Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x05 – Bátrak éjszakája

2008. március 18. 11:47 - Windermere

Reggel van, a fiatalok iskolában vannak, mindenki a szekrényénél készül éppen az aktuális óra könyveit kipakolni, amikor megdöbbenve veszik észre, hogy névreszóló borítékokat kaptak. Kiderül az új fiútól, Félixtől kapták, aki egy „Mersz est”re toborozza így össze új haverjait. A lényeg, hogy borítékban mindenféle feladatokat fog megadni, és a teljesítést mobiltelefonos fotón kell majd megörökíteniük. Tim eredetileg nem tagja a csapatnak, de Félix hajlandó őt is bevenni, azzal a feltétellel ha Brooke vagy Lucas is játszik. Persze végül mindketten belemennek.

Lucas feladata szerint ruhákat kell visszaváltania egy boltban, azzal a nehezítéssel, hogy ezeknek a ruhadaraboknak mind rajta kell lenniük. Többek között egy rózsaszín csipkés melltartónak is. Folyamatosan pakolja le a ruhadarabokat, furcsa mód az eladók szemrebbenés nélkül visszavesznek mindent. Egy rendőr kiszúrja őt, de egy idegen csaj segít Lucasnak elslisszolni azzal, hogy felborít egy ruhaállványt.

Andy és Karen románca tovább alakul, a fickó elhívja vacsorázni Karent. A nagy vacsi egy közös hotdog evésből áll, majd Andy kijelenti, hogy be akar szállni a csaj üzletébe, aki azzal szereli le, hogy inkább egy fagyiba szálljon be.

Tim és Nathan egy gyógyfürdő masszázsszalonjában várja a masszőrt, és feladatuk szerint a specialitást kell kérni. Ám Nathan meggondolja magát, pont mikor megjelenik a masszírhölgy. Mint kiderül a specialitás a teljes testszőrtelenítés az intim helyekkel együtt.

Brooke feladata, hogy foglalás nélkül bejusson egy előkelő étterembe, ez nem sikerül neki, de mint kiderül Félix már foglalt asztalt, így végül bejutnak. Brooke a legdrágább ételből rendel 2-t. Félix kikéredzkedik, majd a szemben lévő kávézóból hívja a lányt, hogy olvassa el a borítékban a feladat további részét. A csajnak fizetés nélkül kell lelépnie, amit meg is tesz.

Keith az autószalonban egy csajnak próbál egy autót eladni, és azzal győzködi, hogy próbálja ki előbb, mielőtt túl sokat fizetne érte. (Ez ám a jó üzletember!) Csaj belemegy, és elmennek együtt egy próbakörre. Fickó magyarázza a különböző dolgokat, amiket ki kéne cserélni az autóban (mondom én, hogy nagyon jó üzletember!), minek hatására a csaj elfelejt megállni egy stoptáblánál. Azt mondja azért, mert nem szereti az autókereskedőket, mire Keith bevallja, hogy ő csak egy szerelő.

A két srácot, akik állandó szereplők, de nem tudom a nevüket, meg Mouth-t egy baseball gyakorlópályára szólítja a feladat, ahol a fejükkel kell a labdát kivédeni. Aztán Mouth-nak kell karaokéznia (nem a baseball pályán, hanem már egy szórakozóhelyen), amivel nem várt sikert arat. Az egyik állandó szereplő srác, akinek nem tudom a nevét, feladata az, hogy hozzon el egy állatot az állatkertből, de mint kiderül, minden állattól undorodik.

Lucas az új csajjal folytatja tovább a következő feladatot, de előbb aprópénzt halásznak ki egy szökőkútból, hogy tudjanak pizzavacsizni. Megnézik a borítékot, ami szerint Lucasnak egy ismeretlennel kell egy fotófülkében fotózkodnia. Ez nem is lesz nehéz, hiszen az ismeretlen adott. Plusz pontért csókolózniuk is kell. Éjfélkor vége a mersz estnek, így visszaindulnak a bázisra, de Anna (az új csaj) mégsem tart vele.

Nathan és Tim második feladata, hogy sütiket áruljon, de mint kiderül, ezt lánycserkész egyenruhában kell tenniük. Tim közben felrója Nathannek, hogy az újabban már mindig Lucas-szal vagy Haleyvel lóg, és vele, a legjobb barátjával már alig törődik. Közben odaérnek egy mini golf pályához, ahol az a feladat, hogy a 2. lyukba kell pottyantani.

Brooke következő feladata, hogy egy sötét temetőben másszon be egy üres sírba. Félix előbb ott akarja őt hagyni, majd hirtelen beugrik a csaj mellé, mert megjelenik egy rendőrautó. Miután elmegy az autó, kimásznak a sírból.

Peyton feladata 5 ecetes tojást megenni egymás után. Majd Haleyvel a baseball pályán vannak, szintén fejlövésért. Újabb kihívásuk, hogy egyiküknek gyónnia kell egy templomban, ezt Peyton vállalja be, de nem a feladat szerintieket mondja a papnak, hanem anyja haláláról mesél neki.

Újra a bázison, a fotók alapján számolják össze a pontokat. Mint kiderül a minigolfos pottyantásnál nem úúúúgy kellett volna pottyantani, hanem egy minigolf labdát. Döntetlen az állás a lányok és fiúk között, de Lucas az idegennel csókolózós képével megnyerheti a fiúknak a versenyt. Ő végül visszacsúsztatja a zsebébe a képet, de otthon újra nézegeti. Anna is szintén az automatás fényképet bámulja otthon, mikor beállít Félix, akiről kiderül, hogy a bátyja.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása