Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Maffiózók 6x12 - Kábulat és ébredés (Kaisha)

2008. március 26. 12:27 - WUTM

John T. Patterson emlékére. 13 részt rendezett a Maffiózókból, többek között a legendás Whitecaps-et, amiért Emmy-re is jelölték. Köszönjük, így utólag is.

A Rolling Stones Moonlight Mile című andalító zenéje szól, miközben Carlo az előző részben kicsinált Fat Dom fejét kiveszi a hűtőből, aztán elviszi kocsikázni, majd berugdossa egy csatornába. Az ötletet egyértelműen Chris készülő filmjéből lopták. Aztán Carlo jelenti Silviónak, hogy kész, nincs több darabka, és ugye mehet a „hússütés” projekt is. Mehet hát: Phil éppen kis szeretőjével száll ki a kocsiból, amikor az üzlete a levegőbe repül. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős – mondanák erre a híradóban. Tony épp egy ifjú hölgy társaságában múlatja az időt, amikor megkapja a hírt, és nagyon örül neki.


Tony jó kedve kitart másnap is, hiszen aláírják a szerződést az ingatlan adás-vételéről, és persze Hathaway is ott van. Tony gyorsan be is próbálkozik egy vacsorameghívással, de az ex-főnővér passzolja az ajánlatot. Kelli lelkesen ecseteli ötleteit Chrisnek, hogyan rendezhetnék be a gyerekszobát, de Chris nem annyira lelkes, szerinte ezzel inkább várni kellene. És különben is, mintha nem úgy csillogna a szeme, mint ilyenkor egy férfinak kellene. Máris rájött, hogy jó nagy hülyeség volt elvenni ezt a csajt? Nahát. Carmela aggódó arccal meglátogat valakit a kórházban, aki az ajtón olvasható felirat szerint Adriana anyja. Aztán reggeli közben kifakad Tonynak, hogy a nő öngyilkos akart lenni, és a párizsi álmát is felemlegeti, Tonynak meg elege van az egészből, dühösen ismételgeti, hogy Adriana lelépett, kész. Később Tony, Chris és Bobby hálaadásnapi focimeccset néznek, röhögnek a szundikáló AJ-n, aztán Tony rákérdez, hogy ki Chris új nője. Mármint a szeretője. Kiderül, hogy Chris azért titkolja, mert a csaj fekete, és mindenki ismeri Paulie-t, rasszista megjegyzéseket tenne. Én már meg sem lepődök, hogy mik derülnek ki Chrisről, végül is öt perc alatt elvett egy nőt, akit előtte nem is láttunk.

AJ az építkezésen építkezik, jobban mondva egy talicskát tol, már ezért megérte ez a rész. Jön Paulie, hogy begyűjtse a csekkét, amit egy igen szép, félvér lány ad neki oda, Blanca, AJ meg csak bámul ki a fejéből a lány láttán.


Chris viszont már nemcsak bámul, hanem a tettek mezejére lép, de várjunk csak, ez a nő alatta nem is fekete! Sokkal inkább Hathaway! Mi van, ezek ismerik egymást, és ennyire? Chris elpanaszolja Hathaway-nek, hogy már nem is akar gyereket Kellitől, csak hát kedves Chris, ez nem így működik.

Little Carmine összehoz egy megbeszélést Tonyék és Philék között, mert igen elmérgesedett a viszony, és már majdnem ki is békülnek, amikor Little Carmine egy rossz megjegyzéssel elront mindent. A szerencsétlen felemlegeti Phil testvérét, amire persze Phil vérnyomása az egekbe szökik, hiszen a „buzeráns Vitónak pusztulnia kell” téma mellett ez a másik kedvence, a „Tony unokatesója megölte a testvérem, és nincs ez így jól”. Békülés ugrott.


