Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 3x19 - Légy gyerek

2008. április 10. 09:00 - candyperfumegirl

Ebben az epizódban senki nem a korához illően viselkedik (innen a cím, eredetiben Act Your Age), és a szokottnál többet operálnak érzelmi vonalon, de nem kell félni cunamitól, ez nem olyan sorozat. Ismét gyerek-hetibeteges sztori van, az ilyesmi mindig izgalmas, ráadásul most ketten is vannak, testvérek. Egyelőre a kisebbik van terítéken, a hat éves kislány, aki csupa olyan tünetet mutat (meszesedés, magas vérnyomás), amit rendesen öregasszonyoknál szoktak tapasztalni. Neki van egy 8 éves bátyja, aki első ránézésre egészséges, viszont elég élénken érdeklődik Cameron iránt, ami Cameron szerint persze aranyos meg megtisztelő, de az talán nem szokványos, ha egy nyolc éves csöcsöket bámul. Egyelőre a kislányt kell vizsgálni, és mivel sok életképes ötletük nincs, ezért House a legegyszerűbb megoldást választja: tesztelni kell MINDENRE, de csinálja a csapat, hiszen már lejárt a munkaidő, és neki kell a jól megérdemelt szépítő alvás. Ahogy Chase-nek is, és az ausszi egy ügyes húzással ráhagyja Foremanre meg Cameronra a maratoni tesztelést, Cameronnal most úgysem mondható felhőtlennek a viszonyuk.

Egész éjszakás műszak vár Foremanre és Cameronra,úgy is néznek ki másnap. Kidolgozták a belüket is, de semmit nem találtak, ezért House stílusosan lehülyézi őket. Igaza van, minek virrasztani, ha az nem jár eredménnyel? Bezzeg Chase. A szöszi frissen mosva, vasalva, szárítva, kipihenten, csinos hajjal, illatosan érkezik, kezében a leletekkel, miközben a másik kettő úgy fest mint a mosott szar, nem nehéz kitalálni, House kit dicsér meg. Chase felvette a kesztyűt, és villant egy olyan gyilkos „én vagyok a jobb, te meg egyél szart és dögölj meg”- nézést Cameronnak, amiért előléptetést érdemelne.

House és Foreman is kiszúrta az ellenséges rezgéseket két kollegájuk között, de tapintatot House-tól várhatnak, be is osztja őket közösen melózni, mert így sokkal vidámabb. Mármint House-nak, Chase és Cameron pukkad. A kislánynál újabb tünetek jelentkeznek, gombás fertőzés és kettős látás, a bátyja meg elkezd 8 évesre kicsit sem jellemző módon nyomulni Cameronra. És senkinek nem tűnik fel, hogy itt valami nem stimmel.

Rég volt már igazi jó House-Jimmy idill, most szerencsére kapunk ebből is egy adagot. A két haver között az a téma, hogy House valami elmegyenge páciensétől színházjegyeket kapott ajándékba, amiket ő felajánl Jimmynek. A legjobb az egészben az, hogy Jimmy egy percre KOMOLYAN azt hiszi, hogy ez meghívás, én meg elképzelem House-t és Wilson együtt színházban, egyenöltönyben, és megköszönöm az élményt, jól esett. Persze, hogy ilyesmiről szó nincs, Ház mindkét jegyet átpasszolja országos cimborájának, és kifejti, hogy ő ha egy nőt színházba vinne, annak egy oka lenne csak, ha meg akarná dugni. És mivel ő olyan rendes és gondoskodó barát, gálánsan átadja ezt a lehetőséget, hátha Jimmy dugna meg valakit. De fogja ezt bánni másnap.

Chase-t és Cameront közös házkutatásra küldte House, vagy szívatásból, vagy kerítőnőt akar játszani, House-t ismerve lehet találgatni, melyik az esélyesebb. A fiatalok között a helyzet nem is lehetne kínosabb, gyakorlatilag egymásra sem tudnak nézni, és ami érdekes, hogy Cameron is forrong, pedig ő szakított. Még a folyosón elkapja őket a hetibeteg 8 éves bátyja, és egy hatalmas csokor virágot ad át Cameronnak hatalmas bájvicsor kíséretében. Jönne is rögtön az „ez olyan ééédi, mindjárt megzabállak!” –műsor Cameron részéről, ha az a rohadt „gratulálok a gyereked születéséhez” kártya nem lenne a csokron. Amatőr, legalább leszedhette volna. Cameron viszont még így is cukinak találja a gesztust, és azt is kiszúrja, hogy Chase felhúzta az orrát ezen, úgyhogy rádob még egy lapáttal: puszilgatni kezdi a kiskölköt, és ha látta volna valaki, hogy nézett rá, lehet, hogy riasztották volna a gyermekvédelmet. Személy szerint még gondolkozom, mi szánalmasabb: féltékennyé tenni valakit egy 8 éves gyerekkel, vagy féltékenynek lenni egy 8 éves gyerekre. A házkutatás viszont eredményes, először is Chase és Cameorn végre duzzogás helyett beszélni kezdnek a szakításukról, és igaz, hogy Cameron eleinte olyan szinten bunkó, hogy az még House-t is pirulásra késztetné, de legalább már kommunikálnak. Ami pedig a hetibeteg-vonatkozást illeti, találnak a kislány ágya alatt jól eldugva egy véres pólót, na ez vajon mire utalhat?

Vagy arra, hogy bántalmazták, vagy arra, hogy bántalmazták a csapat szerint, és mindenekelőtt benéznek a lába közé. Ott Cameron vágásokat talál, ez egyre zavarosabb. House pedig éppen a klinikán diagnosztizál egy pasit terhességgel (az a hülye a barátnője vizeletét hozta be vizsgálatra), amikor rányit Cuddy a már egyszer jól bevált „need you. NOW” –mondattal. Bevált módszeren soha ne változtass. Ő hívná a gyámügyet, és csak magyaráz, de House ebből egy szót sem hall meg, őt ugyanis lekötik azok az apró jelek, amik arra utalnak, hogy Főnöknéni nem aludta ki magát az éjjel. És Occam borotvája szerint a legegyszerűbb megoldás általában igaz, így ő arra következett, hogy szexszel töltötte az éjszakát, de Cuddy állítja, hogy csak színházban volt. Hoppá. Milyen darabon is, kérdezi House, és a válasz nem lesz kedvére való. Akármilyen lángelme is legyen Gregory House, az egy pillanatig nem fordult meg a fejében, hogy a mintahaver Wilson Cuddy-t vinné magával a dugás előjátékául szolgáló színházra. Eddig a pillanatig.

Ahogy a következő jelentben ráront Jimmyre a menzán, egy pillanatra azt lehet hinni, hogy ráborítja az asztalt, de nem, egyelőre csak faggatózik. Jimmy pedig tökéletes higgadtsággal adja elő neki, hogy igen, Cuddyt vitte el színházba (a tőle kapott jegyekkel, haha), és rá van írva, hogy a dolog minden másodpercét élvezi. House az elméletéből kiindulva arra a következtetésre jut, hogy akkor dugás is volt, és amikor Jimmy ezt nemhogy nem tagadja, de be is ismeri, egy pillanatra megáll benne az ütő. De szívesen odanyomtam volna House elé egy tükröt, amikor halálravált arccal rebegett egy rá kicsit sem jellemző „komolyan?!”-t, mert az a fej páratlan volt. Jimmynek is tetszik, el is játssza még egyszer, hogy „igen, lefeküdtem Cuddyval”, és a döbbent fej újra megmutatkozik, új játék! House-nál ez teljes kék halál, így Jimmy megkönyörül rajta és nyom egy Ctrl+Alt+Del-t, vagyis benyögi a mágikus erejű „nem, nem is feküdtem le vele” mondatot. Azért még ott van a „higgy, amit akarsz bazzeg” attitűd is a levegőben, House ezt nem fogja annyiban hagyni.

A csapat meg addig agyalt a véres pólón és a vágásokon, hogy végre leesett nekik, az, ami szerintem egyértelmű volt: a pólón menstruációs vér volt, azért dugta el a kislány. Ezek sem néznek Kés/alattot, szégyelljék magukat össze-vissza. Ja, a vágások borotvától származnak, ugyanis a túl korán kinőtt fanszőrzetét próbálta ügyetlenül leborotválni szegény. De mitől durvultak be így a hormonjai?

House kontra Wilson első menet, Jimmy rettegve jelenti, hogy Cuddy küldött neki egy virágcsokrot (!) a következő levélellel: „Ismételjük meg. Hamarosan. X X Lisa” Jelentkezzen, aki egy pillanatra elhitte, hogy Dr. Lisa Cuddy képes lenne ilyen szavakat papírra vetni. Senki? Csak te Jimmy? Jellemző. Olyan szinten bevette, és be is szart (az X-ek csókokat jelentenek! „Hamarosan” külön mondatban!!! ÁÁÁÁÁ!), hogy amint meglátja Cuddyt, már húzza is a kondenzcsíkot, mint egy 10 éves. Főnöknéni értetlenül pislog, House meg vigyorogva közli, hogy Jimmy rövidtávfutói világcsúcskísérletének a kiváltó oka az, hogy virágokat küldött neki, és tökéletesen meg van elégedve önmagával.

A csapat abban már megegyezett, hogy a kiscsajban annyira dúlnak a hormonok, hogy az már Kelemen Annánál is kórosnak számítana, de a kiváltó okról egyelőre halvány segédfogalmuk nincs. Még a környezeti hatás tűnik a legjobb magyarázatnak, bár ezt eleve kizártak, másik lehetőség a tumor, azt viszont nem találtak. Akkor hogyan tovább? Azt hiszem, most jön a Magic 8 Ball. De előbb még a hetibeteg 8 éves bátyja, aki ismét Cameron körül őgyeleg, és egy olyat markol a dokicsaj hátsójába, amit Chase is megirigyelt volna. Cameron csak hüledezik, de még mindig nem esik le neki, hogy ez már végképp nem fér bele egy gyerek udvarlási rituáléjába, az eszem megáll.

Ha már udvarlási rituáléknál tartunk, nézzük, Chase hogyan csinálja. Ezúttal ő meg Cameron maradt az éjszakai műszakra, és meg is ragadja az alkalmat, hogy olyan szépeket mondjon, amiket Cameron a büdös életben ki nem nézett volna belőle, ügyes. Ő tényleg szerelmes, és ezt nem szégyelli kimutatni, sőt kimondja azt is, hogy nem létezik, hogy Cameron ezt a viszonyt képes volt úgy végigcsinálni, hogy abszolút nem érzett iránta semmit. Lehet, hogy néha túlteng az aussziban az önbizalom, de szerintem most beletalált a százas körbe, Cameron bujkáló mosolya legalábbis erre enged következtetni, és már egymás kezét fogják, amikor a kissrác előtör a semmiből, és TÁMAD, rúg, csíp, harap! Chase-t természetesen. Ez az őrült féltékenységi kitörés talán elmenne a Romantika csatornán, sírva-visítva-rúgkapálva veszekedős dél-amerikaiaknál, de egy 8 évesnél több mint furcsa, szúrja már ki valaki! Felhívják House-t, hogy elmeséljék neki, és bravó, neki végre koppan, hogy bazz, ez is tünet, a srác is beteg, és ugyanaz a baja, mint a húgának! Na, ezért House a diagnosztikai osztály vezetője, a többi meg még pedálozhat, hogy valaha is esélyes legyen erre a posztra.

OK, már van 2 hetibeteg, tesók, tehát ez vagy környezeti ok lesz, vagy öröklött, de nem találták meg a kiváltó okot a környezetükben, ilyenkor érdemes belenézni az agyba. Legalábbis Cameron szerint, aki valami megfejthetetlen indíttatásból önállósítja magát, és már rohan is aláíratni a beleegyező nyilatkozatot az apával. Álljon meg a menet, House még nem mondta rá a dologra az áment. Cameron nem is köszöni meg, amit a következő jelenetben kap, House csont nélkül megszégyeníti a gyerekek apja előtt. Ez jár annak, aki nem hallgat rá, és még a „halott férj” kártyát is van pofája kijátszani. Az apa meg elejt egy félmondatot, miszerint a gyerekek napközijében senki nem betegedett meg, na ez szöget üt House fejébe: a mintaapa 4 teljes napja el sem mozdult gyerekei betegágya mellől, akkor ezt mégis honnan tudja? Na irány a napközi.

