Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 02x10 - Árulók és elárultak

2008. március 21. 13:26 - kiricsiz

Ennek a résznek a legfontosabb mozzanata sokunk számára nem az, hogy Demsa mindent tud a beépülésekről, meg mindenről. Ugyan. Dehogyis. A legfontosabb, hogy megjött a jócsaj Szivar helyére, akire már olyan régóta vártunk.

Pista garázsában folytatjuk, ahol múltkor abbahagytuk. Alter tűzharcba keveredik Demsa embereivel. Egyébként oké, hogy nincs pénz arra, hogy minden részben felrobbantsanak egy egész kerületet, de azért lövöldözés lehetne gyakrabban, az pont jól megemeli az adrenalinszintet. Habár, akkor meg az lenne a problémánk, hogy nem elég valószerű, ennyi töltényt egész évben nem lőnek ki a magyar rendőrök. Nehéz a kedvünkre tenni. Lényeg, hogy Alter behúzódik valami zugba és onnan próbál tárgyalni Stirlitzékkel. Közben Olasz egyre közelebb lopózik hozzá. Alter észnél van és kilövi a seggfejt. De csak annyira, hogy ne kelljen kiírni a hátralévő részekből. Szóval csak megsebesíti. De az is valami, az eddigi, vértől és kifröccsenő agyvelőtől mentes koszorútolvaj-üldözésekhez képest. Amíg Stirlitz Olasszal tökölődik, addig Alter meglép.

Demsa szobafogságra ítéli Denise-t, mert fél, hogy a franciák elkapják a lányt. Denise meg beszól az apjának, cuki kis műköröm-reszelővel feszegeti a pofonos láda tetejét. Ki is nyílik, kap is egy sallert. Aztán Demsa persze bocsánatot kér, de a szobafogság marad.

A határőrség és a kábszeresek akcióznak az országúton, lekapcsolnak egy kamiont. A határőrök meg nem találnak semmit a kamionban. Mármint semmi narkót. Valaki csúnyán, és rendszeresen szopatja őket, valaki kamu infókat csepegtet. Talán Demsa?

Alter és Kolonics a szokásos megbeszélésüket tartják Kolonics irodájában. Az Ügy szarul áll. Alternak az a terve, hogy mivel Pistán és Zolikán keresztül már nem tud beépülni, ezért személyesen besétál Demsához és felajánlja korrupt rendőri szolgálatait. Erra már nem is mondunk semmit, akkora hülyeség.

Gergő bácsi meg beállít az őrsre a jó hírrel. Jön az új csaj. (Legjobb poén: Gergő bácsi: "Ugyan, Attila, örülj már neki egy picit!" Móricz: "Én örülök!")

Ahogy Gergő el az őrsről, Kriszta meg be az őrsre. Bordáshoz jött, hogy hülyeségeket beszéljen. Tulajdonképpen azt akarja elmondani Bordásnak, hogy jó kislány volt, és a vallomásában nem említette, hogy Bordás is tudott Zolikáról, meg a drogról. Bordás meg mondja Krisztának, hogy nagy hülyeség volt, hogy a vallomásból ezt kihagyta, mert ő is, Dénes is, Alter is tudott róla, nem jótékonykodásból hunytak szemet Zolika dolgai felett. Azt gondolnánk, hogy Kriszta fedezni akarta Bordást, de egyáltalán nem. De akkor mit kavar? Bordás vissza akarja küldeni a kapitányságra, hogy módosítsa a vallomását, de Krisztának esze ágában sincs módosítgatni. "Nem vontalak be az ügybe, mert annál kellemetlenebb lenne nekem. És arra kérlek, maradj ki az egészből." Asszongya a csaj. Vagy nem fogja fel, hogy Bordást nem kell bevonni "az ügybe", mert benne van, vagy nem tudom, mi van ennek a csajnak a fejében.

Demsa galériája. Stirlitz azt az utasítást kapja, hogy keresse meg a "korrupt zsarut", akivel tegnap tűzharcba keveredtek. Össze kell vele haverkodni. Úgy kell tenni, mintha elhinnék, hogy ő a korrupt zsaru, és elhitetni vele, hogy be tud épülni. Vagyis Demsa két lépéssel Kolonicsék előtt jár. Kolonicsék hátrányban vannak. Olasz meg ezt a feladatot kapja, hogy vigyázzon Denise-re, el ne hagyhassa a házat.

