Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 2x14 - A hazugság ára

2008. április 05. 13:27 - C21

Ennek a résznek a hiányosságait, egy leopárdmintás bugyis vetkőzéssel, Kendra-val a playboy mansion-ből, és Paul Anka (aki itt nem Lorelai Gilmore kutyája) vendégszereplésével igyekeztek eltakarni, több-kevesebb sikerrel.

Danny részeg jelenettel nyit, mivel szabadnapos. A munka viszont itt sem hagyja, hogy ittas táncoslányokat csábítson magához. Delinda egy ájult csajt bíz rá, hogy nehogy az ő klubjába eressze ki a gőzt. Vagy amit ki akar ereszteni. A szobához érve gyorsan meg is szabadul a ruháitól, amiben kanos barátunk tevőlegesen is segédkezik, de ettől nem borítja el agyát a répa köd, nagy nehezen lelép, és az ijedtség hatására, bennem nosztalgikus élményeket keltve, a folyosón ülve elalszik.

Mike a kamerákon most kivételesen nem kell, hogy használja a zomm+arcfelismerés kombót, alvó munkatársa segítségére siet. Eközben Delinda remek üzletember módjára rájön, hogy az étterme kevés hasznot hoz, és talán, ha nem csak vacsorát adnának, hanem ebédet is, az a bevételi oldalt erősítené. A szakács mikroökonómia tudása a kaukázusi kefírben lévő élő szerveződéseken kimerül, ezért esze ágában sincs ebbe belemenni. De barátja Paul Anka rábeszéli, hogy egy puccos hamburgert azért szolgáljanak fel.

A részeg lány reggelre inkább a paradicsom levet kívánja, mint Danny falloszát, és bunkó a pincérekkel, plusz még a kártyát is megfogja a black jack asztalnál! Ezt Ed nem tűrheti, így kidobja a casino-ból. Kiderül, hogy valami nagyon nagy cégnek a nagyon vezetője, és amikor meglátja munkában a majdnem szexpartnerét, feljelenti, hogy szexuális aktusra kényszerítette, sőt még nyúlkált is. A kettő szerintem együtt jár nem?

Ezalatt egy komoly problémát kéne Sam-nek feloldania. Az egyik vendég kislánya, sikoltozásokat hall a szomszéd szobából. Mike felveszi az éjszakai hangokat, és rájönnek, hogy nem a vágóhidat telepítették át a turista osztályra, csak két nyugdíjas, és a papa kék piruláinak összhatása az ok. Kapnak gyorsan egy nagy lakosztályt, hogy ott éljék ki magukat.

A Mistique hamburgerei nem látják el az ebéd feladatát. Ugyanis ehetetlenül rosszak. Az üzletasszony azonban nem tétlenkedik, a keresleti görbét a fogyasztói hajlandóság növelésével tolja magasabbra. A pincérek ruha helyett testfestéket fognak viselni Günther, a szakács, nagy megelégedésére.

Danny elmondja főnökének, hogy semmi sem történt, és mindenki hisz is neki, hiszen távol áll tőle az orális közösülésre kényszerítés. A rendőrségi kihallgatáson kiküldi ügyvédjét, hogy a nyomozók lássák, ő tiszta. Tanulhatna azért CSI-os kollégáitól, mert ügyvéd nélkül ugye egy szót se. De most nem Jim Brass szorongatja, úgyhogy végül is mindegy. A nagyfőnök levelet kap, hogy meg egyeznének vele. A feljelentős szeplős jócsaj volt a levélíró, és Ed CIA-s kapcsolatait felhasználva akar cégének építési engedélyeket szerezni.

Mike közben értesítés kap, hogy valaki egy vadállatot tart a lakosztályában. A vadállat ismét a nyugdíjasok. A nagypapa megkérdezni, hogy kicsit hangosak voltak-e, de barátunk, úriember módjára nem ad nekik pozitív megerősítést. Most áthelyezik őket egy külső apartmanba, ahol kedvükre obégathatnak.

Danny fiút elrabosítják, fotó, ujjlenyomat, de Mr. Deline közben, nemhogy segítene az engedélyekben, a rossz szándékú csajnak a cégét, a fél világon el lehetetleníti, kirúgatja a golf klubból, és éppen a bankkártyáinak a letiltását helyezi kilátásba, amikor elviharzik a hölgy. Danny-t már az őrsön éri a hír, hogy visszavonták a feljelentést. Kész szerencse.

A Mistique előtt kígyózik a sor, és ezt meg is értjük, hiszen mindenki egy szál testfestékben szolgálja fel az italokat. Kendra nem Hugh Heffner-t támogatja most, inkább a vendégek fejét csavarja el. Delinda-ra apja ráparancsol, hogy igazi ruhát adjon a személyzetre, amire lázadás tör ki, és a frissen szabadult biztonsági tiszt nem követ el újabb hibát, munkaidőn kívül van, így ő is beáll a skandálásba.

Nagy mellű csajok mindenhol, apartmanban reszelnek a sikítozós nyugdíjasok, az étterem hozza a hasznot, és mindenki örül, mert ez a szerencse boldog városa.

 
Címkék: las vegas
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

achillan 2008.04.05. 16:47:56

Talán ha olyan helyzetet teremtenek a készítők,hogy Mary is megjelenhessen abban a testfesték-öltözetben,akkor szót sem kell többé ejteni a hiányosságokról

C21 2008.04.05. 18:56:16

Mary egy szendót vitt el kajálni. Ez volt a szerep. pedig ezt a festős témát tényleg be lehetett volna tenni :D Akkor valószínüleg megállt volna a szívem!

Gabba 2008.04.06. 13:26:37

Ezt a nagyonszeplős csajt én a Jerichóban sem bírtam, nem bánom, hogy most egy epizód alatt így járt.

Viszont Marynek csak egy mondatot adtak az egész részben, ez szemétség. Én is beállok a skandálók közé! ("Nem kell ing!)
süti beállítások módosítása