Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rock of Love 2x06 - Once a Cowgirl

2008. április 10. 15:11 - sixx

Az előző részben futballoztunk, volt aki ennek örült és szívott (Ambre térde egy merő gennyes sebb), volt aki nem, de a végén jól járt (Daisy, a törpeterminátor, aki mehetett külön randira Brettel) és senki nem ment haza, mert a producerek nem tudták eldönteni, hogy melyik ostoba tyúkot kellene kihajítani a házból, szerintünk mindet, de elsősorban az állandóan síró és hisztiző Krusty Joe-t.


Reggel van, Bret személyesen (!) ébreszti a kurvákat, micsoda gavallér ez. Reggelit nem hozott nekik, de egy kedves szava mindenkihez van, még akkor is, ha mindenki tudja, hogy Peyton sok minden, csak nem napsugár. Mondjuk nem kicsit perverz dolog azzal kezdeni a napot, hogy gyanútlanul alvó nőkről tépjük le a takarót, de ez is hozzátartozik a rákenroll életvitelhez. Vagy nem. Krusty Joe tényleg ijesztő smink nélkül, Ambre térdétől pedig szimplán rosszul vagyunk.

Jön a napi feladat, Peyton olvassa fel, ami öröm és bódottág, mert ez a nő legalább különbséget tud tenni a kis- és nagybetűk között. Rodeózunk ma, ez a feladat. Mindenki öltözzön cowgirlnek, mert Bret szíve mélyén még mindig csak egy vidéki fiú, és ettől indul be. Meg a motoroktól. Meg mindentől tulajdonképpen. Catherine azt nyilatkozza, hogy lovon nőtt fel, gondolom valamikor az 1920-as években, amikor ez volt a közlekedési eszköz Bumfuckban. Megérkeznek egy farmra, ahol Bret  azt bírja mondani, hogy ebbe a hosszúhajú rockerben valahol belül ott lapul a paraszt. Bólogatunk.


Ma ketten távoznak, szóval nagy a tét - Catherine és Jessica (ki?) még nem is volt randin Brettel (nem sokat vesztettek), így az idős néni fél, hogy ő lesz az egyik távozó. Bret már nem tud lovagolni, vagy csak nem akar, így hívott magának segítséget, mégpedig az előző évad rikoltozva röhögő Rodeójának személyében, aki varázsütésre bevágtat, és ahhoz képest, hogy milyen király a neve, és mennyire műkávbojos a ruhája, kurva szarul lovagol  végig azt vártam, mikor esik már le végre a lóról. Nem esik le, viszont nevet, amit igazán nem kellene.


Két csapatban küzdünk, a győztesek csoportos randira, az MVP külön szeánszra megy Brettel. Már érdemes volt felkelni, mi? A csapatverseny olyan, mint a gólyatáborokban, lasszózni kell, meg szlalomozni, a végén meg zsírral bekent kismalacokról kendőt letépni. Az első csapat vezetője Catherine, a másiké Ambre. A két csapat: Catherine, Inna, Peyton, Daisy vs. Ambre, Destiney, KJ, Jessica. Megan megint kimaradt a buliból, de ezt most nem ússza meg, választania kell csapatot, és csatlakozik Catherine-ékhez. Előtte még megjegyzi, hogy azért nem választották, mert ő annyira dögös csaj, és a többiek irigykednek rá. Muhaha.


A vereny a szokásos idétlenség, egyiknek sincs fogalma sem, hogy mit csinál, mert annyira ostobák, mint az állat. A végén a kislamacokról letépett kendők döntenek, nem semmi, ahogy a nők a sárban vergődnek, és a bezsírozott malacokat vegzálják. Ambre csapata nyert, szegény Catherine meg van róla győződve, hogy neki most annyi, mehet haza, a próféta beszéljen belőle. A nyertesek közül Jessica lett az MVP, ő megy szólórandira, mert Bret szerint ő volt a legelszántabb, és még szexis is volt közben.