Greg bácsi annyira out-of-place látványt nyújt itt, hogy le kéne fényképezni, és feltenni a kórházi hírlevélre, és a hét díjnyertes beszólását is ellövi, amikor megkérdezi egy max 6 éves kislánytól, hogy szőrös-e neki a lába között. Ennél jóval kevesebb is elég lenne egy „tantónéni, a csúnya bácsi bántani akart, vííííííí!”-hez, jön is a tanerő, akiből House 2 mondat után kiszedi, hogy együtt jár a gyerekek apjával. Langyos, sőt egyre melegszik, és amikor kiszúrja, hogy a nő bajuszgyantát csináltatott (tehát a hormontúltengés nála is bejátszik), meg is van a megoldás. Vissza a kórházba expressz, és mi is megtudjuk. Arról van szó, hogy a pasi, hogy tetsszen fiatal barátnőjének, mindenféle kétes potencianövelő módszert vetett be (House még egy tesztoszteronos péniszpumpát is megemlít), márpedig az ilyen cuccot a bőrön keresztül is kiválasztja a test, tehát bejut bárkibe, akihez hozzáér vagy megölel. Márpedig az egyedülálló apák viszonylag sűrűn ölelgetik gyerekeiket és barátnőjüket, a gyerekek szervezete pedig rosszabbul tűri az ilyen hormonbombákat, de ha felhagy apuci a turbózással, kutya bajuk lesz.

House kontra Wilson, második menet. Jimmynek már megint nem volt semmi munkája a héten, mert annyit agyalt a virágokon és Cuddyn, hogy teljesen megzakkant és meggyőzte magát, hogy akarja Főnöknénit vízszintesben. És ezt ki mással is osztaná meg, mint House-zal, logikus, House egyenesen imádja hallgatni az ilyesmit. Dobálják a labdát egymásnak, és egy percig tényleg nem lehet eldönteni, hogy most ki szívat kit. House ismét bemutatja a halálravált arcot, amikor Jimmy bejelenti, hogy ő igenis bepróbálkozik Cuddynál, majd elindul, hogy ezt meg is valósítsa. De egy másodperc múlva már vissza is jön, kikelve magából, mert végre leesett neki, ki küldte a virágokat, és House csak szopatta egész idő alatt, nyilván megnézte volna azt a jelenetet, ahogy Jimmy ráront Cuddyra, mert akkora pofont kapott volna Főnöknénitől, hogy a nyugtai partig repül. House most már nyugodtan hátradőlhet, ezt a meccset ő nyerte.

A Chase és Cameron közti azonosíthatatlan viszony még nem lefutott, Chase éppen egy virágcsokrot hagyott Cameronnak, „nem lopott” felirattal. Elmondja, hogy ő továbbra is odavan érte, de tudja, hogy ez nem viszonzott, és nem nyomul, nem követel és nem vár el semmit, de ezt jó, ha tudja Cameron, csak a miheztartás végett. Meg kell hagyni, baromi jól csinálja. Cameronnak meg nagyon bejön vagy a virág, vagy, ahogy Chase előadta mindezt, mert mosolyog, meglátjuk, mi sül ki ebből.

De nem ma, mert az epizódból már csak egy jelenet van hátra, House és Cuddy a már egészségesen távozó családot figyeli, és kapcsolatokról elmélkednek. Cuddy tőle szokatlan őszinteséggel előad egy monológot a párválasztás nehézségeiről, és hogy nem kéne ennek ilyen nehéznek lennie, mire House válasza a következő: „van két színházjegyem.”. És tudjuk, mit jelent nála, ha színházba hív egy nőt, nyilván Cuddy is tudja, viszont mi csak annyit látunk, hogy Főnöknéni döbbenten néz, mert zseniális dramaturgiai húzással ebben a szent pillanatban ér véget az epizód, hogy rohadnának meg.

Címkék: house
106 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madmoazell 2008.04.10. 10:03:45

hehe Kulkán én is. És kicsit már kezdem megszokni Szabó Sipos Barnát Jimmyhez, de még mindig jobb volt szegény Selmeczi...

ajani 2008.04.10. 10:05:27

Szmélyes kedvencem a tegnapi részből, mikor azt mondja Cameronnak, akit egyébként az egész részben szivatott, hogy: Maga túl nyápic ahhoz, hogy menstruáljon.

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2008.04.10. 10:09:19

Kulka már régóta nagyon érti és hozza a figurát.

evicska 2008.04.10. 10:14:53

Juj, de izgi, most biztosan lesz valami fordulat Huddy (House+Cuddy, nem én találtam ki) szinten. És szeretjük Jimmy-t, ó, igen!

Kulka szerintem is remek, sőt!

madz 2008.04.10. 10:17:15

asszem első eset, hogy House komolyan megijedt valamitől :)
az epifániához szerintem nagyban hozzájárult, hogy épp pankrációt nézett a tévében, ami elsődlegesen a tesztoszteronról szóló "sport"

Charlie Drop 2008.04.10. 10:19:48

yokli 2008.04.10. 09:37:51

jah, de Jimmy hangja még mindig szörnyű

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2008.04.10. 10:19:57

"épp pankrációt nézett a tévében, ami elsődlegesen a tesztoszteronról szóló "sport"

Ezek szerint amikor az egyik hulkhogan betesztoszteronozza magát, akkor az valójában kiválasztódik a bőrön, és ezzel átadja a hatást az ellenfelének is? :)

szamóca14 2008.04.10. 10:22:18

Öööö... szerintem éppenséggel Foreman lépett le az éjszakai menetről és Chase és Cameron maradt benn tesztelni, meg lelki életet élni a kávéautomatánál.

Edward Nygma 2008.04.10. 10:24:06

-Komolyan?
-Nem. Bunkó vagy.