Kolonics és Alter újból az őrsön. Megint összeül a Mosoly utcai tanteremben a kupaktanács. Kolonics minél előbb le akar csapni Demsára. Le akarja zárni az ügyet. De ezt el kell mondani Kocsiséknak, és a kommandósoknak (Mike), és a vámosoknak, szóval őket mind-mind ide kell hívni az őrsre, és persze azonnal.

De a legdurvább párbeszéd Otyó és Pircsi között zajlik. Úgy tűnik, csak véletlenül dugtak egyet, aztán most utólag próbálják rendezni a dolgokat, hogy hányadán állnak, járnak-e, vagy sem. Pircsi asszongya, hogy kicsit váratlanul érte ez a dugás. Gratula.

Mike éppen az edzőteremben gyúr, amikor Erika betáncol hozzá és a lába elé bassza a táskáját, benne Mike cuccával. Erika genyóságában több poén is van, az egyik az, hogy ő lakik épp Mike lakásában és mégis van pofája Mike után dobni a cuccát.

Közben egy hajlesz megtalálja Dr. Tálast. Az ügyvéd úr jól néz ki, kicsit szürke és merev, de azért jó bőrben van, egy szeméthalomban fekszik pár napja.

Kocsis megérkezik az őrsre, de négyszemközt akar beszélni Koloniccsal. Addig Alter és Bordás magára marad. Vida százados el is meséli a tűzharcot Demsa embereivel. Ezt még Kolonicsnak nem jelentette, csak az őrnagy tud róla. Méghozzá azért nem mondta el Kolonicsnak, mert Alter szerint a kábszeresek mindent elszúrnak, Kocsis egy barom. Alter szerint Kocsis az első perctől kezdve fúrta az akciót. Szóval gyanús.

Kocsis eközben meg pont arról beszél a tábornoknak, hogy Vida és Bordás veszélyezteti a munkát, mert önállóskodnak. Kolonics neki is elmondja a jó hírt: mindjárt felszámolják a Demsa-bandát. Kocsis szerint ez hülyeség, mert Demsára nem lehet rábizonyítani semmit. És akrámennyire is rühelljük Kocsist, azért ebben igazsága van. Megjön Mike is.

Bordás és Kocsis tovább folytatják egymás csesztetését, de ez továbbra is gyermetegen van megoldva. Egy biztos: holnap lecsapnak. Ennél fontosabb, hogy Mike rájött, hogy Petárral csalta meg Erika. ebben az az izgalmas, hogy holnap Mike-nak kell elkapni Demsát, szóval egy véletlenül eltévedt golyóval simán bosszút állhat.

Denise segítségül hívja Kittyt, aztán a hülye joghurtos trükkel átverik Olaszt és meglépnek. Demsa őrjöng és Stirlitzet küldi, hogy kerítse elő Denise-t.

A mai nap első számú akciója a kutyaszaros fickó elkapása. Egy fickó beszól egy kutyasétáltatónak, hogy takarítsa fel a kutyaszart a kutyája után, szó szót követ, aztán kutyatulajdonos kap egy adagot a gázspray-vel. Otyó és Pircsi pont ott van, és mindenkit bevisznek. Ahogy beérkeznek, Móricz küldi is ki őket rögtön a mai nap második számú akciójához, a lopott mobillal seftelő fickó elkapásához. A fickó egyből kiszúrja Pircsit és Johnnyt, gyalogosüldözés következik, egy szegény ország kis költségvetésű sorozatában. Közben rozzant Lada parkol le a közelben, pont a menekülő seftes útvonala mellett. A szakmai körökben csak Bud Spencer-fogásnak nevezett nehezen elsajátítható harcművészeti technikával, vagyis a Lada ajtajának gyors kinyitásával és nekicsapásával az áldozatnak, leszereli a menekülő seftest a kocsiból előbújó jócsaj. Mire Pircsi és Johnny odaér, a tettes a földön hentereg. Kéri Kitty meg is bilincseli, miközben Pircsi arcáról világosan leolvashatók a gondolatai: basszameg, konkurens csirke érkezett a baromfiudvarba. De a legjobb az, amikor a seggfej seftes fickó feje véletlenül beleütődik a postaládába. Szimpatikus jelenség ez a Balogh Juli.