A házba visszaérve Catherine tovább folytatja a nyavajgást, jajistenem, mostmileszvelem, Ambre meg csak röhög a sebes térédt nézegetve, mi nem. Inna próbálja nyugtatni Catherine-t, nem mégy te haza, nyugi. Aztán azt nyilatkozza, hogy hálistennek hazamegy, egy kurvával kevesebb. Ez a történetszál fárasztóbb, mint gondoltuk. Csoportos randi kezdődik, Destiney, KJ és Ambre kurvának öltözik, és Bret társaságában elmennek egy olyan étterembe, ahol sötétben kell enni. Aha, ez kiváló alkalom arra, hogy miközben zabálnak, valaki az asztal alatt leszopja Brettet.


A pincér vak, ami valahol irigylésre méltó, mert nem látja Bret parókáját és a három ribancot. A sötétben is látó kamerának köszönhetően igazán félelmetes képet kapunk, nem igaz, hogy sötétben nincs ronda nő. Miközben Ambre és Destiney pofázik és zabál KJ smárol Brettel, meg ki tudja mit csinál még, a vágók nagyon zsiványak ebben a műsorban. Van egy söröm rá, hogy kiverte neki az asztal alatt. KJ aztán egy kicsit túllő a határon, és elkezdi verni Brettet, ami vicces, de Bretnek nem, és átül Ambre mellé. Destiney és KJ kimegy a vécére, Ambre meg elkezd smárolni Brettel. Király. Ambre azt nylatkozza, hogy csak remélni tudja, hogy Brettel smárolt, hát tapogasd meg a haját, ha paróka, akkor igen.


A házba visszaérve Inna fürdőruhában fogadja Brettet, de ez sem elég ahhoz, hogy eltántorítsa a rockert attól, hogy bevigye a szobájába KJ-t, good times. Mindenki kiborul, KJ public enemy number one lett. Bret szobájában KJ párducmintás takaróba burkolózik, és olyanokat mondanak egymásnak, hogy "ha szeretsz, akkor mondd ki" meg "nem tudom hányadán állok veled". Fájdalmas ezt nézni. KJ marad a szobában, az ajtót bezárják, és "filmet fognak nézni". Daisy kiakad, és úgy gondolja, hogy Bret ezek szerint máris szerelmes KJ-be, hát akkor ő most mit keres itt? KJ reggel azt nyilazkozza, hogy érzi a közte és Bret között bimbózó kapcsolatot, és ettől megijedt. Vagy Bret merevedésétől.


Catherine megragadja az utolsó szalmaszálat, és reggelit készít Bretnek, hátha így megmentheti saját magát. Szalonna, pirítós, satöbbi. Megan szerint Bretnek le kéne lőnie Catherine-t, mint egy kivénhedt gebét. Bret kendővel a fején alszik, nem viccelünk. Először nem tetszik neki, hogy csak úgy bejött a szobába a nő, hiszen aludt, de aztán felveszi a rokkerszemüveget, és szexinek tartja, hogy a néni hozott neki kaját. Smárolnak, de Bretnek mennie kell, mert jön a szólórandi Jessicával. Mennek paintballozni, ellenfél Big John, az iraki veterán. Jessica természetesen hatvancentis sarkú bőrcsizmában megy paintballozni, miben másban, és lesmárolja Brettet, aki szerint ennél jobb randi nem is lehetne. Mennek, lőnek, vicceskednek.


Közben a házban Megan és Daisy letáborozik Bret ajtaja elé, fürdőruhában persze, miben másban. Jessica teljesen normálisan nyilatkozik, és még nem is ronda annyira, nem tudom, mit keres ebben a bolondokházában. Bret nagyon örül Megannak és Daisynek, lesmárolja mind a kettőt, és megy "tanakodni", hogy ki menjen haza. Rövid dráma után Peyton és Catherine távozik, nem mintha nem számítottunk volna rá, de Destiney megfogadja, hogy kicsinálja KJ-t. Meglátjuk.

