Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rock of Love 2x05 - Mud Bowl II

2008. április 03. 23:01 - sixx

Az előző részben távozott a házból a Férfiarcú Nő, Aubrey, mert feláldozta magát az állandóan sírós, és kétszer is házas idegroncs, Kristy Joe helyett, de persze feleslegesen, mert Bret nem fog egy ádámcsutkával bíró nőt maga mellet tartani, ha egy kihasználatlan csöcsös is ott van még a keretben. Ezen a héten amerikaifutballozni fogunk, ami az első évadban is nagyon vicces volt, pedig ott ennél kevesebb agyhalott volt. Ja, és az öreg néni mégi mindig itt van, Bret gerontofil hajlamai kissé aggasztanak.


Reggel van, a sminkelés rituális ideje, de nem nagyon van idő a szarakodásra, mert Big John hozza a Bretlevelet, amit egy ismeretlennek tűnő csaj, valami Jessica olvas fel. Eddig hol volt ez a nő? Egész normálisan tud olvasni, lehet azért nem engedték kamera elé mert ő tud összefüggő mondatokban beszélni. A lényeg persze amit már említettem, futballozni fognak,mégpedig sárban, mert ott a legjobb. Az idős asszony azt mondja, hogy ő Montanából származik, és egész életében koszos volt, így ez neki nem okoz gondot. Nekünk annál inkább ez a vallomás, de hagyjuk.

Daisy még mindig nem hiszi el, hogy vannak emberek, akik rövidgatyás, melltartós, szűk pólós nők sárban való birkózását néznék, mert hát milyen az már. Két szót mondok neked Daisy: Bret. Michaels. A rocker nagy futballfan (Steelers suck, you asshole), és ezt el is mondja, valamint hozzáteszi, hogy neki olyan csaj kell, aki alkalomadtán (részegen a turnébuszban) nem bánja, ha hótt kosz lesz (belefekszik a dobos hányásába). Bret, megtalálod a kedvesedet, ne félj. Nyolcan vagyunk, egy nő ki fog maradni a szórásból, hát persze, hogy Megan lesz az, akinek az ilyen testmozgáshoz köze nincs, ő inkább csak áll majd a napon, és szexisen néz. A többiel szarrá sminkelve, ahogy kell.


Nem elég, hogy sárban futballoznak, Big Jon kap egy fasza távkapcsolót, amivel szelet, esőt és havat tud varázsolni a már eleve meglehetősen sáros pályára, vicces lesz a meccs, az tuti. Két csapat tehát, az egyikben Catherine, Peyton, Ambre és Jessica, a láthatalan lány, a másikban Destiney, Inna, KJ és Daisy, ez utóbbi azért vicces, mert ugye Megan vagy 180 centi, Daisy meg akkora, mint egy kutya ülve. A szabályok a szokásosak, Bret az irányító, és rögvest esőt kér, majd szarrá röhögi magát, miközben az agyhalottak a sárban dagonyáznak. A meccs hullámzik, először Inna tűnik ki testi erejével, aztán Ambre elszántságával, aminek meg is issza a levét egy pár elég kemény ütközés képében, a térde kikészül bele. Ami a legmeglepőbb: Daisy, aki saját bevallása szerint sem tud megkülönböztetni egy futballt egy fasztól, kiválóan játszik, ütközik, csíp, rúg, harap, és két megmozdulásával eldönti a csatát. Az ő csapata megy randizni, ő maga meg privátim, mert Bret MVP-nek választja.


Minél többet látjuk közelről a csajt, annál nyilvánvalóbb, hogy nincs nyaka. Mintha egy nagyon ügyes (vagy kontár) sebész a fejét úgy műtötte volna rá egy gyerek testére, hogy a nyakat elfelejtette a helyére tenni, de két baszott nagy szilikoncsöccsel megkínálta, legyen valami, ami ellesúlyozza. Bret a meccs alatt megjegyzi, hogy annál lélekemelőbb nincs is, amikor egy rakás hóttkosz nő a sárban csúszik. Hát, igen. A privát randi hol lesz? Egy kurvás fehérneműboltban, hol máshol. Bret vesz a csajnak egy csomó olyan cuccot, amiért van olyan amerikai állam ahol azonnal kivégeznék. Bret szerelmes. Daisy is, és ahogy az arnyokat elnézem, állva le tudja szopni, mondjuk a feje nem kocka, de ezen lehet segíteni. Aztán vacsiznak, ami kicsit kiábrándító Bretnek, mert Daisy annyira buta, mint az állat, de ettől még kérdez, és kérdez, ahelyett, hogy leszaggattná magáról a cuccot, és beleülne az ölébe. Sebaj, majd otthon.