(Favicc, de jó: "Kovalik, látta a falon Bordás őrnagy aláírásával azt a papírt, hogy házi humorbajnokságot rendezünk?" "Nem." "Azért nem, mert nincs kint ilyen felhívás.")

Demsát felhívja Szavinyi. Demsa üzent neki, és Szavinyi hajlandó tárgyalni. Ez fontos, mert később kiderül, hogy Demsa csapdát akar állítani Szavinyinak.

Otyó és Juli viszont kavartak egymással régen. Ami azt jelenti, hogy harc lesz Pircsi és Juli között. Egyébként tényleg nincs annyira jó feneke Balogh Julinak, hogy ennyi ideig mutassák, de azért egyszer elnézzük. És asszem, ő is roma zsarut játszik, ha jól értem.

A legjobb jelenetek természetesen a végére vannak hagyva. Demsa a pisztolyait töltögeti, amikor besétál hozzá Erika. Erika azért jött, hogy szóljon, Mike-kal vége a románcnak, úgyhogy folytassák tovább nyíltan a viszonyt. Petár viszont nagyon bunkón lerázza. "Tűnés!" De végül is így kell beszélni az ilyen Erikákkal. Jól megszívta a csaj.

Denise meg Bordást hívja. Elmondja, hogy megszökött, és hogy találkozni akar Bordással. Meg is beszélik a találkát, az őrnagy épp indulna, amikor egyszercsak beállít az őrsre Petár. "Mit akarsz tőlem?" Köszönés helyett ezzel indít Bordás, ami nem kicsit meglepő, hiszen a múltkor még nagy kacagás volt, meg haverság, meg együtt lovaglás. Rátérnek a lényegre, hogy Demsa tudja, hogy Kolonicsék le akarnak rá csapni. Demsa viszont meg akarja ölni a felesége gyilkosát, vagyis Szavinyit. Szóval a helyzet így most az, hogy Demsára vadászik Mike, Szavinyi, és a rendőrség. Demsa meg vadászik Szavinyire.

Tulajdonképpen azért jött Bordáshoz, mert még egy napra van szüksége, ha ki akarja nyírni a francia nagyfőnököt. Vagyis nem jönne Petárnak jól, ha holnap csapna le rá Kolonics. És persze azt is tudja az első perctől kezdve, hogy Bordás és Alter be akarnak épülni a hálózatába. Vagyis áruló van Kolonicsék csapatában. De durvább ez a mondat: "Segíts nekem kérlek. Te vagy az egyetlen barátom." Hát ez így durva szitu.

És persze agyalhatunk, hogy ki lehet, az áruló, aki jelent Petárnak. Kocsis ugye a leggyanúsabb: eleve ellenszenves, és kezdettől ellenezte az akciót, és idegesítette, hogy Bordás magánakciókat hajt végre, amiről ő nem tud (mert nem tudja jelenteni Demsának). Csakhogy lehet, hogy ez egy Agathe Christie-s csel, ő a leggyanúsabb, aztán nem is ő az áruló. Mondjuk más meg nem nagyon van a csapatban... Hacsak nem megint Zsuzsa... :D

Címkék: tűzvonalban
57 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.21. 13:29:44

Hát, ha nem a feneke a jó, de akkor a farmernak van ilyen kurva jó alakja. :D

kiricsiz 2008.03.21. 15:18:22

a fönti fotón szerintem jobban néz ki, mint amikor ment be bordáshoz és a fenekét mutatták.

dehát ízlések és pofonok, végül is szarnak nem szar.

Gn · http://www.google.co.hu 2008.03.21. 15:25:01

Kéri Kitty 35 évas rohadt jó nő!! még több ilyet a magyar sorozatokba!
a végén a csavar jó volt, de persze realitása kb nulla

kamarti 2008.03.21. 15:35:42

hát nemtom, de nekem nagyon mókás volt, ahogy a kamera "férfiszemre" váltott, és szemérmetlenül méregette a női feneket :) végül is én péel sose nézek így :) jah, és hát ahogy a kommentekből is kitűnik, viszi a téma az egész részt a hátán (fenekén) :) (egyébként Kéri Kitty női szemmel, és a kora (és ha jól tudom, gyereke) beszámítása nélkül is nagyon jó nő)

Cinnouse 2008.03.21. 16:03:37

ó, nekem - női szemmel - kriszta "agymenése" teljesen logikus volt. mégiscsak bele volt esve bordásba vagy mi a szösz, ondjuk fel nm foghatom, h miért mindenki az őrnagyra kattan..., + ő most bordásra fúj a legjobban. szval a "gyűlölök és szeretek" fázisban eképzelhető h most védi is, meg nm is akarja többet látni, meg ilyenek. :)

gyurmalány 2008.03.21. 16:31:03

nagyon jó rész. annyi poén volt, hogy nem is tudtam őket megjegyezni. Johnny nagy király volt. mondjuk mindig az.

- vehetek sütit?
- vegyen sokat!
- vegyen kettőt kovalik.
- Otyóóóóóóó
(imádom kovalikot. imádom.)

a végén pedig a zene is jó volt, a feszkótól cseresznye lett a gyomrom. Mondjuk azt nem értettem, hogy miből vágta Juli, hogy otyó és pircsi kavarnak.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.03.21. 16:42:45

"Közben egy hajlesz megtalálja Dr. Tálast."

És szépen le is nyúlja a több tízezer forintos cipőjét...

"A legjobb jelenetek természetesen a végére vannak hagyva. Demsa a pisztolyait töltögeti, amikor besétál hozzá Erika."

Csak nekem tűnt fel, hogy Demsa a pisztoltöltögetés közben a dealer-eit emlegeti Erikának, annak meg még a szemöldöke se szalad fel? Erika már be van avatva, hogy Petár nemcsak műkincsekkel kereskedik, és ezt simán elfogadja azok után, hogy két rendőrrel is kavart?

Kéri Kitty jó húzás volt :-)

www.freeweb.hu/basa1976/keri/Keri_Kitty3.jpg

gyurmalány 2008.03.21. 16:50:15

Hát ha a pisztolynál nem szaladt fel... mondjuk ezen én is gondolkodtam.

arra azért komolyabb tétet tennék, hogy köv részben jelenteni fogja valamelyik exének, hogy jujj ez a petár, ez bűnöző, és majdlelőtt.

Ezt a nőt méltóságon billenteni rizikó. Fog még kellemetlen pillanatokat okozni, amitől majd idegességemben gyorsabban morzsálom rá a ropit a plédre. :)

Kenda 2008.03.21. 16:55:09

Fedor, nekem is feltűnt Demsa eléggé laza (majd bunkó) viselkedése, nem is értettem egészen (a bunkóságot Erika megérdemelte...)

Sztem Erika sem rossz nő, csak rossz a természete :)

Zoli úr 2008.03.21. 17:39:53

Jó kis összefoglaló volt, de 2 szösszenetet hiányoltam:
Kolonics: Tudunk valahol kettesben beszélni Kocsissal
Bordás: Ott az irodám, és ha rögzítitek vissza is tudod hallgatni...
/nem szó szerint/
A másik mikor Balog Juli (miután a seftes fejét beevágta a postaládába) ráhúzta a sapkát, mondván, nehogy megfázzon a feje...

hagymácska 2008.03.21. 18:11:27

Zoli úr! jaja kurva jó poén volt mindkettő:DD
nekem az nem jött be h.Mikenak így esett le kivel kavar Erika...én jobban előkészítettem volna azt a jelenetet, így nem szólt akkorát..
Kéri Kitty jó csaj szintén női szemmel:) tetszenek a módszerei.
hogy honnan vágta le a viszonyt pircsi+Otyó közt, hát nem kell ahhoz semmi, azt egy csaj símánlevágja minden nélkül-rezdülések, én tudom:)
Erika nagyon kemény ahogy megszívta kicsit örültem..
jah és Kovalik egyre királyabb!!

mizrolist 2008.03.21. 18:16:25

Fedor, a dealer nem feltétlenül jelent drogdealert - lehetne akár műkincskereskedő is :-)

