Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shark 1x19 - Menekülés a pornóból

2008. április 10. 06:34 - mg_b

Pornófilmhez illő pocsék színészekkel nyitunk, de a Sharkban voltak már mélypontok, így egy percig nem lehet kizárni, hogy ez csak egy újabb, még mélyebb, deep throat, vagy mi a csöcs. De nem: egy pornófilmből látunk vagy fél percet, a csaj épp kezd kigombolkozni, amikor váltunk, hogy száradna le a rendező karja! A kamera pedig eltávolodik a plazmatévétől, amit eddig mutatott, és ráközelít az éjszakai kivilágított medencére, amelyben egy kiélt arcú férfihulla lebeg. Pornócézár volt a drága, Tyson Shaw, olyan mocskos, hogy egyszer még Stark is visszautasította a képviseletét.

Reggel persze már helyszínel a rendőrség, majd megjelenik Stark a többiekkel, és az évad legjobb beszólását is megkapjuk, amikor két úgymond „modell” is befut, és nem fogják fel az icipici agyukkal, hogy itt nem forgatás lesz. A szőke ugyanis ránéz Madeline-re: – Hé, ki az új csaj? – és röhögünk, mire Stark: – Bocs lányok, változott a terv. – Nem baj, alkalmazkodunk, csak megcseréljük a szerepeket. – Nem, nem… ott egy halott fickó a jakuzziban. – Halott fickó? Senki sem szólt halott fickóról, így jóval drágább lesz…
Hé, lehet, hogy ez egy jó rész lesz?!

Az egyik gyanúsított egy pornós csaj korábbi barátja, aki anno kamerák kereszttüzében esett neki Tysonnak, de a srácnak annyira jófiú ábrázata van, hogy egyszerűen nem illik a képbe. Helyette én inkább Brent Gilroyra tippelnék, aki egy menedékotthon tart fenn hölgyeknek, bárki nőneműnek, aki új életet akar kezdeni, de addig is tető kell a feje fölé. Úgy kerül a képbe, hogy a fent említett barát csaja talán nála kért segítséget, de ennek a színésznek olyan feje van, hogy csak ő lehetett az elkövető. És tényleg: Tyson egy korábbi üzlettársa említi a nevét, hogy pár hónapja érdeklődött nála Tyson iránt. Ráadásul van egy .38-asa, amilyennel Tysont is lelőtték, ÉS: az ujjlenyomatai ott vannak a tetthelyen!

Miután megtalálják a gyilkos fegyvert és néhány Tyson cége által kiadott DVD-t Gilroy lakásán, olyan hihetetlenül egyszerű az ügy, hogy valaminek történnie kell, és tényleg: amikor Stark és a zsaruk besétálnak, hogy letartóztassák Gilroyt, ő épp a vallomását olvassa fel a menedékotthon udvarán összegyűlt újságíróknak. „2007. április 3-án besétáltam Tyson Shaw házába, és mellkason lőttem, mert én ennyire fasza csávó vagyok, és az a fickó kizsákmányolta a csajokat, szóval igazán ráfért. Van kérdés? Nincs kérdés. Én vagyok a hős.” Stark meg elkámpicsorodik, mert ezt a beszédet az esküdtek zabálni fogják, és még képesek és felmentik a fickót.

Madeline és Raina rámozdulnak a témára, de persze az egész otthon kiáll Gilroy mellett, nála jobb embert még nem ismert a világ, igazi Jézus Krisztus, kimentett minket az utcáról meg minden, és egyszer sem állt fel a farka, hiába látott minket zuhanyozni. Szerintem már ez furcsa, és Stark szerint is kell legyen valami szennyese a pasasnak, már csak azért is, mert a tárgyalás háború, a második hely halál; magyarul az egója sínyli meg, ha elveszti a pert.

Julie közben még mindig Megannel lóg, ezúttal a ruhatárát akarják felújítani közösen. Stark csak annyit kér, hogy a temetésére azért hagyjanak pénzt a kártyáján; Jessica meg már a plafonon táncol az idegtől, mert két hét múlva államügyész-választás, és ha Stark elveszti ezt az ügyet, akkor ő könnyen elveszti az irodáját meg a parkolóhelyet a csinos kis segge alól, és azt egyikünk sem szeretné, mert Jeri Ryant akkor is jó nézni a képernyőn, ha nem a szorosan testhez simuló kis gönceit hordja… Szóval hajrá, Stark, varrd be azt a bosszúangyalt!

Nincs is más megoldás, miután Gilroy az ügyvéde tanácsára visszautasítja az alkut, amit Stark a rettegő Jessica utasítására felkínál. Stark persze nem is lehetne boldogabb ennél, és újult lendülettel veti magát az ügyre, mintha valami hardcore pornót néznénk. Az első orgazmust Casey okozza: Gilroy menedékotthona az elmúlt nyolc hónap alatt részletekben kétszázezer dollárt utalt át Tyson egy alapítványának, adóelkerülés végett pedig közösen aláírt papírokkal igazolták, hogy kizárólag jószolgálati célból mozgott a pénz. Munkahipotézis: Gilroy kezdetben pénzt kapott a csajok miatt Tysontól, később viszont rájött, hogy sokkal több pénzt szerezhet akkor, ha befektet Tyson filmjeibe, majd azokból húzza ki a nyereségét.

Gilroy ezzel szemben azt állítja, azért fizetett Tysonnak, hogy hagyja békén a csajokat az otthonban, ám egy nap ez a pénz már nem elégítette ki a pornómágnást, szóval ki kellett nyírni, és az vesse rá az első követ, aki mást tett volna. Bumm, én már dobom is, elküldtem volna a csajokat a francba, és beszállok több pénzzel… na de ez hülyeség, mi a fenének kellett volna havi néhány tíz rongy egy milliomosnak? Mindegy, ez az ügy azon áll vagy bukik, hogy kit szeretnek az esküdtek, és Starkot nyilvánvalóan utálják, szóval ki kell találni, mivel lehet meggyőzni őket mégis.

Közben Julie ruhavásárlása persze totális csőd, a szoknyája épphogy takarja a puncit, szóval Stark gyorsan visszaküldi átöltözni: Nem mégy te sehova, lányom, ennél még az is jobb lenne, ha nem vennél fel semmit. A füves cigit meg elkobzom, és három hónapig nem mehetsz sehová, akkor sem, ha jogosan veted a szememre, hogy húsz éven át védtem azokat, akik ezt terjesztik az utcán. Isaac meg leülteti Rainát, hogy „Beszélnünk kell!”, amivel rögtön el is bassza a dolgot, hihetetlen, hogy ez a fekete melák csajozásban egy hétéves szintjén van; még jó, hogy nem kezdi el rángatni Raina haját, és csúfolni a csöcseiért.

Az ügyben közben nem várt fordulat áll be: kiderül, hogy akad más is, ami összekötötte Gilroyt és Tysont, méghozzá Katie Padget – pornózott Tysonnál, aztán Gilroy védence lett, a gyilkosság éjszakáján pedig a Tyson-palota közelében látták a kocsiját. Újabb munkahipotézis: Gilroy azért fizetett Tysonnak, hogy ne hozza nyilvánosságra Katie filmjeit, mert milyen lett volna már, ha megtudja a csaj anyja, aki szerint a kislány Julia Roberts útján jár. Micsoda nő, nem igaz? Persze Gilroy is ezt vallja a tárgyaláson, így aztán nehéz lesz fogást találni rajta – mi viszont tudjuk, hogy ezek szerint már csak egyetlen fordulat választ el minket a megoldástól, hiszen mindig ez van, amikor Stark és a vádlott ugyanazt mondják.

És tényleg: kiderül, hogy Katie-nek ugyanaz az ügyvédje, mint Gilroynak, ami eleve gyanús, ráadásul a gyilkos fegyveren olyan kémiai anyagokat találnak, amelyek csak akkor kerülhetett rá, ha a gyilkos előtte a jakuzziban ült. Egy magyarázat van: Katie lőtt, és nem Gilroy, a szerelmes kispöcs csak beáldozza magát. Csakhogy az esküdtszék már meghozta a döntést, igaz, még nem lett kihirdetve… és itt jön be a képbe Madeline, aki korábban azért, hogy kipuhatolják az esküdtek hozzáállását Starkhoz, ismeretlenül szóba elegyedett velük. Stark elrángatja a bíróhoz, Madeline feldobja magát, az ügyvéd pedig besétál a csapdába, és újratárgyalást követel, hiszen ez azt jelenti, hogy a vád befolyásolhatta az esküdtszék döntését. A bíró furcsállja, hogy Stark így bevallja a dolgot, de végül meg kell adja magát. Rendben, újratárgyaljuk az ügyet egy másik esküdtszékkel. Yess!

Végjáték: Stark elmegy Gilroynak, aki elmeséli a sztorit. Na figyelj: Katie ott volt este, és veszekedtek. Odamentem és elővettem a pisztolyt, hogy engedd el, faszfej! És mellékesen bevallottam, hogy fizettem Tysonnak azért, hogy ne adja ki a filmeket. Katie odajött hozzám, csodás szemekkel nézett, és elvette a pisztolyt. De nem akart ám lőni, csak Tyson addig járatta a száját, hogy Katie felhúzta magát, és elsütötte a fegyvert. Szóval nem rossz lány, csak elszállt az agya, érted? Meg engem akart megvédeni, nehogy már Tyson bepereljen magánlaksértésért és fegyverrel való fenyegetésért. Starknak pedig persze megesik rajta a szíve, meg a szegény Katie-n is, és felajánlja neki, ha vallomást tesz, mindent elkövet, hogy puha ítéletet kapjon.

Legvégül pedig az is kiderül, hogy Isaac mégsem olyan hülye: elmegy Rainához, és előad egy szívfacsaró történetet arról, hogy volt már ő eljegyezve egyszer, csak kinyírták a csajt, mire Raina úgy megsajnálja, hogy a nyakába borul, és jön a smaci is. Ez az, így kell csajozni, ember!

Címkék: shark
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greg36 2008.04.10. 08:06:28

Első.
Madeline és Stark csak kamuzik a bírónál, nem? És a szöszkéről még el is hiszi a bíró, hogy ilyen idióta. Aztán Stark még egy menő ügyvédet is kerít a csajnak...
Stark és az ügyvéd dumája viszont jó a végén:
- Ez annyira jó húzás volt, hogy nem tudom, feldobjam a kamaránál, vagy alkalmazzam.
- Sebastian Stark akar engem etikából kioktatni!?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.04.10. 08:51:10

Nem kamuznak, tényleg volt olyan jelenet, hogy a lifteben mögöttük állt, kihallgatta őket, és még két szót beszélgettek is.

"mert Jeri Ryant akkor is jó nézni a képernyőn, ha nem a szorosan testhez simuló kis gönceit hordja…"

És erre két sorral lejjebb bevágsz egy olyan előnytelen képet, róla, hogy...

"A füves cigit meg elkobzom, és három hónapig nem mehetsz sehová"

félévet mondott, de lényegtelen...

EasyFriend 2008.04.10. 08:51:58

Egyébként szerintem simán hihető volt, amit a csaj mondott. Mögöttük állt, nem láthatta az arcukat, a jelvényüket, és mivel egymással is megbeszélték az ügyet, amit tudtommal nem szabad nekik, joggal hihette azt, hogy ők nem esküdtek. Nem lenne fair, ha emiatt szívatná a kamara. Persze mi tudjuk, hogy nem véletlen volt, de ők nem tudhatják.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.04.10. 09:23:45

Nekem leginkább az a jelenetsor tetszett, amikor Stark a lánykája szobájában kodrészol a cuccai között, és milyen döbbent fejet vág a falatnyi ruhák láttán, gondolom átfutott az agyán, hogy a hormontúltengéses 18 éves fiúkák mit akarnak majd a lányával tenni :-))
A fű már csak hab volt a tortán...
Remélem végre Isaac barátunk beviszi a "macit a málnásba", mert ennyit nyüglődni....
süti beállítások módosítása