Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York 1x04 – 1x06

2008. április 06. 10:02 - Windermere

A negyedik részben Carrie és Big állandóan összefutnak New Yorkban, hol az utcán, hol egy bulin vagy egy étteremben, hogy a csudában csinálják, azt nem tudom, én kolbászolhatok 2 hétig egyfolytában a Deák téren, mégsem botlok ismerősbe. Visszatérve Carriékre, elhatározzák, hogy most már aztán direkt is fognak találkozni, így megbeszélnek egy randit. Ennek helyszíne Samantha cége által éppen frissen megnyitott étterem, ahova a négyesfogat többi tagja is befut, Miranda Skipperrel, Charlotte egy új fickóval, aki jó modorú, pénzes és nem utolsó sorban jóképű, míg Samantha az étterem huszonvalahány éves főszakácsát, Jont fogja meg magának. Mivel úgy tűnik, Big nem mutatkozik, ezért Carrienek bemutatják Jon haverját, Samet, akinek az éveinek a száma szintén 2-essel kezdődik. Mint kiderül a fiatalembernek nyelvpirszingje van, amitől a csaj teljesen el van hűlve, egészen közelről akarja megvizsgálni. Persze, hogy pont ekkor bukkan fel Big, aki szintén analitikus pillantást vet a nyelvre, majd lelép. A csajok végül átmennek bulizni a szomszédos huszonvalahány évesek klubjába, ahol Carrie még mindig a nyelvpirszingért van oda, végül csókolózni kezd Sammel.

Másnap reggel Samantha hívja Carriet, és elmeséli, hogy Jonnal a Káma Szutra szinten minden pozícióját végigvették, mire Carrie fejében meg is született a gondolat, hogy a heti téma a húszas éveikben járó férfiak úgy hatnak az idősebb nőkre, mint valami ajzószer. Ennek tudatában el is megy Sammel kockásinget venni, aholis a próbafülkét választanák egy röpke kis légyottra, de az egyik alkalmazott rájuk nyit. Közben Charlotte életében vészhelyzet van kialakulóban, ugyanis a jóképű és gazdag fiatalember szex közben inkább a szerviz utat használná, ez persze nem tetszik lánynak, így sürgősen beszélni akar Carrievel. Végül mind a négyen találkoznak, és különböző tanácsokat adnak Charlottenak. Samantha szerint csak a megfelelő férfin, és a megfelelő síkosítón múlik az egész, majd mikor a taxijuk hirtelen fékez, és Charlotte megkérdezi mi volt ez, a többiek kórusban vágják rá, hogy „Ízelítő”.

Carrie elrohan, mert vacsorája van Biggel, igenám de kiderül, hogy ő hozott egy havert is, aki éppen most válik. Így a lány otthagyja őket, és 48 háztömböt gyalogolva a 400 dolláros cipőjében elmegy a fiatalok szórakozóhelyére, ahol találkozik Sammel, akivel végül együtt tölti az éjszakát. Charlotte ugyanekkor magyarázza a tökéletes fickónak, hogy ő nem örülne a hátsó bejáratos dolognak, inkább legyen az ungabunga a normális módon. Carrie reggel megdöbbenve látja, hogy a fiatal srác lakásában még a pizzásdoboz is bútornak számít, ráadásul wc papír sincsen (az utolsó darabját használja kávéfilternek Sam), így a lány végül lelép. És kivel találkozik megint? Na, kivel? Hát, naná, hogy Biggel akadnak újfent egymásba.

Az ötödik rész elején Carrie és Samantha New York egyik legfelkapottabb éttermébe, a Balzacba próbálnak bejutni, de az igen szigorú hosztesz csaj nem engedi be őket. Carrie így elmegy űzni legkedveltebb foglalatosságát, azaz cipőt vesz magának. Illetve csak venne, mert a hitelkártyája nem működik, de végül egy rég látott ismerős, Amalita kisegíti őt, de közben bemutatja a pénzes pasiját, akivel vásárolgat. Ez el is indítja a heti témát a csajok hétvégi kártyapartiján, ahol arról beszélnek, hogy vajon mi a különbség egy luxus barátnő és egy profi kurva között. Este Amalita hívja Carriet bulizni, ahol megismerkedik a francia építésszel, Gillel. Másnap egy csodálatosan romantikus délutánt töltenek együtt, így a csaj a fickó hotelszobájában köt ki. Az ürge korán reggel váratlanul lelép, de hagy egy üzenetet Carrienek. Igenám, de az üzenet mellett 1000 dollár is ott lapul a borítékban, ami a lányban azt a reakciót indítja el, hogy rögtön odahívja Samanthát és Mirandát, és jól bereggeliznek.