Az éjszaka csendjébe én itt olyat nyerítettem, hogy átkopogtak a szomszédok. :D

sélli_ 2008.04.10. 10:24:59

Nekem abszolute nem tetszett a tegnapi rész... ha nem lett volna a House-Jimmy duó, tán még a készüléket is kikapcsolom.
Először is: egy nagy hülység volt a hetibeteg sztori! Mert majd biztos nem veszi észre a szülő, hogy a 6 éves lánya vagdossa/borotválja magát... arról nem beszélve, hogy nem szarja magát össze egyből, és rohan az apjához, mikor menstruálni kezd... Apu annyira idegesített, hogy már szedtem elő a féltéglát az ágy alól...
Cameron-Wombat meg száháháhááánalmas! Péklapátot mindkettőnek! :)

madz 2008.04.10. 10:25:18

szamóca, az már a második éjszaka volt. Foreman tanulékony :)

keljfeljancsi 2008.04.10. 10:25:24

Jó volt szerintem is: az adok kapok párbeszédek, a szokott módon hozott figurák. Ezt a részt egyértelműen a szex mozgatta majdnem minden szálon. Dr H-nál eddig is tudtunk, hogy a szándék mögött gyakran van egy másik szándék.:)

Csak az első reklám utántól láttam, meg tudná valaki mondani, hogy milyen cikke jelent meg és milyen újságban?

ajani 2008.04.10. 10:30:34

Szerintem a kolléga-szopatási szaktanulmány-kötetben publikál.

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2008.04.10. 10:31:07

"Először is: egy nagy hülység volt a hetibeteg sztori! Mert majd biztos nem veszi észre a szülő, hogy a 6 éves lánya vagdossa/borotválja magát... arról nem beszélve, hogy nem szarja magát össze egyből, és rohan az apjához, mikor menstruálni kezd..."

Igazad van - de a legtöbbször ilyesmi történik a sorozatokban. Ha az emberek figyelmesebbek lennének, akkor nem volna sztori :)

Inkább az a gáz szerintem, hogy Cameron (mint nő és mint orvos) nem látta egyből, hogy itten borotválkozás történt...

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.04.10. 10:33:14

A tegnapi rész nem volt a kedvencem, viszont halál nyugodtan megyek ki közben ezt-azt csinálni, tudván, hogy a Hogyvolt felvilágosít a kimaradt részekről. Hasonlóan szórakoztat, mint a sorozat maga.
Remélem Főnöknéni sosem lesz meg House-nak (legalábbis nem nyilvánosan), az előjáték ez esetben sokkal jobb...

keljfeljancsi 2008.04.10. 10:34:18

Szerintem a kolléga-szopatási szaktanulmány-kötetben publikál.

Az nem gyenge magazin lehet. Elő kellene fizetni rá.

Kenda 2008.04.10. 10:36:51

Én hangosan röhögtem a szívatásokon. Isteni volt :)

johevi 2008.04.10. 10:39:42

Chase megérdemelhetne már egy taslit azért a válltáskáért...

genevieve 2008.04.10. 10:40:01

azért azt is meg kéne jegyezni, hogy a kislány zseniálisan játszott és a kissrác is nagyon ott volt:-)

dimitrij 2008.04.10. 10:44:19

jó volt, néha átnyomtam ugyan a m1-re, mert ment a as roma vs. man.united meccs, de amit láttam az jó volt. jó volt a wilson kontra house dolog is, de nekem a chase kontra cameron is bejött. asszem ekkortájt még együtt volt a 2 színész, így meg se nagyon kellett erőltetni magukat, hogy hitelesnek tűnjön a dolog... szerintem.

Madmoazell 2008.04.10. 10:47:55

ImDb szerint még együtt vannak. Mondjuk nekem ma ez is új :D

2008.04.10. 10:48:22

"Odaát" már mondtam, hogy mikor House betört a napközibe, és a tanárnéni szemébe nézett mélyen, azt hittem, hogy annak eszméletlen bandzsaságából fog rájönni a kór mibenlétére ;-)))
Jó, tudom, Ámerikában a bandzsa az szexi, de akkor is.

Maga a story valóban nem volt egy nagy durranás, viszont, mikor színház után House virágot küldött Cuddy nevében, azon megfeküdtem.

A Chase-Cameron szál meg egyszerűen nem érdekel. Mondjuk, Chase soha nem volt a lieblingem, de Cameront annyira utálom, hogy még annak sem örülök, hogy tkp. Chase most egy kicsit jobb fej lett. Mert, hogy a beszerelmesedő / keménykedő Cameron nem tudja ezt eléggé ellensúlyozni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.04.10. 10:50:21

Én alapból szorongok az olyan részektől, ahol gyerek a hetibeteg, pláne ha 6 év körüli kislány, mert nekem is van olyan, és voltam már vele kórházban úgy, hogy az életét kellett megmenteni. Szerencsére ez rész nem volt annyira nyomasztó, de basszus, honnan szerzik ezek a gyerekszínészeket? Az a kiscsaj olyan elkínzott arcot vágott, hogy beleborzongtam. Ilyen alakítást egy kisgyerektől... Vagy esetleg rásegítettek számítógéppel?

"Inkább az a gáz szerintem, hogy Cameron (mint nő és mint orvos) nem látta egyből, hogy itten borotválkozás történt..."

Azért vannak olyan dolgok, amik annyira hihetetlenek, hogy hiába van az orrod előtt a megoldás, egyszerűen az agyad fel se tételezi, hogy igaz lehet. Egy hatéves fazonigazítása szerintem ilyen.

Neoprimitív 2008.04.10. 10:51:42

A rész is nagyon jó volt, de a hogyvolt szinvonala sem maradt el tőle, gratula!

ACM 2008.04.10. 10:52:29

House és Wilson... amit műveltek már megint! :) Az az ebédlős jelenet bekerülhet minden idők legjobb HW pillanatai közé.
Csak Jimmy szinkronját, azt tudnám feledni. Azt hittem, idővel megszokom, de nem így lett; s aki látott/hallott már House-Wilson jelenetet eredetiben, az tudja, SzSB hangja mennyire nem adja vissza a karaktert.

Sikamlós Jim DiGriz 2008.04.10. 10:52:49

A magazin címlapján az egyik főcím az volt, hogy 'Ptereodaktilusz terrorizálja a kisvárost!', szóval valószínűleg nem orvosi témában írt be a jó doktor :D

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2008.04.10. 10:54:31

"Azért vannak olyan dolgok, amik annyira hihetetlenek, hogy hiába van az orrod előtt a megoldás, egyszerűen az agyad fel se tételezi, hogy igaz lehet. Egy hatéves fazonigazítása szerintem ilyen."

Lehet, de ezzel a kiscsajjal folyamatosan ilyen hihetetlen dolgok történtek...