AJ új barátaival sörözget, és fogadjunk, hogy ez nem kerül ezer dollárba. Blanca odatáncol AJ-hez, és egy kis flört után megadja neki a számát, pontosabban csak az első hat számjegyet, a hetediket nyomozza ki a kölök, ha érdekli. Én azért nem néznék ki ennyi rátermettséget AJ-ből. Ja, és a csajnak van egy gyereke, örülni fognak a Soprano szülők, már most látom. Tony még mindig Hathaway-nél nyomul, most azt találja ki, hogy új üzletbe kéne fogniuk, és Hathaway egyik ingatlanját kéne közösen eladniuk, egy kis felújítás után. Hathaway elmereng, és visszagondol arra, hogy ismerkedett meg Chris-szel, köszi, hogy végre minket is beavattok: egy AA-gyűlésen mesélte Hathaway, hogyan űzte az alkoholhoz az az este, amikor Tony nem döngette meg, a hallgatóságban meg ott ült Chris. A gyűlés után megbeszélik, hogy akár az anonim kábszereseknél is találkozhattak volna, hogy Tony Chris főnöke, ami ugye kicsit kínos, de ezen hamar felülemelkednek, és a „megiszunk egy kávét?” után rögtön az autós szexre térnek rá. Lehet, hogy anonim szexmániások klubjába is kéne járniuk?


Tony Abraham Lincolnról néz egy dokumentumfilmet. Egy jó vezetőtől csak tanulni lehet. Carmela azzal állít haza, hogy fogadjanak fel magándetektívet, és vele kerestessék Adrianát. A következő jelenetben Tony utasítja Silviót, hogy azonnal keresse fel az építkezéseket ellenőrző fickót, Carmelát le kell valamivel foglalni, hadd menjen csak az építkezés. Inkább ne legyen otthon kaja, csak az asszony ne kérdezősködjön annyit. A két arab is a bárban ücsörög, és boldog ünnepeket kívánnak. Tony Hathaway-jel megnézi az ingatlant, és közben nyomul a nőnél ezerrel, de az lerázza. Chris is nyomul a nőnél, de ő a forgatókönyvével, és kap pár értelmes tanácsot, hogyan lehetne javítani a sztorin. A beszélgetés persze Tonyra terelődik, Chris bevallja, fura érzés, hogy Tony járt előtte, mire Hathaway kiakad, hogy nem volt semmi közte és Tony között, és különben is, ő nem egy parkolóhely, nem kell azon versenyezni, ki ér oda hamarabb az autójával. Aztán szexelni kezdenek.

Phil és csapata azon agyalnak, hogy Fat Dom eltűnésének van-e köze Tonyhoz, vagy a robbantás volt az ő műve, és hogy mit kéne kezdeni az egész helyzettel. Itt kell megjegyeznem, hogy bár Tony emberei sem nyernének szépségversenyt, de örülök, hogy nem Phil a főszereplő, és nem ezeket a maffiózókat kell nézni, mert mindegyik rendkívül ellenszenves, főleg az alacsony, a kancsal uszító. Ja, és Phil utálja, hogy Tony az iráni sahnak becézi a háta mögött, pedig egy kicsit tényleg hasonlít hozzá.


Chris mesél Murmurnek Hathaway-ről, aki nem boldog attól, hogy Chris egy volt alkoholista/kábítószeres nővel jött össze. Hathaway mesél a barátnőjének/szponzorának Chrisről, aki nem boldog attól, hogy Hathaway egy nős maffiózóval jött össze. AJ és Blanca tévéznek, de a helyi keményfiúk odakint hangoskodnak, amitől Blanca gyereke felébred. A csajszi céloz rá, hogy jó lenne, ha AJ csinálna valamit a hmcs-kel, erre ő fogja magát, keménykedve lemegy, aztán meglátja, hogy azok hárman is vannak, és összefossa magát. Majd egy zseniális húzással nekik adja a biciklijét, ha azok elmennek a környékről, Tony büszke lenne rá… AJ meg is kapja méltó jutalmát, szexelhet a csajjal.


Chriséknél viszont nem lesz szex, Hathaway rondán köhög. Chris felajánlja, hogy mozizás helyett nézzék meg 50 Cent új filmjét, lent van a kocsijában, a benzinkútnál kapta ingyen. Ez azért vicces, mert ezt a bizonyos filmet (Get Rich or Die Tryin) Terence Winter írta, aki ugye a Maffiózók egyik alapírója. Na de vissza szereplőinkhez: egy volt drogfüggő nem szedhet be csak úgy bármit, ezért hosszan tárgyalják, hogy Chris milyen gyógyszert vegyen, aztán maradnak a gyógyteánál.