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.03.21. 18:27:17

Persze, és a fegyver is műkincs volt... :-D

kamarti 2008.03.21. 18:32:57

Erika a fegyverre azt mondta, azt már megszokta a két előző pasi mellett, szal ezért nem szaladt a szemöldöke... a dílerezés-elzavarás után a 14 évesem azt tippelte, Erika hívja Bordást (én aszontam, Denise, de sose jó, ha az ember egy kamasszal szemben visz be találatot :)), szóval sztem talán azért nem volt konfrontálódás Erika-Demsa fronton, hogy izguljunk-megvezetődjünk telefonilag, bár a nő karakterébe belefér a kiszámíthatatlanság

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.03.21. 19:19:24

szerintem az már kiderült, ki a tégla. a vámos pasit sokszor emlegették demsáék, és a vámos parancsnok tudott minden akcióról. igaz a beépülésről nem, de azt meg demsa összeadta egy meg egy az kettő.
kocsis túl kézenfekvő. ha mégis ő lenne a tégla, nagyon mérges lennék. lehet hogy bordás??:)))
a fenék meg jó. a tények makacs dolgok:))

dupi 2008.03.21. 19:20:26

1. no, beírom ide is, mert kiricsizé is kihagyta, és nem tudom a választ: békáról volt szó az első 9 részben? mert a 10-ben volt.

2. jól emlékszem, hogy a második évad 21 részes? ha igen, és a fejlemények alapján van max 2 nap a sztoriból, a vége átmegy real time-ba? :)

3. joghurtos nagyon béna volt

Pius 2008.03.21. 20:21:35

Széles a csípeje.

dupi 2008.03.21. 20:58:17

Fedor: amikor Bordás és Mike beszélgetnek a rendőrörs előtt, akkor van ez:

- Én úgy tudom, hogy szakítottatok.
- Kitől hallottad?
- Haverok között gyorsan terjed a hír.
- Béka volt, mi?

Dodeszh · http://nonstopmobil.blog.hu 2008.03.21. 22:07:40

dupi: Igen, volt, talán az elsőben vagy a másodikban (de az is lehet, hogy az előző széria utolsójában) említette Mike, hogy szarul van, de felépül.

blg73 2008.03.21. 22:13:23

Tudom, hogy nem pont ide illik a kérdés, de mi lett Szivarral, hogy íródott ki? A legutolsó emlékem, hogy nagyon haragszik Alterra az első évad végén az örsön, de nem emlékszem, utána hogyhogy nincs? Köszönöm!

Nikolka 2008.03.21. 22:24:24

Szivar és Alter kibékültek. Aztán az új évadban már csak annyit beszélt Móricz és Bordás, hogy Szivar kiválásával még kevesebben lettek az örsön. Aztán Bordás egyszer kérdezte a megfigyelőállásban Altertől, hogy azért még tartja a kapcsolatot Szivarral? Alter akart válaszolni, de éppen "esemény" volt.....

don rafael 2008.03.22. 11:43:38

hú remélem Pircsi meg az új csaj sokat lesznek együtt járőrben
jó zsaru-rossz zsaru :)

Semp 2008.03.23. 00:56:15

Úgy tűnt, anno pont jól jött Alternak, hogy nem kellett válaszolnia Szivarról. A keresztbeakadt tekintete egyszerre motyogta, hogy "jobb nem is beszélni róla", meg hogy "tényleg basszus, volt az a csaj, lehet, azóta is ott vár a padon".

Nikolka 2008.03.23. 22:17:50

Persze, Alternak jól jött, de azóta férfinézők sokaságában maradt ott egy betöltetlen űr.... :)) Egyébként erre a kérdésre Stohl is hevenyészett választ adott a Fotelpatkányos interjúban.

Pius 2008.03.24. 15:17:36

Nem kell meglepődni, megszokhattuk már, hogy ebben a sorozatban a szálak csak úgy szertefoszlanak a semmibe, mint francia gengszterek a panelban.