Címkék: rock of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2008.04.10. 16:49:30

bret lassan big john kivételével mindenkivel smárolt már:))
sőt, a becsukódott ajtókból kiindulva lassan alig volt aki nem volt meg neki.
mondjuk big john ezt a rangsort is vezeti, remélem:))

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.10. 17:41:56

En azt nem ertem, ha ennyire gaz neked a dolog, akkor minek irsz rola? Nem piszkalni akarlak, csak tenyleg nem ertem. Amugy meg ha komolyan veszed, hogy "Bret" komolyanveszi az egeszet, akkor most ki is itt a hunyo?:) Plane Sixx nevvel.:)))
Megszur x not, plusz meg penzt is kap erte. Klasszik ferfiprosti elsore. Masodjara meg rakkenrol vagy mi. :) Egy baromsag az egesz es ugyan az igaz ra, mint a tobbi olyan dologra, mint pl. Baratok kozt: az nezze, akinek van ra agya meg turelme, plusz nemi ideje!

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.10. 17:47:30

Ja, mondjuk ha tenyleg ennyire fajdalmas, akkor lehet, hogy mazohista vagy? Nehogy megsertodj! :)))

winnie 2008.04.10. 19:37:15

"En azt nem ertem, ha ennyire gaz neked a dolog, akkor minek irsz rola"

juj, szerintem kegyetlenül félreérted a dolgot. a rock of love az egyik legjobb sorozat mostanság.

ez nem vicc.

vannak nagyon rossz reality-t, meg társkeresők, de ez ősprofin meg vagyon csinálva - ráadásul olykor sixx a fenti sorokban ironizál is, de ahogy látom van, aki félreérti.

érdemes csekkolni egy részt.

Vagyok_aki_vagyok 2008.04.10. 21:53:18

sixx, ezt nehogy abbahagyd!
Bár még 1 részt se sikerült elcsípnem, de így a Te leírásodból lelki szemeim előtt lepörög az egész.. És könnyesre röhögtem magam az összes "R.o.L." beszámolódon.

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.10. 23:10:30

en ertem,hogy ironizal, mert mi mast lehet tenni egy ilyen cuccal?:) Csak maga az egesz irasnak van egy olyan hangulata, mint amikor valaki fogja a fat es uvolti, hogy engedj el. Amugy le kene szednem par reszt, mert amugy a bandat nagyon birom. Marmint a Poisont, amiert en kerek (foleg Sixxtol) elnezest ha ha:)

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.10. 23:15:24

Amugy a Cribs celebhaznezos sorozat Bret Michaels-es resze fent van az Adobe Media Player MTV szekciojanak Cribbs reszen. Na az a rakkenrol, amikor emberunk a ket kislanya szeme lattara vegighajt az egyik Harley-javal az irgalmatlan haciendaja fofolyosojan. Vegul is fel kell tartani a kecot es ki tudja, hogy az utobbi het ev folyamatos telthazas arenaturnie fedezik -e a rezsit. Joljon ez a kis teves kiruccanas a bankszamlan ugye.:)

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.10. 23:33:35

Ja, Sixxnek igaza volt. Steelers suxx. Mindenki erti, hogy a Seahawks a konig.:) Felreteve a hulyeseget. Mekkora nezetsege lehet ennek a musornak? Csak mert ket evad az mar nem semmi manapsag.

EasyFriend 2008.04.11. 13:28:29

Korábbi epizódok kommentjeinél írta már, hogy szénné szokta röhögni magát rajta, és tulképp ez a célja a műsornak, vagy nem? Szóval miért utálná? Az, hogy ilyen stílusban ír róla, egyrészt annak tudható be, hogy ilyen van neki, másrészt meg azért átérzi a tévé népművelő funkcióját is, szerintem. :-)
"Mazohistának" biztos nem nevezném, maximum egy +c-vel.
süti beállítások módosítása