Tony a fiával gúnyolódik, mert az nem bírja betenni a karácsonyfát a talpba, Carm meg is jegyzi, milyen karácsonyi a hangulat. Aztán majd kiugrik a bőréből, amikor elolvassa azt a levelet, amiben értesítik, hogy folytathatja az építkezést, Silvio tehát jó munkát végzett, de ennek Tony aratja le a gyümölcsét: Carmela a nyakába ugrik és összepuszilgatja, annyira örül.


Philék is a karácsonyra készülnek, a felesége írja össze, mi legyen az ünnepi fogás. Phil nem érzi jól magát, és az sem dobja fel, hogy a felesége felemlegeti a tavalyi karácsonyt, Vitóval és a kislányával. Mindenesetre elmennek a kórházba, ahol az orvos megnyugtatja őket, nincs Philnek semmi baja.

Chris és Hathaway együtt drogoznak a kocsiban, elég gyorsan eljutottak a gyógyteától ide. Phil nem kap levegőt éjjel, de még a saját lábán megy be a kórházba, hogy aztán az orvos karjaiba zuhanjon, aki szerint ugye nincs semmi baja. Amikor Tony megtudja a hírt, hogy Phil szívrohamot kapott, ünnepelni kezdene, de a többiek nem olyan boldogok, Silvio szerint jobb az az ördög, akit ismerünk.

A dilisek börtönében Juniort meglátogatja Bobby, aki már nem viseli a szemkötést. Junior nagyon örül, de aztán mégsem, amikor kiderül, Bobby csak azért jött, hogy visszaadja a pénzt az öregnek, amit az karácsonyra küldött, „Karennek és a gyerekeknek”. Karen ugye már halott, de ez nem nagyon zavarja Juniort. Aztán arra kezd célozgatni, hogy nem egyedül ő áll Tony lelövésének hátterében, és hogy egy másik dilis, aki ügyvéd, segít neki újratárgyalni az ügyét. Bobby erre már nem igazán kíváncsi, ott is hagyja Juniort, aki a pénzzel teli borítékot egy ápolónak csúsztatja.


Tony azt a viccet meséli pár tűzoltónak, amit a múlt részben hallott Murmurtől, aztán meglátja, hogy Chris és Hathaway beszélgetnek. Amikor erre rákérdez, Chris úgy tesz, mintha semmi nem lenne: Hathaway véletlenül pont Chris fekete csajának, Kaishának a barátnője, és Hathaway ötletet kért Christől, mit vegyen Kaishának a szülinapjára. Mi mást, mint Luther Vandross díszdobozt, ez Kaisha minden álma. Tony hiszi is, meg nem is, de ez a Luther Vandross sztori annyira meggyőző, hogy nem lehet fogást találni rajta. Chris és Hathaway később totál szét vannak csúszva az anyagtól, Chris hosszú másodpercekig néz egy ásványvizes üveget, tökre olyan, mint Brad Pitt a Tiszta románcban, ahogy hever a heverőn. Megbeszélik, hogy milyen ügyesen építették be az életükbe a drogot, simán tudnak létezni, uralkodnak a szer fölött. Mert ugye nem használnak tűt. Chris azon agyal, el kéne mondani Tonynak a dolgot, mert úgyis rá fog jönni, előbb-utóbb. Hathaway belehány a szemetesbe.


Chris végigviszi, amit elhatározott, és bevallja Tonynak, hogy viszonya van Hathaway-jel, erre Tony úgy csinál, mintha nem érdekelné a dolog, de persze Melfinek kifakad, hogy ez nem ér, ő hűséges próbál maradni a feleségéhez, és jutalmul más dughatja a szép nőt. És hogy ez már egy tendencia, vannak ezek a sötét hajú, intelligens, gazdag nők, akiket valamiért nem kaphat meg, mint például Melfi is. De azért kitartóan jár hozzá, hátha egyszer lesz valami, mert a terápiával ugye nem nagyon haladnak előre. Ezt kapja szegény Melfi hat év után az arcába.

Tonyhoz ellátogat Harris ügynök, és a karácsonyra való tekintettel csepegtet némi infót arról, hogy Tony nem éppen népszerű Brooklynban, és hogy valaki, aki közel áll hozzá, veszélyben lehet. Hát ez nem túl sok, de azért én máris aggódom. Chris és Hathaway megbeszélik, hogy valami nem stimmel az életükben, ez így nem mehet tovább, megint gyűlésekre kell járniuk. És igaz, hogy Chris még tagadja, hogy szakítani akar, de már külön kocsival mennek a gyűlésre, és Hathaway tudja, ez mit jelent.