Nikolka 2008.03.24. 16:13:53

Pius, enyhe rosszallást érzek a hangodból :)

báró Csekonics 2008.03.25. 09:54:46

Kéri Kitty akármilyen szemmel jó csaj :-)
Erika meg két szék (három?) közül a padlóra ült... Ezvan.

mttomtee 2008.03.25. 23:47:51

üdv!

régóta olvasok, most írok is:)
Miért nem mondták ki, hogy kilépett Szivar? miért csak azt, hogy elment fotózkodni v nemtom milyen hülyeséget talált ki Buci..és volt is rá utalás az egyik részben(Alter+Buci)..ha kilépett volna ki lehetett volna mondani!! ehelyett ott is a titokzatos válasz.. van egy olyan érzésem, hogy követte barátját és titkosszolga lett..egy csomag kockacukrot rá, hogy fel fog tűnni:) férfitársaim örömére:)

akyyy 2008.03.26. 22:01:09

hogyhogy lesz pénteken hogyvolt a tűzvonalbanról, mikor nem is volt vasárnap???

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.03.27. 08:56:25

Hát akkor nincs mese, meg kell írni, aktuális rész nélkül is :-D

Badbitie 2008.03.27. 10:01:49

Na de mikor lesz végre rész? Most vasárnap lesz már?

gyurmalány 2008.03.27. 15:11:10

tegnap deniseszel szemben ültem a vilingeren. törékenyke, szép.

dupi 2008.03.27. 15:35:40

vadász2: jaja, rendezzünk jövőbelátó versenyt :) péntekre írja meg mindenki a 2x11 hogyleszét ;)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.03.30. 21:05:06

nabazmeg! akkor most mi is van?
de hosszú egy hét lesz ez!:))

csalint 2008.03.30. 22:21:41

Vagááány volt. Én nekem kellett kis idő még felfogtam hogy ő most tényleg.... na ebből hogy fürdik ki? Szegénykee :D

Semp 2008.03.31. 00:20:45

De most aztán már nehogy az legyen, hogy hehe volt rajta golyófogó, mert cselesen előre levajazták! El ne rontsák valami unalmas sablonnal, max. az belefér, ha olyan helyre lőtt, amitől nem hal meg mindjárt. Mondjuk tökön. Alter meg azért kellett, hogy hívhasson mentőt, na?

akyyy 2008.03.31. 00:41:20

Hehe, aranyosak vagytok hogy semmi spoiler, :DDDD
amugy én is remélem hogy ez nem megjátszás volt, nem kéne kiírni:D

Semp 2008.03.31. 01:36:42

Most már hagyomány, hogy Mike-ot olyan akciókba küldik, amikben érzelmileg teljesen elfogult? Minek a kommandósnak tiszta fej, úgy unalmas? :)

Van Veeteren 2008.03.31. 09:17:24

Nekem az az érzésem, hogy valahogy nem volt igazi ez a lövés.... Valami más van emögött....

Vince Larkin 2008.03.31. 09:44:15

Lehet, hogy Olasznak ment a színjáték? Másra most nem tudok gondolni...JA, és ki lehet a tégla? Kocsis annyira unszimpi, hogy ő biztos nem. De ha Mike az, na akkor behalok. Mert honnan tudja, h Demsa dugja Erikát?

bartsimps 2008.03.31. 09:55:53

Szerintem a vámos fickó a tégla. A kisvárosban is unszimpi volt :D Ő is nagyon gyanúsan figyelgetett, amíg Kolonics beszélt, és az első részben valami vámosról dumált a Demsa, amikor a szőke ribancát fenyegette a kocsiban, nem?
Azt meg nem akarom elhinni, h még mindig Szivarra veritek a répát. Maradjatok már...

hottentotta 2008.03.31. 13:41:11

szerintem Bordás azért "lőtte" le Kolonicsot, hogy elhitesse Olasszal, hogy ő tényleg rosszfiú, és így épüljön be demsához. legalábbis szrintem. Alter csak statiszta volt.