Én nem értek a szőrtelenítés problematikájához, de főleg annak fényében furcsa ez, hogy HáziGergő viszont azonnal kiszúrta az óvónéni bajuszeltüntetését... (persze, ő Házi, meg eleve ilyet ment keresni, de akkor is.)

Madmoazell 2008.04.10. 10:56:25

Hoppácska de nem is ő nézett a kislány lába közé. Sokmindentől lehetett volna az...

dimitrij 2008.04.10. 10:58:56

kulkát már megszoktam, télleg felnőtt a feladathoz. wilson hangja még nagyon furcsa, azt szoknom kell... a minap belenéztem dvd-n az első évadba eredeti nyelven, na az volt csak az igazán furcsa... ház meg főnöknéni replikáztak, kicsit más volt a dolog. :)

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2008.04.10. 10:59:14

"Hoppácska de nem is ő nézett a kislány lába közé. Sokmindentől lehetett volna az..."

Hát ha ti, lányok azt mondjátok, hogy sok mindentől lehetnek nem túl mély vágások egy ilyen helyen, akkor elfogadom Cameron mentségét :)

dimitrij 2008.04.10. 10:59:47

Madmoazell · madmoazell.blog.hu 2008.04.10. 10:47:55
ImDb szerint még együtt vannak. Mondjuk nekem ma ez is új :D


máris érdemes volt felkelnem. :)

dimitrij 2008.04.10. 11:02:30

a minap belenéztem a Jóbanrosszbanba a tv2-n... van egy megfigyelésem, megosztom veletek: az expornós vadmichelle cameron haját koppintja. :)

Madmoazell 2008.04.10. 11:03:26

Hoppácska neeeeeem :) de tényleg nem egyértelmű... vagy nem feltétlenül. Én valami teljesen más dologra gondoltam amúgy, amikor Cameron mondta, hogy vágások vannak rajta. hülye ez a világ, ki tudja?

Madmoazell 2008.04.10. 11:04:08

dimitrij és ha még azt is hozzáteszem, hogy lánykérés is volt az Eifflin? :D

dimitrij 2008.04.10. 11:04:52

Fedor 2008.04.10. 10:50:21
"Én alapból szorongok az olyan részektől, ahol gyerek a hetibeteg..."


na, én a terhesanyás, fotózó nénis epizóddal voltam így... tetszett a rész, de kicsit stresszelt is a terhes barátnőm okán.

dimitrij 2008.04.10. 11:07:11

Madmoazell: mégse szakítottak? úgy tudtam pedig... így bízzon az ember a bulvármédiában. :(

Madmoazell 2008.04.10. 11:09:21

én csak az imdb-re hivatkozok, de szerintem ők elég up-to-date, ha van valami változás, elég hamar írnak a dologól...

yokli 2008.04.10. 11:10:41

johevi 2008.04.10. 10:39:42
húúúú, annyira, de annyira egyetértek!!!

jimmy hangját én sem tudom megszokni, Wilson kicsit komolykodós (ddolgokat től komolyan vevős) figura, SzSB meg olyan lazás, nekem nagyon nem illenek össze

izé, hát én azt nem értem rohadtul, hogyhogy a vágás tűnt fel, amikor a több napos borosta már ott kellet, h figyeljen...

amúgy durva belegondolni, ha vannak ilyen esetek, hát a valóságban 10/10-ből már oprálják is kifele (vagy mi) a hipotalamuszt (vagy mit)

2008.04.10. 11:12:43

Hoppácska, én azt silabizáltam ki, hogy House azért látta a néha bajusz helyét, mert a tannéni ebédisőben volt kint, azaz, még ki lehetett pirosodva v. az egész v. a tüszők helye.
Gondolom, nem voltak olyan régen együtt a hapsival, hogy már ezer éve gyantáztassa a bajuszkáját, és a bőre meg nem szokott hozzá.
Bár, azért egy szőke-világosérzékeny bőrűn nénin még jobban látszott volna..igaz, neki meg kevésbé látszott volna a tesztoszterontól serkenő bajsza, és lehet, nem is gyantáztatta volna...

Amúgy, szerintem az átlagember pont ezért nem gyantáztat bajszot ebédidőben ;-))))

nickita 2008.04.10. 11:20:14

nyugtai part? :)
egyébként grat, király volt.

NAR 2008.04.10. 11:21:14

Nagyon tetszett ez a rész is meg a hogyvolt is, bár most előbb jöttem rá, hogy a kislány menstruál, a kisfiúnak tesztoszteron-túltengése van, a virágot meg House küldte :-)

yokli 2008.04.10. 11:24:08

nahát, én a virágos dolgot simán bekajáltam, mert azért a főnöknéni eléggé kiéhezett már... ;)

dimitrij 2008.04.10. 11:24:22

az azért furcsa, hogy a kislány a férfi nemi hormontól kezd menstruálni... nem ösztrogént kellett volna kapnia tesztoszteron helyett?

winnie 2008.04.10. 11:38:43

"én csak az imdb-re hivatkozok, de szerintem ők elég up-to-date, ha van valami változás, elég hamar írnak a dologól..."

az imdb épp annyira uptodate, mint az összes userek szerkesztette adatbázis (wikipedia) - és épp annyira hiteles is. (nyilván bárki beírhatja, hogy jennifer morrison épp samuel l. jacksonnal jár.)

(mondjuk, ha hír volt, az más - de mindkét sznész adatlapján a szakítás ténye van feltüntetve)

Lencse. 2008.04.10. 11:42:23

„én vagyok a jobb, te meg egyél szart és dögölj meg”

:D

dimitrij 2008.04.10. 11:58:10

"(mondjuk, ha hír volt, az más - de mindkét sznész adatlapján a szakítás ténye van feltüntetve)"


na, csak jól tudtam akkor... pedig nem nagyon vagyok otthon sem a hazai, sem a külföldi celebek viselt dolgai kapcsán.

2008.04.10. 12:08:01

dimitrij: egyetértünk, itt valami tényleg nem stimmel, a tesztoszterontól nem lesz egy kislányból nő.