Tony meglátogatja a kórházban Philt, akit már meg is kellett operálni, és miután a síró nők elvonulnak, hogy helyet adjanak Tonynak, az felidézi a kómában szerzett élményeit, és azt tanácsolja, hogy Phil lazítson, ne azon szívózzon, hogyan tegyen keresztbe Tonynak, inkább az unokáival játsszon. Phil erre sírni kezd, a kancsal uszító meg nekiugrik Tonynak, de csak verbálisan, mert különben a derekáig ér.


Tony számítása bevált: Carmela kidobja a magánnyomozó névjegyét, és telefonálgatni kezd az építkezés miatt. Na most két dolog lehetséges: Carmela tényleg nem tudja, mi történt Adrianával, és tényleg nyomoztatni akart, vagy rafinált, és ez az egész csak színjáték volt: addig nyaggatta Tonyt Adrianával, amíg az meg nem unta, és segített neki az építkezéssel. Szerintem az előbbi, de az viszont tényleg félelmetes, hogy Carmela ilyen naivan le tud élni egy életet egy maffiózó mellett, és még csak nem is gyanakszik, ha valaki a környezetükből hirtelen eltűnik.

Karácsony van, a Soprano családban minden tökéletes: az étel, a dekoráció, csak éppen az emberek nem. Bobby kisfia kifejezéstelen arccal a Casablancát nézi, Tony (aki valami nevetséges sapkát visel, ajándék Párizsból) Chris minden mozdulatába beleköt, AJ beállít a félvér lánnyal és annak gyerekével (De legalább katolikus! – mondja Tony), Meadow csak telefonon jelentkezik be. Hiába énekel Frank Sinatra a háttérben, mindenki érzi, hogy ez nem egy tökéletes karácsony.


Eredetileg ez a rész egy miniszezont zárt le, de az RTL Klub kegyes hozzánk, és jövő héten láthatjuk, amire az amerikaiaknak tíz hónapot kellett várniuk.

Címkék: maffiózók
16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony Accardo 2008.03.26. 13:20:00

John T. Patterson kapcsán még azt a kiegészítést tenném, hogy az összes szezonzáró epizódot ő rendezte, kivétel természetesen az utolsó évad.

Amikor Carm meséli a francia rendőrös, Adrianás álmát, Tony: "I know Carm. Pepe le pew". Ez egy francia borzról szóló rajzfilm-sorozat, jó benyögés a főnöktől, a szinkronból viszont kihagyták.

Kedvencem a főnökök találkozója. Sajnos itt is belenyúltak az eredeti szövegbe, leírom, hogy hogy hangzik el ténylegesen: Kis Carmine: "Phil megkért, hogy hozzam létre ezt a találkozót" Phil: "Javítanám. Megkértél, hogy vegyek részt rajta"

Aztán: A Hindenburgot hadihajónak (!) fordították, ez azért durva...

A 'wire room' nem játékterem, hanem mondjuk inkább bróker iroda.

"Egy pint vér többe kerül, mint egy gallon arany" - Kis Carmine újabb bölcsessége. (Ez is máshogy volt a tegnapiban)

A négyzetlábat továbbra is négyzetméternek fordították...

A Hostel (Motel) c. filmet Ellenség-nek fordították...

"J.T. Dolan. Big user." "J.T. Dolan. Jó író." Itt nem erről van szó, hanem hogy nagy fogyasztó.

Chris képzeletbeli feka csajának Luther Vandross díszdoboz kell a szülinapjára, de a szinkronban "az új Shade CD-t" hallhattuk...

A Lincoln-ról szóló dokufilm, amit T. néz otthon, azért lett volna érdekes, mert Lincoln depressziójáról beszél benne a narrátor és ez Tony kapcsán egy érdekes párhuzam lett volna, de sajnos a szinkronból kihagyták a "depressziós részt".

Phil és neje beszélgetésénél a kajákkal volt egy kis kavarás, viszont itt hatalmas szöveg: "Milyen gyönyörűen énekelte Francesca Spatafore az "O holy night"-ot tavaly... Vito pedig zongorán kísérte" Phil: "Megyek a klotyóra" :D

Ja és előtte, amikor Phil morog, a felesége: "Jézusom, tisztára mint Ebenezer Scrooge" (Dickens Karácsonyi ének c. művében ő a morózus, zsugori öregember)

Miután az orvos otthagyja Philéket, Phil beszól, hogy "Arrogáns pöcs!". A szinkronban viszont az van, hogy "Egy seggfej vagyok!"