meg különben is, erről a sorozatról biztos le akarnak húzni még néhány bőrt ( évad ), főszereplő nélkül pedig elég nehéz lenne :D

kamarti 2008.03.31. 17:41:47

jaj, kicsit én is megijedtem ettől a külföldre szököm-től, mert oda - ebből a költségvetésből - biztos nem megy utána a stáb :)...nehogymár ne legyen tovább :(
viszont JT épp egy új színházat gründol, vidéken - szóval sokféle reáliák vannak itten kiírásilag (de azért nekem is nagyon hiányozna, és én is arra tettem, hogy ez egy olyan színjáték volt, ami azért nagyon talán nem esett Bordás nehezére, de mégis inkább Demsának szólt + ugye kényszerhylezet időnyerésileg). Hát, mindenesetre, remélem, időben odaér a mentő, és nem csak úgy fogunk Kolonicsról hallani, mitn Békáról...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.03.31. 23:03:30

én is nagyon remélem, hogy ez nem egy előre levajazott dolg. jobb lenne ha ez bordás improvizációja lenne, és valahogy úgy lőtte meg, hogy biztos ne legyen halálos. elvégre ért hozzá, ez a szakmája:) májkról meg annyit, hogy nem egy észlény, szerintem nem ő a tégla. alter vagy kolonics lenne a nagy duranás:) még lehet a pipás ember, meg a vámos de az nagyon gáz lenne. kocsis meg túl kézenfekvő. lehet, hogy megint zsuzsa??...:)))) de jó kis sorozat ez!

dupi 2008.04.01. 01:24:31

durva volt a vége valóban, de (sajnos) én se tartom igazinak. hacsak nem kolonics a tégla.

megint volt két poén, ami megfogott - vagyis kiütött:

(Bordás/Demsa)
- Erika?
- Zsuzsa.
- Remélem hozzá is lesz szerencsém.

- Sok gengszterfilmet nézel, mi?

:D

bartsimps 2008.04.01. 09:55:15

Miért kell ahhoz UGY meglőni? Vaktöltény is létezik, és a hangjáról senki meg nem különbözteti. Csak az is azt feltételezné, h összebeszéltek, aminek persze nem örülnék.
Másrészről viszont Jordán Tamás kiírásához nem kellene megölni Kolonicsot, úgyis nyugdíjas, stb.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.04.03. 10:19:20

ilyen közeről a vaktöltény is veszélyes...

más: a port-on már elsütöttem az ötletem (itt még új fiú vagyok, lehet h. már kitárgyaltátok): kivel sakkozgat a tábornok? lehet hogy demsával? :P

Stella Horton 2008.04.03. 11:57:45

Lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de Bordás és Mike honnan tudják, hogy Demsa megdöntötte Erikát? Mindketten utaltak rá, hogy tudják, de kitől?

Stella Horton 2008.04.03. 13:00:50

Húha, szó szerint nem tudnám idézni. A 03.30.-i részben Mike-tól kérdezte valaki, hogy mi van Erikával, megint összejött-e Bordással és Mike keserűen válaszolta, hogy összejött, de nem Bordással.
Bordás meg Demsával beszélgetve utalt rá, hogy tud róla.

dupi 2008.04.03. 16:09:54

megnézték ők is az előző részeket biztos :) amúgy tényleg baki, én is észrevettem.

birdito 2008.04.04. 01:09:41

Aki a következő két rész tartalmába bele akar tekinteni, (válasz Kolonicsra), az nézze meg ezt a linket. (Hogylesz...)
hu.wikipedia.org/wiki/T%C5%B1zvonalban_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)

Amúgy nem ajánlom, mert tönkre vágja.

Ja, és aki külföldön tartókodik, és csak az interneten nézi a sorozatot (mtv.hu), azt hogyan számolják a nézettségbe.
Akarom, hogy engemet is beleszámtsanak!

hottentotta 2008.04.04. 08:01:20

az MTV bekaphatja !

szerdán, a 'Pool előtt benyomtak egy kis spoilert grrrrrrrr.

pedig soha nem nézek MTV-t, csak vasárnap este 19:55-től :D

+ néha teveugyvedje hehe.

de akkor mérges voltam.

és megfogadtam, h soha nem nézek MTV-t tűzvonalon és BL-meccsen kívül :D

birdito 2008.04.04. 11:08:19

Szamárfül:

Az izgulást vágja tönkre, hogy akkor most a JT meghalt, vagy a Buci, mivel kommandós, tudja ,hogy hova kell lőni ahhoz, hogy ne haljon meg, hanem csak eljátszák.
süti beállítások módosítása