Egyébként én nem utálom Cameront, és van egy olyan érzésem, hogy a Cameront utálók tábora nagyrészt nőneműekből áll, ami persze nem baj, és csak egy feltételezés. Azt hiszem velem bármit megcsinálhatna Cameron, nem tudnék haragudni rá.

sélli_ 2008.04.10. 12:20:58

Holden drága, már bocs, de ez hülyeség. Nem azért útáljuk, mert lányok vagyunk. Meredith-et sem azért útálom, hanem azért mert rohadt idegesítő karakter, és tehteségtelen színész! :)

Szulita28 2008.04.10. 12:24:15

A lényeget még mindig nem tudom, segítsetek:

Most akkor megdugta Wilson a főnöknénit, avagy nem??? :-))

Kenda 2008.04.10. 12:31:57

Nem dugta meg.
Csak akarta, de abban nem vagyok biztos, lehet h csak szívatta vele House-t.

Xabit 2008.04.10. 12:36:42

ACM!

"Az az ebédlős jelenet bekerülhet minden idők legjobb HW pillanatai közé."

www.youtube.com/watch?v=0p8Hr9dA_Ts

Bár itt csak 3.

evicska 2008.04.10. 12:54:00

Holden, lányként egy az egyben Sélli álláspontját képviselem én is. Mert Cameron-t és Meredith-t a környezetemben levő férfiak nagy többsége szintén ki nem állhatja és baltás gyilkost kíván nekik karácsonyra, mert hiába csinoskák (a téglaarctól és a békaszájtól eltekintve még mindig toronymagasan jobb csajok, mint amilyen az átlagnők nagy hányada), de ellenszenvesek és színtelenek, ráadásul rossz, sőt, nagyon rossz színésznők.
Ellenben pl. Lisa Edelstein vagy Callie doktornő A-listásak nőiesség tekintetében, karakter szempontjából, és színésznőként is egyre jobbat nyújtanak.

candyperfumegirl 2008.04.10. 13:03:14

Bruti, sikerült belinkelned a kedvenc képregényemet! :D Pár hete láttam először, de még mindig üt.

Kulka meg abszolút birtokolja ezt a figurát. Nekem már elsőre is tetszett, de tényleg egyre jobb. A "komolyan" teljesen jól működött tőle is, pedig Hugh sem volt semmi az elképedt "seriously?".

ladybyron 2008.04.10. 13:07:20

Lányok, azért ne legyünk ennyire szemellenzősek. :-)) Az vitán felül áll, hogy Lisa Edelstein sokkal jobb színésznő, no de a Júliát domborító naivától sem várjuk el, hogy másnap Lady Macbeth-ként menydörögjön a színpadon.

Ami a karaktereket illeti, a két női főszeplő ugyanannyi idegesítő és hülye dolgot képes előadni. Ezt a kedves írók patikamérlegen adagolják. Sőt, Cuddy és Cameron néha ugyanazt a hülyeséget követik el, hasonlóan idegesítő módon. A tegnapiban is volt egy ilyen dublett. A második évadban a tinimodellnél Cameron pampogott, hogy apucit NOW fel kell nyomni, tegnap meg Cuddy. Mindkét esetben nyugodtan lehetett volna 1-2 napot várni, éppen a betegek érdekében, és a két gyerek a kórházban teljes biztonságban volt. A tinimodell esetében legalább azt el lehetett mondani, hogy akkor már biztos volt, hogy apuci és lánykája együtt háltak, viszont tegnap erre semmi bizonyíték nem volt, még a megrontás sem volt biztos. A lényeg, hogy Cuddy ugyanúgy gondokodás nélkül, előre pattogott, ahogy anno Cameron. Valahol tök egyformák. :-))

Szerintem egyik női karakterrel sincs különösebb gond, mindkettő tud idegesítő és szimpatikus lenni. A Hameron és a Huddy-ship pedig egyaránt problematikus. Úgy látom, hogy Cuddy esetében sokan túlértékelik a House-hoz fűződő viszonyt (nemcsak a "szerelmire" gondolok), Cameron esetében pedig alulértékelik. A Cameron-fan tábor persze éppen fordítva. És akkor hova álljanak a belgák? :-))

ladymarmalade 2008.04.10. 13:11:03

"Cameronnak meg nagyon bejön vagy a virág, vagy, ahogy Chase előadta mindezt, mert mosolyog, meglátjuk, mi sül ki ebből."
Cameron egyértelműen nemet mond, attól függetlenül, hogy mosolyog.

candyperfumegirl 2008.04.10. 13:13:48

Jesse és Jennifer témában: már nincsenek együtt. Az imdb meg tényleg nem 100%-osan megbízható forrás.
Amikor ezeket a részeket forgatták, még együtt voltak (ez szeritnem látszik is, Cameron reakcióin néha azt éreztem, hogy ez inkább Jennifer, mint a karakter), el is jegyezték egymást, de nyáron szakítottak. :(

candyperfumegirl 2008.04.10. 13:17:23

ladybyron: nem, a dolog egyszerűbb: van, akinek az egyik szimpibb, van, akinek a másik. Kész, ezt nem kell túlmagyarázni.
Tény, hogy vannak olyan karakterek minden sorozatban, akik valahogy több utálatot váltanak ki, mint mások, mert egyszerűen olyan húzásaik vannak, vagy olyan az alakítás, ami ezt kiváltja, ld. Meredith (GA), Jack (Lost) és ilyen Cameron is, ez van. Attól még vannak, akik kedvelik ezeket a karaktereket, nincs ezzel semmi gond, de nem kell az utálatot megideologizálni, vonzások és taszítások, ennyi.

georg 48 2008.04.10. 13:22:01

Már kezd fárasztó lenni!

ladybyron 2008.04.10. 13:25:12

Candy, ezzel teljesen egyetértek. :-)) Egyszerűen - semlegesként - nem értem, hogy a két tábor (Cuddy-fan és Cameron-fan) miért gyepálja állandóan a másik kedvencét. (Én azt tapasztalom, hogy a két tábor létszáma nagyjából egyforma nagyságú.) Én például Foremantől kapok hülyét, de valahogy nincs késztetésem ekézni a szerencsétlent. :-))

Ünnepélyesen bejelentem viszont, hogy én nem utálom sem Meredith-t, sem Jacket. Nagy kunszt persze, mivel fogalmam sincs, kik ezek. ;-))

ladymarmalade 2008.04.10. 13:26:12

Mi baja van ennyi embernek a színészi alakításokkal? Egy ilyen minőségű sorozatban mindenkinek tökéletesen kell játszania és azt is teszik. Mereditht pedig végképp nem értem, azért is utálják annyian, mert Ellen Pompeo zseniálisan hitelesen játssza az idegesítő, hisztis csajt. Golden Globra jelölték érte.

