Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rock of Love 2x04 - A Ride on the Wild Side

2008. március 27. 07:46 - sixx

Nu, Bret lopott egy címet/sort a Mötley Crüe-től, mondjuk ez legyen a legkevesebb, mert lenyúlt ő mást is tőlük, de ne fikázzunk, ez nem az a blog. Az előző epizódban a nőstényördögök nekiestek a smink nélkül szerintük ijesztő, azaz feltűnően normális külsejű Kristy Joe-nak, akivel mondjuk agyilag nincs minden rendben, de kivel van ebben a műsorban? A kiszavazásnál elment Roxy (ki???) és a francia poénforrás, aki pedig még pucérra is vetkőzött Bret előtt, de még ez sem volt elég a megmeneküléshez. Jézusom, mi lehetett abban a bugyiban?


Tíz ostobenkó maradt egyszem rockerre, aki azzal nyitja a kiszavazósdi utáni rendes bulit, hogy "I'm awsome." És szerény is, meg jóképű. Iszonyú mennyiségű smink van a fején, el tudom képzelni mekkora táskával jártak a VH1 sminkesei a forgatásra, és nem a nők miatt, habár ott is akad egy pár elrettentő példa. Bret újabb poénbombája: "Let's get down to makin' bacon" ami nálam annyit jelent, hogy "Dugjunk, bazmeg", de mindenki iszik. A kanapén van egy nő, akit esküszöm eddig még nem is láttam. Az italozás veszélyes mesterség, Bretből speciel előhozza állatot, mert ilyet szól a feltűnően ocsmány Aubreynak: "Wassup, freak?"

A "freak" ebben az esetben annyit tesz, mint "randa állat", lehet, hogy ezt a jelenetet valahogy elfelejtették kivágatni a VH-1 szerkesztői, vagy már annyi ilyen volt (mert éppenséggel az összes nőre mondhatta volna), hogy már nem lehetett kihagyni, nem lehet tudni, mindenesetre Aubrey megsértődik, azon meg különösen, hogy a kissé intoxikált állapotú egykori pinakirály mindenkit lesmárol az asztalnál, csak őt hagyja ki látványosan. Ha rendezői utasítás volt, akkor zseniális. Daisy nem hülye, meglátja, hogy a faltól-falig közlekedő rocker most elkapható, és bevonszoltatja magát a hálószobába. "I'm only human, dammit" mondja Bret, szerintünk meg a szerelem és a kangörcs vak.


Daisy reggel Bret szobájában ébred, és a fején látszik, hogy kemény meneten van túl, a Viagrás dobozokat addigra már összeszedte a stáb. A többiek ki fogják nyírni.  Megan nem sokat szarozik, és lemocskoskurvázza, a többiek osztják a véleményét. Daisy  szerint ő csak megismerte Brettet, kicsivel jobban, mint a többiek. Muhaha. KJ szerint Daisy egy repedtsarkú rohadék. A mai feladatot Inna olvassa fel, szerelni kell valamit. Úton a challenge felé a Hummerből átalakított limuzinban (amiért eleve jár egy faszkorbács a készítőknek) Aubrey nem bírja tovább, és rákérdez, hogy akkor volt-e gimnasztika Daisy vs. Bret viszonylatban  vagy sem. Daisy válaszát az MIT kriptográfusai és a világ vezető logopédusai sem tudnák kibogozni, a lényege kábé annyi, hogy ehhez senkinek nincs köze oszt jónapot. Meg. Fogják. Ölni.


A feladat: motorépítés. Nem vicc. Egy custom Harley-üzemben vagyunk, a luvnyák két csoportba oszlanak, és építenek motort, amibe ügyes kezek előre beszerelték a veszélyesebb alkatrészeket, az agysebész különítménynek a kerekek, a tank, a lánc és az ülés marad talán. A dolgokat leegyszerűsítendő kapnak segítséget egy szerelő képében és egy listát, hogy mit, milyen sorrendben, hová kell felszerelni. Az egyik csapat: Inna, Aubrey, Megan, Daisy, Ambre, a másik: Peyton, KJ, Destiney, Jessica (ki?), Catherine (a nagyi). A nyertes csapat megy randira, a vezérszerelő privátim, a lúzerek közül a legszerencsétlenebb fogkefével takarítja meg Bret mociját.


A szerelés vicces, de ez várható, eresszünk be mondjuk 10 szakállas programozót egy parfümboltba ajándékcsomagot összerakni, és ugyanez lesz az eredmény. A végén egy hajszállal Innáék nyernek, pedig náluk aztán két totális agyhalott is volt a csapatban Megan és Daisy személyében, az előbbi csak álldogált és szexis volt, Daisy pedig úgy volt vele, hogy a motoros csávók kurva jól néznek ki, és kábé ennyi a Daisy-motor kapcsolat. A vesztesek közül Destiney és Peyton takarít, a nyerteseknél Inna megy szólózni. Motoron. Kap hozzá ergy bőrdzsekit, amin elegánsan még rajta az árcédula is, hoppácsak, marad is, biztos vissza kell adni a boltnak. Bret, you cheap fuck, you.


A motormosás természetesen a lehető legkevesebb ruhát, legtöbb habot és vizet jelenti, Destiney bedől a kamerába, mi rosszul vagyunk. Inna randijából nem sokat látunk, biztos elvitte egy mekibe, és megdugta a vécében, nem mintha meglepődnénk rajta. A házban DRÁMA van, Aubrey rájön, hogy Bert rájött, hogy ő férfi volt, és most bajban van, így kénytelen lesz konfrontálódni, ez vicces lesz szerintem. Bret visszaér a randiról, fogadja a két mosónő és egy plusz motor, amitől feláll a farka (ő mondta), erre jön Aubrey, hogy neki lelki baja van. Aubrey, you stupid bitch, mondja Bret farka.


