Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x13 - Szép remények

2008. március 19. 22:04 - sixx

Ej, nem kicsit felejtettük el, hogy visszatértek a kínosan sírós orvosok, de sebaj, hátha van, aki még ilyenkos is képes hogyvótot olvasni. Az előző részben Alex smárolt Addisonnal, Meredih beszélt az apjával, Geroge faterja meg meghalt, amit tényleg sajnálunk, mert ez a család legalább vicces volt, és így már nincs ok visszahozni őket. Cristina és Burke továbbra sem beszélnek egymással, ez egy közös vacsora alatt tovább fajul, mert  Burke meghívta  a Meredith/Shep párost magukhoz (tiszta mazochizmusból, gondolom), de csak három főre főzött, mert gyökér. Cristina a pultnál zabál.


A rész első fő sztorija a főnök nyugdíjba menetele, ami azért érdekes, mert csak egy hajszállal idegesítőbb a másik főszálnál, "a Náci ingyenklinikát épít, de nincs pénze, a többi orvos meg leszarja" címűnél, amit mindjárt megnézünk. Szóval a főnök nyugdíjba akar menni, visszamenni az asszonyhoz, és kertészkedni, ehhez kell egy utód, és ugye az egyértelmű jelölt Burke, aki már régóta a kórházban, meg jó orvos, de hát ott az a kis malőr a remegő kézzel ugye.

Shep sík ideg, mert nem neki ajánlották fel az állást, de még ez sem elég, hogy kihajítsa az egyre idegesytőbb Meredith seggét az utcára, hogy találjon magának mást,m akinek az agyára mehet. Shepnek valahol igaza van a sértődést illetően, mert ugye ő pont azért jött ide, hogy főnök legyen (nem azért, mert a nejét megdugta a legjobb haverja, nem) és ez milyen már. Ha azt hisszük, hogy két fasz jelölt nem elég egy mondvacsinált drámához, akkor jól gondoljuk: ha már lúd, legyen kövér alapon Addison is beszáll a versenybe és Sloane is, aki szerintem csak azért, hogy kibasszon mindenkivel.


Ha már Addison, a vörös démont zavarja, hogy smárolt Alex rezidenssel, minket az, hogy nem dugtak, mert akkor viccesebb lehetne a dolog, de így nem az. Alex végül megkönyörül rajta, és közli, hogy ő itt orvoslást akar tanulni, nem csajozni. Addison úgy tesz, mint akit ez nem sért női mivoltában, pedig. Geroge úgy próbál túljutni a fater halálán, hogy agyondugja Callie-t, aki ezt egy ideig bírja, de utána elkezd neki fájni ott lent, és tényleg van annyi szex ezek szerint, amennyit nem lehet már ép ésszel bírni. Izzie megőróbál segíteni George-nak, bárcsak ne tenné, de egy betege ráébreszti, hogy hagyni kell a kisembert békén.


A náci ingyenklinikát akar nyitni, amit mindenki leszar, csak Izzie, nem, mert ez már csak ilyen sorozat, a nyolcmilliót öröklő szőke jócsaj másra sem vágyik, mint hajléktalanok seggéből drótokat kihuzogatni, így az összes pénzét feldobja, hogy legyen kórház. És akkor jön az epizód vége, amikor derült égből villámcsapás jelleggel jönnek a meglepetések: Cristina hajlandó beszélni Burke-el, aki erre MEGKÉRI A KEZÉT, Gerorge elrohan Callie-hez dugni, de amikor a csaj azt mondja. hogy ennél többet nincs vagina a városban, ami elbírna, George MEGKÉRI A KEZÉT, a főnök meg hazamegy, hogy ismt a nejével legyen, de késő, mert AZ MEG PEPASIZOTT. És válaszokat majd csak jövő héten kapunk.

Címkék: grace klinika
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyurmalány 2008.03.20. 10:06:48

kedvenceim ebből a részből:

- hármas vacsi, és meredisz magázzal a remegő kezű dokit
- mindenki magáz majdnem mindenkit
- a gyakornokok szerintem öregebbek az orvosoknál
- meredisz meg a dugós csávó meg annyira abszurdak ahogy vannak, hogy feladtam.

nem bírom nézni. pedig szeretném, tényleg.

Johnny336 2008.03.20. 10:55:03

A vörös istennő miatt érdemes nézni...
A sztori Barátok közt színvonalat üti. Mindkettőt nézem, mert a falkaparás, sírva röhögés garantált, hogy ezek milyen hülyék, és mekkora hülyeséget tudnak kitalálni... :)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.03.20. 11:22:21

evicska: spoiler miatt töröltem a kommentet, óvatosabban pls.

gyurmalány 2008.03.20. 11:34:44

igen-igen! a vörös csaj nekem is bejön, és a fura szakállas pasi is.

de meredisz és ábrándos tekintetű párja, brrrrr.

a bulin meredisznek fogok öltözni, és majd horkolok :)

Johnny336 2008.03.20. 12:10:22

Aki castingolt, valamit nagyon elnézett. Egy ilyen vérszegény csajt akar mindenki a kórház kellős közepén magáévá tenni...

Savafan 2008.03.20. 12:51:59

eddig nem tűnt fel annyira a vörös démon női mivolta. de amióta egyedül "szenved" azóta tűnt fel, hogy az egyik legdögösebb a sorozatban.
persze a kis fehérnemű modell is jól néz ki, de az más tészta.

remélem alexben felszínre tör a férfi és megteszi amit a haza megkövetel:))

candyperfumegirl 2008.03.20. 14:48:02

Hajrá Alex! :) Amúgy tényleg, jelenleg ez az egyetlen érdekes történetszál. Meg kell döntenie a Vörös Démont, vagy buzi.

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.03.24. 17:08:51

nem hittem volna, hogy valamikor is ennyire szimpatikus lesz Alex :-)) de tényleg!

süti beállítások módosítása