogy mondja már el nekik végre.

Bette fenyegető üzeneteket kap az általa leszervezett kiállítással kapcsolatban. A telefonáló szerint a pokol tüzén fog elégni, nem csak Bette, hanem mindenki, akinek köze van a kiállításhoz. Ez a telefon eléggé „kellemessé” teszi a napjának hátralévő részét. Később a múzeum előtt egy hapsi akar egy petíciót aláíratni Bette-tel, arra vonatkozólag, hogy szüntessék be a kiállítást (a férfi hozzáállását tekintve, szerintem apró betűvel ott van a petíció alján, hogy a műveket máglyára rakni, benzinnel leönteni és meggyújtani).

Jenny és a barátnője éppen a Planetbe igyekeznek, hogy Anette megnézhesse magának Marinát és a barátnőjét, Francesca-t. Meg is látják őket, ráadásul éppen heves csókokat váltanak. Majd a kémhadművelet is beindul, távcsővel felszerelkezve követik Marinát és Franceska-t. Anette szerint Franceska és Marina nem is szeretik egymást, legalábbis nem szerelmesek egymásba, szerinte Jennynek ismét össze kéne jönnie a Végzet Asszonyával.

Dana végül beadja a derekát Alicenek, és elfogadja, hogy szőke barátnője segítsen neki abban, hogy milyen módon adja be a szüleinek a melegségét. Úgy tűnik, Dana öccse már tud a dologról, ráadásul a reklámot is látta. Dana nagy nehezen ráveszi magát, hogy belefogjon a dologba, de az idióta öccse állandóan beleszól. Olyan célzásokat tesz, ami méginkább megerősíti azt, hogy tényleg tisztában van a nővére szexuális irányultságával. Így nem igazán tudja befejezni, amit elkezdett. Pechjére a szülei meglátják a hirdetést, és kérdőre vonják, hogy mi ez. Ellenben nem a tartalom miatt teszik ezt, hanem azért, mert nem mondta el nekik, hogy egyáltalán létezik reklámszerződése. Nehezen, de végül sikerül kiböknie, az anyja sértődötten elvonul, majd az apja is követi. Nem fogadták valami jól. De legalább túl van rajta, az ősök meg idővel majd lenyugszanak.

Anette egy mély, lelkizős beszélgetésbe kezdene Timmel Jennyről, de a férfi mereven elutasít minden olyan jellegű kérést, ami arra irányulna, hogy viselje gondját, ápolja a felesége lelkét. Ezután inkább Jenny lelkét és Marinával való kapcsolatát ápolgatná, ezért elmennek a szokásos női buliba a Planetbe, de sem Marina, sem Franceska nincs ott. Jenny már lépne is le, mikor megérkezik a pár. Jenny még inkább menekülne a helyzet elől, de a barátosnéja nem hagyja. Majd Franceska is rájuk telepszik, miközben Marina éppen valahol máshol van. Majd boldogan távoznak. Mármint Marina és Franceska. Kézenfogva, mosolyogva.

Címkék: l
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.04.14. 13:35:44

Azért az fontos lett volna, hogy (amint az elején a flesbekkből kiderült) Dana anyjának is volt egy gyenge próbálkozása fiatal korában saját neme irányába.
És valszeg Anettet is csiklandozza a gondolat...
süti beállítások módosítása