candyperfumegirl 2008.04.10. 13:27:28

Nagyon jó ez a best of H/W videó, jó kis jeleneteket szedett össze. Bár szerintem ami mindent visz H/W téren az pont a 4. évad legutóbbi epizódjában volt, de ezt majd akkor, ha aktuális lesz. :)

Denisa Wry (törölt) 2008.04.10. 13:34:12

evicska: Azért ha jól emlékszem Cameron 10. lett a junkie-szavazáson az eyecandy-k között, szóval azért van egy-két elvetemült férfirajongója.
Én küldenék rá egy Avadát. :)

Denisa Wry (törölt) 2008.04.10. 13:36:56

ladymarmalade: azért nem szeretem Ellen Pompeo-t mert nem hiszem el neki hogy két, esetenként több jó! pasi is epekedik érte, ha jó szinésznő lenne elhinném.

Kenda 2008.04.10. 13:48:41

DW (én egy másik regényből szedtem a nevet :)), én is így vagyok vele!
Nem hiteles, ahogy Shep doki olvadozik tőle...

poszáta 2008.04.10. 13:52:51

Az ambuláns beteg sem volt semmi...
-Maga terhes! :)

Tatarszkij 2008.04.10. 13:57:27

"...nem ösztrogént kellett volna kapnia tesztoszteron helyett?"

A szervezetünk tesztoszteronból elő tud állítani ösztrogént.

Lencse. 2008.04.10. 13:57:28

Los Alamuszi: A csaj szemére én is azt hittem, hogy tünet. :D De különben aranyos volt.

Chase: "Lámpással kell keresni olyan nyolcéveseket, akiknek nincs Lupusa." - :DDDD

Johnny336 2008.04.10. 13:58:20

Cameron és Cuddy is nagyon szép. És mindkettő jól játssza az adott szerepet.
Meredith azért idegesítő, mert a szerep az. Illetve ami még probléma nekem, hogy minden csávó a sorozatban ácsingózik utána, pedig vannak nála sokkal csinosabb szereplők is, akik szerep szerint is sokkal tüzesebbek, nőiesebbek. Meredith szegény gyárilag nem szép, szerep szerint pedig vérszegény, nyávogós. Torres doki, Addison, stb.: mind nőies.

sélli_ 2008.04.10. 13:59:10

Nananananaa! Jacket a Losztból nem bántani, mert baj lesz!!! :) Tündérmackó, hogy egyem a szivit! (akkor már a hobbit sokkal idegesítőbb karakter...)

candyperfumegirl 2008.04.10. 14:01:30

Sélli, ne használj ilyen szavakat, mert halálra rémülök. :D

ACM 2008.04.10. 14:08:01

Xabit!
Köszi, ezek szerint tényleg ott van. :)

Hála az égnek, a 4. évadban sem lesz okunk panaszra, sőt! ;)

Madmoazell 2008.04.10. 14:36:43

akkor viszont többet nem hiszek az imdb-nek. Brühühühü. Pedig olyan szép volt.

Sundance 11 2008.04.10. 14:45:15

az előbb nem küldött el mindent...szal re...

jajj house>>cuddy

Sundance 11 2008.04.10. 14:46:41

nah jó, akkor nem írok, mert ne jelenik meg, elnézést, hogy befoglata 3 helyet a semmivel, akkor még csak annyit hogy jó a hv megint.

Darrick 2008.04.10. 15:27:13

Ismét egy nagyszerű rész, ahogy hogyvolt is. :D Jajj, de messze van az a jövő hét...

mrssolis 2008.04.10. 15:50:21

Imádom Chase-t, mikor szerelmes és kicsit durci. Amikor a virágot adta, annyira drága volt, megvigasztaltam volna!
Érdekes, engem nagyon-nagyon zavart a Szabó Sipos-féle szinkron, de pont a tegnapi részben már kicsit jobban tetszett. Ahogy mindig odaszúrta minden beszólása után, hogy NEM, ezzel kiütve, amit előtte mondott, jó volt.
A tesztoszteronról meg nekem is ez ugrott be, hogy oké, hogy szőrösödik tőle, de menstruálni kezd? Viszont logikusan belegondolva, kizárt, hogy ne nézetnék át a forgatókönyvet profi orvosokkal, és egy ekkora bakit simán kiszúrnának.

kolestom 2008.04.10. 16:11:17

A tesztoszteron-ösztrogén dolgot még be lehet nyelni (bár a politedissent.com-os srác szerint nem működik a dolog), de mi a magyarázat a rákos daganatoknak tűnő foltokra?
Sztem jó SzSzB Wilson-nak; a Kulka-váltásnál is csak az anyázások mentek, most meg ...
Egyébként a hogyvolt ismét jó lett!

z.zizi 2008.04.10. 16:28:18

Nagyon jó a hogyvolt, mint mindig! :)
A tegnapi részből az egyik kedvencem volt, amikor Ház simán rávágta az üvegajtót a Főnöknénire az elején! :)

Tatarszkij 2008.04.10. 17:33:19

Itt olvashattok arról az enzimről, ami a tesztoszteront ösztrogénné alakítja:
en.wikipedia.org/wiki/Aromatase
Benéztem a politedissent.com-ra, ott is írják a hozzászólásokban.

candyperfumegirl 2008.04.10. 17:44:55

Én már egyáltalán nem kérdőjelezem meg az orvosi hitelességüket, mert tudom, hogy erre baromira odafigyelnek. Orvosszakértők dolgoznak a sorozatnak, és eleve orvosi szaklapokból veszik az eseteket (szinte mindegyik megtörtént eset), egyszerűen kizárt, hogy nagy bakik benne maradjanak.
Engem az is meggyőzött, hogy többször hallottam már orvosoktól, hogy majdnem 100%-ig hitelesen a sorozat orvosilag, itt is volt egy doktornő kommentelőnk, aki szintén ezt írta. Ha ők mondják, én elhiszem. :)

Mostly Harmless 2008.04.10. 17:46:38

a hogyvolt jó volt, mint mindig.

de miért nem tűnt fel senkinek House "és hogy tetszett az előadás, Mrs Lincoln?" beszólása? az epizód legjobbja volt...

kolestom 2008.04.10. 18:58:16

Tatarszkij 2008.04.10. 17:33:19

Kösz az infókat. Kétségeim nagy része elillant.
A polite-on talált linkkel gazdagítom én is a felhomályosítás mozgalmat:

medicalweeknews.com/news/Factors-linked-to-a-risk-of-early-puberty/

A 16 sor környékén írnak egy esetről, ami talán az alapja volt a tegnapi résznek.

krumplicukor 2008.04.10. 20:04:02

Igen, ez is egy nagyon jó rész és hogyvolt volt:)

Nagyon jó volt a House/Jimmy vonal, a "túl nyápic ahhoz, h menstruáljon", az, h Cameron h fel volt háborodva azon, h szakított Chase-szel és Chase a virággal, istenem, ahogy nézett arra a nőre...