A Phil környezetében lévő vezetők direkt úgy vannak összeválogatva, hogy kevésbé "szeressük" őket, mint a Jersey-i srácokat... Főleg Butch (a kancsal) olyan karakter, akit gyakorlatilag mindenki rühell, pedig csak most tűnt fel... ;-)

WUTM 2008.03.26. 13:21:01

és a szokásos:
két ordító hülyeség volt a fordításban: "Hindenburg hadihajó", léghajó helyett, és hogy Tony skót whisky-t rendelne Murmurnek, hát nem, a "club soda" pont hogy alkoholmentes, hiszen Murmur nem iszik...

persze sok kulturális utalás megint eltûnt

jó lenne, ha Chris filmtervét következetesen hívnák, a bárd-ból most hentesbárd lett

egy jó poén sajna meghalt:
Chris Philrôl: Turds in the aorta, that's a medical first.
vs
Isten nem ver bottal, csak szívinfarktussal.

eh, nem is sorolom tovább...

Brad-Cleaver 2008.03.26. 13:27:07

Háát, bevallom ez a rész nekem egy kicssé összecsapottnak tűnt. Nagyon sok minden történt benne, a jelenetk pedig rövidek voltak, és kiforratlanok.A vágási munkát sem illetném túlzottan nagy dÍcsérettel, ha már a filmelemzésnél tartunk. (Gondoljunk csak arra a részre, amikor Phil közli a feleségével, hogy "megy a klotyóra", egy ezredmásodperc sem telik el, és már a kórházban ül, az idióta pöttyösköpenyben.. -nehéz volt átállni a nézőnek szerintem).
Továbbá Blanca meg A.J. kapcsolata is pikk-pakk kilalakult, ennek is adtam volna 2-3 részt minimum..Oké, a csaj sem egy lángelme, meg Chris házassága után ugyebár semmin se csodálkozzunk..
A legröhejesebb az volt, mikor A.J. lement, hogy "rendet rakjon" a gettoboy-ok között..persze sejthettük, hogy nem a maga 50kilós piszkafa testével fog rájuk hatni..de azért, hogy egy szaros tesco-s bicajjal lelehessen kenyerezni három srácot, ez azért már sok volt nekem is!
Való igaz, a törpes kancsal, ritka visszataszÍtó szereplő, mint valami elcseszett gnóm, nemcsoda, hogy ismét kirakták a 18-as karikát...:)
Még azt megjegyezném, hogy imádom a sorozatot, és minden szereplőben találtam valami szimpatikust.(Leginkább Pauile-ban, aki egy hazug, kétszinű, sunyi kis mocsok, de legalább szereti az anyját, gondoskodik róla, ez nagyon jófejjé tette őt a szememben) de erről a Chris-ről semmit nem tudok elmondani..Semmi pozitivat.
Nem humoros, állandóan nyavalyog, és ahogy van egy seggfej! Oké..nélküle nem lenne ugyanaz a sorozat, az egyértelmű..de nála még Sil is szimpibb sokkal!
Összegezve ez a rész túl hosszú volt, és túl sokmindent akart elmesélni, belesűrÍteni ebbe az ötvenakárhány percbe.
Azerintem nem kellett volna ennyire elkapkodni.

WUTM 2008.03.26. 13:49:52

naaa, nem engedem Christ bántani! :-))) igen, kicsit sokat rinyál, de azért jó fej, foleg amikor Paulie-val szivatják egymást. persze Silvio nekem is nagy kedvencem, mondjuk a második kedvencem Ton után :-)

igen, a kórházas jelenet tényleg túl hamar jött, szerintem ott rendesen vágtak, talán az érthetoség rovására is.

Gabba 2008.03.26. 13:57:36

A levágott fej berugdosása a csatornába erős kezdés volt...
Én AJ-n jót röhögtem a bicajos megoldással, szerintem fineszes volt. Nyilván három csávóval nem fog verekedni, úgyhogy vártam, hogyan oldja meg.
Blanca tényleg gyönyörű, és legalább katolikus, ahogy Tony helyesen rámutatott :-)
Phil magára nyilván nem mond olyat, hogy seggfej vagyok, biztos voltam benne, hogy más hangzott el.