Közben a házban a lúzerek közül Peyton és Catherine, a két öregecske motoros saját vesztüket érzik, de csak Peyton tesz is valamit a helyzet javítása érdekében azzal, hogy ír egy üzenetet Bretnek: találkozunk kell, fontos, kaparja a papírra. Nohát. Megan ezzel egyidőben azt nyilatkozza, hogy Bret minden bizonnyal szarul érzi magát Daisy társaságában, de majd ő felvidítja egy levéllel. Letter Wars. Természetesen Bret ajtajához érve meglátja Peyton üzenetét is, amit azzal a lendülette (milyen gusztustalan macskakaparás) kihajít, welcome to the kindergarten, bitch. Peyton meglátja, hogy nincs ott a cetli, ír még egyet, amit Megan megint kihajít. Jaj.


Bret és Daisy hazaér, italozás, biliárdozás, good times. Catherine, az öreg néni beveri az egyik golyót a sarokba, és így kap öt percet Brettel. Daisy szerint Catherine úgy néz ki, mint Peggy Bundy, ami nem tartja vissza a rockert attól, hogy lesmárolja, pedig Daisy megpróbálja félbeszakítani a randit. Muhaha. Ráadásul Bret annyira belefárad a csókolózásba, hogy megy lefeküdni. Daisy ezen annyira kiborul, hogy a szokásosnál is darabosabban és galuskásabban beszél, ha jól értettem, ő most nem érti, hogy mi rosszat csinált, és kivan.


Másnap Ambre sportsérüléseiben gyönyörködünk egy kicsit, ha jól láttam, a térde tiszta gennyes, fúj. Inna, Destiney és KJ megy randira, ami ezúttal egy versenypályán lesz, egy Lotusban, amivel mindenki megy egy kört padlógázzal. Ehhez át kell öltözni szűk ruhába. Destiney megy egy kört, és nem töri össze magát. KJ is elindul, aztán jön Inna, akinek kilóg a háromnegyed melle, és nem tud vezetni, tehát Bretnek kell tanítania, mert az ukrán szerelemtank úgy tesz, mint aki nem tudja mit csinál. Nevetséges. Aztán kajálnak, és kibeszélik a többi csajt, majd KJ felhozza a két exférjeit, akik ellen ilyen távoltartó határozatot vagy mi a fenét kért. Bret majdnem megfullad, és lelki szemei előtt megjelenik a bíróság épülete.


A házba visszaérve Peyton megkérdezi Brettet, hogy vonzónak találja-e őt, mire az a válasz, hogy Peyton jó ember, akit akár meg is baszna. Nem én találom ki, ilyet nem lehet. Tényleg ezt mondta. Jön az esti ceremónia, amire Catherine nagyon idegesen megy, mert még nem volt egy az egyben Brettel, míg Megan biztos a dolgában, mert mentálisan jóban vanak. Bret ismét túlzásba vitte a sminkelést, de ezért szeretjük. Azt mondjuk nem tudom, hogy mennyi időbe telik, mire leszedi a szeméről a fekete festéket, vagy így alszik? A végén Daisy marad egyedül, és már azt hinnénk, hogy ő lesz az, aki hazamegy végre, de nem, mert Bret NEM RÚG KI SENKIT EZEN A HÉTEN, hanem bent tartja, és hát ez felfoghatatan, még mindig sokkban vagyok. Jövő héten viszont két nő megy haza. Gondolom a két öreg csaj. See ya next week.

Címkék: rock of love
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2008.04.03. 23:30:36

"Peyton jó ember, akit akár meg is baszna. Nem én találom ki, ilyet nem lehet." :-DD Bret a legviccesebb ember... Ez kész!

mókus 2008.04.04. 00:50:22

de ez a bret nem egy lecsúszott nyálrocker a kilencvenes évek elejéről (91 felé tippelek), akkor meg mit törik magukat ezek a nők, mintha úgymond szerelmesek lennének belé (mégis miért lennének azok?)?
se pénze, nem is híres, kicsit frankeinstein a külseje is, nem tudom.. sixx, neked bejönne?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.04. 07:12:03

így férfiként? abszolúte. Bret, be my rock of love.

sélli_ 2008.04.04. 09:36:56

Ehh, micsoda szerelem lehetne ebből, mi sixx? Tán még a fekete szemceruzáját is megosztaná veled, ha használni akarnád :))
Ez a legkirályabb valóságsó, ami létezik. Bret, ájlávjú!!!

Savafan 2008.04.04. 10:15:00

mókus!

ez a pasi a nagy glam rock időszak egyik idolja volt. akkori álompasi. most újra dolgoznak a vén rockerek mert van rá igény. és megint a figyelem középpontjába kerültek. kint azért egy bret igenis jó parti még ha így is néz ki és ennyi idős:))

a legjobb, hogy anno amikor szakított pamela andersonnal, utána a háza az egyik felkapott pornófilm forgatási helyszín volt:)) onnan nem tudott volna választani?

sixx! daisy leírása állat lett!! sírtam a röhögéstől:))

még! még! még!

EasyFriend 2008.04.04. 17:33:02

Én azt nem értem, hogy amikor ebben a műsorban smárolnak, hogy nem rajzolják át egymás arcát a sminkjükkel?

barkacs 2008.04.04. 20:32:19

Az elsőre azt hittem, hogy Keleti Andrea. Ez a sáros foci rész, valami survivoros spion versenyecske lenne?
süti beállítások módosítása