A magam részéről én élvezem a Chase/Cameron sztorit, de azt kell mondanom, h nem igazán tett jót Jennifer Morrisonnak, mert, hogy is fogalmazzak finoman, eléggé kihozta a két színész közti különbséget. /És ezt már akkor eldöntöttem, h leírom, mielőtt megnéztem volna a kommenteket, szóval bocs, h én is JM színészi kvalitásaival jövök itt:)))/

Ami az orvosi részét illeti: elfogadom, h alaposan utánajárnak az eseteknek, de pont a tegnapi részben volt olyan, amin még én is vakartam a fejem, pedig nem vagyok orvos: az autoimmun betegségekre nincsen gyors, 100%-ig biztos teszt, a legtöbbnél évek alatt, a betegség lefolyásából tudják megállapítani, h mi a gond. Persze, ha ezt valósan ábrázolnák, a részek felénél csak évek múlva lenne megoldás:)))

candyperfumegirl 2008.04.10. 20:21:06

"eléggé kihozta a két színész közti különbséget."

Hát igen...bár ez már korábban is kijött eléggé. És azt kell, hogy mondjam, nem csak JM és JS között, hanem JM és a stáb összes többi tagja között.

Ruffian 2008.04.10. 20:39:17

l En mivel kulfoldon vagyok es a teven sehol se talalok House-t,letoltottem az egesz 3. evadot es 2 felosztasban megneztem az egeszet, a
kihagyottakkal egyutt, amiknek csak a hogyvoltjat olvastam - durva, mi? uh. nem akarok leloni semmilyen poent, DE
Wilson es Chase lettek az elsoszamu kedvenceim, Chase ausztral akcentusa annyira helyes, hogy "meg kell zabalni", meghat o maga is az, Wilsont nagyon birom,
es csak elkepzelni tudom, milyen lehet Szabo-Sipos hangjaval, de
az eredeti hangja meg a karaktere is tok mas. House-t szeretem (pl. a mai - tegnapi? - reszben amikor bemegy az oviba az fenomenalis), de azert lesznek meredek dolgai. Cameron nem olyan hulye, mint amilyennek latszik :)
Foremant viszont...huuh, hat ot nem sikerul megkedvelni sehogy se.

Rainbow* 2008.04.10. 22:32:50

Megnéztem angolul, hát mit mondjak, azért Hugh Laurie az Hugh Laurie...persze, ezt a korábbi angolul nézett részeknél is tudtam...
No meg az angol nyelv kontra fordítások.
Számomra az epizód legnagyobb poén mondata - magyarul nem üt ekkorát, messze nem - a House és Cuddy közt zajló egyik párbeszéd egy mondata, ami magyarul valahogy így volt, ha jól emlékszem: Csak nem jóllakatta valaki az éhes libidóját? Az angol verzió: Panty hamster got a spin on its wheel? Hát ez mekkora nagy!!! :))))

Még annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy oké, hogy Kulka nagyon hozza már a figurát, de most Laurie-t hallva sokkal drámaibb volt a 'Seriously?' ( azaz Komolyan?) mikor Wilson-t kérdezi a Cuddy-val való esetleges szexről. Esküszöm, megesett szegénykén a szívem...Azért ezt Kulka nem tudta kihozni belőle....

candyperfumegirl 2008.04.10. 23:55:36

Jó, Hugh "seriously"-ja verhetetlen, ez biztos. :) Az a totális sokk...imádom. :D

denamano 2008.04.11. 21:32:33

szóval mindenki agyon dicséri a részt, és csak egyet tudok érteni.:) House/Wilson(/Cuddy) - minden momentuma nagyon ott van...:D

kérdések: jól számoltam, hogy már csak 5 rész van hátra? lehet esetleg tudni, h a tv2 mikor folytatja a 4. évadot?

candyperfumegirl 2008.04.12. 00:02:40

A 3. évadból még 5 epizód van hátra. Azt hiszem, a TV2 utána szünetet tart a 4. előtt.

penjoe 2008.04.12. 11:36:39

hűűű mekorra episode volt!!!! hatalmas RESPECT!!összel jon a 4.evad. ddig ujra nezzuk az osszeset!EN azt mondom: ez volt a legjobb resz a house kontra isten utan!

Aradebil 2008.04.12. 18:29:26

ha apuci tesztoszteront választ ki,akkor miért nem bajsza nőtt a kislánynak és miért kezdett menstruálni?ösztrogéntól kéne neki ilyeneket csinálni

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.04.12. 22:58:53

hú, amikor House virágot küldött Wilsonnak Cuddy nevében... MEKKORA! :-D

denamano 2008.04.13. 18:28:58

köszi, Candy.:) akkor marad az axn, meg a dvd a nyárra. mondjuk régi House-hogyvoltoknak örülnék - szeretem olvasni az írásaidat. persze csak ha lesz rá időd...:)

candyperfumegirl 2008.04.13. 19:03:17

denamano: meglátjuk. :) Messze van még a nyár, addig nem merek nyilatkozni, de visszatérünk még rá. Szívesen megírnám az első és a második évadot is, de hogy időm hogy lesz nyáron, azt nem tudom.

Vad.Korte (törölt) 2008.04.16. 09:12:53

Sziasztok! Minden rész végén remek zene szól a főcím előtt. Hozzá lehet jutni valhol egy Sr. House Soundtrack-hez?
süti beállítások módosítása