Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x06 – Lawfully

2008. március 26. 13:55 - Hartmann

Az elmaradt, múlt pénteki The L Word rész pótlása.

Alice és az anyja a reggeli ébredés után egyből egymásnak ugranak a kávéfőző tönkretételén. Amíg a szőkeség rendezi a romokat, a kedves anyu felírja a nevét Alice táblájára, és összeköti magát Shane-nel. A kislány persze szkeptikus a dologgal, de anyuka részletesen beszámol, hogy nem csak beszélgetni jöttek össze Don Juanitával. Ezt később Shane is megerősíti, de szerinte anyuka kezdeményezett. Miközben a nőcsábász távozna, összefut egy régi ismerősével, aki meg akarná húzni magát pár napra nála. Mikor Shane látja, hogy nincs más választás, vagy ami van, az nem megoldás, belemegy a dologba. De csak egy hétre.


Tinán kitörnek a reggeli rosszullétek, szóval nem csak a teszt szerint volt terhes. Bette-tel Azon tanakodnak, hogy hogyan fogja fogadni Bette apja a nagy hírt. Meg, hogy kinek a nevét fogja viselni a gyerkőc. Tina sajnos nem tudja tartani a száját, és elkotyogja Kitnek, hogy itt van a városban az apja. Bette szeretné, ha minden tökéletes lenne, ezért még a barátnőjével ruhát is cseréltet. Szerinte nem tetszene az a ruha a kedves apukának. Úgy tűnik, Bette eléggé zabos a mai nap, mert még azért is leszúrja Tinát, hogy elkotyogta, hogy a városban van az apjuk.


Dana és Lara már a teniszpálya mellett is felvállalja a kapcsolatát, ez, Dana-t ismerve, eléggé nagy szó. Dana menedzsere viszont ezt nem nagyon nézi jó szemmel, és tanácsolja is a teniszezőnőnek, hogy a partira, amire meghívták, ne a barátnőjével menjen. Mutassa inkább heterónak magát, ahogy eddig is. Csak ezt nem közli Larával, aki kezében kisestélyivel jelenik meg a parti előtt. Természetesen sűrű bocsánatkérések következnek, de ezek nem hatják meg Larát. Feldúltan távozik, a ’lesz-ennek-még-folytatása’ nézésével. A parti után Dana elmegy Larához bocsánatot kérni, aki válaszút elé állítja. Vagy megpróbálja felvállalni, hogy kit szeret, vagy nem tudják folytatni együtt a dolgot.


Tim és az egész úszócsapat indul a nagy versenyre, amire már hetek óta készülnek. Már éppen indulna a busz, mikor Tim észreveszi, hogy a kabalastopperét nem csomagolta el, így irány haza érte. Otthon épp privát olvasóklubot tart Jenny és Marina, ami egy kis beszélgetés után átcsap vágyaik megvalósításába. A stopper megvan, Tim még szeretne egy csókot adni a kedvesének, de mikor benyit az írókuckóba, akkor látja, hogy Marina már csókolja Jennyt. Nem az arcán lévő ajkakon. Tim, mielőtt megszólalna, elszámol magában kábé ötszázig, közben beleolvas Jenny kéziratába, majd folytatja a számolást, a szemével szinte keresztül szúrja a menyasszonyát, és távozik.


Vacsora alatt Bette beszámol a munkájáról, hogy milyen nagy erőkkel küzdött a Provokációk kiállításért, majd Tinára és a karrierjére terelődik a szó. Itt a nagy pillanat, el lehet mondani a babát. Kapnak is az alkalmon, de a kedves apuka nem fogadja kitörő örömmel a hírt. Túl racionálisan gondolkodik ahhoz, hogy úgy gondolja, Tina gyereke az ő unokája lesz. Vér szerint tényleg nem. Az sem hatja meg, hogy a donor fekete volt. Tina megelégeli az egész dolgot, lelép.

Timnek nem jön össze semmi. A csapat is kikapott, Jenny is megcsalta, ráadásul egy nővel. Ráadásul a kabalastopper is összetörik. Jenny próbál beszélni vele, de Tim hajthatatlan. Továbbá még a gyűrűt is visszakéri a menyasszonyától. Jenny magyarázkodik, próbálja elhitetni Timmel, hogy ez volt az első és egyetlen alkalom. Látszólag elég hihetően adja elő, hogy mennyire megbánta a dolgot, de a pasi továbbra is hajthatatlan, és eléggé elzárkózik a folytatástól. Úgy tűnik, attól meg méginkább, hogy megbocsátson a lánynak. Azért hazaviszi a menyasszonyát, de előtte még megállnak a Planetnél. Marina is megkapja a magáét Timtől. Jenny szerencséjére Marina falaz neki, hogy egyszeri alkalom volt ez az egész dolog.


Még mindig Timékkel vagyunk, lerendeznek egy villámesküvőt, hiszen Jenny mindenre képes lenne azért, hogy Tim felesége legyen. Az első hitvesi csók nem igazán árulkodik a megbocsátásról, a boldogságról, de azért a szertartás érvényes. Műanyagpohárból pezsgőzés a nászutas motelszobában, minő romantika. Az első házastársi együttlét nem igazán akar összejönni Tim hibájából. Jenny pedig megpróbál mindent, de nem alakul a dolog, inkább falnak fordulnak és alszanak. Másnap reggel Tim egy ’búcsúlevelet’ és a karikagyűrűjét hátrahagyva kioson a szobából.


Címkék: l
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.03.27. 08:39:03

"Marina már csókolja Jennyt. Nem az arcán lévő ajkakon."

Hart, ez a hogyvoltok összes leírt mondatai között minimum dobogós!

Hartmann 2008.03.28. 14:20:43

Gabba köszi.
próbálkozik az ember, és van mikor összejön 1 jó poén :)
süti beállítások módosítása