Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 2x13 - Bűbájos leszboszorkányok

2008. március 29. 10:02 - C21

Ez kellett nekünk! Egy részben minden, amiért szeretni lehet a Las Vegas-t! Kis nyomozás, sok poén, állat csajok kieső mellekkel, vagány csávók. Megkaptuk, ollé!

Mike a casino-ban meglátja a barátnőjét, akivel még az egyetemen reszeltek. Ez annyira felzaklatja, hogy már menne is hányni, de Nessa ráveszi, hogy próbáljon meg 10 évvel komolyabb viselkedést felmutatni, és hajtson rá megint. Be nyomja a kötelezőt, hogy ő a biztonsági májszter, amivel össze is hozza az első randit. Delinda és Danny miután egy vendégtől megtudja, hogy Las Vegas egy szar, rájönnek hogy büdös is. Ugyanis egy hullát találnak oszlóban. És ez most nem Norvégia fővárosa.

Közben egy tisztaság mániás vendéggel foglalkozik Sam, akinek egy egész szintet kellett csírátlanítani a lelki békéhez, de még így is retteg. Egészen addig, amíg a takarítónőt meg nem látja a mágneses portörlővel, és az meg nem csillogtatja por szakértelmét, miszerint a por nagy része elhalt hám. Felcsendül egy jazz szólam, és szerelem ragadja el steril urat.

Delinda a hulla miatt teljesen kibukik, mert azon kívül, hogy meghalt, és a rendőrség a búcsúlevélből öngyilkosságra gyanakszik, előző este még beszélt is vele, és nem tűnt úgy, hogy terheli az élet. Egy szalvétára írt is neki egy szám címet, amit a szőke szépség össze vetetne a levéllel. Az írásszakértő meg is állapítja a különbözőséget, persze a rendőrök három körrel le vannak maradva. Rá állítják Danny pajtást a kamera felvételekre, hogy kigyűjtsön mindent amit még dobogó szívvel tett a megboldogult.

Nessa kifejti a számunkra is hasznos információt, hogy a csajok imádják a közönyös, és oda nem figyelő palikat. Szerintem nőnapkor kéne igazolnia állítását, ami tudvalevőleg a sallerok nagy napja. Tehát a nagy ötlete az, hogy eljátssza Mike barátnőjét. Reggeli randin bele is ül a fiú ölébe, és jó pár csók kíséretében közli, hogy mit főz urának vacsorára. A trükk talán bejön, az egyetemi barátnő, újabb randit kér másnapra.

Mary big tits és Nessa egy tigrissel találkoznak a folyosón. Megijednek. Ami fontosabb, hogy a tiszta ember játék közben, megpillant egy hajszálat a vállán. Ez annyira durva, hogy távozni készül. Sam viszont megkéri Mike-ot, hogy legyen az új kísérő, mivel pont ideális a frizurája. Pont ideális, hogy nincs. Sajnos a gumikesztyűben pakolászó vendéget ez nem győzi meg, a takarító nőt akarja, aki bele is megy az ideiglenes állásba, de komoly feltételei vannak. Egy felső öltöző szekrény, és egy új ruha.

Danny a videó felvételek elemzéséből arra jut, hogy egy nagyon hasonló kinézetű alak felvette a személyazonosságát a hullának, és valószínű ő is tette hidegre. Mike szerelme és barátnői Sam társaságában látják meg Mary-t és Delinda-t. Ők is beindulnak erre a látványra, úgyhogy, a sok csaj bulizni indul. Az már csak a Hummer limuzinban derül ki, hogy a csajok (beleértve Mike barátnőjét) totál melegek. Mary meg rémül picit, viszont Mr. Deline kislánya már ki is nézte az arany topos csajt.

A vad csajok sztriptíz bárba veszik az irányt, amiből jó pár jelenet kivágásra került. Még a zenén is hallani, hogy ezt elve kivágásra ítélték. Túlfűtött hangulat, mindenki édes hármasban gondolkodik, közben csajok ezerrel mindenhol. Delinda hirtelen megpillantja a személyiség lopót, de mielőtt értesítené apját, egy csomagtartóban köt ki. Reggel Sam kellemesebb helyen ébred, lenge öltözetben a szintén lenge öltözetű Mary mellett, és nem emlékeznek, hogy mit csináltak. Istenem, köszönöm! 5 perc szünet férfitársaimnak.

Mike közben Nessa-hoz kerül közelebb, hátha olyan jól álcázták az együttlétet, hogy a lány tényleg érez valami. Heves csókok jönnek, de Mike át lett rázva. Az angol lány, csak a hazája humorát erőltette. Viszont jó hír, hogy a megmelegült ex barátnő, gyereket akar tőle. Már majdnem örül is barátunk, de kiderül, hogy az élettársát kéne teherbe ejteni, aki egy izmos kopasz néger csaj. Vagyis inkább a srác a jelen kapcsolatban.

Delinda a csomagtartóban kioltja elrablója autójának hátsó fényeit, ezzel felkelti a rendőr figyelmét aki kiüldözi őket az árokba. A rablóra a zárka, a szőke lányra pedig apja vár, helikopterrel. A tisztaság mániás szálló vendéggel a takarító nő nem bánik kesztyűs kézzel, egy percig se udvarol neki feleslegesen. A lakosztályban azonban már gumikesztyű és hajháló segítségével puhítják egymást.

A személyiségek visszacserélve, Delinda megmentve, a vendégek boldogak, a leszbik is, Mike nem ejt teherbe kétes nemiségűeket, úgyhogy már csak a nagy pezsgőzés van hátra, ahol újra végig nézhetjük a Montecito női alkalmazottait, és ezért a részért elmormolhatunk egy imát azért, akik lehetővé tették. Kösz srácok, viva Las Vegas!!

Bónusz képek:


Címkék: las vegas
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2008.03.29. 12:46:29

Az ébredős jelenet tényleg nagyon ott volt..

semi-educated 2008.03.29. 12:46:51

Látom, a helyesírás még mindig nem megy...

Gabba 2008.03.30. 10:27:06

Kihagytad, hogy volt pisiszex is: amikor Nessa és Mary megijedt a tigristől ;-)

C21 2008.03.30. 12:22:23

A pisi lemaradt, de raktam Nessa-s bónusz sorozatot a hozzád hasonló Nessa fanok kedvéért :D most nem volt olyan nyávogós, egész értelmes részt irtak neki.
süti beállítások módosítása