Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hírek a Lila akác közből

2008. április 11. 11:23 - Tm

Ma este a 3. évad utolsó epizódjához érkezik a Született feleségek, de - mint tegnap megírtuk - egyáltalán nem kell őszig rágnunk a körmünket a bazi nagy cliffhangerek miatt, a Tv2 ugyanis rendhagyó módon nem tart szünetet. A jövő héten a Titkok és hazugságok című összefoglaló-felvezető epizód következik, április 25-én pedig egy nagy lendülettel belevágunk a 4. évadba. Abba az írósztrájknak köszönhetően 17 részesre sikeredett csonka évadba, ami többhónapos leállás után épp holnapután tér vissza Amerikában a képernyőkre. A Tv2 első nekifutásra a sztrájkig készült 10 epizódot adja le, ami június legvégéig - ha a május elsejei négynapos ünnep miatt kimarad, akkor július első hetéig - tart, aztán egy kéthónapos nyári szünettel a megfelelő helyen imitáljuk a sztrájkszünetet, majd ősztől jön a folytatás.

Selmeczi Roland tragikus halála miatt szinkroncserére kényszerült a sorozat: a 4. évadtól Mike Delfino Kautzky Armand hangján szólal majd meg. Kautzky népszerű és gyakran foglalkoztatott szinkronhang, de elsősorban a Tom Cruise- és Pierce Brosnan-féle sármos, nagyvilági rablók és pandúrok jutnak az ember eszébe róla, Mike meg hangsúlyozottan egy egyszerű vízvezeték-szerelő, aki még nyakkendőt sem hord, nemhogy szmokingot, martini helyett meg sört iszik - de persze ettől még lehet, hogy remek lesz. Jövő pénteken kiderül.

A sorozatra egyébként újrasugárzási jogokat szerzett az új szórakoztató csatorna, a Poén!, melynek tulajdonosa az RTL Klubban is résztulajdonos IKO-csoport. A Poén! a Reflektor TV-vel (az IKO sztárcsatornája), a Film+2-vel ( a Film+ kiegészítő filmcsatornája) és a Sorozat+-szal együtt indult április 2-án, egyelőre csak a UPC digitális csomagjában fogható, de állítólag előrehaladott tárgyalásokban vannak minden más szolgáltatóval is. Mindez jó eséllyel jelenti azt, hogy hamarosan újranézhetjük a korábbi évadokat.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.11. 11:47:43

Ezt egyszerűen nem lehet tudni, mint az az AXN kapcsán kiderült: ahány város, annyi szokás.
Nekem pl. van ReflektorTV-m ápr. 1. óta (kábel alapcsomag UPC) de hogy félév múlva mi lesz? Lutri.

:)

Porcelán az elefántboltban 2008.04.11. 11:51:42

Ja, és Mike tényleg "karcosabb" hangú figura, persze Kautzky Armand is kihozhat magából valami kevésbé koktélbárosat. Végül is azért profi.

:)

kamarti 2008.04.11. 11:58:16

oh bakker, Kautzky Armandnál rosszabbat nem is választhattak volna :( Mem (csak) a megszokott szinkronizáltak és a hozzájuk tartozó szerepkörök miatt, hanem önmagában is tipikusan olyan hang, ami túl "nagyvilági", valahogy a hanghoz azonnal asszociálódik egy csokornyakkendő... és mivel alapból ilyen, soha nem is hallottam másmilyennek semelyik szerepben, egyszerűen elképzelhetetlen tőle egy "jómunkásember" akár színpadon, akár szinkronban. szóval abszolút szkeptikus vagyok, mert KA sármja, ha van, egész máshol van, másmilyen, mint MD-é...

apropó: közben a Cool, kettesével véve az órákat, de nem épp agyonreklámozva a dolgot + nem túl jó időpontban (amiket igazából nem is értek) elkezdte lenyomni a 24 negyedik napját, Bauer ügynök magyar hangja: Kőszegi Ákos

Bojcsi 2008.04.11. 15:00:00

Én látatlanban azt mondom jó lesz. Van olyan nívójú szinész, hogy megérdemelje a bizalmat. Bár látom sokan nem így gondolják... Aláírom, hogy különösen a Bond szinkronok megkövetelték tőle,egy bizonyos nagyvilági stílust, de mondjuk Tom Cruise a Koktélban, vagy a Mint a villámban, azért távol állt ettől a figutától. És oké, hogy öregedett meg minden, de majd 4-5 rész múlva lehet csak igazán eldönteni, hogy milyen is.

Jucuska 2008.04.21. 09:57:57

szerintem nem lesz rossz. Julian McMahon-t is szinkronizálta a Bűbájos boszikban, és szerintem nagyon is laza volt. Várjuk ki asszondom...
Amúgy ezer kösz a hogyvoltért, mióta péntekre tették a szülcsi felcsit, egyetlen részt sem tudtam megnézni, és nagyon hiányzik...
süti beállítások módosítása