Samantha és Carrie újfent megpróbál a Balzacba bejutni, de a leopárdmintás sapkás hosztesz csaj még mindig hajthatatlan, annak ellenére, hogy 2 héttel ezelőtt asztalt is foglaltak. Carrie közben elmegy vécére, útközben megint összefut Amalitával, aki új felhozatalú gazdag férfiemberekkel múlatja az időt. Carrie végül nem tart velük, és csak eljut a mellékhelyiségig. Itt legnagyobb meglepetésére a savanyú hosztesz csaj tampont kér tőle, amit Carrie örömmel ad is, így juttatva magukat végre a hőn áhított asztalhoz.

Charlotte a galériájában egy híres festő képeit szeretné kiállítani, aki el is hívja őt a műtermébe. A lány legnagyobb meglepetésére az vén trotty festő csupa puncit ábrázoló képet mutat neki, majd megkéri, hogy terpesszen álljon modellt ő is. A kiállítás megnyitóján a lányok teljesen el vannak hűlve, mégis megbabonázva állnak meg Charlotte micsodáját ábrázoló kép előtt.

A hatodik részt Carrie fotózásával nyitjuk, ahol fénykép készül róla, amit majd egy busz oldalára ragasztanak, hogy ezzel hirdessék a rovatát. A képen rajta lévő ruhát megkapja ajándékba, és elhatározza, hogy az aznap esti randijára Biggel azt veszi fel. A lányok szerint a ruha maga a szex, és nem is lesz ez másképp ugyanis Bignek már rögtön a taxiban megakad rajta a szeme, így az étterem helyett a hálószobában kötnek ki. Mivel jól megéheztek a kimerítő akció után, ezért elmennek egy közeli kínai étterembe, ahol Carrie összefut egy régi haverjával, aki nem hajlandó neki bemutatni hölgypartnerét. Mint később kiderül, a fickó szégyelli őt, annak ellenére, hogy a csaj humoros és nagyon jó az ágyban.

Ezzel el is jutunk a heti témánkhoz a titkos szexhez. Carrie azt próbálja kideríteni, hogy milyen sűrűn fordul az elő, hogy az ember titkolja a partnerét mások előtt. Rögtön meg is kérdezi Samanthát, de mint kiderül ő idáig minden egyes menetet elmesélt a lányoknak, még azt is, mikor egy gimis sráccal volt. Viszont rájöttek Charlotte rabbijáról nem tudnak semmit, ezért elrohannak hozzá a galériába, ahol a lány elmeséli neki, hogy gyönyörű festményei voltak, és egyszerűen nem tudott ellenállni a szakálla illatának.

Carrie és Big egyre többször randiznak, és a csajt teljesen ledöbbenti, mikor összefutnak Big valami haverjával, és a férfi nem mutatja be őt. Gyanúja egyre inkább beigazolódni látszik, mikor újra a kínai étterembe visz az útjuk, hiszen ide minden párocska azért jár, hogy eldugják partnerüket a nyilvánosság és az ismerősök elől.

Miranda időközben a fitneszteremben lerúg egy fickót, akivel végül kölcsönös szimpátia alakul ki. Nem is késlekednek sokat, a csaj a fickó lakásán köt ki, ott tölti az éjszakát. Reggel pasi korán el, Miranda meg abban a hiszemben, hogy megtalálja az előző barátnők fotóit, elkezdi átkutatni a lakást. Meglepetésére az egyik fiók alján „Fenekelj el!” videót talál, amit át is visz Carriehez, és együtt megnézik. Később este Miranda újra találkozik a fickóval, de ahogy utal arra, hogy mit derített ki róla, a pasi azon nyomban hazahúz, és többet nem is hallanak róla soha.

Carrie miután a saját szobájában is kirakta a buszos poszterét, elmegy a lányokkal ünnepelni az első buszt, amelyik magán hordozza a matricát. Pezsgővel és szülinapi csákóval állnak a megállóban, mikor kanyarodik a busz, és döbbenten veszik észre, hogy valaki egy méretes bránert rajzolt Carrie szája elé. Elvileg Biget is várták az avatásra, ahova nem jött el, így Carrie a sok pohár pezsgő után felbátorodva beállít hozzá, és kérdőre vonja az elmúlt hét stiklijeivel kapcsolatban. Mint kiderül a havernak azért nem mutatta be, mert nem emlékezett a haver nevére, a kínai kajáldába azért vitte, mert ott a legjobb a kaja, és azért nem ment el megnézni a buszt, mert hirtelen közbejött valami. Persze Carrie rögtön meg tud neki bocsátani, és szent a béke, fuss el véle…

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása