Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli hullák - 1x04 - Végzetes következmények

2008. április 01. 08:30 - Bruti

Nagy hercehurca és költözködés után végre megtudtuk, hogy a Cool péntekenként fogja vetíteni a Kaszások kalandjait. Azért valahol megnyugtató, hogy még csak a negyedik résznél járunk, de máris el bírták dönteni, hol legyen a végleges helye (amennyiben ez a végleges). Szóval taps! Mindenesetre mi szótlanul tűrünk és kullogunk utánuk hétfőről keddre, keddről péntekre stb., stb.


Mai adagunkat valami sós-csokis-mogyorós izével kezdjük, vagyis az arról való elmélkedésről. Biztos finom lehet, George mindenesetre marad az m&m’s csokigolyóknál, ami szerintem jó döntés, Roxynak meg valószínűleg mindegy, mert két pofára falja a cuccot. Ami érdekesebb, hogy nem jött meg a páciensük, így nincs kit elkaszálni. Na ez meg hogy lehet? Már a Gofriházban vagyunk és George nem érti, hogy maradhat el egy találkozó. Rube szerint néha megesik az ilyesmi, ha a delikvensnek mákja van. Karma vagy mi. Aztán kiosztja a melót, mindenki kapja a magáét, de Betty sehol. Éppen kis dolga akadt. Egy hullatepsibe szorult és onnan dörömböl, ordít kifele, hátha meghallják.

Joy Reggie-t fuvarozza az iskolába, George valamiért most akarja megismerni a húgát, így leselkedik utána. Kicsit elkésett a dologgal, életében sokkal egyszerűbb lett volna. No és Reggie.. hát érdekes egy szerzet, úgy látszik a budiülőkék gyűjtögetése után most rákapott a döglött jószágokra is, mert egy kimeredt madarat gyömöszöl az iskolatáskájába az osztálytársai nem kis megrökönyödésére. Happy Time. Delores szerint George híján van a kihívásoknak, hogy mást ne mondjak, alulmotivált. Na ezen változtatni kéne. Kap egy frankó felelősségteljes munkát, ahol egy névsort kellene összeállítania egy álláshoz. George „őszinte” lelkesedéssel vág bele a munkába, de ahogy azt tőle megszokhattuk, kb. 5 percig bírja. Megy inkább kaszálni egyet, viszont valamit még ki kell találnia, hogy miért is lép le. Előkapja a jó öreg „dokis” kifogást, Delores meg is eszi, de még elmesél egy homályos sztorit valami seggére ragadt papírról, és nagy röhögésről a nőgyógyászával. Biztos vicces volt.

Rube éppen a Black Jack szabályait próbálja elmagyarázni Masonnek, de azt hiszem rossz ötlet volt. Mason vagy tényleg ennyire hülye, vagy az a félmosoly a beszélgetésük végén arra enged következtetni, hogy szopatja Rube-ot. Nem lehet tudni, mindenesetre Rube már megbánta, hogy felhozta a témát. Snitt. Egy TV reklámban vagyunk, tipikus TV Shop-os faszság, egy valaha jobb napokat látott Miss Amerika (ahogy így elnézem az a cím kb. 1960-ban lehetett) és hülyefejű férje egy új fogyasztó haspántot reklámoznak. George a gyártó cégnél próbálkozik bejutni a fejeshez, aki mellesleg a mai halottja. Azt vette a fejébe, hogy ha le lehet késni a halált, akkor végez egy kísérletet, és feltartja az emberünket. A bejutás nem megy olyan egyszerűen, ezért azt hazudja, hogy a főnök fia elkábította, és hajléktalanokkal megerőszakoltatta. Többször. Na, ez hat, fél perc alatt bejut. Igazán jól vetít a csaj, így még némi pénzhez is jut, no meg a delikvens nem lesz ott se térben, se időben a halálánál. Rube és Mason eközben lekaszáltak egy egész busznyi nyugdíjas szerencsejátékost és hazafelé tartanak repülővel. Azaz csak tartanának, ha Masonnek nincs megint egy briliáns ötlete. A seggében próbál kábítószert csempészni, amit egy rendőrkutya persze kiszúr. No, itt ma nem lesz repkedés.

George diadalittasan tér vissza a munkahelyre. Indokolt a jókedve, végül is kicselezte a halált. Delorest keresi, de a nő, akinek mindig csak a feje látszik (Crystal) éppen azon van, hogy összegusztustalankodja nyelvével Delores telefonkagylóját. Fújjj... Aztán előkerül Delores is, de George nem köpi be a jó kollégát.

A reptéren éppen Mason seggében turkálnak könyékig, ami nem túl kellemes, de ugye kábszert se kötelező csempészni. A másik szobában pedig Rube-ot hallgatják ki, aki már bármit megtenne, hogy szabaduljanak. De tényleg! Nem kellett igazolni magukat? Egy élőholtnak honnan vannak papírjai? A végén elengedik őket, viszont a gumi kiszakad, így Mason extra adag droghoz jut a seggén keresztül. Még jó, hogy a Kaszásokat nem lehet túladagolni.

Delores szerint George az egyik legkedveltebb munkatárs, így felajánlja, hogy ezentúl egy nappal többet dolgozhat. Micsoda öröm. Aztán Crystalhoz kell mennie, de hiába cselezte ki a halált, ez a nő a frászt hozza rá. Hozzáteszem, én jól szórakozom Crystalon... vicces feje van. Még enyelegnek egy darabig Deloressel, hogy milyen jó kis munkaerő vált belőle, majd váltunk.


A Gofriházban az új cetliket kapják. Nem tudom, mi lesz itt, de fejenként kapnak vagy tízet. George, csak úgy mellékesen odadobja, hogy nem jött össze a mai találkozója. Mindenki felkapja a fejét, mert azért ilyen sűrűn nem szoktak lemaradni a buliról a hullajelöltek. Rube berángatja a budiba, és kérdőre vonja, de Vécéscsajszi tagad, mint a szökött katona. Masonnel kimennek az egyik kaszálnivalóhoz, de az addigra már hótton van. Egy olyan elektromos fogyasztópántot használt, ami a reklámban is volt és bizony csúnyán agyonvágta az áram. A TV-ből is ez folyik. A sportszer hibás, így sokan tették le ma a szerelést. Ez lenne a kisebbik baj, de George rájön, hogy az ő kis kísérlete miatt történik mind ez. Ha nem megy el a cég fejeséhez, és nem adja be az erőszakolós mesét, akkor az ürge figyelmesen elolvasta volna a jelentést az övekről és rájön, hogy hibásak. Így viszont le se szarta a papírmunkát, hanem éppen a fiát tagadta ki nagy verés közepette. Hát ez szívás.


Rube a Gofriházban gyűjtötte össze a rengeteg halottat, mert van egy kis torlódás mennybemenetelileg. Erre nem volt felkészülve a rendszer. Megjön Roxy is egy adag hullával, a baromarcú Mason meg szét van csúszva, mivel a seggéből folyamatosan szivárog a drog, így gyakorlatilag folyamatosan túl van adagolva a hülyéje...haha. Rube persze hamar rájön, hogy George baszta el és ki is szedi belőle a sztorit, de ezzel már ő se tud semmit se kezdeni. George meg azzal tölti az éjszakáját, hogy a szörnyecskéket zavargálja az ágya mellől. Gondolom jöttek megbosszulni a „kísérletet”. Szegény Rube-nak még jutott egy másik elintézni való. Masont kell pesztrálnia. Ez nem az ő napja. Aztán egy pillanatra látjuk, ahogy Crystal leköhögi George billentyűzetét, Joy pedig megtalálja Reggie döglött madarát az ágyneműtartóban. Kész kórokozók.


Mason valahogy túlélte az éjszakát, mint ahogy George is. Az irodában ül, de valamitől rohadt büdös a billentyűzet... aha, ez a Crystal bosszúja lesz. Gofriház. Rube és Mason már társalogna, ha ezt annak lehet hívni, mikor megérkezik George. Sajnálja a dolgot a tegnapi miatt, de nem tud értelmesen bocsánatot kérni. Az nem ő lenne. Megkapja a cetlijét, azzal a kikötéssel, hogy ha ezt is elbassza, kap még egy WC ülőkét a fejére, de azt már nem rakja ki az ablakba.

Reggie hazaérkezik, akit a félrészeg anyja fogad. Kicsit belefásult már a lánya nevelésébe, ezért beborozott. Nem frankó az, ha egy kiscsaj döglött állatokat rejteget az ágyában, ezt bármelyik gyermekpszichológus megmondhatja, szóval itt valamit tenni kell. Vissza a Gofriházba. Roxy érkezik, de majdnem kicsinálják őt is a kis sírfajzatok. Mi van itt? Jah, hogy a kemény Roxynak is vannak titkai? Kiderül, hogy egy idősebb fazont már egy éve le kellett volna kaszálnia, de annyira megkedvelte az öreget, hogy azóta is vigyáz rá. Szóval nem csak véletlenül maradnak el a találkák.

George még behalad a céghez és szétken egy adag kutyaszart Crystal asztalánál. Ha harc, hát legyen harc. Persze az ő asztalilámpája is meg van preparálva, így egyszerűbb, ha tűzszünetet kötnek. Talán lesz egy szövetségese? Közben Joy és Reggie is úgy döntött, hogy elszívják a békepipát és együtt jelentkeznek egy állatpreparátor tanfolyamra. Más anya inkább keresztszemest varrogatna a lányával, de az túl snassz lenne. Utolsó jelenetünkben pedig Rube próbálja a halált meghívni vacsira, kevés sikerrel. Ez azért még a Dead Like Me-ben sem megy ilyen egyszerűen.

Címkék: haláli hullák
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phédra (törölt) 2008.04.01. 08:54:29

"Jah, hogy a kemény Roxynak is vannak titkai? Kiderül, hogy egy idősebb fazont már egy éve le kellett volna kaszálnia, de annyira megkedvelte az öreget, hogy azóta is vigyáz rá. Szóval nem csak véletlenül maradnak el a találkák."- erre nem emlékszem. Elmagyarázná valaki?

Gabba 2008.04.01. 09:14:05

Végre beugrott, honnan ismerős ennek a Crystalnak a feje: a Szörny Rt-ben pont így néz ki Roz, a titkárnő.

bes3 2008.04.01. 10:17:22

az anus a végbél záróizmait jelent, a két izomgyürüt. Rohadt kényelmetlen ott csempészni a kokaint, a fele kilóg, gondolom rectumot akartál írni ;)

kyanzes (törölt) 2008.04.01. 10:27:29

A spontán égés jó volt.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.04.01. 11:05:46

Phédra. Hát ezen nincs mit magyarázni. :) Így történt. Az öreg nem szívózott vele sose, ezért megkedvelte és időnként elintézte, hogy ne legyen ott a halálánál.

candyperfumegirl 2008.04.01. 12:09:12

Gabba: pont ezt akartam írni! Péntek óta ezen agyalok, hogy kire emlékeztet, és tegnap megjelent a villanykörte a fejem fölött:
img401.imageshack.us/img401/6599/crystal01es5.jpg
Egy az egyben.
Véletlen? ;)

Gabba 2008.04.01. 13:05:45

Nem tudom, candy. Accidents never happen, mondják az okosok :-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.04.01. 13:26:48

Haha Candy :D Még a szemüveg is stimmel! :))

candyperfumegirl 2008.04.01. 13:59:00

Meg a pofavágásai is. :D

Phédra (törölt) 2008.04.01. 15:15:02

Még az iroda is!:)

EasyFriend 2008.04.01. 15:18:40

Beszarás ez a sorozat. A végén az anya-lánya állattömés... Meg Roxy kitörései... És Delores Herbig ("as in her big fat ass") :-D. Kész vagyok teljesen.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.04.01. 16:36:05

Azért belegondoltatok, hogy bármennyire is rétegsorozat, de mennyire zabálnák ezt, mondjuk kedden 9-től az RTL-en?
A House-ról se gondoltuk, hogy csúcsokat fog döntögetni, és mégis.

EasyFriend 2008.04.01. 18:08:43

Áh, túl jó ez a népnek. :-( A V3 péntek esti Kés/alatt - Sírhant - Dirt - Dexter sávjában inkább tudnám elképzelni.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.04.01. 18:12:28

Nyilván, ebbe a sorba áll be, csak kiváncsi vagyok hogy teljesítene egy kert tv-n jó műsorsávban.

EasyFriend 2008.04.01. 19:31:36

Én arra lennék kiváncsi, hogy teljesítene egy jó kertv úgy általában. :-) (Magyarán ha a két országosból az egyiken lenne valami színvonal.) Úgy értem, egy Kókusz és egy Béka mögötti kezdéssel ez az egy fecske nem csinál nyarat tipikus esete lenne szerintem.
süti beállítások módosítása