A beszélgetés Bret szerint olyan volt, mintha már évek óta együtt járnának, és most ő le van baszva valami miatt, ez természetesen idegesíti egy kicsit. Na jó, nagyon. Aubrey azt is mondja neki, ha Bret nem akarja, hogy itt legyen, akkor küldje haza. KJ totálisan bele tudja élni magát a helyzetbe, mert neki is kurva sok baja van otthon. És sír. Megint. Kezd egy kicsit idegesítő lenni ez már. KJ közben azt nyilatkozza, hogy ő most megvilágosodott, és hát kezd egyre közelebb kerülni Brethez (lófaszt, Daisy, na Ő közel került hozzá), és ehhez le kell rendeznie a magánügyeit - erre a legjobb módszer egy kurva-kerekasztal összehívésa a nappaliban. Ez a nő is olyan egyszerű, mint a faék.


KJ kipakol, volt férjem, elváltam, két hónap múlva jött a másik, hozzámentem, azt is otthagytam, most meg itt van nekem Bret. Megan szerint KJ egy ostoba lotyó. KJ sír, és azt mondja, hogy nem fair, hogy ő itten vesztegeti a drága ember nagyon drága idejit, miközben ilyen fasza csajok vannak itt, akik mind majd meghalnak, hogy vele legyenek. Ambre szerint öt nap alatt nem alakulhat ki ilyen kapcsolat két ember között. Destiney szerint mindezt mondja el Bretnek is. Megan szerint meg húzzon a faszba, amivel kelletlenül ugyan, de mi is egyetértünk, mert ez a nő, mármint KJ egy kész idegroncs, és nem vicces.


KJ bemegy Brethez, aki a a féloldalas paróka és vörös hajkendő mellé egy baseballsapkát is vesz, ezzel is kiemelve a beszélgetés fontosságát, amiből az derül ki, hogy a a) KJ valóban kibaszott ronda smink nélkül, b) szerinte ő szerelmes Bretbe, öt nap alatt és jaj, ó jaj. És sír. Ez annyira kibaszottul unalmas, hogy az valami félelmetes. Szerencsére Bret is unja a banánt, és kihajítja a csajt, mennyé' aluggyá'. Másnap reggel mintha semmi nem történt volna, KJ valószínűleg skizó egy kicsit, és most a nyugisKJ van soron. A randi? Kurvaruhába kell öltözni, és Bret majd fotóz. Awsome. Utána közös kaja, Aubrey annyira ronda kisminkelve, megcsinált hajjal, hogy olyan tán nincs is. A kaja azért vicces, mert Bret KJ-t lehogyishívjákolja, és  azt mondja róla, hogy egy labilis hülye picsa.


KJ a kiszavazás előtt MEGINT lemegy Brethez, és MEGINT ugyanazt a nyavajgást halljuk, jajistenem. Ha nem zavarja haza, megőrülünk. This is NOT good TV. A hazazavarás az utolsó pillanatig érdektelen, ma csak egy nő megy haza - a két jelölt a borzalmas Aubrey és a sírós KJ. Bret éppen mondja, hogy akit most hazaküld, az elmondta neki, hogy mennyire szarul van, amire Aubrey, az IQ-harcos luvnyák zászlóvivője rádöbben, hogy most akkor KJ megy haza, és erre előlép, hogy FELÁLDOZZA MAGÁT, mert őneki annyira nagy szíve van, és hát KJ megérdemli.


Mindenki megdöbben, Destiney ideges lesz hogy KJ csak nem húz el a vérbe, de a poén csak ekkor jön: amint kihúzta a lábát Aubrey, Bret megmutatja a pass-t, amin KJ arca van, szóval eleve Aubrey ment volna haza, muhaha. Lúzer. Jövő héten amerikaifutball sárban, bugyiban, melltartóban, yeah.

Címkék: rock of love
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2008.03.27. 09:56:00

Sajnos nincs szerencsém ismerni Bretet mint zenészt, de ezek a kétszavas benyögések igen súlyosnak hangzanak. Az isten is realitisztárnak teremthette a csávót.
Az ipari mennyiségű smink szerintem már csak azért is fontos neki, hogy valami megtartsa az arcát és ne folyjon szét, ugyanis egy kopasz embert a paróka + hajpánt + sapka kombó szerintem jobban megizzaszt, mint a pokol tüze.

Savafan 2008.03.27. 11:01:37

a legjobb, hogy a képen látható motor ha jól emlékszem alapból brett bátyóé.
az unskinny bup videoklipben is ezzel motorozott:))

a képeket elnézve ennyi szőke hajfesték és műmell nincs is a világon:))

a sírósról nincs képed amint éppen bőg?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.03.27. 11:15:01

unskinny bop, de igen, az ő motorja. lesz még sírós kép Krusty Joe-ról, sok is.

Toymao 2008.03.27. 13:16:33

Én ezt sajnos (?) nem nézem, elég ez iszonyat vicces hogyvolt (kösz sixx), plusz az SNL-es paródia. A hozzám hasonló lusta gyökerek kedvéért nem lehetne egy csaj enciklopédiát összedobni, hogy kicsit jobban vágjuk, hogy ki kicsoda (nem kell nagy truváj, elég csak név meg kép). Persze gondolom a rossebnek van kedved ilyennel szőrözni, tény, hogy így is szórakoztató. :)

Savafan 2008.03.27. 18:28:20

sixx!

ja bop, sorry:)) akkor azt a motort csak lemosták, nem azt rakták össze?

vagy amit összeraktak arra nem mert felülni:)
süti beállítások módosítása