És ami érdekelne: a végén, amikor a Baccala gyerek kapcsolgat a csatornák közt, feltűnt egy olyan filmrészlet, amiben Szőke Szakáll szerepelt. Erről tudunk valamit?

WUTM 2008.03.26. 14:09:47

hát a Casablanca az!

Tony Accardo 2008.03.26. 14:09:49

Bocs WUTM, látom 1 perccel beelőztelek; meg akartam várni, amíg beírod a szokásos szinkronnal kapcsolatos első hsz-ed, de csak nem jött, úgyhogy lépnem kellett... ;-)

Brad-Cleaver! Én qrvára nem értek a bicajokhoz, de utánanéztem ennek a Gary Fisher márkának és hát nem éppen teszkó kategória... A legtöbb termékük bőven ezer $ fölött van, de jellemzőbb a 2 ezertől fölfelé kategória. Gondolom AJ se a legtrébbet kapta Tonyéktól. Más kérdés, hogy ezek a gyökerek 100 dollárért is elhúztak volna sztem... Pont ez a "poén" hogy a hülye gyerek elszórja az összes ajándékba kapott (értékes) cuccát, lásd dobfelszerelés... Szégyen...

WUTM 2008.03.26. 14:12:30

semmi baj, Tony, inkább köszönöm, hogy beírod te is, amiket észreveszel. :-)

igen, AJ úgy ahogy van egy elcseszett gyerek...

Tony Accardo 2008.03.26. 14:25:27

Bacala: "Emlékszel régen hogy volt? Bemondták a WABC-ben, hogy éppen hol jár a Télapó. Bemérték a légierő radarjával."

De nem akartak minket terhelni ezzel, úgyhogy ez lett belőle: "Hát a gyerekeknek semmi sem elég. Levelet írtak a Télapónak. Nem semmi listát adtak le."

Jun bácsi: "Mi a faszt tudtok ti?" Eredetileg: "Mi tanítottuk meg enni a világot"

Sztem ezekért is kár...

Brad-Cleaver 2008.03.26. 14:49:58

Kedves Tony Accardo!
Persze igazad van ez a Gary fisher márka tényleg nem gagyi..de árulja már l valaki, hogy AJ mi a francnak hordoz ilyet magánál, mikor úgyis kocsival jár??
Lol.
A teszkós dolgot csak poénnak szántam.
Viszont érdekelne a véleményetek a téren, hogy most nézem a negyedik évad "Gyújtogatás" c. részét, amiben ugye leég Tony lova is...

Nem bizonyos, hogy Ralfie-aki nagy kedvencem- gyújtotta fel, ő csak azt mondja, hogy ez pont jól jött ki..szerintetek Ralfie volt a tettes vagy sem?

Tony Accardo 2008.03.26. 15:06:35

Ha az utcagyerekek mondjuk 10-en lettek volna, akkor simán otthagyja nekik a kocsit... ;-)

"Gyújtogatás" Sztem ő volt, de ez nem oszt nem szoroz a "végeredmény" tekintetében. Hatalmas, hogy miután Ralphie "eltűnt", a Bing-ben Tony "próbálja elérni őt telefonon" :D Majd beesik Chris és az az egymásra nézés Tony-val... :D

A tegnapi részben is volt egy ilyen jelenet, amikor Kis Carmine említi, hogy nemrég vesztette el barátját, Rusty-t... Tony meg Phil egymásra néznek; ismerjük aprócska szerepüket Rusty-val kapcsolatban...

mjordan 2008.03.26. 18:01:32

Chrissy nagyon nagy karakter...A kedvencem tőle a színiiskolás jelenet...:DDD

WUTM 2008.03.26. 18:24:13

jaj, a "legfontosabbat" nem is írtam: Michael Imperioli ma 42 éves, boldog szülinapot neki! :-))))

shaft 2008.05.07. 04:07:59

Sztem is kell bele Criss, milyen forrófejű + lobbanékony már. grat a bloghoz, nagyon viszi. kérdésem lenne: tényleg csak 18 részes a 6.évad??

WUTM 2008.05.07. 11:37:35

szia Shaft! a 6.évad 12+9 részbol áll. (a 12-ik után volt egy 10 hónapos szünet.)
süti beállítások módosítása